Jeldwen - huonosta laadusta saa maksaa rahat amerikkaan.

Uupunut

Meille tuli talopaketin mukana sisäovet jeldweniltä. Kauhean tappelun jälkeen saatiin ovet, kun oli toimitusvaikeuksia. Tehtaalla oli ajettu uusi toiminnanohjausjärjestelmä, jonka vuoksi eivät tienneet milloin ovet saapuvat. Odoteltiin. Pointti toiminnanohjausjärjestelmässä on se, että alkavat tehdä ovia vasta siinä vaiheessa, kun pyydät ne taloosi. Ei tule varastointikustannuksia. Eli jos haluat ylimääräistä tuskaa remontti/rakennushankkeeseen, niin valitse Jeldwen.

Eivät toimi, koko ajan saa säätää ovia. Äänieristys... jaa niin mikä?

Wikipediasta huomasin, että firma on amerikkalaisen perheen omistama monikansallinen yritys, joka on teurastanut yt neuvotteluissa pari tehdasta suomessa ja nyt todennäköisesti tuottaa voittoa jenkkeihin. Yritys sponsoroi australiassa jalkapalloa...

41

9436

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Retor

      Meillä oli ihan samanlaisia kokemuksia... saunan ovea saa olla koko ajan korjaamassa..

      • Poppastappi

        Ja koskaan ei ole vikaa käyttäjässä???


      • Anonyymi
        Poppastappi kirjoitti:

        Ja koskaan ei ole vikaa käyttäjässä???

        Neuvostoliitostako on asiakaspalvelun opit haettu kun tuollalailla vastaat?


    • popo

      Jeld-wen -jos haluat sontaa-

      - Väliovien levyt ovat kuin paperia, runkopuu haperoa lastulevyä
      - Väliovien lukot on kiinalaisia abloy (sekunda) kopioita
      - Kosteantilan ovi imee kuin pesusieni
      - Ulko-ovet on valmistettu ruotsissa
      - Melkein kaikki väliovet tuodaan suomeen virosta

      Omakoti rakentajan kannattaa teettää ovet jossain pienessä verstaassa mittatilauksella. Ei kannata pilata taloa laittamalla siihen huonoja ovia. Sama koskee ikkunoita.

      Lisäksi jeld-wen on viime vuosina panostanut voimakkaasti tuotannon siirtämiseen suomesta balttian maihin. Ei se ainakaan laatua paranna.

      • kössi

        Ja faktat perustuu?? :-D


      • ivo mees

        näin on menetelty


      • duzzit
        ivo mees kirjoitti:

        näin on menetelty

        popo on muuten oikeassa paitsi väliovet tehdään suomessa mäntypeiliovia lukuunottamatta. Paskoja ne on silti. Halvimmalla mahdollisella tavalla tehtyä skeidaa.
        nimimerkillä entinen työntekijä


      • Anonyymi

        Mulla paska kokemus ulko-ovesta! Oven karmi oli tehtaalla ruuvattu kynnyspuuhun kieroon jolloin se ahdisti reunasta eikä säädöt riittänyt! Ovi irti ja uudet ruuvit eri kohtiin jotta sain karmin suoraan! Ei ollut aikaa ulko-oven kanssa odotella vastauksia sähköpostissa mitä tehdään kun vanha ovi oli jo irroitettu! Tehtaan vastaus oli vaan, et valitettavaa että näin oli, mut hyvä kun pystyit korjaamaan! Huonoa laatua! En suosittele kenellekään!


    • Merlot

      Viimeine ovi. Tilasin taloon.com Jeld wen parioven. Toimitusaika 5-6 viikkoa,mutta rahat vaadittiin heti. Pariovi tuli 6 viikon päästä,mutta paketissa oli kaksi oikeankätistä lehteä. Reklamoin heti,mutta sanottiin, että tehtaan pitää tehdä se puuttuva ovi. Kestää kolme viikkoa.

      Reklamaatiota hoitava henkilö piiloitui tehtaan taakse ja pyysi tekemään kirjallisen reklamaation.

      Kovasti näyttävät mainostavan hyvää asiakaspalvelua, jossa asiakas on ykkösasia.

      Paskat niille asiakas mitään merkitse.

    • Klinklonk

      Tilasin puhelimitse samasta puotista kans pariovet ja samaa leveyttä. Perille tuli aivan yllättäin alle viikossa, vaikka sanoivat toimitus ajaksi tuon 5-6 viikkoa. Mutta paketissa olikin levike ja ovi. Eli ei sitä mitä tilasin ja eivät ottaneet sieltä päin edes yhteyttä ja kertoneet, että tasalevyisiä pariovia ei saa laakaovena. Lähetyslistassa oli tuo maininta.

    • Terioja

      5 vk toimitus ei pelaa, eli et osta kotimaista vasn teettävät muualla. Selvää kusetusta tehtaan ja myyjien osalta.
      Älkää ostako ks tuotteita

      • PaavoMäkki

        Ei voi asialle mitään. Olen ollut siellä duunissa aiemmin reilun pari vuotta ja vuoden alussa takaisin. Minua ei edes kiinnosta, miten teillä käy ovien kanssa. Saan palkan kun teen työni.


      • suvakitvittuun
        PaavoMäkki kirjoitti:

        Ei voi asialle mitään. Olen ollut siellä duunissa aiemmin reilun pari vuotta ja vuoden alussa takaisin. Minua ei edes kiinnosta, miten teillä käy ovien kanssa. Saan palkan kun teen työni.

        Just toi asenne kautta kaiken toiminnan alalla kuin alalla - ".. mä oon vaan duunissa täällä heiiii..." - millään muulla ei ole väliä kunhan liksa juoksee ja saa fyffee tilille asiakkaista välittämättä.

        Kenelle sä luulet tekeväsi niitä ovia ja fönereitä - suoraan kierrätykseen vai!

        Ajattele asia uusiksi ja kunnioita ostavia asiakkaita eli siis IHMISIÄ - kunnioita heitä, sillä he maksavat sinun palkkasi, jolla voit taas maksaa iphonesi ja kaikki muut turhat hilavitkutmisesi howerboardia mukaanlukien.

        Pahinta nykykakaroissa on kunnioituksen puute - kaikki on vain minäminä-yhteisöllisyyttä.


    • pepe94

      Ovi on jo myyty ja rahat saatu, niin miksi vitussa yritystä pitäisi kiinnostaa jonkun pellen ulina? Yrityksen tehtävä on tehdä mahdollisimman paljon voittoa omistajille ei korjata reklamaatioita.

      Suomessa asiakkaat valittavat liian herkästi. Miksei vain voi tyytyä siihen mitä annetaan? Turhat reklamaatiot nostaa kustannuksia ja kohta nämä ovitehtaat viedään ulkomaille.

      • Anonyymi

        "Miksei vain voi tyytyä siihen mitä annetaan? "

        Ei helvetti kun repesin nauramaan :D Ehkä moinen asenne olisi mennyt läpi 1960-luvulla...


    • jooore

      Hain Bauhausista talon sisäovet, niistä yksi lasipariovi ja muut peiliovia.
      Loistava laatu ja mittatarkkuus ja myös pintaviimeitely huippuloukaa.

    • Toinen-reiska

      Hae rautakaupasta niin voit todeta laadun ja saatavuuden ennen maksamista.

      • Näinsemeneeaina

        Lopullisen laadun näkee yleensä vasta 20vuoden päästä


      • Anonyymi
        Näinsemeneeaina kirjoitti:

        Lopullisen laadun näkee yleensä vasta 20vuoden päästä

        näon on


    • weldjen

      Minulle tuli kyseisen firman väliovt remonttimiehen kautta. Sikakahalvat mutta toimii.

    • Hiekkasalo

      Olisimpa lukenut nämä tekstit ennen ovien tilausta jeldweniltä. Ovien värissä ja toimituksessa suuria viiveitä ja virheitä. Ovet todella huonolaatuisia, väri ei tasainen, saranat väärän värisiä, pinnat kupruilee. Ja vielä vaikka asioista annettu palautetta niin mitään ei myönnetä. Sata kertaa pitänyt laittaa viestiä että muistavat edes jotain tehdä. Todella epäammattimaista palvelua saatu kyseiseltä firmalta nimenomaan johtoportaalta. Ei enää koskaan JeldWeniä.

      • Anonyymi

        Olisinpa aikanaan valinnut aidon puuoven. Ostimme K-Raudan kautta Jeld-Wen ulko-oven, täydellisen kauniin ulkonäöltään… Ainakin kaupassa.
        Kävi niin, että etupaneeli alkoi parissa vuodessa irrota reunasta. Toiseksi pinta on sellainen, että siinä näkyy kaikki pölyt, roiskeet ja räiskeet. Kun yrität niitä pyyhkimällä siivota, pintaan jää näkyviin pyyhintälaamut.
        En moiti suoraan nimenomaan Jeld-Weniä, toisaalta en kokemuksen puutteessa voi verrata muihin vastaaviin. Luulen, että kaiken kaikkiaan nuo nykypinnoitteet, kaiken maailman koneelliset pulverimaalaukset ym., ovat kaikki samaa kakkaa. Perinteisesti pensselillä sudittu pinta näyttäisi paljon paremmalta, pysyisi parempana ja olisi tarpeen tullen uudelleen maalattavissa.
        Kuitenkin tuo Jeld-Wen -oven pintapaneelin irtoaminen on ennenkuulumatonta! Sisältä varmaan kaikki merkit ovat hötöä kakkaa. Kunnon umpipuuovi se olla pitäisi!
        Saga


    • Sisaovet

      Täsmälleen samaa mielt edellisen kommentoijan kanssa. Hankittu 4 ovea, kolme reklamoiavaa, ja hommaa vatkattu nyt yli 2 kk eikä valmista tue eii sitten millään. Älä osta JeldWeniä, saat ihan oikeaakin tavaraa varmasti vähemmällä riesalla!

      • Ovenpieli

        Tosi surkeeta toiminta asiakaspalvelussa reklamaatioiden käsittely hidasta


    • Orjapalkka

      Jeld-wenin tehtailla ei valtaosalla työntekijöistä ole juurikaan motiivia tehdä tuotteita tarkasti ja laadukkaasti. Palkka on talossa 10v ollelle n10-11€/h. Siitä voi päätellä miksei työntekijöitä jaksa mikään kiinnostaa.

      • palkkaan.pettynyt

        Nimenomaan, tämän firman "palkoilla" ei ostella tuollaisia luksustavaroita mitä joku tuolla ylempänä luetteli 🙄
        Täytyy sanoa että olin yllättynyt että tällaisia työpaikkoja voi olla vielä olemassa... eikä tämä ollut kehu. Ei sitä kyllä koskaan näköjään tiedä millaiseen paikkaan joutuu kun menee ennestään tuntemattomaan firmaan töihin...


      • huonopalkka.huonolaatu

        Samaa mieltä kyllä että jeldwenin palkka surkea ja työntekijää ei arvosteta yhtään. Eisiis mikään ihme että laatu on huonoa kuraa.


      • ala-arvoinen.palkka

        Teollisuuden keskipalkkoihinkin on pitkä matka, niin paljon on senkin alapuolella palkka tässä talossa. Huomenna tulee taas tulotiedot julki, tämän firman työntekijät ei varmasti kärkisijoilla komeile kuin siinä tapauksessa jos listataankin tulot pienimmästä alkaen...


      • jskdfkdfklkjkl
        huonopalkka.huonolaatu kirjoitti:

        Samaa mieltä kyllä että jeldwenin palkka surkea ja työntekijää ei arvosteta yhtään. Eisiis mikään ihme että laatu on huonoa kuraa.

        Kaikkein surkeinta on että tällainen matalapalkkatyöpaikka sijaitsee kalliiden asumiskustannusten paikkakunnalla. Olisi edes jossain halvan asumisen korvessa mutta ei...


    • Pettynytt

      Ihan hirveä kokemus Jeld-Wenin ovesta. Tilasimme vasenkätisen oven, ja meille lähetettiin oikeakätinen ovi ja sanottiin että näppärästi sen kääntää. Karmit on niitattu ja liimattu....

    • sekundaa.pukkaa

      kokemus: liki vuosi siinä tapellessa/odottaessa, meni. oli värivikaa, valumisvikoja, väärä ikkuna useaan otteeseen (3kpl), pinta kolhuja... eli 5 <---- kertaa ovi palautu tehtaalle takaisin, ennen kuin sai sen mitä oli tilannutkin.

      missä on suomalainen työmoraali?

      • sdfksdklfdklkl

        Missä on työnantajien moraali, ei näin huonoja palkkoja saisi olla missään. Eikä palkka nouse koskaan mistään syystä. Minun puolesta saisi häipyä koko firma vaikka kiinaan polkemasta palkkoja. Joku viranomainen saisi tutkia palkanmaksun asiallisuuden...


      • Moraali
        sdfksdklfdklkl kirjoitti:

        Missä on työnantajien moraali, ei näin huonoja palkkoja saisi olla missään. Eikä palkka nouse koskaan mistään syystä. Minun puolesta saisi häipyä koko firma vaikka kiinaan polkemasta palkkoja. Joku viranomainen saisi tutkia palkanmaksun asiallisuuden...

        Eikö kukaan työntekijä ole pyytänyt tarkistamaan palkanmaksun asiallisuutta ja tasavertaisuutta? Kuulostaa oudolta firmalta.


    • Ranssi

      Eipä ole näköjään laatu parantunut vuosien saatossa. Itse hommasin pari kevytpeiliovea eri rautakaupoista. Myydään Starkin ja K-raudan omilla merkeillä, mutta ovat jeldwenin valmistamia. Kumpikin oli kääritty tiukasti muoviin, joten mitenpä siinä laatua varmistat ostotilanteessa. Molemmissa oli maalaus päin persettä. Huono maalausjälki ja peukalonpään kokoiset karheat läntit ottavat kivasti silmään. En jaksanut remontin keskellä ruveta reklamoimaan, mutta nyt jo ottaa sen verran kupoliin, että tulkoot hakemaan tämän viimeisimmän luomuksen pois. Kerran katselin Matti-oven tekemiä ovia ja ne olivat hyvän näköisiä, mutta sehän on vissiin myyty tälle Jeldwenille, joten se siitä sitten. Mistähän saisi kelvollisia ovia?

      • Osta.muualta

        Kyllä niitä ovia saa muualtakin. Esim. Skaala, Tiivi, Pihla, Vihanto valmistavat ovia.


    • Anonyymi

      Tehkää työsuojeluviranomaiselle tutkintapyyntö palkanmaksun asiallisuudesta, miksi esim. tuotantopalkkiota ei makseta kuin satunnaisesti ja miksi se on vain se 30 senttiä aina, meni miten tahansa, kehuvat ennätyslaskutuksella ja palkkioksi saa vain kakkukahvit, ei tuotantopalkkiota...
      http://www.tyosuojelu.fi/

      • Anonyymi

        Käsittämätöntä touhua. Miten tämä pulju edes saa olla olemassa? Eikö työsuojeluviranomaiset ole puuttuneet toimintaan lainkaan? Vai eikö kukaan uskalla tehdä ilmoitusta palkanmaksun asiallisuudesta?


      • Anonyymi

        Kohta loppuu koko tehdas. Yt:t alkaneet ja tuotantomäärät laskevat. Tuotanto siirretään Viroon.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Pakko kirjoittaa oma kommentti, outoa että työtekijät tekee surkeita jotta saisi parempaa palkkaa.
      Voin kertoa vinkkinä että kun firma tuottaa, se maksaa palkkaa. Ei siten että tuotatte tappiota.

    • Anonyymi

      Joo, talopaketin mukana tuli 10v sitten. Nyt on saranat ruennu katkeamaan! Täysmassiiviovet, niin painaa vähän reilummin kuin peruspahviovet. Saranan rakenne on jotenkin outo . Siinä sivuttaissäätö. Ja kaikki lepää ohuen huokoisen metallivalun varassa joka katkeaa säätöruuvin kohdalta. Ja ylempi sarana pettää tietty ekana, joten ovi rikkoo kaatuessaan myös muuta mennessään. Lasioven runko taas väsähti varmaan heti parin vuoden sisällä. Massiiviovet taas käyristyy keskeltä eivätkä sovi kunnolla karmiin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      126
      3108
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1265
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      101
      1251
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1056
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1051
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      1010
    7. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      956
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      52
      947
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      914
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      44
      826
    Aihe