Entä kauanko Vesa-iskän kanssa jatketaan tätä leikkiä?

Ihmiskunta Sinde

Usein toistuvaa....
- Voihan se olla joku juttu.....
Biologia, Elämä WSOY 2002
Eliöstöt muuttuvat toisiksi tietyssä järjestyksessä, jota kuvataan käsitteellä suksessio. Se voi kestää vuosia, vuosikymmeniä tai vuosistatoja. Sukesession loppuvaiheena on kliimaksi. Sen muodotaa solaris, jolla hallitaa yli-inhimillistä, ja yli-ihmistä luovaa frustraatiota. Suksessio voi muodostaa kliimaksin avulla alueeelle asettuvia pitkäikäsiiä, hitaasti lisääntyviä lajeja. Kliimaksilla voi hallita neuroheijasteita, joita solaris siis tarvitsee muodostaakseen suksession, tai yleensä muodostaakseen turvallisuutta ja aloilleen asettautumista.

Typen kierto....
Viime kädessä riippuu paikan fysikaalisista ja kemiallisista ominaisuuksista, mm. lämpötilasta, kosteudesta ja ravinteisuudesta.
Kosketus ja kosteus ovat hyvin samankaltaisia asioita neuroheijasteista puhuttaessa. Voiko maapallo edes muodostaa niitä, kun läpivalaisemme ympäristöämme yhteisönä vain pelkän fiktion ja fokusaation kautta? Pelkkänä biologiana, tai kehona ja anatomiana.
- Ilmeisesti koulutuksessasi sekoittuu fiktio ja fokusaatio melko pahasti.
- En pidä siitä. Siitä ei ole kenellekään, kai enää, hyötyä.
Typen kierto on myös näin absurdi-piirre. Absurdin siitä tekee paikka, jota luokitellaan typpi-omavaraisuudella, oloilla ja edelleen muuttuvalla eliöstöllä monipuolistuvalla ekosynteesillä. Typen kierto havaitaan usein alitajuntaisesti ja piilotajuntaisesti. Typen kierrossa voivat olosuhteet, tämän kirjan mukaan olla, ekosysteemissä vaihtelevat. Kuitenkin ne perustuvat täysin saman ekosynteesin ja absurdin-piirteen käyttöön.
-Entä virheellinen tai valheellinen isolaatio? Voi se edellyttää niin paljon. Ei voi isolaatio hyväksyä niin paljon, paitsi omallatoiminnalla ja omallaohjauksella, mutta ei ekosysteemillä, ekosynteesillä. Muodostuneet uudenlaiset ekologiset lokerot selittää perussananaan vain sanaa isolaatio, joka tarkoittaa eristymistä, eristyminen, joka varsinkin evoluutiossa populaation eristyminen toisistaan niin, että keskiknäinen lisääntyminen ei ole mahdolllista. Se voi aiheuttaa maantieteellisen, ekologisen tai muun esteen. Kysymyksessä on jälleen kirjan mukaan mullistuksesta muodostuva suksessio, jollaista ei ekologisista lokeroista löydykään ekosynteesiimme, jota hallitsee vain absurdi ekosysteemi.
- Hän halusi vain kysyä milloin voi osallistua luonnolliseen ekosysteemiin, mutta ekologisista lokeroista ei vain löydy sen kaltaista evoluutiollista vastinetta, mistä hän onkin nyt hirvittävän huolissaan ekosynteesin takia. Ekosynteesi muodostaa interfaasia eli välivaihetta, johon vastataan erilaisilla mutaatioilla.
-Kuinka tulisi käsitella absurdia ekosysteemiä?
- Kun ei mutaatioita voikaan hallita, tai edes absurdin takia pyrkiä hallitsemaan ekologisten lokeroiden osalta.
- Erilaisissa tilanteissa vastaanotetut ärsykkeet laikaisevat niistä kulloinkin tarkoituksen mukaisen. Ärsyke voi olla sisäinen, kuten typenkierto, ekosysteemi ekosynteesissä. Ärsyke voi olla ulkoinen, kuten hahmo, efektinään trombi-efekti, kuten piiloutuminen tai puolustautuminen, tai vain pelkkä ulkoinen hahmo, kuten joulupukki hyvän joulun toivotuksineen.
.- Ei ekosysteemi ei tue luonnostaan, luonnollisesti sellaista isolaation omaista absurdia ekosynteesiä, kuten trombiefekti.
-Tällaisia isolaatiollisia ärsykkeitä, tai neuroheijasteita, jotka ovat aina ekosysteemissä isolaatiollisia ja käyttäytymiskaavojen mukaisia, kutsutaan myös vaistotoiminnoiksi, jotka ovat paitsi harvinaisia, myös geenien määräämiä isolaatiollisia käyttäytymiskaavoja, jotka muodostavat ekosysteemiä. Käyttäen vakio- ja suuntausliikkeitä muodostaakseen geenien määräämiä käyttäytymiskaavoja, jotka ovat harvinaisia isolaatiollisia ärsykkeitä ja pohjautuvat typen kiertoon, vaistoihin ja ärsykkeisiin sekä niiden suuntausliikkeisiin. Ne havainnollistavat ekosysteemin avainasemaa, jotka kuuluvat ärsykkeiden osalta ekosynteesin muodostamiin isolaatiollisiin käyttäytymiskaavoihin
- Isolaatio voi muodostaa myös vääriä käyttäytymiskaavoja ekosysteemin ja ekosynteesin osalta, jotka vaativat havainnollistavia ärsykkeitä vakiona, kuten esim. vaiston tai geenien ekosynteesin, esim. tunteiden suuntausliikkein, käyttäen geenien määräämiä käyttäytymiskaavoja. (jatka tätä lausetta: pään kääntäminen kohteeseen, joka ei ole isolaatiollinen ärsyke ekosysteemissä)
-Mikäs tämä on?
- Mun mielestä absurdi-piirre ja käyttäytymiskaavan vaade geeniperäistä ekosynteesiä käyttäen luodakseen suuntausliikkellä absurdin piirteen, kuten vaistotoiminto ekosysteemissä, joka on käyttäytymisen avainärsyke.

4

109

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jannellev.nytSinde

      Simputukseen tämä yhdistetään. Se on heijaste, mutta ei neuroheijaste, absurdinpiirteen takia, joka on absurdi-heijaste-siimoitus simputuksesta. Siis heijastaa simputuksesta absurdia-heijaste-siimoitusta, joka ei ole tahdonvarainen neuroheijaste, vain tosiaan absurdi-piirre simputusta kuvaavasta heijaste-siimoituksesta.
      A. Jolla kuvataan absurdia piirrettä.
      B. Joka on heijaste-siimoitus
      c. Heijaste-siimoitus neuro-heijasteena, muodostaen absurdia.

      (niin, jatka tätä lausetta: )
      -Kai mää nyt kysyn ensin.
      Neuroheijasteet ovat tärkeitä käyttäytymiskaavoille, ärsykkeille, ja vaistotoiminnoille, kuten typenkierto. Sen arvioimiseen käytetään tosiaan tästä simputuksesta absurdia-heijaste-siimoitusta.

      "Kaikki maapallon ekosysteemit muodostavat yhdessä jättiläiskokoisen ekosysteemin, joita sanotaan biosfääriksi eli elonkehäksi. Ekosysteemin elävää osaa sanotaan bioottiseksi, elotonta abioottiseksi osaksi."
      Absurdi-piirre luetaan elottomaksi abioottiseksi osaksi, joka ei ole typen kierto, vaan vaistotoimintoa, kuten käyttäytymiskaavoja, joita tukee vain bioottisuus, muodostaen typen kierron eli ekosysteemin biosfäärin ja ekosynteesin. Absurdin tästä tekee se, ettei kysymys ole neuroheijasteesta, vaan piirre-absurdista, joka tuikee elotonta abioottista osaa, joka on ilman käyttäytymiskaavoja ja siksi tulee kysymykseen absurdin-heijaste-siimoituksen käyttö, esim. simputuksen analysoiminen..
      -Sorry, olen vähän väsynyt.
      - Ei, mä en tykkää yhtään abioottisuudesta, ja absurdista neuroheijasteettomuudesta, koska olen ollut tekemisissä piirteen tavoin absurdin-heijaste-siimoituksen kanssa sekä ekosysteemin että ekosynteesin osalta, ihan vain jonkun käyttäytymiskaavan osilta, jota tässä yritetään ehkä kuvata absurdin piirteen sijaan, muodostaen abioottisuutta, neuroheijasteena yrittäen muodostaa ekosynteesiä ja elävää biosfääriä absurdista eli bioottisuudesta, mutta vain pelkällä absurdilla eli taas abioottisella vaistotoiminnolla.

      Niihin opetetaan käyttäytymiskaavana heti paikalla absurdi eli väärin, jopa vaistotoimintona. Koska on kysymys siimoitus-heijasteesta, joka (jatka tätä lausetta: on osa biosfääriä. )

      • Ihmiskunta Sinde

        Entä jos nämä kertoisivat vain itsestä? Kuten esimerkiksi Biologian kirja... Olisiko se sellainen kielletty peili-ele? Sellainen abioottinen eloton peili-ele, jossa kuvailet vain itseäsi, luoden näin absurdia-piirrettä, jopa absurdia-heijaste-siimoitusta, aina neuroheijasteilla biosfääriin asti. Eloton peili-ele pitää kieltää, koska halutaa biosfääriin absurdia, jotta saadaan luotua käyttäytymiskaavoilla neuroheijasteita vaistotoimintoihin, jotka muodostavat biosfrääriä ärsykkeillä, jotka ovat osa ekosynteesiä biosfäärin muodostamassa ekosysteemissä.


      • hmmph höh mun bsfär
        Ihmiskunta Sinde kirjoitti:

        Entä jos nämä kertoisivat vain itsestä? Kuten esimerkiksi Biologian kirja... Olisiko se sellainen kielletty peili-ele? Sellainen abioottinen eloton peili-ele, jossa kuvailet vain itseäsi, luoden näin absurdia-piirrettä, jopa absurdia-heijaste-siimoitusta, aina neuroheijasteilla biosfääriin asti. Eloton peili-ele pitää kieltää, koska halutaa biosfääriin absurdia, jotta saadaan luotua käyttäytymiskaavoilla neuroheijasteita vaistotoimintoihin, jotka muodostavat biosfrääriä ärsykkeillä, jotka ovat osa ekosynteesiä biosfäärin muodostamassa ekosysteemissä.

        niin, ei se sovi mulle abioottisuuden takia
        niin, esim. mielenterveys-seurassa on väärä heijaste.
        abioottisuudella hoidetaan
        a. absurdia-piirre-heijastetta
        b. simputusta


      • Ihmiskunta Sinde
        hmmph höh mun bsfär kirjoitti:

        niin, ei se sovi mulle abioottisuuden takia
        niin, esim. mielenterveys-seurassa on väärä heijaste.
        abioottisuudella hoidetaan
        a. absurdia-piirre-heijastetta
        b. simputusta

        Ymmärräthän Lumikki ja 7 kääpiötä sadun empatiasta?
        Jossa noita on ekosynteesissä ekosysteemissä, jossa näin toimii normaali isä-lapsisuhde.
        Jossa Lumikki on ollut sairaana ja testailee ekosynteesiä maniitsemansa ekosysteemin takia.
        Jossa 7 kääpiötä edustavat ekosysteemissä olevaa ekosynteesiä empatiasta, joka kertoo inhimillisistä feminiinisistä ja maskuliinisistä eleistä, ja absurdisti unohdetuista neuroheijasteista.

        Matemaattisena mallina tämä satu kuvaa useita matemaattisia malleja, ja erityisesti paraabeli korostuu usein, mutta myös muita näkökulmia voi löytää käyttäen hyväkseen abstraktia.
        - Ja sitten on taas paljon juttua paraabelistä eiliseltä. Kuinka empatian osoittaminen, ja empatian muodostaminen feminiinisillä ja maskuliinisilla eleillä, on syystä tai toisesta tärkeää, vaikka siihen ei liity hyväksytyksitulemisen tunne, vaan lähinnä abstraktin omainen näkymättömyys ja vuorovaikutus. Hylätyksitulemisen tunne johtuu abstraktin omaisesta (jatka tätä lausetta: matemaattisesta mallista, paraabeli) näkymättömyydestä. Sellainen kuuluu vaistomaiseen käyttäytymiskaavaan ja kaavamaiseen ärsykkeeseen jolla sitäpaitsi korostetaan näkymättömyyden ja empatian tarvetta.
        - Jollakin on siis tarvetta hylätä sut taas absurdiin-piirre-heijasteeseen.
        - Siis jollakin on tarve hylätä sut empatiatta absurdiin simputukseen.
        - Jollakin on siis tarve abstraktiin empatia-simputukseen.

        Ja siksi sitä ei saa pitää ekosynteesissä.
        - Mä olin kuule sairas, mulla oli taas niin huono absurdi hylätyksitulemisesta ja abstraktista neuroheijasteesta, näkymättömyydestä ja sitä hoidettiin biosfääri-sanalla ja hyväksytyksitulemisen tunteella. Sitäkin kuvaa sana abstrakti, joka on taas matemaattinen malli vertikaali ja Jumalkäsitys "Olen yksin-ajatus".

        Entä miksi biosfäärille ei ole käytössä neuro-heijasteita, kuten kielletty peiliele matemaattisella mallilla paraabeli edellyttää, euforisen sukupuolipisteistön koskettelun takia, joka voi olla käyttäytymismalleista vaistonvaraista tai käyttäytymiskaava, joista jälkimmäinen on hyväksytty ekosynteesin ja typen kierron takia. Tässä tekstissä varioidussa käyttäytymiskaavassa ei kosketella sukupuolipisteistöä, tai hyväksytä euforiaa, vaan hyväksytään vaisto-, vietti-, ja normijärjestelmän mukaista kosketusta, vain rauhallisesti, absurditta olkapäähän, joka on perusta toimivalle ekosysteemille, ja ekosynteesille ärsykkeillä. Ärsykkeillä voi siis kosketella käyttäytymiskaavallisesti paraabeliä ekosynteesistä, hyväksikäyttäen ekosysteemia ekosynteesista luoden vaistonvaraista ja refleksin omaista, esim. toimivaa sukupuolipisteistöä, joka on inhimillisyyttä edustavaa käyttäytymiskaavaa ja näin normaali vaisto-, vietti-, ja normijärjestelmä.
        - Hänellä on oikeus olla isänä länsä sanasta biosfääri.
        -Eräs huoltajani vastaa, niin siksi tämä olikin huono järjestelmä, kun tässä oli niin paljon näitä hoidollisena ja tutkimuksen kohteena olevia sanoja, esim. LSD:tä tukemaan.
        - Ja sitten ne siirtyivät aina tällä paraabelillä, kun puuttui sitä vaisto-, vietti-, ja normijärjestelmää. Puuttui esim. refleksille....
        - ..... kun käytettiin tutkimuksen kohteena.
        -"Luulin saavani vedota tunteisiin, kun käytin tutkimuksen kohteena." Mutta se olikin ankara virhe absurdista, kuten esim. näkymättömyys ja ekosynteesi ekosysteemissä.
        - Oletko nähnyt sen ja sen Me naiset lehden numeron? Mm. Feminismistä?
        - Kun tarvitsen sinne SPR:lle tukea, sinnekin häneltä, ja vielä ilmeisesti jonkin aikaa.
        En voi suostua mihinkään sellaiseen, on vain sellaisia eleitä jotka eivät sovi absurdin takia ollenkaan, kun ne aiheuttavat sellaisen kiistanalaisen trombiefektin, joka ei ole hyvä mielenterveysseurasta jatkuvan paraabelin takia. Ensin on mm. feminismin osalta oltava paraabeli täydellisesti kiellossa.
        - En ymmärrä tarvetta feminismiin lainkaan, ymmärrän vain tarpeen paraabelittömyyteen, trombiefektittömyyteen ja absurdittomuuteen eli loogisuuteen.
        -Tiedättekö millaista vahinkoa olette tehneet absurdilla ja väkivaltaisuudella? Vaarallisesti mm. esittämällä paraabelillä feminismisä trombiefektin näkökulmasta, joka on vaarallinen materiaaliton, jatkuva paraabeli.

        Doremifasollasido: "Oikeus olla läsnä biosfääri-sanasta isänä" v. kesä-heinäkuu 1983 -----> Hypoteesi: "Ei tää ei saa taas jättää....!"
        - Lisäksi ei ole oikeutta tarjota mun biosfääriä kenellekään.
        - Niin, siitä sairastuu.
        - Kun te olette koko ajan kysymässä tällaista biosfääriä multa itsestänne.
        -----> niinkin on ollut


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      112
      8443
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2565
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      122
      2287
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1946
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1684
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1509
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1193
    Aihe