Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

eläinten hoitola

nimetön8

tietääkö kukaan lemmikkien lomakoti hyvästä hetkestä,minkälaista hoitoa siellä eläimet saavat?Jos tulevaisuudessa on tarvetta...

65

7238

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Provoilijalle terkut

      En tiedä, mutta odota hetki, niin joku haukkuu tämänkin lafkan pystyyn!

    • ruudi

      Eläimet likaisina, yltäpäältä sonnassa, kylkiluut paistavat, jäätyneet vesikupit Sellaista hoitoa siellä saa!

    • Provoilijalle terkut

      No niin, I rest my case! Tulihan se sieltä!

    • ihan aito kokemus

      Itse vein (Tosin monta vuotta sitten, ehkä joskus 2005? ) koiran sinne hoitoon, ja sillon se jäi sellaiseen pieneen talliin jossa oli muutama karsina. Näissä karsinoissa oli ympäriinsä mattoja ja sohva jokaisessa vanhoilla täkeillä vuorattuna. myös käytävillä oli mattoja ja eläinten kuivamuonaa siellä täällä levällääm lattioilla ja käytävilla. Seinät oli päällystetty heppahullu tyyppisillä julisteilla, niinkuin tie sinne perillekin. Rahastus tapahtui hirsimökissä, jota lämmitti auton sisätilalämmitin. Hieman hirvitti eläin sinne jättää, mutta silloin ei ollut vaihtoehtoja. Haettaessa koira oli toki hengissä ja muuten ok, mitä nyt haisi tajuttoman pahalle. Taisi olla kolmas pesu jonka jälkeen haju lähti.

      En tosiaan tiedä mikä on tänäpäivänä meno ja tyyli, mutta sillon jäi paha maku, enkä ole toiste sinne jalallani astunut. Sillon vaan touhu ei vaikuttanut kauheen ammattimaiselta. Tosin vielä huonommin oli yhden kaverin koirien hoitotulos, ne tuli kotiin kirppujen kanssa.. Kannattaa itse käydä vaikka tutustumassa paikan päällä, niin voi tehdä ihan itse ihan omat päätelmät, eikä tarvitse olla toisten vanhojen kokemusten varassa. Itse pidän kuitenkin enemmän Oriveteläisen Boondocksin tavasta hoitaa eläimiä http://www.boondocks.fi/.
      En yhtään epäile etteikö hyvän hetken pitäjällä olisi hyvät aikomukset ja tarkoitusperät, mutta tuolloin se ei kuitenkaan ihan toiminut niinkuin piti.

    • amazing place

      en sinne elukoitani veisi, jos sellaisia olisi. pitäjät ovat varmaan jo niin väsyneitä todennäköisesti askareeseensa ettei paikasta voi puhua hoitolana. Kissanpennut mätänee parruille, ja loput saa kohtalokseen piikin kaltaisen rauhallisen kuoleman kaupungin piikkiin. Olot ei edes eläimille ole häävit. :(

      • koira

        Himoksessa on suosittu ja kokemukseni mukaan paras Jämpsässä sijaitseva koirakoti. Nimi taitaa olla pyyhkäyksen pilttuut.


      • juuso678
        koira kirjoitti:

        Himoksessa on suosittu ja kokemukseni mukaan paras Jämpsässä sijaitseva koirakoti. Nimi taitaa olla pyyhkäyksen pilttuut.

        käykääpä kattoon...surullista...


    • "hyvä" hetki

      Siellähän on asiat täysin pielessä! Ei ne eläimet mitään hoitoa saa, vaan riutuu nälissään rikkinäisissä tarhoissa. Olen kuullut kautta aikojen toinen toistaan hirveämpiä tarinoita kyseisestä paikasta. Mutta varsinkin viimeaikoina ihmisten kokemukset ovat olleet aina vain pahempia.. Jokunen ilmoituskin on kuulemma tehty, poliisille ainakin.On ihme, että sellainen toiminta voi tänäpäivänä jatkua!! Mutta tuskin voisikaan, muualla kuin jämsässä. Kaupunkihan vielä tukee hoitolan toimintaa, joten on myös heidän velvollisuus tarkastaa tietyin väliajoin että asiat siellä on täysin kunnossa.

      • toive-ajattelua

        Niin niitten herrojen pitäskin siellä käydä, mutta eihän ne kaupunginmiehet millään ehdi, niillä kun on se eläimiä suurempi harjakatto-tasakatto-harjakatto-pulma ratkottavana!


    • Kissafani2
      • fanifani

        pelastavat...!?minäpä olen kuullut kaikkea muuta...


      • +++

        PelasTIVAT, ei pelasta enää. Kuka vaan voi mennä kattomaan sitä hirveyttä, millaiseksi on mennyt. Sen jälkeen ei puhu palastamisesta mitään, ei varmasti!


    • Koiranomistaja

      Itse olen saanut koiralleni aina todella hyvän hoidon Hyvästä hetkestä. He välittävät aidosti eläimistä. Enkä ole tiloissa huomautettavaa löytänyt. Parempi tosiaan käydä itse tutustumassa. Pahantahtoisia ihmisiä löytyy jokilaaksosta todella paljon jotka haluavat nimimerkin takaa huudella.

    • Jaana Julin

      Jos toiminnasta on palautetta, sitä voi antaa numerooni 050-541 1912. En pidä nimimerkkien taakse kätkeytymisestä enkä sellaisiin kommentteihin vastaa.

    • kukkiva tölli

      Soitan sinulle Jaana sinne seksipalstalle.

    • Leevipoika

      Itse olen hakenut sieltä kissan vanhemmilleni sekä perheellemme. Tilat ehkä eivät ole modernimmasta päästä, mutta eläimet kyllä hoidetaan.

      Tuo työ jos mikä vaatii todellista eläinrakkautta eikä varmasti ole mukavaa saada nimetöntä puukotusta tällä palstalla.

      Jaksamisia hienossa työssänne!

      • Kerttu-62

        Minusta on hienoa, että löytyy vielä ihmisiä, jotka välittävät aidosti ja pyyteettömästi
        auttavat hätää kärsivää luontokappaletta. Saisivat avata tilin avustuksille, tai halukkaat voisivat osallistua talkootyönä auttamaan korjaamaan paikkoja ja lahjoittaa siihen tarvikkeita. Itse välitän eläimistä ja tahtoisin auttaa.
        Kiitos Hyvä Hetki kun olette olemassa!


      • helmipöllö
        Kerttu-62 kirjoitti:

        Minusta on hienoa, että löytyy vielä ihmisiä, jotka välittävät aidosti ja pyyteettömästi
        auttavat hätää kärsivää luontokappaletta. Saisivat avata tilin avustuksille, tai halukkaat voisivat osallistua talkootyönä auttamaan korjaamaan paikkoja ja lahjoittaa siihen tarvikkeita. Itse välitän eläimistä ja tahtoisin auttaa.
        Kiitos Hyvä Hetki kun olette olemassa!

        milloin
        edellä kommentoivat olette käyneet kyseisessä paikassa?kuulin,että
        eläinlääkärikin oli sanonu että hoitola on lopetettu hänen käsityksen
        mukaan.


    • navetta-kissa

      Jos elukoilla on vaan riittävästi syötävää ja katto pään päällä, niin onhan se nyt jo todellista luxusta olla tuommoisessa vaatimattomammassakin hoitokodissa esim. kulkukissan elämään verrattuna. Ei ne navettakissatkaan ennen mitään kummoisia olosuhteita navetoissa saanet eivätkä edes vaatineet, kunhan syötävää ja lämpöä riitti, niin hyvin viihtyivät navetoissa. Eivät suostuneet edes tulemaan sisälle ihmisten asumuksiin, vaikka ovelta syömisten kanssa sisälle houkuteltiin.

      Navetan heinä- ja pahnakasoissa makoilivat lämpöiseen aikaan, sekä talvella karjakeittiön laudoista tehdyn vesipadan kannen päällä, siinä kun oli niin mukavan lämpöistä makoilla. Hiiret ja rotat tappoivat rehuvajasta jauhotynnyrien ja viljahinkaloitten liepeiltä ja lypsyaikaan saivat varmasti parasta mahdollista maitoa. Pentuja tekivät navetan ylisille pahnakasoihin jääneisiin luoliin, tai sitten heinäkasaan vastaaviin monta metriä pitkiin luoliin, mitä jäi heinävajaan aina lähelle katonrajaa semmoisten isojen parrujen alle. Hyvin olivat tyytyväisiä elämäänsä vuodesta toiseen, kun eivät kerran poiskaan lähteneet.

      En ole tässä puheena olevassa lemmikkien lomakodissa koskaan käynyt, mutta tuskinpa siellä nyt huonommat olosuhteet on ainakaan talviseen aikaan, mitä oli kosteissa ja ammoniakinhuuruisissa navetoissa navettakissoilla aikoinaan. Tarttuihan se "navetan haju" kissan turkkiin, mutta hyvin tuntuivat olevan tyytyväisiä elämäänsä.

    • CaroLuna

      Niinpä niin ja taas nähdään kuinka mietteitä, sekä mielipiteitä moni asia jakaa kuten nyt Hyvä hetkikin sitten.... ohessa kaiken muun tietenkin :)

      Onko jonkun koira, kissa tai kotieläin mikä liene Kuollut kyseisessä paikassa? Onko nälkiintynyt hoidossa?
      Vai naristaanko täällä ihan oikeasti kirpuista ja hajuista, kenties vatsavaivoista?

      Kirpputartunnan eläin voi saada missä tahansa muuallakin.... et onkohan omistaja kuitenkin ihan varma jotta hoitolasta kirput on saatu... Ja milläs todistat? Ethän sinä tietenkään niitä muualta ole voinut saada? Et ikävää tämmöisestä asiasta tulla julkisesti huutelemaan. Otitkohan asian tiimoilta Hyvään hetkeen yhteyttä?

      Yleensä paikassa jossa käsitellään ulosteita ja virtsasia asioita, kuten esim: pesula, niin siellä haisee kyseiselle tuotannolle. Okay, no maaperää missä koirat pissii kukin miten sattuu, ja sitten valitettavasti liikkuu näissä kohdissa, niin lopputulos on taattu. Maaperää kun ei voi pestä ja tilat ovat varmaan aika hanakkaasti käytössä. Pitäiskö laittaa hoitolan koirat "super" dietille, niin uloste ja virtsan tuomat tuoksut kuten myöskin jätökset surkastuisivat minimi määrään....... ja näin ollen hajuhaittaa ei niin vahvasti tulisi... Mitä nyt esim: koira Vähän nälkää ja janoa kärsisi, ja hiukan ehkä kuihtuisi.. Mutta ei varmaan sitten se ripulikaan haittaisi..

      Laittaas vaan miettien . . .

    • sade

      meidän koira on ollut kahdesti siellä.ei kai eläimillä voi olla hotellimaiset olot.koirathan merkkaa reviiriään ja hajut on varmaan sen mukaiset.meidän koira kiintyi timoon,kun mentiin hakemaan,niin nosti tassunsa timon olkapäille,vaikka kotona sai olla olohuoneessa.
      älkää aina moittiko.

    • Okay, mielipide vaan

      No mut tosiaan jokainenhan voipi käydä katsomassa paikanpäällä miltä siellä näyttää.

      Ensin kannattaa tsekata kotisivut jonka mukaan se on hyvä ja laadukas lomakoti.

      Sitten menee ja katsoo onko paikka kuvauksen mukainen.

      Tosin kotisivut on päivitetty vuonna 2007, joten ajan patinaa saattaa näkyä.. =D

    • Arontie

      Tiinalle p... pilttuuseen vaan, löytyyy asian mukaiset tilat ja hoito.

    • rohveetta

      Eikös se Jeesus-niminen aikansa legenda syntynyt myös lukemani mukaan johonkin talliin härkien ja aasien sekaan? Oliko siellä puhtaat ja hygieeniset tilat...? olihan sentään ihmisen synnytyksestä kysymys.

      Älääs nyt ihmiset ihan mahrottomia alkako vaatiin elukoitten elintiloista, kun ei Jeesuksen vanhemmatkaan tallista ronklanneet. On tämä nykyaika menny ihan turhan paskantärkeeksi... kyllä se saa kelvata elukoillekin, mikä kelpasi Jeesuksellekin.

    • älytöntä touhua.

      Jos ottaa lemmikin miksi se pitää hoidattaa muilla? Siihen pitää sitoutua ja olla kotona sen kanssa, oletteko jatkuvasti "lomailemassa"????

    • Annikkkikikki

      Pyytäkää päästä käymään koirien hoitotiloissa sekä että saatte nähdä tilat joissa eläinten ruuat laitetaan. Kysykää monta kertaa päivässä koirat pääsevät pissalle, ja lenkitetäänkö niitä. Tehkää hoidosta kirjallinen sopimus, ja jos näkemänne ja sopimanne miellyttää teitä niin sitten ottakaa hoito kys. paikasta. Hyvin simppeliä.

    • diiiipadappap

      jämsään on patajokeen ainakin tulossa uusi koirahoitola ! hyvään hetkeen en veisi omaa koiraa ikina ! kaverin koira sai matoja ja kirppuja kyseisessä paikassa, lisäksi ei oltu syötett omaa ruokaa vaan "hoitolan" ruokaa jolle allerginen ! maha sekasin ja turkki ruvella !

      • kun olis KARPO

        Tiedän varmuudella, että kunnan eläinlekuri on saanut kyseisestä paikasta ilmoituksia. Siitä on jo monia kuukausia aikaa, ensimmäisestä kuulemastani ilmoituksesta yli vuosi, mutta mutta. Perus jämsäsläistä touhua. ASIALLE EI TEHDÄ MITÄÄN!!!


      • Karpo ois kova
        kun olis KARPO kirjoitti:

        Tiedän varmuudella, että kunnan eläinlekuri on saanut kyseisestä paikasta ilmoituksia. Siitä on jo monia kuukausia aikaa, ensimmäisestä kuulemastani ilmoituksesta yli vuosi, mutta mutta. Perus jämsäsläistä touhua. ASIALLE EI TEHDÄ MITÄÄN!!!

        Juu tiedossa on, ettei kunnaneläinlääkäri puutu. Siellä saa ukko hamstrailla eläimiä metsän keskellä ihan rauhassa, ilman minkäänlaisia lakeja.


      • Noh....

        Minulla oli 8 vk siskoni koira hoidossa ja vannon syöttäneeni sille tuttua ruokaa, enkä samaa jota omalle koiralleni syötän.
        Siskoni koira kuitenkin stressasi tilannetta sen verran, että vatsa oli hieman sekaisin ja tulipa vähän kutinaa ja ihottumaakin.
        Olemme koiralle tuttu ja mieluisa perhe ja koti. ---------> täysin uudessa paikassa olisi tällä(kin) koiralla mennyt taatusti vatsa isommin sekaisin ja iho kutinoille.

        Että voi kuules johtua joskus ihan semmoisistakin. Joku koira haukahtelee ja käy ylikierroksilla, joku vaipuu apatiaan. Joku reagoi muutoksiin ihollaan ja vatsallaan.


    • :-D

      Aivan todella hieno koirahoitola on avattu Sammallahteen! Käytiin lauantaina tutustumassa tiloihin. Jokaiselle koiralle oli oma pieni huone lasiovineen ja
      valvontaa tehdään mm. kameroilla. Pari kertaa päivässä on hihnatalutus ja
      ulos pääsee tarhaan. Ihan sikahieno! Kyllä veisin koirani sinne, jos tarvetta
      olisi. Toivottavasti asiakkaat löytävät hoitolan ja käyttävät palveluja, niin että
      toiminta jatkuuuuu. Hienuuuu :-D

      • koirahoitaja

        Eikö ollutkin minulla koirahoitolastani hieno mainos.


      • ou jeeee

        Mukava kuulla, että Jämsän seudulta löytyy vihdoin ja viimein edes yksi kunnollinen koirahoitola :)


    • pluto 5

      hyvä paikka se on.

    • :-D

      Koirahoitajalle tiedoksi, olin siellä asiakkaana ja paikkaa tosiaan kannattaa kehua. Onko se niin ennenkuulumatonta, että tänne joku kirjoittaa jotain kehuakseen? Vai onko tämä foorumi vain negatiivisia kirjoituksia ja moittimista varten? Kipaiseppas katsomassa paikkaa, sitä voi kehua ihan ilman, että on yrittäjä itse..!

    • Syttymäki

      Jämsässä http://www.hyvahetki.fi (Salonen) Jämsän seudun löytö-eläimet viedään sinne. Ihan OK, vaikka en omaa labbistani sinne jättäisikään.

      Tosiaan. Heillä on sopimus Jämsän kaupungin kanssa
      http://www.jamsa.fi/asuminen_ja_rakentaminen/lemmikkielaimet.html

      "Karanneitten lemmikkieläinten hoito
      Jämsän kaupunki on sopinut Timo Salosen kanssa irtipäässeiden tai heitteille jätettyjen lemmikkieläinten, lähinnä kissojen ja koirien hoidosta."

      Voi sinne viedä vaikkapa oman lomansa ajaksi lemmikinsä "omalle lomalle".
      Hoidodta ja muonista on sitten sovittava erikseen.

      • Sey!

        NO huh huh!PÄIVITETTY 25.7.2007!!!!käväsinpä taannoin..apua!tarvitaan siellä...Johan tienhaara kyltitkin on peitetty...


      • ou jeee
        Sey! kirjoitti:

        NO huh huh!PÄIVITETTY 25.7.2007!!!!käväsinpä taannoin..apua!tarvitaan siellä...Johan tienhaara kyltitkin on peitetty...

        Tiekin on täynnä semmosia kraatereita ettei sinne pääse enää ku lentämällä...


    • Näin tuota tuumailin

      Siellähän niitä Lamminsuon lintutarhan lintujankin on hoidettu talviaikoina jo yli 40 vuotta. Viime vuosina kun Lamminsuolla ei lintuja tarhata ne lasketaan kesäksi Kollinmäen vedenottamon puistometsään kesälaitumelle. Siellä ne riikinkukot kesäisin kiekuvat.
      Kyllä Jämsän veronmaksajilla rahaa riittää kun Lamminsuon linnustakin maksetaan edelleen hoitomaksua.
      Minkähän ikäisiksi ne linnut elävät, vai lieneekö niin, että ne on jo haudattu eläinten hautausmaalle ja vuosimaksut meneekin niistä haudatuista linnuista

    • diihh

      se on suorastaan kora hotelli! hyvää hoitoo on että valittaja pitää päänsä kiinni!!

      • joujou3

        mikä on kora hotelli?


    • totuus123454

      tuli tää vastaan....älkää viekö eläimiä sinne eka kerralla noin 7? vuotta sitten se oli vielä hyvä mutta 2005-nykyyän ton omistaja tais muuttua ja toi paikkakin muuttui siellä eläimet ovat häkissä omssa ulosteessaan ja kusessa. omistajakin tulee hienolla urheilu/avoiautolla paikan päälle. ja kun hain koiraa niin ei päästänyt minua näkeen tuota sisä hoitolaa. meni itsekkin kissojen hoitopaikan ovesta sisään jakeen koirani. koira oli kusen keltanen ja hais.....opetus:älkää vieky hyvä luoja koiria tuonne!!!

    • Aulikki

      Patajoen navetta koirahoitola on hyvä paikka, eikä Pyyhkäyksen Pilttuistakaan ole huonoa sanomista,omat koirat olleet molemmissa hoidossa.

    • Asiaa7

      totuus 123454 onko sinulla lukihäiriö? Vai hoono soomi? Kyllä on ollut sama omistaja aivan kokoajan. Eikä tod.ajele avolla. Mitä helvettiä et katsonut ensin hoitolaan ennenkun koiraasi veit??? TÄH??? Turha valittaa ku paskat on jo housussa.

    • hoitola1

      Hirvimäessä Taitavat Tassut todettu hyväksi paikaksi. Siistit häkit rakennettu navetan ylisille. Isot ulkoilutarhat pihassa. Ja ennen kaikkea kohtuullinen hinta.

    • Kokeiltu on

      Kyllä Patajoen koirahotelli on ehdoton ykkönen. Kestää vaikka minkälaisen vertailun.

    • jepp1

      Meillä katosi lemmikki n.vuosi takaperin ja kuultiin tutulta, että olisi hyvään hetkeen viety, mentiin katsomaan olisiko siellä, mies oli todella töykeä, ei päästänyt katsomaan sisälle, vaan kysyi tuntomerkkejä ja milloin kadonnut, nämä kuultuaan, kielsi heti, että olisi tullut sellaista. Sitten, kun sanottiin, että on silloinjasilloin tuotu, niin meni katsomaan ja kappas sieltähän se sitten löytyikin.. tuliaisena saatiin korvapunkkeja,sisäloisia,silmätulehdus jne.

      • Ihme touhua

        No aika kauan aikaa olet ollut etsimättä lemmikkiäsi, jos vasta vuoden päästä katoamisesta alat kyselemään. Kyllä minä menisin kyselemään jo muutaman päivän päästä, jos minulle rakas lemmikki olisi kateissa.


    • En tiedä, mitä tuo kaikki soopa on, mitä täällä on kirjoitettu, mutta sen tiedän, että meidän koira oli viidennen kerran Hyvässä Hetkessä hoidossa viikonloppuna, meni sinne taas paikan isäntää iloisesti tervehtien ja häntää heiluttaen ja tuli sieltä takaisin hyväntuoksuisena, hyvin hoidettuna ja hyväntuulisena.

      Senkin tiedän, että eräs hysteerinen kissaharrastaja, joka ei oikeasti tiedä eläimistä yhtään mitään, on kyseistä paikkaa suorastaan vainonnut ja äkkiähän ne pahat huhut leviää ja paisuu, mutta voin lämpimästi suositella Hyvää Hetkeä koiran hoitopaikaksi, meidän koirakaan ei ole mikään ihan helppo ja sopeutuva, mutta siellä viihtyy.

      Mitä paikkoihin tulee: eläinten tiloihin ei yleensä laiteta laminaattilattiaa ja nykyaikaista kalustusta, että jos se pikku-puudeli on sohvalla tottunu makailemaan muotivaatteissa, tätä palvelua ei sentään tarjota, mutta täysin asianmukaiset tilat kyllä.

      Eli suosittelen lämpimästi!

    • 8988

      Aivan kamalaa,joko kohta paikkaan tehään tarkastus,kävin kerran,eikö kukaan puutu

    • turhaan

      Onko tämä se taitavat tassut? Siellä oli kuollut jonkun koira nyt lähiaikana. Minä en sinne koiraani uskalla viedä.

      • 2109

        Kyllä oli tosi likaista kun vein kissan hoitoon oli hoito kissat löytökissojen kanssa samassa häkissä kissa piti viedä heti eläinlääkäriin sai kissayskän ja korvapunkkia en vie enään sinne hoitoon .tosin tästä on muutama vuosi maksan ennen hoitajalle kun käy kotona hoitamassa matkan aikana .toivoisin siistimpiä tiloja hoitokissoille silloin voisi ajatella kun ei ole hoito niin kovin edullista


      • Välkyt

        Aika epäselvä homma tuo koiran kuolema, tuntuu että kyseessä ollut pelkkä onnettomuus ja koiran omistajat julkaisevat nettiin yhden lauseen videon.. homma haiskahtaa


      • KSMLL

        Taitavissa Tassuissa Korpilahdella on kuollut ja loukkaantunut useampikin koira. Eikä ole sama paikka, vaan maineeltaan ja tiloiltaan paljon fiinimpi mesta. Mutta kaikki ei ole kultaa mikä kiiltää.. ;-)


    • Neganega

      Ihana paikka,meidän 10v flätti hyppää omistajan syliin hänet nähdessään,nää palstat on mitä on .... Joku haluaa kiusata

    • räksyttävärakki

      Hankitaanko lemmikki sen vuoksi, että sen voi sitten viedä jonnekin hoitoon? Vähänkö alkaa huolestuttamaan, että jos joku "koiranomistaja" suunnittelee lapsen hankkimista.

    • KKLM

      Omat koirani ovat olleet hoidossa pari kertaa Hyvässä Hetkessä, lisäksi kaksi koiraani on Timo haudannut Lemmikkieläinten hautausmaalle. Ei ole huonoa sanottavaa, toki tilat eivät ole fiinit mutta se näkyy hinnassakin sitten. Timo välittää aidosti eläimistä ja omaa taidon tulla vähän vaikeampienkin eläinten kanssa juttuun. Jos koira on normaalilla hermorakenteella varustettu, ei hoitolareissusta seuraa mitään vatsavaivoja tms stressioireita. Mikäli on ns. tasokkaampaa hoitolaa vailla, niin Patajoen navetta on sitten toinen missä oikasti tajutaan elukoiden päälle. :-)

    • jerrygarcia

      Kyllä epäilyttää tuo Jämsän löytöeläinsuojan meininki. Hain eilen 10.04.2017 Timo Saloselta kaksi kissaa, joita hän väitti sisaruksiksi. Kissahäkkien luona oli kerrassaan tyrmäävä löyhkä. En mennyt katsomaan häkkiolosuhteita, mutta voin kauhulla kuvitella olosuhteet. Poikakisu on kuulemma leikattu, tyttö puolestaan ei. Minulle väitettiin, että kissat ovat 3-4 vuotiaita ja olleet jonkun palvelukotiin joutuneen vanhuksen omistuksessa. Tytölle ei ollut terveyskorttia ja äärimmäisen sekavasta hyllyköstä Timo löysi kollin terveyskortin sanoen, "Tämä sen täytyy olla". Kun myöhemmin tutustuin terveyskorttiin, on kollin syntymäajaksi kirjoitettu syyskuu 2005. Eli kyseessä olisi 12 vuotta vanha kissa. Vaikea uskoa. Kotiini päästyään kisut juoksivat välittömästi piiloon työpöydän taakse ja ovat siellä edelleenkin. Ei kelpaa ruoka, eikä hiekkalaatikollakaan käydä. Siis mitä h*mm*tt*ä niille on tapahtunut "hoitolassa"? Soitan kohta eläinlääkärille ja kysyn neuvoa, miten kisut saisi kesyyntymään. Ja kaikkia keinoja todellakin on jo kokeiltu.

    • onkonäinvainoin

      Liittyyköhän tämä Keskisuomalaisen juttu paikalliseen löytöeläinten paikkaan. Harmillisia nuo keskisuomalaisen jutut, kun ei näe kuin vain otsikot. Viiteitä tänne paikalliseen olisi olemassa.

      " Löytöeläintarhurille eläinsuojelurikostuomio – laiminlöi kymmenien eri eläinlajien hoidon
      Jämsä ja Kuhmoinen ovat sittemmin purkaneet sopimukset löytöeläinten hoidosta tuomitun kanssa. "

    • Anonyymi

      Eläinten palvonta jatkuu vieläkin niistä tehdään ihmisten kaltaisia jonka raamattukin kieltää !!!!

    • Anonyymi

      Kesällä oli meidän koirat siellä partalassa, ei moittimista.

    • Anonyymi

      Vie mieluummin Orivedelle, siellä on monta hyvää ja asiallista, mutta en alennu mainitsemaan firmojen nimiä ja linkkaamaan niitä.

      • Anonyymi

        Mikä vika Partalassa. Ei mitään. Sinne viedään taas.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      87
      2305
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      51
      1997
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      89
      1837
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1628
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1562
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      25
      1432
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1392
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1390
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1351
    Aihe