9kk yöhulinat

yötpirstaleina

Kysyisin neuvoa viisaammilta! Kun vauva oli 7kk unikoulutettiin ja tosi hyvin meni ja lopetti yösyömiset (2-3krt/yö) kuin seinään. Joskus heräsi kerran yössä mutta riitti että laittoi peiton pääle ja unirätin poskelle niin nukahti taas. Syntymästään asti nukahtanut sänkyyn niin, että vain laskemme hänet sinne ja poistumme.

Noin viikko sitten jouduimme pitämään poikaa hereillä klo.23 asti (sairaalassa kovan flunssan takia). Poika oli niin itkuinen ja söi huonosti päivällä että annoimme hänelle yöllä sitten maitoa. Tämän jälkeen vauvaa on mahdoton saada nukkumaan (ennen meni nukkumaan n.20.30) eikä nukahda muuten kuin syliin keinuttamalla tms ja vasta n.22-23 aikaan. Vauva syö siis vielä kuin ennenkin, samoina aikoina. Iltapuuron jälkeen menee siis 2-3h ennenkuin nukahtaa.

Yöllä herää sitten 03-aikaan ja huutaa kunnes saa pulloa ja olen antanut nyt 4 yötä pelkkää vettä ettei päiväsyömiset menisi pilalle. Vauvaa ei saa takaisin nukkumaan koska se nousee seisomaan sängyssä. Tassuttaminen ei siis toimi.

Toisen kerran vauva herää 07 ja silloin yritän aina pitää vauvan hereillä lounaaseen mutta yleensä aamupuuron jälkeen nukahtaa pullolle ja on niin uninen että itkee kunnes laitan sänkyyn. Miten saan rytmin takaisin ennalleen kun illalla ei saa nukkumaan aikaisemmin ja aamulla en saa pidettyä hereillä?

Entä yösyömiset? Miten unikouluttaa vauvaa joka nousee seisomaan sängyssä? Voiko todellakin se että valvoo kerran klo.23 asti muuttaa päivärytmin ihan kokonaan?

Vauva nukkuu omassa huoneessaan ja nukkuua siellä huomattavasti paremmin kuin meidän kanssa.

3

626

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kaisu24

   Varmaan kukaan ei ole vastannut tähän, kun kukaan ei silmien pyöritykseltä ehtinyt. Erityishelposta vauvasta tuli yhtäkkiä normaali vauva, huraa.

   • isä_vain

    En kans oikein ymmärrä väkisinkeksittyyn rytmiin pakottamista. Mitä ideaa?


   • isä_vain

    Toivotaan että poika nyt osaa silti nukkua kun koulukin alkaa.
    Taitaa tuo nimittäin olla jo siinä iässä, että menee ekalle luokalle.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martinan kootut selitykset ketju virallinen

   Join vettä - kusin samantien alleni. Otin energiaa -oksensin. Vatsakrampit söi mun kaikki voimat.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   276
   1902
  2. Miten olette pärjänneet kuumuuden kanssa?

   Viime yö oli trooppisen lämmin ja kämpässä kuuma. Heräilin vähän väliä kuumuuden takia vaikka nukuin pelkkä lakana päällä. Täkin heitin jo viime viiko
   Maailman menoa
   180
   1572
  3. Mara kisoissa ensiapuun

   Hoiperteli maaliin ja joutui suoraan ensiapuun. Siis mitä järkeä on rääkätä itseään tuolla tavalla? Mikä tuota naista vaivaa kun pitää päteä vielä tuo
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   1195
  4. Edelleen se stalkkaa, ja viettää aikaansa palstalla...

   Minua etsien ja himoiten. Ai että, olen todella imarreltu, tavallaan. Ymmärrän himosi mutta voitko lopettaa jo. Häiritset minua sinä senkin pögäle. Y
   Tunteet
   104
   889
  5. Kuka hukkui juhannuksena??

   Kuka hukkui Leirintäalueella juhannuksena,? Älä vastaa, että miksi täällä kyselet tai muuta sellaista. Jos tiedät varmaksi vaikka nimikirjaimet, niin
   Iisalmi
   4
   863
  6. No aloititko sä jo suhteen

   sen toisen ihailijasi kanssa? Sen jonka kanssa sulla oli jotain vispiläkauppaa? Olenko jo unohdettu ja tarpeeton?
   Ikävä
   126
   783
  7. Mitä oikein odotat?

   Rehellisiä vastauksia sitten vain.
   Ikävä
   76
   729
  8. Miksi Sanna ei tuomitse Oslon tapahtumia?

   Miksi Sanna vaikenee?
   Maailman menoa
   331
   680
  Aihe