Abba on roskaa

fanilainen

Kuunnelkaa Haydnia, Puccinia ja Schubertia, idiootit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

437

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • `5234rf

      Jahas. Sama sääliö, joka on jo vuosia jauhanu tuota samaa paskaaa Beatles-palstalla?

      • Ankea elämä

        Sama "aina oikeassa" oleva tampio se on. Säälittävä pelle, joka viettää aikansa koneella ja haukkuu siinä sivussa ihmiset ja muun musiikin, paitsi klassisen. Se on niitä patterin ja seinän välissä kasvaneita.


    • Mikset kokeile?

      Oletko mieleltäsi niin ankea, ettet jaksa kokeilla Haydnin teoksia?

      Missä on musiikkia koskeva avarakatseisuus sinun kohdallasi?

      Tiedoksesi että minä jo tunnenkin nämä poppijutut - eivät ole mistään kotoisin eivätkä jaksa innostaa parempaan tottunutta.

    • Abba = paskaa

      Minä en pidä klassista ainoana vakavasti otettavana musiikillisena ilmaisuna. Silti minustakin Abba on aivan täyttä kökköä, joka ei ansaitse mitenkään tarkastelua vakavasti otettavan musiikin kentässä.

      Tosiasiassa Abba on poppi-iskelmää, jonka moraali ei kestä lähempää tarkastelua. Niin pahasti se on alusta saakka vuotanut kaupallisuuden syövereihin, naurettavasta euroviisupelleilystä alkaen.

      • Naurettava klasu

        Henkisesti vajaa(t) klasu(t) pois Abba-palstalta!


      • ihmottelija
        Naurettava klasu kirjoitti:

        Henkisesti vajaa(t) klasu(t) pois Abba-palstalta!

        Tosi on, että Abbakin on hirveää kertakäyttöroskamusiikkia. Miksi joku semmoiseen uhraa senttejään?


      • SahaPukkiSverige

        Olet 100% oikeassa, ruotsalaisen (mistähän lie ryöstökalastettu) sillin mainos.
        Taustat ovat hirveää sekasotkua ja sopivat pornovideon musiikiksi. Bang, bang, bang.
        Musiikkia kuuntelevat laumaihmiset ovat helposti vedettävissä mukaan kun mainosmiehet tekevät sahapukista tähden.


      • öaslfaaj

        Kyllä Agnethan (ja Fridankin) ääni on vaan kaunis... Ja Abban musiikki on helevetin hyvin tuotettua, kaikki on mietitty ihan viimeisen päälle. Kyllä ovat tainneet Benny ja Björn olla varsinaisia työnarkomaaneja, tällainen kuva on heistä tullut.

        En osaa ajatella musiikkia moraalisena kysymyksenä. Ei minusta mikään musiikki ole moraalitonta, tehköön kuka mitä tahansa musiikkia, jos sanoitukset eivät yllytä rikoksiin tai mitään muuta vastaavaa.

        Itselleni lähinnä sydäntä on popissa ja rockissa kuitenkin Rolling Stones johtuen tietystä energisyydestä ja draivista jota siinä on mutta tykkään joistain Abban kappaleista todella paljon, niistä Agnetan liidaamista loppukauden biiseistä nimenomaan. Kuuntelen ja arvostan myös klassista kyllä. Mutta vaikea vertailla omenia ja appelsiineja keskenään.

        Abba on tosi arvostettu bändi nykyisin monien musakriitikoidenkin parissa, toisin kuin 70-luvulla, jolloin heitä aina vain haukuttiin kaupallisuudesta ja laskelmoinnista ja ties mistä... Myös monet suuret musiikkialan tähdet ovat kertoneet salaa tykänneensä Abbasta 70-luvulla!!! Silloin piti salaa tykätä Abbasta, jos halusi olla vakavasti otettava musiikkialan henkilö.


    • ALHAINEN ABBA

      Abbaväki sivityksen piiriin; se tuskin poistaisi aivan kaikkea hekistä vajautta, mutta olisi hyvä ja aivan välttämätön ensiaskel nousulle turmion suosta!

    • Abbaforever

      Abba on omaa luokkaansa. Sen todistaa yhtyeen nousu yhä uudelleen hittilistoille vuosikymmeniä ryhmän hajoamisen jälkeen. Jopa pikkulapset tunnistavat Abban biisejä, ja se jos mikä on merkki klasikosta, joka kiehtoo ihmisä ikäpovesta riippumatta. Joten pienempää suuta täällä, huutelijat.

    • turmion suo

      Listoilla ei ole tekemistä musiikin laadun kanssa ja siitä Abba on mitä mainioin esimerkki...

      • ongelmana huonous

        Listoilla on tekemistä musiikin laadun kanssa ja hyvä musiikki pääsee listoille. Huonon laadun esimerkki on klassinen musiikki. Se ei edes pääse listoille, koska se on niin huonoa.


      • habba-habba
        ongelmana huonous kirjoitti:

        Listoilla on tekemistä musiikin laadun kanssa ja hyvä musiikki pääsee listoille. Huonon laadun esimerkki on klassinen musiikki. Se ei edes pääse listoille, koska se on niin huonoa.

        >Listoilla on tekemistä musiikin laadun kanssa ja hyvä musiikki pääsee listoille.

        Kasva aikuiseksi. Vanhempasi häpeävät.


      • akfdsjkf

        Samaa mieltä että listat varsinkaan nykyisin eivät paljon kerro laadusta.

        Mutta jos Abban 70-luvulla tehtyjä kappaleita yhä jatkuvasti soitetaan radiossa ja kyseistä musiikkia myydään edelleen paljon, niin kyllähän siinä silloin jotakin täytyy olla. Siinä on silloin jo jotakin kestävää. Vähän niin kuin esim. The Beatles tai Elvis.


    • euroviisupaskaa

      Jos listoilla on tekmistä musiikin laadun kanssa, niin se on ollut melko kauan sitten. Tämä ajanjakso loppui jo 1960 -luvulla eikä sen jälkeen listapopilla ja laadulla ole ollut korrelaatiota. Abba kuuluu niihin ensimmäisiin, joiden listamenestys (läinnä muuten Euroopassa) oli lähinnä varma osoitus heikosta musiikin (ja moraalin) tasosta.

      Yleisesti Abbasuulla puhuttaessa ei pitäisi puuttua laadukkaan musiikin käsitteeseen millään muotoa. Abba onkin ollut uranuurtaja popmusiikin laadun romahduksen vauhdittajana.

      • öasdjf

        Dancing Queen on varmasti yksi taidokkaimmin tehtyjä pop-kappaleita ikinä...

        ja Winner Takes It All on sekin melkoinen biisi...

        Ja muuten Keith Richardskin tykkää Dancing Queenistä että mietipä sitä!!!


    • hyvänmusanystävä123

      MAMMA MIA!! ABBA EI ole paskaa!! Te ette ymmärrä hyvän musiikin päälle!! ABBA ON PARAS! 100x. Ette kuitenkaan kuuntele muutakun jotain trollo musaa. Ootte perseestä jotka vihaatte ABBAa!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAABBBBBBBAAAAAAAAAAA OOOOONNNNN PPPPPPPPPPAAAAAAAAAARRRRRRAAAAAAAAASSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D

    • höpö höpö

      Abba on täyttä ROSKAAAAAAA!!!

      Kuka kuuntelisi Abbaa kaiken sen valikoitavana olevan hyvän musiikin sijasta. Vastaus : mistään ymmärtämättömät euroviisuilijat tietysti!

      • Eheydy sinäkin

        Viime viikolla tv:ssä näytetty Mamma mia -musikaali on mitä mainoin osoitus Abban musiikin ajattomuudesta, paremmuudesta ja kestävyydestä. Abban musaa ei ajan hammas syö ja se on aina ajankohtaista. Abba soi aina ja kaikkialla.

        Kuka kuuntee klassista, kun Abbaakin on saatavilla?
        Vastaus: ainoastaan klasaripellet.


    • rocca rolla

      Kuka kuuntelee Abbaa kun ihan oikeasti hyvääkin rokkia ja poppia on tarjolla? Sellaisia kuten Beatles, Rolling Stones, CCR tai Sonic Youth, jotka murskaa Abban kaltaiset iskelmäkosiskelijat tuhannen pirstaleiksi.

      Abba on ihan oikeasti sitä ROSKAA, jonka kyllä huomaa tutustuttuaan oikeaan rokkiin.

      • Yelvyis Pryesleyvyis

        Beatles oli poppia, Rollarit on rhythm´n´ bluesia /-poprockia ja CCR ei ollut "puhdasta" rockia. Sonic Youth taas on garage-grunge -sontaa soittava polkkatukkabändi, joka ei ole rockia ikinä nähnyt eikä kuullut.

        "Abba on ihan oikeasti sitä ROSKAA, jonka kyllä huomaa tutustuttuaan oikeaan rokkiin."

        Kerro ja kuvaile mikä on oikeaa rockia.


      • asldfsjfs

        Olen itse kova Rolling Stones - fani ja tykkään Rollareiden tummasta tyylistä varsinkin joskus 68 -74 välillä, mutta lähes kaikki mahdolliset levyt ja dvd:t kyllä löytyy mitä ebay on voinut tarjota.

        MUTTA silti tykkään paljon joistain Abban viimeisimpien levyjen ns. erobiiseistä eli niistä biiseistä, joissa Agnetha etenkin laulaa parisuhteen kariutumiseen liittyvistä teemoista. Niissä vain on jotain koskettavaa, ei vain voi mitään. En voi olla pitämättä, vaikka järki sanoisi, että älä tykkää.

        Abballa on myös tosi ärsyttäviä kappaleita kuten joku Super Trouper tai Mamma Mia, joista en tykkää ollenkaan. Tykkään nimenomaan Abban surullusista biiseistä, en iloisista. Musiikkimaku on ihmeellinen asia.


    • rocca rolla

      Sitä on muun muassa juuri Sonic Youth, josta esititkin toistaiseksi perustelemattomia väitteitä. Tunnen Abban läpikotaisin jo 1970 -luvulta ja jo silloin se kuulosti Beatlesiin verrattuna täydeltä kaupalliselta iskelmäshitiltä. Sonic Youthin tuotantoa soolotöineen muun muassa aika laajasti tuntien väittäisin sen edustavan rokkia ja sisällön olevan sontaa vain osittain. Sontaa se on ehkä silloin kun sekoilu menee yli (sinun mielestäsi kaiketi aina) ja sellaista esiintyy ennen kaikkea cd -julkaisujen joillakin bonusraidoilla.

      Niin, rock on ymmärretty usein juuri Rolling Stones-Nirvana-Springsteen -akselille kuuluvaksi. Mitä lähemmäs tätä päivää tullaan, sitä vähemmän tuon rokin määritelmän täyttäviä löytyy mainsteam -osastosta. Tämän vuoksi rokkia etsivä hakee sisältönsä Sonic Youthin tai Pixiesin kaltaisista nimistä, nyt pari noista tunnetummista tässä esille tuodaksemme.

      1970 -luku alkoio jo uhkaavasti luisua kaupallisen iskelmäpopin suuntaan. On luonnollista, että iskelmä-ihmisten jo tuolloin rakastama Abba -liikeyritys edusti juuri sitä suunnannäyttäjäosastoa mainittuun suuntaan siirtymisessä.

      • Appapiitles

        "Tunnen Abban läpikotaisin jo 1970 -luvulta ja jo silloin se kuulosti Beatlesiin verrattuna täydeltä kaupalliselta iskelmäshitiltä."

        Kiitos, Dhommi.


      • vastaus appapiitles
        Appapiitles kirjoitti:

        "Tunnen Abban läpikotaisin jo 1970 -luvulta ja jo silloin se kuulosti Beatlesiin verrattuna täydeltä kaupalliselta iskelmäshitiltä."

        Kiitos, Dhommi.

        abba ei ooo iskelmäbändi se on pop bändi vitun paska


    • Janipetteriari

      Ei ole roskaa. Esim Yesterday on hyvä biisi vieläkin.

      • Jatsityttö

        Onhan se hyvä koska se on plagiaatti Jerome Kernin sävellyksestä Yesterdays. Edes sävellajia ei eole vaihdettu.


    • beatles= numero uuno

      Pitäiskö kompata, no kompataan perkele; abba on siis roskaa ja Beatles lähes vain klassikoita!

      • söldfaöjf

        Beatles oli hieno bändi, mutta Abbassa on jotain ainutlaatuista nimenomaan naislaulajien äänien keskinäisestä suhteesta, äänet toimivat yhteen niin käsittämättömän hyvin ja ne soivat todella hienosti vielä kun musiikki oli tuotettu ihan vimpan päälle. Siinä on tietynlaista popin perfektionismia. Ja Agnetha oli myös aika sielukas laulaja parhaimmillaan.

        Olen sitä mieltä, että Abban musiikki ei ole niin "kevyttä" edes kuin ensikuulemalta kuulostaa.


    • aölsfjsf

      Agnetalla on parempi perse videoilla.

    • löjalösdjf

      Abba on LAULETTUA pop-musiikkia, miten voi verrata klassisiin sävelltäjiin...

      Ja vaikka pitäisi Abbaa roskana, niin esim. Agnetha Fältskog laulajana ei todellakaan ole roskaa, tehnyt paljon myös hienoa soolomateriaalia.

      Itse olen ensisijaisesti Agnethan fani, en varsinaisesti edes pidä itseäni Abba-fanina ollenkaan, enkä edes kuuntele kovin paljon yleensä mitään pop-musiikkia. Agnetha vain on tajutttoman hyvä!!!

    • moi3

      En vitun paska

    • Anonyymi

      "Kuunnelkaa Haydnia, Puccinia ja Schubertia, idiootit"

      Joo, kuuntelin pari biisiä jotka Haydni, Puccini ja Schubertti lauloivat kolmiäänisesti, eivät mainitut herrat ollenkana pärjänneet Abba-rouvien kaksi äänisesti lauletuille mestariteoksille kuten Dancing queen.

    • Anonyymi

      Abba nyt tosiaan on aivan surkeeta kamaa jota kukaan järkevä ihminen ei kuuntele.

    • Anonyymi

      Noh ei se katso genreen onko hyvää vaiko huonoo. Abba on oman genrensä huippunimi.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      2211
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      64
      1866
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      53
      1685
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1612
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1584
    6. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      143
      1516
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1504
    8. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1347
    9. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      7
      1311
    10. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      1
      1208
    Aihe