Chicagon lentokenttähotelli ja lentokenttäkuljetus

Hotellille

Suuntana Chicago ja tarvitsemme yöpymisen lentokenttähotellissa. Osalla on tarjolla huonemaksuun kuuluva ilmainen meno-paluu lentokenttäkuljetus. Onko kenelläkään kokemuksia tällaisen toimivuudesta? Muutama hotelli ei ole vastannut sähköpostitiedusteluihin asian suhteen.

2

335

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 555 9192

      Chicagosta ei ole kokemuksia, mutta yleisesti jenkkilässä tuo palvelu vaihtelee hyvin paljon. Paremmissa hotelleissa yleensä parempi palvelukin.

      Tripadvisorin kommentteja lukemalla saa yleensä hyvän kuvan miten homma toimii tietyssä hotellissa. Shuttleja kulkee mutta välillä jos on huonosti hoidettu niin vaikkapa kuskin sairastuminen katkaisee shuttlen kulkemisen päiväksi. Tai sitten aikataulut ei täsmää, tai shuttle liikkuu vain hyvin rajattuihin vuorokaudenaikoihin.

      Joka tapauksessa siis varaisin hieman aikaa shuttlea varten. Jos raha ei ole este, esimerkiksi Hilton on terminaali 2:ssa joten et tarvitse edes shuttlea.

    • lentokenttäshuttlet

      Chicagon lentokenttähotelleista ei ole kokemusta. Muutoin USA:n kuin myös muiden maiden hotellishuttleista on paljonkin kokemusta; useita kymmeniä kertoja. Meillä on toiminut aina hyvin. Kertaakaan ei ole jäänyt missään maassa kyyti saamatta ja aina on tullut ihan ajallaan. Myös USA:ssa.

      En usko, että ainakaan lentokenttähotelleissa keikka jäisi ajamatta; eikä varsinkaan päiväkausiksi. Kuskeja on useampia ja yleensä shuttlet on jaettu useamman hotellin kesken. Sama shuttle voi poimia/pudottaa monesta hotellista väkeä.

      Ainut huomioon otettava seikka on se, että lentokentältä voi joutua soittamaan hotelliin ja pyytää heitä lähettämään shuttlen. Kentällä on sitä varten hotelleihin ilmaispuhelimet. Vastaavasti siellä voi olla joku infopiste tai vastaava, joka hoitaa asian kysyttäessä.

      Suosituimmat hotellit ja lentokenttähotellit ajavat usein muutenkin 15-30 minuutin välein, eikä tarvitse soittaa minnekään. Silloin teidän pitää vain löytää oikea laituri, josta bussin lähtee. Yleensä se löytyy helposti.

      Kyydistä sellainen, että se on ilmainen mutta hyviin tapoihin kuuluu antaa kuskille muutama dollari tippiä. Antakaa vaikkapa $1-2 per matkalaukku.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe