Bad Cock Tattoo

Paha cock

Onkos kokemuksia tosta uudesta tatuointipaikasta?
Köökki-ravintelia vastapäätä näyttäisi olevan tuo.
Kauan kesti ennenkuin saivat paikan auki, eikä nuo aukioloajat kovin usein ole pitäneet, tuttuni valitti että olis käynyt mm. viime lauantaina siellä mutta oli kiinni taas vaikka piti olla auki. Itse en maksa siitä että saan ulkonäköni pilattua entisestäänkin, mutta tutut tuosta ovat touhunneet että olisi kenties paikkakunnan halvin hinnoiltaan. Lystikkään nimen ainakin keksivät sille (vapaa suomennos "Paha kikkeli -tatuointi")

124

5500

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nutipää

      Ihan samaa koitin googletella. Ekaa leimaa hankkimassa, ja olisi kiva saada kerralla semmoinen jota ei tarvitse heti korjailla. Mulle on sama mitä se maksaa, tolkun rajoissa tietenkin, kunhan jälki on hyvä eikä tartu mikään kuppa =)

    • vulva

      olen ainakin paikkaan ja pitäjään tyytyväinen ainoa paikka jossa forssassa tehdään kunnon jälkeä ja sen huomaa työn jäljestä ja rauhallisuudesta palvelu on hyvää ja aion itsekkin mennä kuvan sinne ottamaan koska emännän kuva on 100% mahtava

    • happy bunny

      itse olen muuallakin kuin suomessa törmännyt tähän ilmiöön että ovet ovat kiinni vaikka taulu ovessa kertoo muuta. nyt täytyy muistaa että nämä tattoon tekijät ovat taiteilijoita ja kellot kuuluvat babyloniaan. tärkeintä on että kuvat ovat mahtavia palvelu ystävällistä bad cock tatoossa yhdistyvät molemmat!
      pikkasen loogisempi suomennos olisi paha kukko. logossakin on tuiman näköinen kukko, mutta jotkut varmasti näkevät "kikkeleitä" silmät kinnikkin!
      vielä loppuun haluaisin mainita että minua ei häiritse pätkääkään jos jollain ei ole kuvan kuvaa itsessään....

      • Väsyttääkö taiteilu

        Ellei ilmoitettuja aukioloaikoja jakseta noudattaa niin voi reilusti laittaa oveen lapun: Avataan kun jaksetaan herätä. Meikäläistä ei ainakaan oven takana aleta juoksuttaa.


      • A
        Väsyttääkö taiteilu kirjoitti:

        Ellei ilmoitettuja aukioloaikoja jakseta noudattaa niin voi reilusti laittaa oveen lapun: Avataan kun jaksetaan herätä. Meikäläistä ei ainakaan oven takana aleta juoksuttaa.

        Nii sulla ei vissiin ollu aikaa varattuna? Perustelepa sit väittees "juoksuttamisesta"...


      • en tunkeile
        A kirjoitti:

        Nii sulla ei vissiin ollu aikaa varattuna? Perustelepa sit väittees "juoksuttamisesta"...

        Ai eiks siellä saakaan asioida muuten kun ajan varaamalla? Ompas outo lafka. Olkoot sit mun puolesta ihan rauhassa vaan.


      • en aio mennä
        A kirjoitti:

        Nii sulla ei vissiin ollu aikaa varattuna? Perustelepa sit väittees "juoksuttamisesta"...

        kolme tuttua turhaan oven takana peruuttamattomien aikojen takia. facesta lukiessaan että liike avoinna taas huomenna ja turhaan oven takana, vaikka lupaili jopa kahvitarjoilua... joten... luulisi tietävän forssalaisten kyllästyneen Kellyn paikallolemattomuuteen, joten ei kovin lupaavasti liikkeen toimintaa aloittanut.


      • Samapa tuo mulle

        Tuntuu kuin puhuisit omasta putiikistas, näinkö on?

        "nyt täytyy muistaa että nämä tattoon tekijät ovat taiteilijoita ja kellot kuuluvat babyloniaan."

        "kuvat ovat mahtavia "

        "pikkasen loogisempi suomennos olisi paha kukko"

        ja noin muutoinkin kalikka kalahtanut.


    • Piipaa

      Kävin kyseisessä paikassa ja hyvält vaikutti.Rento meininki ja siistilt näytti.Tuskin mitään kuppia sielt saa.

    • lintukulintu

      Onhan Forssassa jo kauemmin toiminut Jailbird Tattookin

    • 7-ta-tu-oin-ti-a

      jailbird tattoossaa tehdään ihan paskaa laatua.. kato vaikka naamakirjasta.. tosta uudesta en tie mitään.. ja se hukan vieressä oleva paikka.. nounou!

      kannattaa vaikka makelle mennä hämeenlinnnaan.. tai riksuun outille.

      ei ainakaan jailbird tattooseen!

      JA HINNAT (on ne sit halvat tai kalliit) EI KERRO MITÄÄN LAADUSTA!

      se on sit ikuisesti sun kropassa se tatuointi

      • mielensä kullakin

        no kyllä sillä jailbird tattoolla tuntuu tyytyväisiä asiakkaista riittävän!! :)


    • Osman

      Kävelen päivittäin sen tatskapaikan ohi. Aamusin seisoo porukkaa oven edessä oottamassa pitkään aukeemista, Miten sattuu muutenkin auki ja viikonloppusin istuu omistajan kaverit kännäämässä siellä.
      Hienot tarjoukset ja mainokset on ovessa kyllä, mutta neki on sisäpuolella.
      Omistajan kaverit ja asiakkaat parkkeeraa autonsa miten sattuu ja tukkii pääsyn naapuri talon pihalle

    • tattoo baby

      Itse olen ottanut pari kuvaa siellä ja jälki on todella hyvää.. (Toisin ku Jailbirdist hommatut lasittuneen arvet.) Aukioloajat eivät kyllä niin hirveesti oo heittänyt, kun siintä joka pv ohi myöskin kävelen. Oiskos 2 kertaa ja molemmista on ollut lappu ikkunassa. Itse olin valmis maksaa huomattavasti enemmän. hinnat on (halvat.) Käyn siellä jatkossakin ja suosittelen kyllä kaikille.

      • 7-ta-tu-oin-ti-a

        joo jailbird tattoossa saa paskaa laatua


      • Tosi on
        7-ta-tu-oin-ti-a kirjoitti:

        joo jailbird tattoossa saa paskaa laatua

        Yritä nyt H päästä jo siitä ylitse, jokainen päättää itse miten riskeeraa oman ulkonäkönsä, kukaan ei hakkaa toisen nahkaan väkisin mitään.
        Tatuoinnit on melkein aina rumia, mutta lävistykset aina aivan hirveitä!


      • 7-ta-tu-oin-ti-a
        Tosi on kirjoitti:

        Yritä nyt H päästä jo siitä ylitse, jokainen päättää itse miten riskeeraa oman ulkonäkönsä, kukaan ei hakkaa toisen nahkaan väkisin mitään.
        Tatuoinnit on melkein aina rumia, mutta lävistykset aina aivan hirveitä!

        whaaat? kuka helvetin H?

        ite oon käyny makella monesti ja pari kaverii muualla niinku tuol jailis.. karseeta.


    • torbedo

      tänään forssan lehdessä ainakin mainosti että ei tee ala-ikäisille,edes vanhemman luvalla,taisipa puhua läpiä päähänsä tatuoija!!

    • Keimopoika

      Otin perseeseen nätin kuvan.

    • Vorssan karpaasi

      Tatuointeja ottavat akkamaiset miehet ja miesmäiset akat. Sairasta meininkiä sanon minä. Lävistyksistä puhumattakaan. Jämpti on niin!

      • PELLE-HERMANNI

        älä tuu urputtaan.. et vastaa aloittajan kysymykseen.

        vittu että mä inhoan ihmisiä jotka eivät voi puhua AIHEESTA! vaan haukkuvat sun muuta!


      • Alpertti
        PELLE-HERMANNI kirjoitti:

        älä tuu urputtaan.. et vastaa aloittajan kysymykseen.

        vittu että mä inhoan ihmisiä jotka eivät voi puhua AIHEESTA! vaan haukkuvat sun muuta!

        No mitä itse sitten teet? Ihan oikeansorttinen nimimerkki sulla ainakin, varmasti rautaa naama täynnä ja huonolaatuisia kuvia hakattu nahan täydeltä kun noin vedit herneet nenuun.


    • Kuvallinen

      Eihän sillä uudella ole edes kauheeta kokemusta kuvien lyömisestä. Mitä olen sen lyömiä näyhnyt niin ei ne häävejä ole olut. Bad Cock Tattoo musta maalaa muita tatuoitsijoita, eikä sekään ole mikään klpailu valtti. Ihmettelen, jos liike on edes puoltavuotta auki, ei tule menestyy pelkkien kavereiden avustuksella. En menis ottaa sinne kuvaa vaikka hinnat ovetkin alhaiset. Kuva on koko loppuelän ihossa niin kyllä laadusta kannattaa maksaa.

      • Asiakaspalvelua!

        Onnea vaan Bad Cockille, sen menestyksen aika näyttää. Kyllähän se iloinen ja ystävällisen oloinen nainen on kuka sitä vetää, joten uskoisin sopivan asiakaspalvelutehtäviin.
        Eräs jo lopettanut mattokauppa sensijaan oli hyvä esimerkki siitä, että mykkänä ja nyrpeänä nurkassa kyhjöttävä myyjä/omistaja on liiketoimineen katki/poikki samalla hetkellä kun oikeus starttirahaan päättyy.


      • atap

        Onkos tämän viestin kirjoittaja titta tatuoitsija forssasta :D Kuulloistais just sellaselta mustamaalaukselta mitä se harrastaa muista tatuoitsijoista forssassa vaikka itse on ehkä suomen paskin. Ja sinä taas et ole nähnyt kyl Jennan kuvia jos sanot ettei oo häävejä :D tai sitten et vaan tatuoinneista tiedä tuon taivaallista!


      • Hyvä niin

        Oli muuten auki 3 kk :) oikein veikattu!!


    • Fallen angel

      Tuntien sen bad Cockin omistajan ja tiedän sen käden jäljen tatuointien suhteen (minulla siltä yksi kuva,joka on ikävä kyllä kesken,koska asun muualla) jälki on loistavaa....Monet, jotka on nähneet sen keskeneräisen kuvan , ovat myös tykänneet jäljestä kovasti. Aukiolo jutuista en tiedä,mutta omistaja on loistava ja rento tyyppi ja jälki mahtavaa, eikä hän ole minun mielestäni ole mustamaalannut muita mestoja.

    • adamdamdam

      Muutamalla ystävättärelläni on titan hakkaamia kuvia, ja niistä olen ainakin saanut sen käsityksen, että titta osaa tatuoida, muttei värittää, pienet kuvat onnistuvat titalta suht hyvin, mutten isompaa sinne ikinä voisi ottamaan mennä. Kelly tekee mielestäni hyvää jälkeä, osaa hommansa, ei mitään valittamista. Jenna osaa myöskin hommansa ja on myöskin erittäin mukava nainen. Ajatuksena mennä bad cock tattooseen ottamaan seuraava leimani.. halvat hinnat ja todella hyvän näköisiä kuvia tuolla facebook sivullakin. Jennalle tsemppiä, äläkä välitä noista valittajista, olet ihana ihminen ja mahtava taiteilija.

      • tiihurtelija.titta

        joo pieniä tattoita osaa muttei yhtään isoja.. ja pienetkin on tuurilla hyviä.. paska paikka koko jailbird.. tuosta bad cockista en tiiä mut kelly tekee hyviä VAIN JOS SE KESKITTYY ja ei nekään nyt niin kamalan kehumisen arvoisia ole.. ihan tosi. väritys ja viivojen tasaisuus ei missään forssan tatuointi liikkeessä ole hyvä. siis jennasta en tiedä mut noi kaks muuta pas*aa.


      • kaikenlaisia

        tästä huomaa ja niinkuin kaikki varmasti tietävät, että jokaiselle tatuoitsijalle löytyy omat faninsa ja vihaajansa!! mennään sinne minne hyvältä tuntuu ja tsekataan vaikka kuvia ensin eikä uskota muiden puheita. minä taas kuullut Kellystä pelkkää huonoa ja titasta hyvää. jennasta en ole kuullut oikein mitään mutta kuvat vaikuttavat hyviltä.


    • Kuvvitus

      Kävin ottamassa lisää kuvaa torsooni kyseisessä liikkeessä, Kehuja taytyy antaa. Palvelu oli ystävällistä, paikat siistit, ja ehkä se tärkein... kuvien laatu on tarkkaa silmäkarkkia. Noista muitten kirjotteluista en paljoo perusta kun näyttäsivät olevan niin naurettavia "havaintoja" että morjens. Suosittelen.

    • hemulitheidiot

      Pakko sanoa että Kelly nyt ei ainakaan osaa tehdä tatuointeja vaikka monella ehkä olisi hyvääkin jälkeä, niin minun ihoni on pilalla hänen käden jäljestään. Joten otin opikseni enkä enää mene hetken mieli johteesta (olin silloin nuori ja tyhmä) ottamaan tatuointia. Nykyään mietin tarkkaan kuvan ja keskustelen ystäväni kanssa joka niitä minulle hakkaa ihoon. Jennan tunnen myös hyvin ja voin sanoa että täältä kaukaa seuranneena, voin sanoa että hän on kehittynyt hyvin vuosien varrella. Hän on vasta aloitteleva tatuoija, joten kaiken kritiikin ottaa vastaan hyvin. En ymmärrä miks ihmisten pitää lähteä haukkumaan jos ei ymmärrä sitä tosi asiaa että toinen on vasta laittanut yrityksen pystyyn, eikä ole siinä toiminut kymmentä vuotta. Toisin kuin muut Jenna ei ole nostanut leukaansa pystyyn ja kävele kadulla kuin nyrpeä ja itseään täynnä oleva ihminen. Vaan kulkee jalat maassa ja se on hieno piirre.
      Täällä tuntuu olevan vaan katellisten panetteluja koko keskustelu.

    • Kattinen

      Mulla 2 tatskaa Bad Cockista ja oon enemmän kun tyytyväinen jälkeen.. Siisti paikka ja asiallinen ja rento tatuoija..=) Menen kyllä uudestaan millon vaan..=)

    • Kylläsevaannäinon!

      Pakko kyllä sano että parempaa taiteilijaa ei Forssasta löydy! Palvelu on mahtavaa ja rentoa. :) Ihmiset jotka eivät tiedä mistään mitään voisivat ottaa ensin selvää, ennen kuin alkavat puhua mistään mitään..! Tsemppiä Jenna.! :) Olet kyllä mahtava.. :)

      • hakkaaja

        :DD kavereille ystävällinen, tuntemattomille nyrpeä. kun kavereiden nahka on hakattu, riittääkö kehujia ja hakattavaa??

        katsotaan kahden vuoden kuluttua T: sivustakatsoja


      • rabbi
        hakkaaja kirjoitti:

        :DD kavereille ystävällinen, tuntemattomille nyrpeä. kun kavereiden nahka on hakattu, riittääkö kehujia ja hakattavaa??

        katsotaan kahden vuoden kuluttua T: sivustakatsoja

        Kaikille ollut mukava.T:Toinen sivustakatsoja


      • RistuksenPerkele
        rabbi kirjoitti:

        Kaikille ollut mukava.T:Toinen sivustakatsoja

        Kyllä itse olen huomannut, että kyseinen tatuoitsija on ihan yhtälailla kaikille ihan mukava. Mistähän tälle "hakkaajalle" on tullut tuollainen käsitys asioista?


    • hede81

      aivan loisto mesta!! elämäni 1. tatska hakattu siellä eikä kyl tullu sutta ja sekundaa ja jenna suunniteli tatsaani kai 2h enneku on ees isketty nahkaan että jos jossai saa paskaa jälkeä ni on kyl sit mualla ku bad cokis... :D et terqui vaa hendeltä

    • RistuksenPerkele

      Kyllä se vaan niin on, että BCT:n omistaja ei todellakaan mustamaalaa ketään. Kyllä ne mustamaalaukset on hoitanu ihan toinen tatuoitsija paikkakunnalta. Luulis, että asiakkaita riittää ihan jokaiseen tatskaliikkeeseen, et pidetäänpä ne mölyt mahassa.

    • PakanaPeekele

      Aivan loisto mesta. Kävin maanantaina oven takana eikä sisällä ristin sielua. Kyllä laupias samarialaisia kaikki! Kukaan ei ole koskaan katsonut vinoon eikä ollut hiljaa asioista kysyttäessä. Kukaan ei koskaan puhu pahaa toisesta, se on jämpti näin!

      • maanantain asiakas

        Kai tajusit kääntää sitä kiiltävää esinettä siinä ovessa (kutsutaan kahvaksi) ja kävellä sisään? Itse olin maanantaina aamulla tatuoitavana. ja myöhemmin illastakin näytti auki olevan kun kaverille käytiin aikaa varaamassa.. Vai eksyitkö sittenkin siihen naapuriin?..


      • 2. asiakas
        maanantain asiakas kirjoitti:

        Kai tajusit kääntää sitä kiiltävää esinettä siinä ovessa (kutsutaan kahvaksi) ja kävellä sisään? Itse olin maanantaina aamulla tatuoitavana. ja myöhemmin illastakin näytti auki olevan kun kaverille käytiin aikaa varaamassa.. Vai eksyitkö sittenkin siihen naapuriin?..

        aamupäivä-alkuilta kiinni / kahva rikki hyvin pyyhkii ja huomenta suomi :D.. hyvä syy asioida muualla!


      • Että silleen
        2. asiakas kirjoitti:

        aamupäivä-alkuilta kiinni / kahva rikki hyvin pyyhkii ja huomenta suomi :D.. hyvä syy asioida muualla!

        Enempi pysyy kiinni kuin on auki. Nytkin on ovet lukossa tiukasti ja maanantaina lapun mukaan seuraavan kerran auki. Jotenkin tuntuu siltä, ettei tuollaisella asenteella pysy pitkään mikään lafka pystyssä. Jos päätetään jotkin aukioloajat niin kyllä niiden tulisi pitää kutinsa melko lailla tarkkaan, mutta nyt on jatkuvasti jotain parempaa tekemistä. Jos tuohon on saanut starttirahaa, niin veikkaanpa että niiden loppuessa loppuu koko homma. Ei voi pärjätä tuolla lailla, mutta asiahan ei minulle kuulu. Vinkiksi vaan että töitä on tehtävä yksityisyrittäjänä enemmän kuin palkollisen, muuten on äkkiä koko toiminta loppu.


    • Jeesusristusiunakkoo

      En mustamaalannut, kerroin totuudenmukaisesti asiasta. Liitettiin toiseen tatuoitsijaan, sekö ei ole mustamaalaamista.

    • **S**

      Itse olen tyytyväinen kyseisen ihmisen käden jälkeen!
      Ihan sama mitä teet niin aina joku on huutelemassa. Valitettavaa mutta totta.

    • Arja Lainen

      Ei tosta taida tulla mitään. Monta kertaa olen meinannut hankkia patukan varteen hakaristin, mut aina on joku lappu ettei oo auki. Pistäs semmoset aukioloajat joita pystyy noudattamaan.

    • ei kandee

      Tatuoijalla kokemusta n. vuoden verran, vähän päälle... Ei mikään erikoinen, itsevarmempi kun mitä on.... Forssassa ei ole mitään suositeltavaa tatuoitsijaa, varatkaa aika ammattilaisille, ihan totta.

    • BCT

      Kyllä asia niin on, että Jenna on kehittynyt aivan h*lvetin nopeasti, ja kokoajan vaan jälki paranee! 100% luotto Jennaa kohtaan.

      Aukioloajoista tulee kyllä valitettavasti miinusta.

    • Arja Lainen

      Taas tässä ruokatunnilla aattelin sen hakaristin käydä hankkimassa mutta ei kun ei! Nyt on pitkän viikonlopun uuvuttamana ties kuinka pitkällä saikulla.
      Kohta on (muste)kupit taatusti nurin!

    • jokke85

      Kääntykää kaikki titan tai katan puoleen. Tosta murjusta ette tuu tatuointeja saamaan.

      • Arja Lainen

        Kyllähän sieltä on paha sitä hakaristiä mennä hankkimaan kun on bad cock aina ovi säpissä. Ei vissiin oo ollut kesäkuun puolella enää ollenkaan auki, joten oliskohan loppunut jo koko pelleily?
        Ikkunassa kyllä näyttäs olevan sama lappu yhäkin jossa pahoittelee sairaslomiaan. Juttu on kyllä silleen, että mitä ihmeen järkeä on maksaa ehkä kallistakin vuokraa liiketilasta jota pitää jatkuvasti kiinni. Yhtä järkevää ja suunnitelmallista toimintaa kuin monella noiden tatskojen hankkiminenkin.


    • pöh

      katalle vaan tatuointiin! ei tarvi itkee - vorssa ink.

      • Poke-

        Ääh, ei tommosia tatskoja tosiaan hanki kuin akkamaiset "miehet" taikka miesmäiset akat.


    • PASKAmikäPASKA86

      en halua jennalle mennä. Ei Tee upeita tatuointeja. Ei ole niin tarkkoja kuin haluaisin eikä niin taitavasti käytetty värejä. Sama pätee tittaan! Ja kelly... Voivoi. MENKÄÄ KUNNON AMMATTILAISELLE!

      Jos ostaisitte muuta taidetta niin se nyt olis yks hailee vaikka olis lapsen piirtämä. Mut hei ihan tosi, tatuointi on ja pysyy!

      Jos pitäis mennä johonkin forssaan tatuoitavaks niin se olis inalle! Vittu se osaa!

    • vihertatto

      Ottakaa vaan kaikki paikat täyteen kuvia!
      Etenkin mustia mitkä muuttuu jo lyhyessä ajassa vihertäviksi.
      On niitä sitten niin hieno katsella. Jess. Elämää ja valintoja.

      • Jukkapoika86

        värit ei ole enää yhtä huonoja kuin ennen.. Pönttö!

        MUTTA PITÄÄ KYLLÄ SEN VERRAN TÄTÄ KESKUSTELUA YLEISELLÄ TASOLLA KOMMENTOIDA, että jos joku oikeasti on sitä mieltä, että Forssassa on edes yksi hyvä tatuoija niin saa HAISTAA PITKÄN PASK.AN!

        Jonkun Titankin suosio perustuu vaan laajoihin kaveripiireihin ja puskaradio ilmiöön. Varmaan Jennalla sama juttu. Totta kai kun ei oikeasti välitetä kuinka tarkkaa ja hienoa se jälki on, eikä haluta paljoa maksaa, niin just tuollaiset kärpäsen kakat "menestyy".

        KaikenMaailman happy hourit ja Sun muut tarjoukset (kun ostat tänään lahjakortin, niin saat 50% lisää arvoa) kertovat siitä, että paikka ei ole hyvä.

        Arvostetut ja hienoa taidetta, tarkkaa työtä tekevät oikeat tatuoijat eivät edes ehdi mitään happy tunteja pitämään eivätkä laita naamakirjaan tarjouksia.

        Hyvä työ maksaa. Paitsi jos sinusta tuhruinen, epätasainen ja huonosti väritetty sekä varjostettu kuva on hyvää työtä niin sitten saatat päästä halvalla.


      • GO GO
        Jukkapoika86 kirjoitti:

        värit ei ole enää yhtä huonoja kuin ennen.. Pönttö!

        MUTTA PITÄÄ KYLLÄ SEN VERRAN TÄTÄ KESKUSTELUA YLEISELLÄ TASOLLA KOMMENTOIDA, että jos joku oikeasti on sitä mieltä, että Forssassa on edes yksi hyvä tatuoija niin saa HAISTAA PITKÄN PASK.AN!

        Jonkun Titankin suosio perustuu vaan laajoihin kaveripiireihin ja puskaradio ilmiöön. Varmaan Jennalla sama juttu. Totta kai kun ei oikeasti välitetä kuinka tarkkaa ja hienoa se jälki on, eikä haluta paljoa maksaa, niin just tuollaiset kärpäsen kakat "menestyy".

        KaikenMaailman happy hourit ja Sun muut tarjoukset (kun ostat tänään lahjakortin, niin saat 50% lisää arvoa) kertovat siitä, että paikka ei ole hyvä.

        Arvostetut ja hienoa taidetta, tarkkaa työtä tekevät oikeat tatuoijat eivät edes ehdi mitään happy tunteja pitämään eivätkä laita naamakirjaan tarjouksia.

        Hyvä työ maksaa. Paitsi jos sinusta tuhruinen, epätasainen ja huonosti väritetty sekä varjostettu kuva on hyvää työtä niin sitten saatat päästä halvalla.

        Aika hassua ajatella noin, kun tiedän että Titta sai ajatuksen bonuspäivään WILMA SCHLIEWSKILTÄ InkyQueen Tattoosta joka on tehnyt samoin. alentaako se hänenkin ammattitaitoaan?? Ehkäpä sitten!! Mielestäni se vain on asiakkaiden arvostamista ja jos tatuoinitliike ei alennuksia/tarjouksia anna ollenkaan se on ylpeyttä eikä muuta!! hyvä titta!!!


      • Jukkapoika86
        GO GO kirjoitti:

        Aika hassua ajatella noin, kun tiedän että Titta sai ajatuksen bonuspäivään WILMA SCHLIEWSKILTÄ InkyQueen Tattoosta joka on tehnyt samoin. alentaako se hänenkin ammattitaitoaan?? Ehkäpä sitten!! Mielestäni se vain on asiakkaiden arvostamista ja jos tatuoinitliike ei alennuksia/tarjouksia anna ollenkaan se on ylpeyttä eikä muuta!! hyvä titta!!!

        onko wilma susta hyvä tatuoija? googletappa keskusteluja inkyqueen tattoosta niin totuus selviää. ihan paska sekin.


      • Että silleeen
        Jukkapoika86 kirjoitti:

        onko wilma susta hyvä tatuoija? googletappa keskusteluja inkyqueen tattoosta niin totuus selviää. ihan paska sekin.

        Ole mitä mieltä vaan mut ei sen tarjouksia tarttis laittaa kun porukkaa käy muutenkin, mut sitä äsanotaan asiakaspalveluksi. Ja onneks ehkä 1 tuhannesta on tota mieltä ettei tarjoukset klpais. Ite ainakin odotan bonuspäiviä...


    • vihertatto

      värit haalistuvat edelleen . pönttö.
      katsopas vaan kavereiden parikin vuotta sitten hankkimia ja vertaa uuteen.
      himmeetä porukkaa luvassa tulevaisuudessa ja paljon kun ah niin ihanat leimansa haalistuneet. nyt niitä ehkä jotkut ihailee, mut varmaa on että jossain vaiheessa epäselvän sotkun nähdessä Ykä antaa kommenttia...

      • Jukkapoika86

        olen katsonut ja hyviä ovat kun on ollut hyvät värit ja erinomainen tekijä. sen sijaan vanhoilla merikarhuilla ja kaiken maailman vankilassa olleilla tyypeillä tatuoinnit eivät ole laadukkaita.

        puhut nyt suuta suuremmalla.

        totta kai sotkuun menee jos tiihurtelee niin pientä, että "kasvaa" umpeen.

        niinkuin esimerkkinä viivakoodit jotka oli villityksenä joskus, jos välit on liian ahtaat niin totta kai siitä tulee suttuisen näköistä.

        camoon! >:O


      • Ykä666

        No niin kai nyt haalistuu kun se kerran on siellä paikallisessa paskapuljussa otettu kuva..


    • vihertatto

      kaikkihan nyt sanoo että hyvät värit on joo ehdottomasti ja ammattitekijä.

      ja eiköhän ole hiukan ihmisestäkin kiinni miten haalistuvat, vai ei vai???

      ottakaa valokuva nyt ja kahden vuoden päästä ja kas haalistunut on ja haalistuu.

      tai verratkaa juuri tehtyyn sitä omaa ihanaa leimaanne.

      haluaisin nähdä sen kuvan joka ei haalistu, joten turhaa kirjoittelua

    • Jukkapoika86

      totta kai ne nyt jonkin verran haalistuu. mut ei niin paljoa kuin ennen.

      ajat muuttuvat, kaikki kehittyy (yleensä parempaan suuntaan?)

      mielipiteitä on monia mutta minusta tatuoinnit on jees kun on kiva idea ja erinomainen jälki!

    • sitätikullasilmään

      On kuulemma sulkenut ovensa, tänään oli tiedoite facebookissa ja toimitilat on tyhjät. Oliko vaikea ennustaa?

    • makeaelämä

      Menkää vaan jailbirdiin jos haluatte paskaa jälkeä. Tämä tittakin oikea wanna be, edessäpäin mukavaa, mutta kun selkäs käännät alkaa paskan puhuminen. Pahimman luokan juorukerho forssas!! Katkerien keski-ikäisten akkojen touhutupa!

      • hohhoijelihoijaskaa

        samaa mieltä! ja tekee tatuointeja sen mukaisesti millä tuulella sattuu olemaan.

        esim. yhdelle tutulle teki kaks tatuointia, toinen siedettävästi ja toinen hutiloidusti. ja se hutiloitu oli viel helpompi. oli kuulemma silloin tapahtunu jotain ikävää perheessä niin oli kiukkunen. jes!


      • Cloot285
        hohhoijelihoijaskaa kirjoitti:

        samaa mieltä! ja tekee tatuointeja sen mukaisesti millä tuulella sattuu olemaan.

        esim. yhdelle tutulle teki kaks tatuointia, toinen siedettävästi ja toinen hutiloidusti. ja se hutiloitu oli viel helpompi. oli kuulemma silloin tapahtunu jotain ikävää perheessä niin oli kiukkunen. jes!

        "yhdelle tutulle teki kaks tatuointia, toinen siedettävästi ja toinen hutiloidusti"

        Ei sitten oppinut kerrasta? Kannattaisiko ensin katsoa netistä tuo Jailbirdin galleria, nauraa sille aikansa ja sen jälkeen soitella aikaa oikealle tatuoijalle?


      • tuhruilijatitta
        Cloot285 kirjoitti:

        "yhdelle tutulle teki kaks tatuointia, toinen siedettävästi ja toinen hutiloidusti"

        Ei sitten oppinut kerrasta? Kannattaisiko ensin katsoa netistä tuo Jailbirdin galleria, nauraa sille aikansa ja sen jälkeen soitella aikaa oikealle tatuoijalle?

        niimpä. miks ei oppinut kerrasta? vai ajatteliko et ehkä se tatuoija oppi viime kerrasta. :D saannen nauraa tuolle jailbird tattoolle. tatuoinnit ovat aivan kuraa mutta jos nyt jotain hyvää täytyy sanoa niin köynnökset ovat siedettävän näköisiä...

        ei mitään taitoa


      • bluriver
        tuhruilijatitta kirjoitti:

        niimpä. miks ei oppinut kerrasta? vai ajatteliko et ehkä se tatuoija oppi viime kerrasta. :D saannen nauraa tuolle jailbird tattoolle. tatuoinnit ovat aivan kuraa mutta jos nyt jotain hyvää täytyy sanoa niin köynnökset ovat siedettävän näköisiä...

        ei mitään taitoa

        Jatkuvastihan toi jailbird kiinni...."lomalla" kuten asian ilmaisee. Ei hyvää mainosta mestalle. Pahin läävä, tää "tatuoija" olevinaan joku PRO,paskaa jälkeä ja rahat pois!! vois vähän katsoa peiliin


      • kuraakuraakuraa
        bluriver kirjoitti:

        Jatkuvastihan toi jailbird kiinni...."lomalla" kuten asian ilmaisee. Ei hyvää mainosta mestalle. Pahin läävä, tää "tatuoija" olevinaan joku PRO,paskaa jälkeä ja rahat pois!! vois vähän katsoa peiliin

        paskaa jälkeä ja kunnon tatuoija ei alennuskikoilla yrittäisi saada lisää asiakkaita.



        en osaa ennustaa mutta olen varma että ainakin puolet jotka ovat titalla käyneet tulevat jossain vaiheessa katumaan enemmän tai vähemmän tatuointejansa - ei ehkä ideoita vaan jälkeä!


      • leveo
        bluriver kirjoitti:

        Jatkuvastihan toi jailbird kiinni...."lomalla" kuten asian ilmaisee. Ei hyvää mainosta mestalle. Pahin läävä, tää "tatuoija" olevinaan joku PRO,paskaa jälkeä ja rahat pois!! vois vähän katsoa peiliin

        "Torstaina 8.11. Ja perjantaina 9.11. Studiolla päivystää Tatuoitsija Kaisa Niekka!!! Klo 12 - 16 välisenä aikana saa PIENIÄ tatuointeja ilman ajanvarausta!! Valmis Kuva mukaan!! Hinnat alk. 20€ käykää tsekkaamassa Kaisan sivuilta hänen töitään!! :) silloin voi myös varailla aikoja ja ostella lahjakortteja tai koruja!! Lävistyksiä ei saa lomani aikana 3 - 14.11 !!! -Titta- P.s. Hauskaa lomaa minulle ♥"

        Melkoisen tatuoinnin saaneekin Kaisalta kahdellakympillä.
        Ja ihan ilman ajanvarausta.


      • puhdasnahkainen
        leveo kirjoitti:

        "Torstaina 8.11. Ja perjantaina 9.11. Studiolla päivystää Tatuoitsija Kaisa Niekka!!! Klo 12 - 16 välisenä aikana saa PIENIÄ tatuointeja ilman ajanvarausta!! Valmis Kuva mukaan!! Hinnat alk. 20€ käykää tsekkaamassa Kaisan sivuilta hänen töitään!! :) silloin voi myös varailla aikoja ja ostella lahjakortteja tai koruja!! Lävistyksiä ei saa lomani aikana 3 - 14.11 !!! -Titta- P.s. Hauskaa lomaa minulle ♥"

        Melkoisen tatuoinnin saaneekin Kaisalta kahdellakympillä.
        Ja ihan ilman ajanvarausta.

        Pistäs vaan lapun luukulle ja pitäis lomaa vaikka lopun ikäänsä. Tommosia tatuointeja tai lävistyksiä ei tarvitse yksikään järkevä ihminen.


      • puhdas arjalainen?
        puhdasnahkainen kirjoitti:

        Pistäs vaan lapun luukulle ja pitäis lomaa vaikka lopun ikäänsä. Tommosia tatuointeja tai lävistyksiä ei tarvitse yksikään järkevä ihminen.

        juu-u kyllä jämpti on näin :DD


      • Ykä666
        leveo kirjoitti:

        "Torstaina 8.11. Ja perjantaina 9.11. Studiolla päivystää Tatuoitsija Kaisa Niekka!!! Klo 12 - 16 välisenä aikana saa PIENIÄ tatuointeja ilman ajanvarausta!! Valmis Kuva mukaan!! Hinnat alk. 20€ käykää tsekkaamassa Kaisan sivuilta hänen töitään!! :) silloin voi myös varailla aikoja ja ostella lahjakortteja tai koruja!! Lävistyksiä ei saa lomani aikana 3 - 14.11 !!! -Titta- P.s. Hauskaa lomaa minulle ♥"

        Melkoisen tatuoinnin saaneekin Kaisalta kahdellakympillä.
        Ja ihan ilman ajanvarausta.

        "Melkoisen tatuoinnin saaneekin Kaisalta kahdellakympillä.
        Ja ihan ilman ajanvarausta." LOL


      • fr68

        Jailbirdin Facebook-sivusto on juuri noiden "katkerien keski-ikäisten naisten touhutupa"...

        Vanhat tutut kehuvat toistensa huonoja tatuointeja.

        Entä kun kaikki tuttavat on hakattu täyteen?

        Tuskin tulee uusia asiakkaita.
        Ei noilla näytöillä.


    • tattoo4

      Vorssa Ink on paras! Hyvä ja iloinen palvelu,kata tekee persoonallista ja upeaa jälkeä

    • pazkaaa

      Kävin tuolla Jailbird Tattoon sivuilla, ja ihan oikeasti en tiennyt että pitäiskö itkee vai nauraa!! Lähinnä mua hämmensi se miten paljon ihmiset oli ko. tatskaajaa kehuneet ja kiittelivät kun olivat siellä kuvan ottaneet.... Jos nyt YHTÄÄN on silmiä päässä tai nähny mitään muuta ku jotain linnatatskoja vuodelta -90, niin luulis kiertävän ton paikan kaukaa!!! Huh! No mutta joo, ehkä ne paikalliset on sitten ihan tyytyväisiä ja onnellisia :) Ilmeisesti kukaan ei kehtaa antaa minkäänlaista kritiikkiä sille tatuoijalle..

      • hanna-90--

        se on ihan kamalan huono tatuoija. ihan oikeasti. mutta on niitä pahempiakin!

        omenart riihimäki

        se on hyvä paikka ottaa tatuointi :)


      • lepos

      • janina781
        lepos kirjoitti:

        Paikallista suositaan, koska Titalle ei tarvitse jonotella.
        Rumaa tuherrusta saa ihoonsa nopeasti ja halvalla.

        Kehujat yrittävät perustella huonoa kuvaa itselleen ja kavereilleen,
        vaikka tietävätkin haukanneensa paskaa.

        Esimerkki. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=466986073359906&set=a.114373281954522.17341.114351431956707&type=1&theater

        KAMALA TATUOINTI!

        Ja kyllä: paikallista suositaan halvan hinnan ja nopeuden takia.

        Hyville tatuoijille kun on jonoa ja maksaa se kunnon työkin jotain!


      • Kumpa jotain hyvääkin...
        lepos kirjoitti:

        Paikallista suositaan, koska Titalle ei tarvitse jonotella.
        Rumaa tuherrusta saa ihoonsa nopeasti ja halvalla.

        Kehujat yrittävät perustella huonoa kuvaa itselleen ja kavereilleen,
        vaikka tietävätkin haukanneensa paskaa.

        Esimerkki. http://www.facebook.com/photo.php?fbid=466986073359906&set=a.114373281954522.17341.114351431956707&type=1&theater

        Mitä vikaa tossa kuvassa on? Aika upea mun mielestä... Ottanu 3 kuvaa tilalla ja sen jonot 2,5 ... Tyytyväinen!!! ...ja lomalla se käy 3-4 X vuodessa koska sen mies asuu ulkomailla... Ja ne välit kun on paikalla tekee pitkää päivää.... Ihmiset puhuu niin paljon asioista mistä ei tiedä. Ja ihanku ois rikos olla keski-ikäinen... Mitä hittoo.... Hyvä Titta, älä välitä näistä...


    • fjfghh

      Itse titalta kuvan ottaneena en ole tyytyväinen. Ääriviivat katkonaisia. Ha parissa kohdassa ylimääräisiä viivoja. Värityksey näyttää siltä että 3v olis värityskirjan kimpussa ja ääriviivat kaameena arpena. En mene ikinä uudestaan. Sori kirjotusvirheet kirjotan kännykäl enkä jaksa korjata.

      • Einarinari

        fjfghh, laita kuva tatuoinnistasi, että näen kuinka paljon voin tehdä hyväksesi. Voin maksutta korjata tatuointisi. Enkä tosiaankaan lähde jokaista korjaamaan, mut saadaan suut suppuun, jos on pokkaa näyttää tyytymättömyytesi ja lähteä toisen tatuoijan korjattavaksi.

        Pistän mailiosoitteen minne voit ottaa yhteyttä, kun näen ensin tatuointisi.


      • Jonoksi asti
        Einarinari kirjoitti:

        fjfghh, laita kuva tatuoinnistasi, että näen kuinka paljon voin tehdä hyväksesi. Voin maksutta korjata tatuointisi. Enkä tosiaankaan lähde jokaista korjaamaan, mut saadaan suut suppuun, jos on pokkaa näyttää tyytymättömyytesi ja lähteä toisen tatuoijan korjattavaksi.

        Pistän mailiosoitteen minne voit ottaa yhteyttä, kun näen ensin tatuointisi.

        Ohhoh!!^^^^^

        Tästä ketjusta on tullu joku titan tatuoiden kritiikkiketju. Tuli mieleen et mites tolla pahan mulku*n tattoon pitäjällä menee? Ilmeisesti kaikki oli niin tyytyväisiä, et alko kritisoimaan titan töitä. :DD


      • pazkaaa
        Einarinari kirjoitti:

        fjfghh, laita kuva tatuoinnistasi, että näen kuinka paljon voin tehdä hyväksesi. Voin maksutta korjata tatuointisi. Enkä tosiaankaan lähde jokaista korjaamaan, mut saadaan suut suppuun, jos on pokkaa näyttää tyytymättömyytesi ja lähteä toisen tatuoijan korjattavaksi.

        Pistän mailiosoitteen minne voit ottaa yhteyttä, kun näen ensin tatuointisi.

        Heh, ehkä sun kannattais laittaa jotain omia töitäs näytille että kannattaako sulle tulla korjailemaan :D
        En siis ole tuo fjfghh, oli vaan aika omituinen kommentti tähän väliin..?


      • pazkaaa
        pazkaaa kirjoitti:

        Heh, ehkä sun kannattais laittaa jotain omia töitäs näytille että kannattaako sulle tulla korjailemaan :D
        En siis ole tuo fjfghh, oli vaan aika omituinen kommentti tähän väliin..?

        Äskeinen oli siis Einarinari:lle tarkoitettu..


      • rekkalepso*
        pazkaaa kirjoitti:

        Heh, ehkä sun kannattais laittaa jotain omia töitäs näytille että kannattaako sulle tulla korjailemaan :D
        En siis ole tuo fjfghh, oli vaan aika omituinen kommentti tähän väliin..?

        Aaaahahaha. En ole Einarinari, on vain pakko vastata paskaan kommenttiin. En mä ainakaan haluais koko valtakunnan tunnistavan kenestä kyse. Eiköhän toi homma toimi mailitse. Ilmeisesti ei varmaan toi hakattukaan. :DDD et tietenkään ole fjfghh. :DD


      • pazkaaa
        rekkalepso* kirjoitti:

        Aaaahahaha. En ole Einarinari, on vain pakko vastata paskaan kommenttiin. En mä ainakaan haluais koko valtakunnan tunnistavan kenestä kyse. Eiköhän toi homma toimi mailitse. Ilmeisesti ei varmaan toi hakattukaan. :DDD et tietenkään ole fjfghh. :DD

        wtf..Jos nyt mitään selkoa sun sekavasta kommentista sain, niin miks ihmeessä ei haluais olla tunnistettavissa jos kerran on niin hyvä että on valmis jonkun randomin kuvaa alkaa korjailemaan, siis jonkun toisen tekemää?! Rautalangasta vääntäen, omituista tarjoutua korjailemaan toisen tekemää tatskaa ja pyytää kuvaa näytille, jos ei ite ole valmis tunnistettavasti esiintymään.
        Olis voinu ilmaista asian jotenkin "laitan sulle maililla kuvia töistäni ja jos haluat niin voin korjata kuvasi"-tyyliin.
        Ja joo, en oo toi fjfghh, en mä oo niin tyhmä et menisin tuolta Jailbirdistä kuvaa ottamaan :)


      • pecanpie
        pazkaaa kirjoitti:

        wtf..Jos nyt mitään selkoa sun sekavasta kommentista sain, niin miks ihmeessä ei haluais olla tunnistettavissa jos kerran on niin hyvä että on valmis jonkun randomin kuvaa alkaa korjailemaan, siis jonkun toisen tekemää?! Rautalangasta vääntäen, omituista tarjoutua korjailemaan toisen tekemää tatskaa ja pyytää kuvaa näytille, jos ei ite ole valmis tunnistettavasti esiintymään.
        Olis voinu ilmaista asian jotenkin "laitan sulle maililla kuvia töistäni ja jos haluat niin voin korjata kuvasi"-tyyliin.
        Ja joo, en oo toi fjfghh, en mä oo niin tyhmä et menisin tuolta Jailbirdistä kuvaa ottamaan :)

        Heh,mies asuu muualla....Olis edes mies eikä pikkupoika:D:D...mut jokainen lahjojen mukaan jos niitä suotu, toisilla ei mitään lahjoja elämässä:D


      • indeed
        pazkaaa kirjoitti:

        wtf..Jos nyt mitään selkoa sun sekavasta kommentista sain, niin miks ihmeessä ei haluais olla tunnistettavissa jos kerran on niin hyvä että on valmis jonkun randomin kuvaa alkaa korjailemaan, siis jonkun toisen tekemää?! Rautalangasta vääntäen, omituista tarjoutua korjailemaan toisen tekemää tatskaa ja pyytää kuvaa näytille, jos ei ite ole valmis tunnistettavasti esiintymään.
        Olis voinu ilmaista asian jotenkin "laitan sulle maililla kuvia töistäni ja jos haluat niin voin korjata kuvasi"-tyyliin.
        Ja joo, en oo toi fjfghh, en mä oo niin tyhmä et menisin tuolta Jailbirdistä kuvaa ottamaan :)

        Paskahan tääällä o haissu jo kauan


      • Ei tatuoinneille

        Miten voi olla mahdollista hankkia yli 5000 euron verovelat firmalla jonka liikevaihto oli sen lyhyenä toiminta-aikana ehkä kymmenesosan tuosta summasta?
        No ehkäpä siinä on takana se, että kirjanpito puuttui kokonaan niin verottaja on pistänyt arvionsa pohjalta tuon velan määrän.
        Melko taitavaa liiketoimintaa, mutta mikäs tämä Vorssa Ink on joka on tulossa siihen ex-bad cockin naapuriin, nykyisen Köökin Kamarin viereen?
        Ei kai ole samat asialla taas uuden starttirahan voimalla?
        Kyllähän tuo on Köökin Kamarin arvoa ja miljöötä pilaava asia selvästi, mutta tuskinpa tuokaan montaa kuukautta tuossa tulee olemaan ennenkuin kannetaan taas sohvaa pihalle. Saas nähdä alkaako taas tulla lappuja ovelle selityksenä miksi ei vieläkään avata tai miksi on taas poikkeuksellisesti suljettuna. Yrittäjäksi ryhtyminen tarvitsee kyllä aika vakaata harkintaa ja kartoittamista, näistä voi tehdä omat johtopäätöksensä jo ennen aloittamista.


      • pazkaaa
        Ei tatuoinneille kirjoitti:

        Miten voi olla mahdollista hankkia yli 5000 euron verovelat firmalla jonka liikevaihto oli sen lyhyenä toiminta-aikana ehkä kymmenesosan tuosta summasta?
        No ehkäpä siinä on takana se, että kirjanpito puuttui kokonaan niin verottaja on pistänyt arvionsa pohjalta tuon velan määrän.
        Melko taitavaa liiketoimintaa, mutta mikäs tämä Vorssa Ink on joka on tulossa siihen ex-bad cockin naapuriin, nykyisen Köökin Kamarin viereen?
        Ei kai ole samat asialla taas uuden starttirahan voimalla?
        Kyllähän tuo on Köökin Kamarin arvoa ja miljöötä pilaava asia selvästi, mutta tuskinpa tuokaan montaa kuukautta tuossa tulee olemaan ennenkuin kannetaan taas sohvaa pihalle. Saas nähdä alkaako taas tulla lappuja ovelle selityksenä miksi ei vieläkään avata tai miksi on taas poikkeuksellisesti suljettuna. Yrittäjäksi ryhtyminen tarvitsee kyllä aika vakaata harkintaa ja kartoittamista, näistä voi tehdä omat johtopäätöksensä jo ennen aloittamista.

        Vorssa Ink on ihan eri juttu ja eri yrittäjän! Vissiin ainoa oikeasti hyvä tekijä alueella :) Ja on toiminut alalla jo ennen tohon muuttoa.


    • melkein perillä

      niin mikä jatkuu?? eihän bad cock tattoota ole ollu enää aikoihin!

    • tahdonkorjata

      eih,vorssa ink on ihan eri juttu eikä kyseessä ole siis sama yrittäjä!vorssa inkin kuvantekijä tekee todella komeita kuvia!!

      • samaa p. eri paketis

        Mahtaako noilla mitään eroa olla, kaikki tatuoinnit, mutta varsinkin lävistykset ovat aivan kammottavan näköisiä!
        Ei näin pienellä markkina-alueella muutenkaan riitä loputtomasti nahkaa hakattavaksi joten ennustettavissa on että ei tule kannattamaan.
        Paikalliset mätisäkit alkaa jo olla valmiiksi täynnä mustetta ja nauloja.
        Puhdas iho on kaunis!


      • Arja Lainen
        samaa p. eri paketis kirjoitti:

        Mahtaako noilla mitään eroa olla, kaikki tatuoinnit, mutta varsinkin lävistykset ovat aivan kammottavan näköisiä!
        Ei näin pienellä markkina-alueella muutenkaan riitä loputtomasti nahkaa hakattavaksi joten ennustettavissa on että ei tule kannattamaan.
        Paikalliset mätisäkit alkaa jo olla valmiiksi täynnä mustetta ja nauloja.
        Puhdas iho on kaunis!

        Kyllä näin on asiat, nyt veikkausta siitä, kuinka kauan "Vorssa Ink" pysyy pystyssä.
        Itse heitän että melko hyvin jos vielä Juhannuksena on putka auki.
        Nämä "taiteilijat" ovat melko monasti osoittautuneet melkoisen tietämättömiksi siitä mitä yrittäjäksi ryhtyminen vaatii. Tai paremmin sanottuna mitä yrittäjänä pysyminen vaatii sitten kun on starttirahat käytetty.
        Jos alkaa ilmestyä lappua ovelle ja kaljan- ja tupakanimijöitä rappusille niin se on lopun alkua se!
        Enää en harkitse edes hakaristin hankkimista patukan varteen.


      • kaulikki
        Arja Lainen kirjoitti:

        Kyllä näin on asiat, nyt veikkausta siitä, kuinka kauan "Vorssa Ink" pysyy pystyssä.
        Itse heitän että melko hyvin jos vielä Juhannuksena on putka auki.
        Nämä "taiteilijat" ovat melko monasti osoittautuneet melkoisen tietämättömiksi siitä mitä yrittäjäksi ryhtyminen vaatii. Tai paremmin sanottuna mitä yrittäjänä pysyminen vaatii sitten kun on starttirahat käytetty.
        Jos alkaa ilmestyä lappua ovelle ja kaljan- ja tupakanimijöitä rappusille niin se on lopun alkua se!
        Enää en harkitse edes hakaristin hankkimista patukan varteen.

        No eikös tuo jo vuoden ole ollut pystyssä VorssaInkin ja nyt muuttaa isompiin tiloihin niin minusta vaikuttaa, että on ihan hyvin onnistunut omassa toimessaan. Ei se pelkkää tatuoinnin hakkaamista Forssassa ole vaan myydäön koruja jne. sekä kierretään tapahtumissa edustamassa. Tutustu asiaan ennen kuin haukut.


    • topi.

      suomen tietotoimisto, ihan mukavasti olette perillä asioista.

    • Sivusta seurannut..

      Vorssa Ink persoonallisia ja laadukkaita kuvia tekevä yritys. Joka myöskin pystyy sanomaan asiakkaalle jos esim. asiakkaan toivoma kuva et onnistu. Vorssa Ink:n tatuoija on ollut yrittäjänä jo aiemminkin, mutta eri osoitteessa. Taiteellista taustaa tatuoijalla myös entuudestaan muiden töiden saralta.
      Toki jos tahtoo sen hakaristin kikkelin varteen niin se ei ehkä oo ihan tyylillisesti se mitä Vorssa Ink normisti tekee, mut kannattaa kysyä niin eiköhän sieltä vastauksen saa. Ajat saattaa toki mennä aika pitkälle, koska töitä ei oteta liikaa jotta kaikki asiakkaat voidaan palvella laadullisesti hyvin.
      Kuka tykkää minkäkin tyylisistä tatuoinneista ja valitsee paikan varmastikin sen mukaan mitä ihoonsa toivoo piirrettävän ;)

    • Arja Lainen

      Hihhih, "ajat saattaa toki mennä aika pitkälle, koska töitä ei oteta liikaa jotta kaikki asiakkaat voidaan palvella laadullisesti hyvin"
      Nyt taitaa olla sen kaltaista optimismia ja mainospuhetta että varmaan on kyseessä firman edustaja tai muuten sisäpiiriläinen.
      Aika vaikea on uskoa että sinne jonoa syntyy, toki aika voi mennä pitkälle jos taiteilija jaksaa käydä vain kerran 2 viikossa paikalla.
      Noh, katsotaan nyt ensin niin sitten tiedetään kuka on oikeassa.
      Ps. Luovuin jo siitä hakaristi-ideastani, en hanki edes ensimmäistä tatuointia.

      • kukon karva

        Oikeassa olemisen tarpeesi on ihailtavaa


    • Sivusta seurannut...

      Harmi ettet oo seurannu tatuoijan yrittäjyyttä tähän asti, mut nyt on hyvä alottaa ja katsoo mitä tekee ;) Ja mieluusti kyseistä firmaa edustaisin ja kaveripiiriinkään en kuulu, mutta yrittäjän suunnitelemia vaatteita ja koruja voin ylpeenä kantaa ja ehkä joskus saattaa joku kuvakin ihoa koristaa. Jos siis joskus tatuoinnin aion hankkia.
      Hyvää kevättä ;)

    • Reiska kiittää;)

      Itse ottanut kaikki tatuoinnit Vorssa Ink:ssä ja olen ollu enemmän ku tyytyväinen kaikkiin kuviini!!! Yksi titan tekemä korjattukkin... Seuraavaa aikaa olen jonottanut n. 3 kuukauden verran että kyllä asiakkaita riittää niin täältä kuin muualtakin ympäri Suomea! Kyllä Kata osaa hommansa ;) Ja tädiltä ei kyllä ideat lopu kesken :)

    • TYYTYVÄINEN

      Olen ottanu kaksi tatuointia Titalla! Ja tykkään! Eikös jokainen saa itse päättää mistä tykkää. Eihän kaikki käy samalla kampaajallakaan! Ja kyllä Titalla töitä tuntuu piisaavan. Aivan ihanan oloinen ihminen vaikken sen paremmin tunne. Ihmettelen eniten niitä jotka täällä vikisee laadusta. Kannattaisko ihan tekijälle sanoa asiasta eikä porata myöhemmin kotona. Mä ainakin valitan palvelusta jós sen koen huonoks!!!

    • lovexxx

      Pahan mulkun tatuoinnit, oikeesti, täydellisiä!

    • Hyi taas

      Vorssa Ink-liike ei ainakaan tiedä Pääsiäispyhien kunnioittamisesta mitään. Liike auki Pitkäperjantaina sekä maanantaina 2. Pääsiäispäivänä.
      Laillista se kenties on, mutta ei mitään perinteiden kunnioitusta, mikä nyt ei suurikaan ihme tosin ollut.
      Pitäisivät sitten vappuaattona ja uudenvuoden aattonakin putkansa auki, mutta tuskinpa jaksavat kun pitää dokata!

      • oma pää puhtaana!

        mitäs sitä pyhinä pyöritään kaupungilla vahtimassa toisten liikkeitä?? eiks sinunkaltaisen jumalaa pelkäävän kunnon kristityn pitäis olla kirkossa tai kotona rukoilemassa? sit täällä vielä arvostellaan lähimmäistä.... nyt tuli sulle ISO HYI!! JA HYI!!! taidat olla oikea pakana pahimmasta päästä :/


      • duh!

        Onhan R-kioskikin auki juhlapyhinä...


    • gleb1

      Pääsiäispyhien kunnoittamatta jättäminenkö on nyt siis pahinta kaikesta?

      Maailma olisi paljon parempi paikka ilman näitä helvetin raamatuntulkitsijoita.

      • Periteet kunniaan

        Mä ainakin olen ihan samaa mieltä siitä, että on paheksuttavaa pitää liikettä auki juhlapyhinä. Kun aletaan tehdä mitä huvittaa milloin huvittaa niin siitä ei voi mitään hyvää seurata. Maailma olisi paljon parempi paikka kun jokainen pitäisi itsestään selvänä kunnioittaa perinteitä pyhäpäivien ja muidenkin asioiden suhteen sensijaan että tehdään jopa tietoisesti valintoja jotka loukkaavat hyviä tapoja ja paljon ennen sinunkin syntymääsi käytössäolleita perinteitä.
        Nykyihmiselle pahinta tuntuu olevan se, että on minkäänlaisia rajoja saatikka edes jonkunlainen kunnioitus perinteitä ja hyvien tapojen noudattamista kohtaan.
        Surullista on huomata kuinka pyhinä tehdään töitä, syödään pipo päässä sisätiloissa, kiroillaan ja roskataan. Sivistys on käynyt vähiin ja juuri se on seikka johon pitäisi puuttua jokaisen. Se alkaa siitä että toimii itse hyvien tapojen mukaisesti ja tämän jälkeen neuvoo muita tekemään samoin, jos eivät itse sen vertaa tajua.


      • Jeesusteippi pelasta
        Periteet kunniaan kirjoitti:

        Mä ainakin olen ihan samaa mieltä siitä, että on paheksuttavaa pitää liikettä auki juhlapyhinä. Kun aletaan tehdä mitä huvittaa milloin huvittaa niin siitä ei voi mitään hyvää seurata. Maailma olisi paljon parempi paikka kun jokainen pitäisi itsestään selvänä kunnioittaa perinteitä pyhäpäivien ja muidenkin asioiden suhteen sensijaan että tehdään jopa tietoisesti valintoja jotka loukkaavat hyviä tapoja ja paljon ennen sinunkin syntymääsi käytössäolleita perinteitä.
        Nykyihmiselle pahinta tuntuu olevan se, että on minkäänlaisia rajoja saatikka edes jonkunlainen kunnioitus perinteitä ja hyvien tapojen noudattamista kohtaan.
        Surullista on huomata kuinka pyhinä tehdään töitä, syödään pipo päässä sisätiloissa, kiroillaan ja roskataan. Sivistys on käynyt vähiin ja juuri se on seikka johon pitäisi puuttua jokaisen. Se alkaa siitä että toimii itse hyvien tapojen mukaisesti ja tämän jälkeen neuvoo muita tekemään samoin, jos eivät itse sen vertaa tajua.

        Aaaaamen ja jatka mitä sattuu kirjoittamista


      • Onnea ja menestystä
        Jeesusteippi pelasta kirjoitti:

        Aaaaamen ja jatka mitä sattuu kirjoittamista

        Älyn jättiläinen sai 6 sanaa aikaiseksi eikä lauseessa mitään järkeä, onhan se saavutus tuokin.


      • sitä saat
        Onnea ja menestystä kirjoitti:

        Älyn jättiläinen sai 6 sanaa aikaiseksi eikä lauseessa mitään järkeä, onhan se saavutus tuokin.

        haha kaksi älyn jättiläistä. toinen jaksaa vinkua toisen muutamasta hassusta sanasta. :DD vaatii älyä tuollainen!


    • hahhah taukki

      Ja sinäkin päätit tulla ittes nolaamaan?

    • velkavinkuja

      Tottakai. Onneksi olet muiden yläpuolella.

    • Huonoa bisnestajua

      uudessa puhelinluettelossa oli bad cock tattoon puhelinnumero ja keskuskadun osoite toimitiloilla. Kannattaako maksaa puhelinluettelon tuottajalle kun ei ole ollut enää pystyssä koko paikka aikoihin?

      Ei kyllä hyvin taida mennä nykyiselläkään yrittäjällä kun ovessa "avoinna sopimuksen mukaisesti", se on lopun alun merkki.

    • Hohhoijjaa

      Tatuoinnit on jo niiiiiin last season.

    • Kirurgit tienaa

      Juu nyt on jo alkanut uusi buumi ja siinä pääosissa heiluvat plastiikkakirurgit jotka laserilla poistavat katuvilta mustetynnyreiltä kuvia jotka ei enää ole pysyneet painonnousun tai yhtä hyvin -laskun myötä kuosissa. Samoin on käynyt niille joilla nahkaa koristaa vieraista kiinni jääneen exän nimi. Plastiikkakirurgi on tulevaisuuden ammatti, he tulevat tienaamaan omaisuuksia ja tatuoinnit on jo out kuten naamanaulat ja muut ällötykset.

    • Anonyymi

      Tatuoinnit tosiaan kärsivät inflaation kun hetken niitä piti kaikkien hankkia. Nyt niistä halutaan eroon. Mutta vieläkö Forssassa on alan liike siellä Keskuskadulla? Ja kuinka kävi Bad cock tattoolle? Jatkoiko eri nimellä vai jättikö kokonaan ne hommat?

      • Anonyymi

        Eiköhän kymmenessä vuodessa (ketju aloitettu 2012) ehdi tapahtua vaikka mitä.
        Varmaan hän ken on tatuoinnin halunnut 2012 on sen saanut.
        Mitä yritykseen tai yrityksiin ylipäätään tulee, kymmenessä vuodessa asiat muuttuu.
        Googlettamalla varmaan löydät tiedot.


    • Anonyymi

      Tatuointi-idiotismi on levinnyt laajalti Suomessa. Tapahtuiko suurin leviäminen vasta 2000-luvun puolella?

      Itse en palkkaisi ainuttakaan, jolla on tatuointeja. Onneksi en ole työnantaja, vaan 66 v eläkeläinen.

      • Anonyymi

        Aivan samoin, helpompi on hyöksyä sateenkaarityypit kuin tatuointi. Ovet voivat olla kiinni kun ovat täystyöllistettyjä, takahuoneesa voi olla työt meneillään.Useaan paikkaan on 6 kk jono.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1629
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1361
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      5
      1061
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    10. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      932
    Aihe