Kotisivut koira ja kissa kennelille

sivut nettiin

Tervehdys!

Olen yrittänyt opetella HTML-kieltä viimeiset puoli vuotta, niin omatoimisesti kuin ohjatustikin, mutta nyt saa riittää, kun en siitä mitään tajua.
Aina kun olen saanut jotakin omasta mielestäni hienoa aikaan, se ei sitten toimi tai joku tekstilaatikko ei millään suostu pysymään siellä missä sen haluan pysyvän. Saati sitten, jos yritän niitä kymmeniä sivuja kasata yhteen... luovutan.

Kasvatan tosiaan yhtä koirarotua ja yhtä kissarotua. Tälle toiminnalle pitäisi saada kotisivut. Saman tyyliset mitä muillakin kasvattajille on, eli sellaiset jonne voi laittaa kuvagallerian ja sitten yläpalkkiin erilaisia vaihtoehtoja kuten "koiramme", "pentuja", "tietoa rodusta" jne.
Toimimme kansaisvälisesti, tai pikemminkin olemme ennen toimineet kansainvälisesti, vielä siihen aikaan kun ihmiset tarttui puhelimeen ja soittivat. Nyt sitten kenneleitä etsitään netistä ja meitähän ei sieltä löydä.

Samoihin sivuihin pitäisi voida yhdistää lemmikkihoitola- ja koiran koulutus-palvelumme. Olen kirjoittanut samat tekstit suomenkielellä, englanninkielellä ja venäjänkielellä, joten olisi vähintääkin aiheellista, että sivuilta löytyisi joku kielivalikko.
Eli sivujen pitäisi olla näyttävät, kattavat ja toimivat.
Kotisivun nimi pitäisi olla muotoa www.kennelnimi.fi/com/ jne. Ei mitään, www.diipadaapa.jaakkopekka.kotisivukone.com/*~kennelnimi~*....

Ja tästä lystistä voimme maksaa. Emme kuitenkaan mitään 2000 euroa, kuten olen huomannut täällä Suom24:ssä joidenkin mainostavan. Kenneltoiminnalla emme tienaa edes vuodessa, aikaisintaan parissa vuodessa, tuota summaa.
Eikä tämä ole meidän pääelinkeino vaan harrastus, joten katsoisin kohtuulliseksi hinnaksi noin 200-500 euroa/ kertamaksu. Sitten vuosittain olemme valmiita maksamaan noin 50 euroa siitä, että ne sivut siellä netissä myös pysyvät.

Palvelusta sen verran, että voin kyllä itse rakentaa sivut, jos se "leikkaa-liimaa"-toiminnolla ja suomenkielellä onnistuu. HMTL-koodia en ala kirjoittamaan, kun siitä ei tule yhtään mitään.

Mistä tämmöisen paketin saa?

9

269

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joosa

      Ehkä sittenkin kannattais vain käyttää tuota oheminnen mainitsemaasi Kotisivukonetta. Yksityisille perusominaisuuksilla maksaa vain 4,90 kk (12 kk laskutusjaksolla) ja tuo sis alv. Eikä osoitteen tarvitse olla mikään www.diipadaapa.jaakkopekka.kotisivukone.com/*~kennelnimi~* itse asiassa Kotisivukoneella ei edes saa noin vaikeaa osoitetta.

      Verkkotunnuksesta:
      Kotisivukone tarjoaa kaikkiin vuoden sopimuksella tehtyihin sivustoihin ilmaisen .com tai .net verkkotunnuksen, eikä itse ostettuna .fi tunnuskaan ole kuin 12 eur/vuosi. Jos tilaat .fi-tunnuksen Kotisivukoneen kautta, tulee hinnaksi 20 eur.

      Ulkoasua voit muokata mieleiseksesi tai vastaavasti pyytää jonkun heebon rakentamaan sivustolle sellaisen ilmeen kuin tahdot. Käyppä katsomassa www.kotisivukone.fi. Nykyään Kotisivukone tekee myös Avaimet käteen sivustoja ja hinnat ei päätä huimaa. Saat 99 eurolla www.kotisivukone.fi/esittely/avaimet-kateen

    • Joosa

      Niin ja tuota Avaimet käteen-pakettia hieman tutkiessani huomasin että vaikka tilaat tuon palvelun niin se on aika riskitön... "Sitoudut maksamaan vasta nähtyäsi lopulliset kotisivut"

      Kotisivupakettiin sisältyy:
      - Ammattilaisten suunnittelema ja toteuttama ulkonäkö
      - Tilaajan toimittamien tekstien ja kuvien lisäys sivuille
      - Mahdollisten lisäominaisuuksien asennus
      - Mahdollisuus yhteen kommentti- ja muutoskierrokseen
      - Ilmainen verkkotunnus ja sähköpostiosoite
      - Google AdWords -seteli, jolla pääsee hakukonemarkkinoinnissa alkuun
      - Ohjeita ja opastusta sivujen ylläpitoa varten

      Nyt en aivan ole varma myydäänkö tuota pakettia yksityisille, koska yrityksille se on 99 alk. 17,90 kk... Eli kannattaa toki ainakin kysäistä asiasta. Tuolta löytyy kyllä yhteystiedot ja voit jättää soittopyynnön.

      Itse ainakin ottaisin yhtettä ja kysäsisin asiasta, koska vaikuttaa aika hyvältä paketilta ja ennen kaikkea mukavan edulliselta ja juuri tuollaisiin tarpeisiin kuin kuvailit.

    • sivut nettiin

      Tuo kuulosti hyvältä. Kävin tutustumassa tuohon sivustoon ja katselin myös esimerkkejä millaisia sivustoja tuolla kotisivukoneen palvelulla asiakkaat ovat luoneet. Hyvännäköisiä sivustoja.

      Tuo avaimet käteen - pakettikaan ei ole pahan hintainen, etenkään kun siihen kuuluu veloituksetta sivuston muuttaminen, jos se ei sitten miellytäkään.
      Soitan tuonne ja kysyn millainen paketti meidän kannattaisi ottaa, ja jos se on kovin monimutkainen niin sitten myös valmista pakettia.

      Kiitos!

      • Joosa

        Otitko yhteyttä ja kerropas nyt muillekin sitten että miten meni ja millaista palvelua tarjottiin?


    • asiahansakajoo

      suncometilta ota kotisivutilan noin 2-3 kymppii vuosi, fi domaini 3 kymppii vuosi ja asennat wordpressin, monikieli lisäosan ja jonku sopivan ulkoasun mijoonista vaihtoehdoista ja asia o sitä myöten selvä :D

    • TPL_10

      Otitko sivuston tuolta kotisivukoneelta? Jos tarvitset edelleen apua sivujen teossa, laita vaikkapa sähköpostiosoitteesi vastaukseksi viestiin niin otan yhteyttä sinuun. Voitaisiin katsoa millaisia sivuja tarkemmin olet ajatellut. Toteutuksen voin hoitaa alusta loppuun.

    • qweqwe

      Varmaan ihan hyvä, mutta näissä on aina vaarana se, että yht'äkkiä sun sivut maksaakin 50€ kuussa, vaikka mainostetaan, että parilla eurolla saat. TARKKANA!

      • gggggguuuuuhhhhh

        Vaikka ei nousiskaan niin 17,90 on kuitenkin melko paljon kun pelkän tuollaiseen riittävän kotisivutilan saa muutamalla eurolla kuukaudessa.

        Jos ottaa pelkän kotisivutilan jostain weppihotellista niin ongelmaksi jää vielä tietenkin se sivujen toteutus. Yksi mahdollisuus olisi tehdä sivut jollain sisällönhallintajärjestelmällä kuten joomla, wordpress, drupal jne. Tietenkin pitää varmistaa tukeeko weppihotelli tätä. Tällöin ei välttämättä tarvitse ite kirjoitella html koodia vaan voi käyttää valmiita teemoja jne ja luoda sivuja dynaamisesta hallintakäyttöliittymästä käsin. Ei tämäkään mikään ongelmaton ratkaisu ole mutta jos kiinnostusta riittää, voit testailla näitä kotikoneella etukäteen eikä maksa mitään.

        Avaimet käteen periaatteella toimivaa kotisivua ei varmasti saa siirrettyä sieltä ulos mitenkään, joten kannattaa harkita tarkoin. Voit huomata pian että tuleekin liian kalliiksi ja sivuja ei saa siirrettyä ulos mitenkän joten olet taas lähtöpisteessä.


    • Jeppere

      Kyllähän se on totta, että webbihotelleja saa edullisemmin kuin 17,90 kk (mut huom. tuo on yrityksen hinta). Yksityiselle hinta on 4,90 verollisena.... ei paha!

      Jos tahtoo pistää webbihotelliin niin jonku se softakin sinne on asennettava ja kyse taitaa nyt olla kuitenkin henkilöstä, joka ei siis osaa tehdä sivustoja saatika asennella mitään softia, joten kyllä tuo Kotisivukone vaikuttais oleva nimenomaan tässa tapauksessa ainakin kokeilemisen arvoinen. Kotisivukoneessa on palvelin ja ohjelmisto jolla voi päivittää itse niitä kotisivuja ilman html-taitoja.

      Kotisivukoneella on valmiita sivupohjia ja sitä voi testaa kaks viikkoa ilmaiseksi, mutta pohjista saa tarpeen mukaan lähes millaisia tahansa, mutta se vaatii sitten jo hieman taitoa. Perus fontit, värit yms perus jutut voi kyllä aivan itse säätää helposti ulkoasueditorilla, ja siis sekään ei vaadi mitään html-taitoja.

      Se avaimet käteen paketin voi vaikka tilaa sitten jälkeenpäin jos siltä tuntuu.

      Se mikä tuossa kotisivukoneessa on vielä plussaa verrattuna erillisiin webbihotelli esim Joomla toteutuksiin, on että siellä on asiakaspalvelu ja se on suomenkielinen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      27
      2009
    2. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1455
    3. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1435
    4. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      107
      1156
    5. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1139
    6. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      884
    7. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      860
    8. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      38
      745
    9. Oletko mustasukkainen luonne?

      Tai ylipäätään millaisia tunteita herättää, jos kaivattuasi liehittelee joku muu tai hän deittailee jonkun muun kanssa?
      Ikävä
      80
      685
    10. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      264
      684
    Aihe