Aihe

Voitin narsistin oikeudessa

Markku Ahdeoja

Voitin tuossa muutama viikko sitten narsistin oikeudessa. Narsistin voi voittaa.

Minulla ei ollut avustajaa mukana vaan toimin yksin syyttäjää ja narsistia vastaan.

Kyse oli salassapitorikoksesta, josta narsisti oli tehnyt rikosilmoituksen. Oikeudessa selvisi minun saaneen viranomaisohjeistuksen. Syyttäjä ei ollut perehtynyt kovin hyvin aineistoon ja minun viranomaistodistajani kertoivat oikeudessa totuuden.

Vaikka narsisti voi olla hengenvaarallinen niin narsisti on voitettavissa eikä pidä alistua narsistin mielivallalle. Täytyy vain pitää kiinni realismista eikä pidä antaa narsistille tilla manipupointiin, jota hän koko ajan tekee.

Pitää olla hyvin päättäväinen ja olla joka suhteessa narsistia edellä, Pitää tietää mitä narsistin pään sisällä liikkuu. Ja se on yksinkertaista.

Kaikkea ohjaa suunnaton itsekkyys. Narsisti toimii aina oman edun mukaan toisista välittämättä. Kun sen hoksaa niin on helppoa alkaa ennakoimaan narsistin toimintaa

4

443

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Narsujen kevät!

   Minä olen voittanut jo monta oikeusjuttua narsua vastaan ja tähän kyllästyneenä narskun asianajaja ei enää tohtinut nostaa viimeisintä juttua. Näet tiesi, että narsu valehtelee omalle lakimiehelleenkin silmät korvat täyteen. Jäi kiinni valheista jo ennen kannetta, heh heh!

  • sivustaseuraaja_

   Minkähän takia eräs narsisti vaihtaa joka juttuun asianajajaa? Jääkö maksamatta vai eikö asianajajat lähde enää ajamaan juttuja? Valheita syytää kyllä omalle juristilleenkin, sekin toki voi vaikuttaa halukkuuteen ajaa tällaisen ihmisen asioita.

   • Anonyymi

    Niin minäkin voitin ja kirjoitan tämän siksi että olin jo vaipua epätoivoon. Onneksi näyttö puhui puolestaan. Älkää menettäkö toivoa jos taistelette narsistin kanssa oikeudessa. Narsisti itse haastoi minut oikeuteen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Niin minäkin voitin ja kirjoitan tämän siksi että olin jo vaipua epätoivoon. Onneksi näyttö puhui puolestaan. Älkää menettäkö toivoa jos taistelette narsistin kanssa oikeudessa. Narsisti itse haastoi minut oikeuteen.

    Henkilöiden välille niitä oikeusprosesseja tulee ilman narsismiakin.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisan uupuvat päivitykset ja tuoreet rikosepäilyt

   Mikäs kun Maisa ei ole viikkoihin päivittänyt instaa ja nyt ollaan lehdissä tälläisistä.. 👀 https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/010c6594-780f-4
   Kotimaiset julkkisjuorut
   252
   19385
  2. Ikea palkkaa pakolaisia hienoa!

   Huonekalujätti Ikea aikoo tarjota Suomessa työpestin noin 70 pakolaiselle kolmen seuraavan vuoden aikana, yhtiö kertoo tiedotteessaan. – Pakolaiset o
   Maailman menoa
   376
   7162
  3. Uusin Seiska herttainen Torppa

   Uskomatonta luettavaa herttaisesta Torpasta. Olisi nyt kiva saada valkopesuri-jankkaajan ja palstalaisia oikeusjutuilla uhkailleen ja uhonneen kir
   Kotimaiset julkkisjuorut
   130
   2290