Legion of Set

Legion Leader

Olen tällä päivämäärällä tehnyt virallisen EHDOTUKSEN Legionin puolesta huom!! ei vielä hyväksytty!!! setin temppeliin että yhdistymme. Tässä sopimuksessa Legion luopuu itse hallinnostaan ja sen jäsenet aloittavat ALIMMALTA tos asteelta ylväimpien päämäärien takia mutta johtaja säilyttää kuitenkin kunnia nimensä Legion Leader.

Vastauksen taka raja on ensi maanantai. Asiasta lisä tiedotus kun on tiedotettavaa.
Hail Set!
Hail Legion!!

37

823

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Leegot on kova juttu

   AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAH AHA HA A AHAHH AHA HAHA HA AH AHAHA !!!!!!!

   Santtu kuule, oot aika epätoivoinen ja on tainnut "vähän" jäädä kivi kenkään hiertämään kun tuollaista edes yrität - sinua ei hyväksytty (hyvästä syystä) TS:n eikä tällekään yrityksellä tule myötätuntoa, se on aivan varma!

   Jeesus tätä urpoilua, sekoilu eikun pahenuu :) Muutama noista sun ihan ekoista posteista täällä tän Leego-porukan tiimoilta hehkutti Leegoja ylivertaiseksi ryhmäksi ja muut oli sun mielestä niin hanurista. TS:ää lyttäsit CS:n ohella lapsellisella tavallasi. MUTTA - nyt mystisestä syystä oletkin päättänyt ehdottaa tällaista voimien yhdistämistä :D :D :D

   Sun ajatuksenkulku on kyllä niin lennokasta, että oksat pois. Sulle pitäis saada oma ohjelma TV:n. Satanismin Matti Nykänen puhuu.

   En oo nauranut näin hyvin tämän palstan jutuille vähään aikaan. Kiitos Santtu.

  • Muista lääkitys

   Santtu sä oot todella pahasti kujalla.

  • LoopLoopLoop

   Tajuatko edes kiertäväsi kehää? Täysin sama juttuhan tapahtui edellisen ISKTR-viritelmäsi kanssa. Seuraavaksi vuorossa: ei KUNJOITUSTA kun TS:ltä tulee hylsyt...

  • Sivustaseuraaja

   :DD Joo kyllä tää nyt Santtua on :) Nyt kuitenkin näin päin. Viimeksihän hän ehdotteli että maailmanlaajuinen ToS liittyisi hänen yhdenmiehen IOBLDRSDLOLiin alajaokseksi ja kun ei saanut vastausta alkoi paskanheitto ja kunjoiutksen väheneminen. Ainoa mukaan saatu 16-vuotias poika tilittikin että tämä juuri oli koko kerhon tarkoitus: päästä mukaan ToSiin sitä kautta kun muuten ei ollut päässyt :D

   Obsessed much? :D

  • KUNJOITUSTA

   Voisin lyödä 100e vetoa, että jos Santtu on oikeasti kyhännyt huippuenglannillaan jonkun sähköpostin TS:lle, että se herättää leveän hymyn/haukottelua jollekin joka saman tien dumppaa Santun aivopierun. Ei Santtu varmaan saa edes kieltävää sähköpostivastausta, ellei sellaisen kirjoittaminen palvele jonkun huumorintajua, veikkaan. Mutta kohta on luvassa Santulta TS:n lyttäys räntti taas, koska ne ei ole "Legionin arvoisia" tms. loogista :)

  • Legion Leader

   Suosittelu: käytätte jatkossa vähän enempi sitä KUNJOITUSTA joka teistä näköjään on niin naurettava asia.

   Syy: Legion TOS YHDISTETTY kirous voima ei ole leikin asia

   Info: Lähetän Otto Varjoselle (TOS Finland Leader) nämä herjaukset todisteeksi miksi yhdistyminen on VÄLTTÄMÄTÖN

   • Sivustaseuraaja

    En usko että saat vastausta, mutta jos saat, laitathan tänne näkyville :D


  • HUUTONAURUA!

   Voi sua Santtu pieni :D

   Varjonen ei muuten ole mikään "TOS Finland Leader", vaikkakin vastaa Suomen jäsenhakemuksista. Tuo "Leader"-sanan käyttö on ihan sun omaa hiekkalaatikkofantasiasanastoasi niin itsesi kuin muiden sellaisten suhteen, joista ja joiden kuvioista et tiedä MITÄÄN.

   Tässä ketjussa ei muuten kyllä näy MITÄÄN mikä minun silmissäni tekisi TS:n ja sinun yhden miehen "organisaatiosi" yhdistämisen välttämättömäksi, päin vastoin. Varjonen saa kyllä hyvät naurut sun kohelluksestasi jälleen.

   TS ei ole ymmärtääkseni koko historiansa aika "liittänyt voimiaan" minkään organisaation kanssa - mutta kaiken maailman Santtu Variksenhenget on kyllä koettaneet saada itselleen uskottavuutta yrittämällä jotenkin saada liitettyä oman nimensä TS:n yhteyteen. Kertoo paljon.

  • Amor vincit omnia

   En oikein usko että Legion Leader viihtyisi ToSsissa tai saisi sieltä juurikaan irti.

  • Kertauksena Santusta
   • ex-leego

    Jaha... olisi pitänyt kahlata tämä foorumi läpi niin olisi säästynyt paljolta. Tutun kuuloisia asioita noissa viesteissä. Myös TS:än pyrkiminen taisi olla koko ajan se varsinainen suunnitelma nytkin. It all makes sense now. Tuskin noilla keinoilla onnistuu kuitenkaan. Uskomaton tyyppi. Pitäisikö laittaa LegionLeaks sivusto pystyyn


   • Legion Leaks!
    ex-leego kirjoitti:

    Jaha... olisi pitänyt kahlata tämä foorumi läpi niin olisi säästynyt paljolta. Tutun kuuloisia asioita noissa viesteissä. Myös TS:än pyrkiminen taisi olla koko ajan se varsinainen suunnitelma nytkin. It all makes sense now. Tuskin noilla keinoilla onnistuu kuitenkaan. Uskomaton tyyppi. Pitäisikö laittaa LegionLeaks sivusto pystyyn

    Laita ihmeessä :)


   • Leaky legion

   • :DDDDDDDDDDDDDDDDD
    Leaky legion kirjoitti:

    Yksityiselämässä tuntuu kuitenkin menevän paremmin: http://apina.biz/42240.jpg

    "Onneksi olkoon, olet onnistunut elämässäsi"

    Todellista satanistieliittiä! Get out of town, Variksenpelätin.


  • Legion Leader

   Jätän PETTUREITTEN valheet omaan arvoonsa ja tiedotan koko Legioonan puolesta YHDISTYS yrityksiimme on vastattu. Vastaus oli huono 1/5 koska TOS Finland Leader ei selvästi tajua Legioonan SISÄISTÄ TODELLISUUTTA. Annan kuitenkin vielä mahdollisuuden ja toimitan SELVITYS siitä hänelle.

   Eli Legioona ja TOS ovat NEUVOTTELU vaiheessa. Harmittaako PETTURI??!

   • LegionLeaks

    Koska ilkkuaksesi lähetit nämä "neuvottelu"-mailit minulle, taidan avata LegionLeaksin postaamalla ne myös tänne... Sen nyt ainakin voi sanoa että aika huonot vaikuttaisi neuvottelun lähtökohdat olevan kun ränttisi sai vastaukseksi vain naureskelua ja kauniisti muotoillun ehdotuksen hakeutua hoitoon.


   • Setiläinen näkökulma

    Tervehdys

    Sain vihjeen käydä katsomassa tätä keskustelua, ja tosiaan aika mielenkiintoinen on meno. Kirjoitan tämän omasta näkökannastani Setin Temppelin jäsenenä eikä teksti mitenkääne edusta ToSin näkemystä (koska voit olla varma, ettei Temppeli lähde antamaan virallisia kannanottoja joka kerran kun se saa joltain huurupäältä vastaavanlaisia ehdotuksia, mitä tapahtunee kerran-pari viikossa). En ole myöskään Otto Varjonen, joten en tiedä mitä Santtu on hänelle ehdottanut. Vain yksi näkökulma siis.

    Mikäli tämä Santtu tai "Legion Leader" tosissaan kuvittelee pääsevänsä Temppeliin tällä tavalla -vaikka sitten miten ylevimpien päämäärien vuoksi "vain" ensimmäiselle asteelle, jok'ikisen muun setiläisen tavoin- niin tiedossa saattaa olla pettymys...

    Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä? Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi? Eikö mielessä ole käynyt, että jos et pääse jonnekin yksin, niin et taatusti pääse sinne porukassa, joka pitää sinua johtajanaan. Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat? Ja Setin Temppeli ei ole minkäänlaisissa tekemisissä alle 18-vuotiaiden kanssa, joten pelkästään tuo alaikäisten "legioonalaisten" haaliminen ampuu sinua jalkaan niin modella tasolla, että mikäli se ei olisi säälittävää, naurattaisi se kovin. Ehkä tässä pitää edelleen korostaa sitä, että en yritä antaa vinkkejä miten paremmin saat toivomasi "fuusion" toteutumaan (kuten kaikki sinua lukuunottamatta sen jo ovatkin arvanneet, se ei tietenkään ikinä tule tapahtumaan missään muodossa), yritän vain vihjata, että ylitä nyt päästä tästä yli, tai edes jätä nyt aikuinen mies ne alaikäiset rauhaan.

    Nimimerkki "Amor vincit omnia" sanoi hyvin arvellessaan, että myös sisäänpääsy olisi sinulle pettymys. En tiedä millaisia harhakäsityksiä sinulla Temppelistä on, mutta koska toiminta siellä on aika erilaista kuin puhelimessa onanointi eikä "Legion Leader"-tittelien haalinta kuulu ihan niihin tavallisiin "ylevimpiin päämääriin" joita työllä tavoitellaan, huomaisit olevasi taas aivan yksin. Initiatorisissa kouluissa ja niissä tehtävässä yhteistyössä on tietty pointti - syy miksi sitä tehdään. Jos "Legioonan" syvin tarkoitus on päästä osaksi ToSia, on se jo täysin selkeä merkki siitä, että se ei tule onnistumaan.

    Egyptiläisessä hengessä: ehdottelet tunnetun-maailmanlaajuiselle, kohta puolen vuosisadan ajan kaupunkien ja keitaiden välillä liikennöineelle karavaanille liittymistä osaksi sinun yhdenmiehen joukkoasi, jonka ainoa meriitti on se, että se on vuodesta toiseen jaksanut kiertää samaa ympyrää hiekka-aavikolla siitäkin huolimatta, että kamelit kuolevat yleensä parissa viikossa ja satunnainen matkaseurakin katoaa heti kun oppii tuntemaan sinut.

    Unohda, Santtu, siis tämä pelleily ja keskity ulkopuolisten tittelien ja asemien sijaan itseesi. Kehitä _itseäsi_ sen sijaan, että kehität kerran kuussa uuden ToSin syrjäyttävän tai siihen liittyvän "järjestön". Valitse suunta ja lähde kulkemaan sitä kohti. Hanki tarvittaessa apua (sanon suoraan: uskoakseni hyötyisit mielenterveyden ammattilaisen kanssa jutustelusta). Tee elämässä sitä minkä kautta voit parhaiten kasvaa ihmisenä ja tulla olevaksi jotain suurempana tai täydellisempänä. Ja ensimmäisenä: tunnista itsessäsi ToSiin liittyvä obsessio ja hankkiudu yli siitä. Vain siten voit jatkaa eteenpäin.

    Hyvää alkavaa kevättä.


   • Legion Leader
    Setiläinen näkökulma kirjoitti:

    Tervehdys

    Sain vihjeen käydä katsomassa tätä keskustelua, ja tosiaan aika mielenkiintoinen on meno. Kirjoitan tämän omasta näkökannastani Setin Temppelin jäsenenä eikä teksti mitenkääne edusta ToSin näkemystä (koska voit olla varma, ettei Temppeli lähde antamaan virallisia kannanottoja joka kerran kun se saa joltain huurupäältä vastaavanlaisia ehdotuksia, mitä tapahtunee kerran-pari viikossa). En ole myöskään Otto Varjonen, joten en tiedä mitä Santtu on hänelle ehdottanut. Vain yksi näkökulma siis.

    Mikäli tämä Santtu tai "Legion Leader" tosissaan kuvittelee pääsevänsä Temppeliin tällä tavalla -vaikka sitten miten ylevimpien päämäärien vuoksi "vain" ensimmäiselle asteelle, jok'ikisen muun setiläisen tavoin- niin tiedossa saattaa olla pettymys...

    Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä? Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi? Eikö mielessä ole käynyt, että jos et pääse jonnekin yksin, niin et taatusti pääse sinne porukassa, joka pitää sinua johtajanaan. Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat? Ja Setin Temppeli ei ole minkäänlaisissa tekemisissä alle 18-vuotiaiden kanssa, joten pelkästään tuo alaikäisten "legioonalaisten" haaliminen ampuu sinua jalkaan niin modella tasolla, että mikäli se ei olisi säälittävää, naurattaisi se kovin. Ehkä tässä pitää edelleen korostaa sitä, että en yritä antaa vinkkejä miten paremmin saat toivomasi "fuusion" toteutumaan (kuten kaikki sinua lukuunottamatta sen jo ovatkin arvanneet, se ei tietenkään ikinä tule tapahtumaan missään muodossa), yritän vain vihjata, että ylitä nyt päästä tästä yli, tai edes jätä nyt aikuinen mies ne alaikäiset rauhaan.

    Nimimerkki "Amor vincit omnia" sanoi hyvin arvellessaan, että myös sisäänpääsy olisi sinulle pettymys. En tiedä millaisia harhakäsityksiä sinulla Temppelistä on, mutta koska toiminta siellä on aika erilaista kuin puhelimessa onanointi eikä "Legion Leader"-tittelien haalinta kuulu ihan niihin tavallisiin "ylevimpiin päämääriin" joita työllä tavoitellaan, huomaisit olevasi taas aivan yksin. Initiatorisissa kouluissa ja niissä tehtävässä yhteistyössä on tietty pointti - syy miksi sitä tehdään. Jos "Legioonan" syvin tarkoitus on päästä osaksi ToSia, on se jo täysin selkeä merkki siitä, että se ei tule onnistumaan.

    Egyptiläisessä hengessä: ehdottelet tunnetun-maailmanlaajuiselle, kohta puolen vuosisadan ajan kaupunkien ja keitaiden välillä liikennöineelle karavaanille liittymistä osaksi sinun yhdenmiehen joukkoasi, jonka ainoa meriitti on se, että se on vuodesta toiseen jaksanut kiertää samaa ympyrää hiekka-aavikolla siitäkin huolimatta, että kamelit kuolevat yleensä parissa viikossa ja satunnainen matkaseurakin katoaa heti kun oppii tuntemaan sinut.

    Unohda, Santtu, siis tämä pelleily ja keskity ulkopuolisten tittelien ja asemien sijaan itseesi. Kehitä _itseäsi_ sen sijaan, että kehität kerran kuussa uuden ToSin syrjäyttävän tai siihen liittyvän "järjestön". Valitse suunta ja lähde kulkemaan sitä kohti. Hanki tarvittaessa apua (sanon suoraan: uskoakseni hyötyisit mielenterveyden ammattilaisen kanssa jutustelusta). Tee elämässä sitä minkä kautta voit parhaiten kasvaa ihmisenä ja tulla olevaksi jotain suurempana tai täydellisempänä. Ja ensimmäisenä: tunnista itsessäsi ToSiin liittyvä obsessio ja hankkiudu yli siitä. Vain siten voit jatkaa eteenpäin.

    Hyvää alkavaa kevättä.

    Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

    Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

    TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

    Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

    Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

    Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

    Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

    Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

    Hail Set!
    Hail Legion!!!


   • Muista lääkitys!
    Legion Leader kirjoitti:

    Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

    Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

    TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

    Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

    Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

    Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

    Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

    Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

    Hail Set!
    Hail Legion!!!

    Santtu tarjoaa parhaat naurut :D

    Tässä on NIIN monia asia NIIN pielessä, että se on jo eeppistä. Kielioppikämmit ovat ihastuttava osa kokonaisuutta :)


   • Setiläinen näkökulma
    Legion Leader kirjoitti:

    Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

    Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

    TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

    Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

    Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

    Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

    Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

    Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

    Hail Set!
    Hail Legion!!!

    Terve ja kiitos hauskasta vastauksesta

    Tämä keskustelu taisi olla tässä - ainakin minä olen nyt täysin vakuuttunut sinun tulevaisuudestasi ToSissa.

    Toivotan kuitenkin onnea suunnitelmiisi tulla vuoden sisällä valituksi Yhdeksän neuvostoon, joka siis on ToSin hallinnollinen elin yhdysvaltalaisen yhdistys- ja yrityslainsäädännön puitteissa. Itse tiedän vain kaksi tapausta, joissa initiaatti tuli tunnistetuksi II-asteelle alle vuodessa (toinen oli sittemmin mm. ylipapiksi päätynyt Don Webb, toinen kansainvälisen Riimukillan perustaja Stephen Flowers), mutta ehkä sinä vain hehkut sellaista ennennäkemätöntä Initiaatin Arkkityypin ja itsensä ja elämänsä hallinnan täydellisesti saavuttaneen maagikon auraa, että tekstejäsi lukemalla kuka tahansa vakuuttuu välittömästi siitä, että on tekemisissä vähintään Maguksen kanssa. Luuletko, esim. tämän foorumin tähänastisten reaktioiden tai Otolta saamasi vastauksen perusteella, että näin on asia? Sitä mitä tekemistä "ylenemisellä" on mielestäsi ToSin initiaatioasteiden saatikka Yhdeksän neuvostoon pääsemisen kanssa en voi kuin arvailla.

    Lopetan omalta osaltani tämän hedelmättömän keskustelun tähän ja vain toivon ettet oikeasti ole tosissasi kirjoitustesi kanssa. Vaikka sinulla ei selvästikään ole minkäänlaista käsitystä setiläisyydestä tai siitä, Setin Temppeli toimii tai mitä siellä tehdään, ei väärinkäsitystesi korjaamisesta uskoakseni olisi mitään hyötyä koska uskoakseni et halua oppia ja kehittyä vaan päteä ja kirota (mitä ikinä sillä tarkoitatkaan). Mikäli kuitenkin löydät itsestäsi edes ripauksen initiaattia ja haluat kyseenalaistaa tai edes tarkistaa vanhat näkemyksesi, lukaisepa linkitetyltä sivulta löytyvät linkit läpi niin saat edes jonkinlaisen käsityksen siitä, mikä se himoitsemasi ToS _oikeasti_ on.

    Ehkä lukiessasi myös ymmärrät miksi ToS ei välttämättä ole sinun juttusi. Ja jos -kuten luulen- sinun "ei tarvitse" lukea tuollaista tai et muuten vain viitsi, toivon sinun huomaavan sen olevan merkki siitä, että ToS ei _taatusti_ ole sinun juttusi. Linkki: http://www.xeper.org/pub/pub_hp_welcome.html

    Hyvää alkanutta kevättä, emme tule enää olemaan tekemisissä.


   • Legion Leader
    Setiläinen näkökulma kirjoitti:

    Terve ja kiitos hauskasta vastauksesta

    Tämä keskustelu taisi olla tässä - ainakin minä olen nyt täysin vakuuttunut sinun tulevaisuudestasi ToSissa.

    Toivotan kuitenkin onnea suunnitelmiisi tulla vuoden sisällä valituksi Yhdeksän neuvostoon, joka siis on ToSin hallinnollinen elin yhdysvaltalaisen yhdistys- ja yrityslainsäädännön puitteissa. Itse tiedän vain kaksi tapausta, joissa initiaatti tuli tunnistetuksi II-asteelle alle vuodessa (toinen oli sittemmin mm. ylipapiksi päätynyt Don Webb, toinen kansainvälisen Riimukillan perustaja Stephen Flowers), mutta ehkä sinä vain hehkut sellaista ennennäkemätöntä Initiaatin Arkkityypin ja itsensä ja elämänsä hallinnan täydellisesti saavuttaneen maagikon auraa, että tekstejäsi lukemalla kuka tahansa vakuuttuu välittömästi siitä, että on tekemisissä vähintään Maguksen kanssa. Luuletko, esim. tämän foorumin tähänastisten reaktioiden tai Otolta saamasi vastauksen perusteella, että näin on asia? Sitä mitä tekemistä "ylenemisellä" on mielestäsi ToSin initiaatioasteiden saatikka Yhdeksän neuvostoon pääsemisen kanssa en voi kuin arvailla.

    Lopetan omalta osaltani tämän hedelmättömän keskustelun tähän ja vain toivon ettet oikeasti ole tosissasi kirjoitustesi kanssa. Vaikka sinulla ei selvästikään ole minkäänlaista käsitystä setiläisyydestä tai siitä, Setin Temppeli toimii tai mitä siellä tehdään, ei väärinkäsitystesi korjaamisesta uskoakseni olisi mitään hyötyä koska uskoakseni et halua oppia ja kehittyä vaan päteä ja kirota (mitä ikinä sillä tarkoitatkaan). Mikäli kuitenkin löydät itsestäsi edes ripauksen initiaattia ja haluat kyseenalaistaa tai edes tarkistaa vanhat näkemyksesi, lukaisepa linkitetyltä sivulta löytyvät linkit läpi niin saat edes jonkinlaisen käsityksen siitä, mikä se himoitsemasi ToS _oikeasti_ on.

    Ehkä lukiessasi myös ymmärrät miksi ToS ei välttämättä ole sinun juttusi. Ja jos -kuten luulen- sinun "ei tarvitse" lukea tuollaista tai et muuten vain viitsi, toivon sinun huomaavan sen olevan merkki siitä, että ToS ei _taatusti_ ole sinun juttusi. Linkki: http://www.xeper.org/pub/pub_hp_welcome.html

    Hyvää alkanutta kevättä, emme tule enää olemaan tekemisissä.

    TOS low level on aina niin NEGATIIVINEN. Lasken tähän myös Otto Varjonen koska hän vastaa viesteihin huonosti. Joudun ehkä menemään hänen ohi yhdistymis asiassa VALITETTAVASTI koska se olisi ollut helpoin hoitaa MAAN SISÄISESTI ja ottamaan yhteys suoraan TOS INTERNATIONAL LEADER. Ehkä kerron hänelle myös kuinka negatiivisesti minua on kohdeltu LOW LEVEL jäsenet suunnalta heh heh huom!!! AIKAA ON VIELÄ!!


   • Lferi
    Legion Leader kirjoitti:

    TOS low level on aina niin NEGATIIVINEN. Lasken tähän myös Otto Varjonen koska hän vastaa viesteihin huonosti. Joudun ehkä menemään hänen ohi yhdistymis asiassa VALITETTAVASTI koska se olisi ollut helpoin hoitaa MAAN SISÄISESTI ja ottamaan yhteys suoraan TOS INTERNATIONAL LEADER. Ehkä kerron hänelle myös kuinka negatiivisesti minua on kohdeltu LOW LEVEL jäsenet suunnalta heh heh huom!!! AIKAA ON VIELÄ!!

    TOS on VKP-järjestö jossa jokaiselle tärkeää on oma kehitys eikä mikään voimien yhdistäminen tai johtajan seuraaminen, haluat siis yhdistää sen järjestöön joka on käytännössä sen vastakohta. Luulen että löydät vain enemmän vaikeuksia tuolta suunnalta.

    Non serviam.


   • Great Fun
    LegionLeaks kirjoitti:

    Koska ilkkuaksesi lähetit nämä "neuvottelu"-mailit minulle, taidan avata LegionLeaksin postaamalla ne myös tänne... Sen nyt ainakin voi sanoa että aika huonot vaikuttaisi neuvottelun lähtökohdat olevan kun ränttisi sai vastaukseksi vain naureskelua ja kauniisti muotoillun ehdotuksen hakeutua hoitoon.

    Hei, lähetä ihmeessä tuon "neuvottelumeilin" sisältö tänne. Olisi viihdyttävää nähdä, mitä ja miten Santtu on satuillut asian tiimoilta :)


  • "NEUVOTTELUT!" :D

   HAHAHHAHA!!! :D

   "NEUVOTTELU vaiheessa" (se on muuten yhdyssana)! Alappa Santtu varautua siihen, että taas tulee kuravetta naamalle niin TS:ltä kuin muiltakin :)

  • Hoh hoijaa..

   Itse pistin hakemuksen vetämään Turun Hengentieteen Seuraan. Ne ovat sentään olleet olemassa jo tovin, niillä on nettisivut, kirjallisuutta, hieno jäsenkortti ja jäsenkirja, sekä karismaattinen perustaja :) Santun ryhmässä ei ole näistä mitään! :D

   • Legion Leader

    Luin tämän seuran asiasta ja joudun antamaan arvo sanan HEIKKO 2/5 koska Pekka Siitoin on natsi ja osat asiasta ovat KRISTILLISET. Leon Cosmos on HYVÄKSYTTÄVÄ koska puhuu oikein Luciferun voimista mutta joutunut VÄÄRÄÄN seuraan. VALIYETTAVASTI!!


   • Kuulinpa vain...
    Legion Leader kirjoitti:

    Luin tämän seuran asiasta ja joudun antamaan arvo sanan HEIKKO 2/5 koska Pekka Siitoin on natsi ja osat asiasta ovat KRISTILLISET. Leon Cosmos on HYVÄKSYTTÄVÄ koska puhuu oikein Luciferun voimista mutta joutunut VÄÄRÄÄN seuraan. VALIYETTAVASTI!!

    Santtu,

    sinä et tiedä yhtään, mistä puhut.

    Käsityksesi myös Turun hengentieteen seurasta on täysin pielessä.

    Tiedän Turun hengentieteen seuran erään jäsenen, ja hän kertoi minulle, että sekoilusi ovat suuresti huvittaneet monia siinäkin suunnassa. Kuuleman mukaan sinulle ei myönnetä pelkästään näiden julkisten urpoilujesi takia jäsenyyttä siinäkään seurassa, jos sellaista koskaan sattuisit sieltä hakemaan.

    En kyllä omasta puolestani ihmettele yhtään miksi :)


  • Koijari22

   Hitto. "Legion Leader" kiitos vuosikymmenen nauruista. Olen juuri lukenut tämän alueen viestejäsi viimeiset puoli tuntia ja vatsaan sattuu kun olen nauranut niin paljon. Aluksi luulin karikatyyriksi ja nauroin mutta sitten vasta nauroinkin kun tajusin että olet ihan tosissasi. Hullu mies.

  • Legion Leader

   TIEDOTAN että tarkempaan yhdistymis selvitykseeni jonka lähetin TOSille VAPAA EHTOISESTI ei ole vastattu. Aika raja umpeutuu tänään kello 24.00 sen jälkeen Legion ei ole saatavilla TOS yhteistyöhön VALITETTAVASTI!!

   Suositus: Kaikki Tos Finland jäsenet jotka lukevat tämän ottavat nopeasti yhteyttä Tos Finland Leader Varjoseen ja laittavat vähän painetta heh heh

   • Kevlar baby

    TAULAPÄÄ.

    TS ei ole koskaan "yhdistänyt voimiaan" minkään organisaation, saati yhden kakaran mielikuvituksessa olevan "järjestön" kanssa, josta tämä sekoilee S24:n kaltaisella julkisella foorumilla. Et voi olla oikeasti noin dorka kuin juttusi antavat ymmärtää - tai no, ehkä hyvinkin voit...

    Mutta hei, se sun "VAPAA EHTOISESTI" asettama aikaraja (hahahahhahaha!) meni, kohta on varmaan uutisia? :)


  • KUNJOITUSTA!

   Kuulehan one nerd Leego "leader",

   yllättikö, ettei ole tullut vastausta?

   Et varmasti tule mitään vastausta saamaan. Aivan sama, oletko vapaaehtoisena tai pakotettana horinoitasi heille laittanut.

   • LegionLeaks

    Varsinainen kysymys kuuluu mitä osaa saamastaan vastauksesta "leader" ei ymmärtänyt kun vielä lähettelee aikarajallisia vaatimuksiaan sinne.

    "Tämän täytyy olla vitsi" ja "lopeta häiriköinti" luulisi olevan aika selvää kieltä monelle...


  • Lanttuaivolle ABC

   "sen jälkeen Legion ei ole saatavilla TOS yhteistyöhön VALITETTAVASTI!!"

   Siis valitettavasti sinun kannaltasi, ei TS:n! :D

   "Suositus: Kaikki Tos Finland jäsenet jotka lukevat tämän ottavat nopeasti yhteyttä Tos Finland Leader Varjoseen ja laittavat vähän painetta heh heh"

   *Facepalm*... Ne kaikki nauravat sinulle, kukaan ei ota sinua vakavasti. Olet S24:lla horiseva nobody. Ihan vain tiedoksi :)

  • Lanttuaivolle ABC

   "Olen tällä päivämäärällä tehnyt virallisen EHDOTUKSEN Legionin puolesta huom!!"

   Kas kun et VAATIMUSTA lähettänyt! :D

   P.S. Mikäs on plan B, alkaa olla ajankohtainen :D

   • :Dickfish

    Plan B on kuopata Legion of Set ja keksiä seuraavalle legoonalle nimi.


   • H&F co-exist
    :Dickfish kirjoitti:

    Plan B on kuopata Legion of Set ja keksiä seuraavalle legoonalle nimi.

    Todennäköisesti juuri näin :)

    Sitä ennen HUONOLLA kieli oppilla kerrotaan miten TS EI ANSAITSE KUNJOITUSTA! :D


   • I know that human
    H&F co-exist kirjoitti:

    Todennäköisesti juuri näin :)

    Sitä ennen HUONOLLA kieli oppilla kerrotaan miten TS EI ANSAITSE KUNJOITUSTA! :D

    Kingillä on yksinäistä, wannabe-kingillä taitaa olla vielä yksinäisempää. Ehkä mielikuvitusystävistä voisi muodostaa jonkun PATALJONS OF SEITAN-nimisen joukkueen.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   7228
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   53
   4117
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   108
   3282
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   64
   1645
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1549
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1501
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   970
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   941
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   99
   936
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   878
  Aihe