Legion of Set

Olen tällä päivämäärällä tehnyt virallisen EHDOTUKSEN Legionin puolesta huom!! ei vielä hyväksytty!!! setin temppeliin että yhdistymme. Tässä sopimuksessa Legion luopuu itse hallinnostaan ja sen jäsenet aloittavat ALIMMALTA tos asteelta ylväimpien päämäärien takia mutta johtaja säilyttää kuitenkin kunnia nimensä Legion Leader.

Vastauksen taka raja on ensi maanantai. Asiasta lisä tiedotus kun on tiedotettavaa.
Hail Set!
Hail Legion!!
Ilmoita


AHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA HAHAHAHAH AHA HA A AHAHH AHA HAHA HA AH AHAHA !!!!!!!

Santtu kuule, oot aika epätoivoinen ja on tainnut "vähän" jäädä kivi kenkään hiertämään kun tuollaista edes yrität - sinua ei hyväksytty (hyvästä syystä) TS:n eikä tällekään yrityksellä tule myötätuntoa, se on aivan varma!

Jeesus tätä urpoilua, sekoilu eikun pahenuu :) Muutama noista sun ihan ekoista posteista täällä tän Leego-porukan tiimoilta hehkutti Leegoja ylivertaiseksi ryhmäksi ja muut oli sun mielestä niin hanurista. TS:ää lyttäsit CS:n ohella lapsellisella tavallasi. MUTTA - nyt mystisestä syystä oletkin päättänyt ehdottaa tällaista voimien yhdistämistä :D :D :D

Sun ajatuksenkulku on kyllä niin lennokasta, että oksat pois. Sulle pitäis saada oma ohjelma TV:n. Satanismin Matti Nykänen puhuu.

En oo nauranut näin hyvin tämän palstan jutuille vähään aikaan. Kiitos Santtu.
Ilmoita
Santtu sä oot todella pahasti kujalla.
Ilmoita
Tajuatko edes kiertäväsi kehää? Täysin sama juttuhan tapahtui edellisen ISKTR-viritelmäsi kanssa. Seuraavaksi vuorossa: ei KUNJOITUSTA kun TS:ltä tulee hylsyt...
Ilmoita
:DD Joo kyllä tää nyt Santtua on :) Nyt kuitenkin näin päin. Viimeksihän hän ehdotteli että maailmanlaajuinen ToS liittyisi hänen yhdenmiehen IOBLDRSDLOLiin alajaokseksi ja kun ei saanut vastausta alkoi paskanheitto ja kunjoiutksen väheneminen. Ainoa mukaan saatu 16-vuotias poika tilittikin että tämä juuri oli koko kerhon tarkoitus: päästä mukaan ToSiin sitä kautta kun muuten ei ollut päässyt :D

Obsessed much? :D
Ilmoita
Voisin lyödä 100e vetoa, että jos Santtu on oikeasti kyhännyt huippuenglannillaan jonkun sähköpostin TS:lle, että se herättää leveän hymyn/haukottelua jollekin joka saman tien dumppaa Santun aivopierun. Ei Santtu varmaan saa edes kieltävää sähköpostivastausta, ellei sellaisen kirjoittaminen palvele jonkun huumorintajua, veikkaan. Mutta kohta on luvassa Santulta TS:n lyttäys räntti taas, koska ne ei ole "Legionin arvoisia" tms. loogista :)
Ilmoita
Suosittelu: käytätte jatkossa vähän enempi sitä KUNJOITUSTA joka teistä näköjään on niin naurettava asia.

Syy: Legion TOS YHDISTETTY kirous voima ei ole leikin asia

Info: Lähetän Otto Varjoselle (TOS Finland Leader) nämä herjaukset todisteeksi miksi yhdistyminen on VÄLTTÄMÄTÖN
1 VASTAUS:
En usko että saat vastausta, mutta jos saat, laitathan tänne näkyville :D
+Lisää kommentti
Voi sua Santtu pieni :D

Varjonen ei muuten ole mikään "TOS Finland Leader", vaikkakin vastaa Suomen jäsenhakemuksista. Tuo "Leader"-sanan käyttö on ihan sun omaa hiekkalaatikkofantasiasanastoasi niin itsesi kuin muiden sellaisten suhteen, joista ja joiden kuvioista et tiedä MITÄÄN.

Tässä ketjussa ei muuten kyllä näy MITÄÄN mikä minun silmissäni tekisi TS:n ja sinun yhden miehen "organisaatiosi" yhdistämisen välttämättömäksi, päin vastoin. Varjonen saa kyllä hyvät naurut sun kohelluksestasi jälleen.

TS ei ole ymmärtääkseni koko historiansa aika "liittänyt voimiaan" minkään organisaation kanssa - mutta kaiken maailman Santtu Variksenhenget on kyllä koettaneet saada itselleen uskottavuutta yrittämällä jotenkin saada liitettyä oman nimensä TS:n yhteyteen. Kertoo paljon.
Ilmoita
En oikein usko että Legion Leader viihtyisi ToSsissa tai saisi sieltä juurikaan irti.
Ilmoita
Kertauksena Santun touhuista:

"IOBLDRn nousu ja tuho" (2008):
http://keskustelu.suomi24.fi/node/5954970

"Miksi en liity TOSiin" (2009):
http://keskustelu.suomi24.fi/node/6982748

Häkellyttävintä tässä lienee se, että meno on täsmälleen samaa kuin jo alussa. Mitään ei ole jauhopää oppinut. Saavutus sekin :)
4 VASTAUSTA:
Jaha... olisi pitänyt kahlata tämä foorumi läpi niin olisi säästynyt paljolta. Tutun kuuloisia asioita noissa viesteissä. Myös TS:än pyrkiminen taisi olla koko ajan se varsinainen suunnitelma nytkin. It all makes sense now. Tuskin noilla keinoilla onnistuu kuitenkaan. Uskomaton tyyppi. Pitäisikö laittaa LegionLeaks sivusto pystyyn
ex-leego kirjoitti:
Jaha... olisi pitänyt kahlata tämä foorumi läpi niin olisi säästynyt paljolta. Tutun kuuloisia asioita noissa viesteissä. Myös TS:än pyrkiminen taisi olla koko ajan se varsinainen suunnitelma nytkin. It all makes sense now. Tuskin noilla keinoilla onnistuu kuitenkaan. Uskomaton tyyppi. Pitäisikö laittaa LegionLeaks sivusto pystyyn
Laita ihmeessä :)
Yksityiselämässä tuntuu kuitenkin menevän paremmin: http://apina.biz/42240.jpg
Leaky legion kirjoitti:
Yksityiselämässä tuntuu kuitenkin menevän paremmin: http://apina.biz/42240.jpg
"Onneksi olkoon, olet onnistunut elämässäsi"

Todellista satanistieliittiä! Get out of town, Variksenpelätin.
+Lisää kommentti
Jätän PETTUREITTEN valheet omaan arvoonsa ja tiedotan koko Legioonan puolesta YHDISTYS yrityksiimme on vastattu. Vastaus oli huono 1/5 koska TOS Finland Leader ei selvästi tajua Legioonan SISÄISTÄ TODELLISUUTTA. Annan kuitenkin vielä mahdollisuuden ja toimitan SELVITYS siitä hänelle.

Eli Legioona ja TOS ovat NEUVOTTELU vaiheessa. Harmittaako PETTURI??!
8 VASTAUSTA:
Koska ilkkuaksesi lähetit nämä "neuvottelu"-mailit minulle, taidan avata LegionLeaksin postaamalla ne myös tänne... Sen nyt ainakin voi sanoa että aika huonot vaikuttaisi neuvottelun lähtökohdat olevan kun ränttisi sai vastaukseksi vain naureskelua ja kauniisti muotoillun ehdotuksen hakeutua hoitoon.
Tervehdys

Sain vihjeen käydä katsomassa tätä keskustelua, ja tosiaan aika mielenkiintoinen on meno. Kirjoitan tämän omasta näkökannastani Setin Temppelin jäsenenä eikä teksti mitenkääne edusta ToSin näkemystä (koska voit olla varma, ettei Temppeli lähde antamaan virallisia kannanottoja joka kerran kun se saa joltain huurupäältä vastaavanlaisia ehdotuksia, mitä tapahtunee kerran-pari viikossa). En ole myöskään Otto Varjonen, joten en tiedä mitä Santtu on hänelle ehdottanut. Vain yksi näkökulma siis.

Mikäli tämä Santtu tai "Legion Leader" tosissaan kuvittelee pääsevänsä Temppeliin tällä tavalla -vaikka sitten miten ylevimpien päämäärien vuoksi "vain" ensimmäiselle asteelle, jok'ikisen muun setiläisen tavoin- niin tiedossa saattaa olla pettymys...

Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä? Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi? Eikö mielessä ole käynyt, että jos et pääse jonnekin yksin, niin et taatusti pääse sinne porukassa, joka pitää sinua johtajanaan. Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat? Ja Setin Temppeli ei ole minkäänlaisissa tekemisissä alle 18-vuotiaiden kanssa, joten pelkästään tuo alaikäisten "legioonalaisten" haaliminen ampuu sinua jalkaan niin modella tasolla, että mikäli se ei olisi säälittävää, naurattaisi se kovin. Ehkä tässä pitää edelleen korostaa sitä, että en yritä antaa vinkkejä miten paremmin saat toivomasi "fuusion" toteutumaan (kuten kaikki sinua lukuunottamatta sen jo ovatkin arvanneet, se ei tietenkään ikinä tule tapahtumaan missään muodossa), yritän vain vihjata, että ylitä nyt päästä tästä yli, tai edes jätä nyt aikuinen mies ne alaikäiset rauhaan.

Nimimerkki "Amor vincit omnia" sanoi hyvin arvellessaan, että myös sisäänpääsy olisi sinulle pettymys. En tiedä millaisia harhakäsityksiä sinulla Temppelistä on, mutta koska toiminta siellä on aika erilaista kuin puhelimessa onanointi eikä "Legion Leader"-tittelien haalinta kuulu ihan niihin tavallisiin "ylevimpiin päämääriin" joita työllä tavoitellaan, huomaisit olevasi taas aivan yksin. Initiatorisissa kouluissa ja niissä tehtävässä yhteistyössä on tietty pointti - syy miksi sitä tehdään. Jos "Legioonan" syvin tarkoitus on päästä osaksi ToSia, on se jo täysin selkeä merkki siitä, että se ei tule onnistumaan.

Egyptiläisessä hengessä: ehdottelet tunnetun-maailmanlaajuiselle, kohta puolen vuosisadan ajan kaupunkien ja keitaiden välillä liikennöineelle karavaanille liittymistä osaksi sinun yhdenmiehen joukkoasi, jonka ainoa meriitti on se, että se on vuodesta toiseen jaksanut kiertää samaa ympyrää hiekka-aavikolla siitäkin huolimatta, että kamelit kuolevat yleensä parissa viikossa ja satunnainen matkaseurakin katoaa heti kun oppii tuntemaan sinut.

Unohda, Santtu, siis tämä pelleily ja keskity ulkopuolisten tittelien ja asemien sijaan itseesi. Kehitä _itseäsi_ sen sijaan, että kehität kerran kuussa uuden ToSin syrjäyttävän tai siihen liittyvän "järjestön". Valitse suunta ja lähde kulkemaan sitä kohti. Hanki tarvittaessa apua (sanon suoraan: uskoakseni hyötyisit mielenterveyden ammattilaisen kanssa jutustelusta). Tee elämässä sitä minkä kautta voit parhaiten kasvaa ihmisenä ja tulla olevaksi jotain suurempana tai täydellisempänä. Ja ensimmäisenä: tunnista itsessäsi ToSiin liittyvä obsessio ja hankkiudu yli siitä. Vain siten voit jatkaa eteenpäin.

Hyvää alkavaa kevättä.
Setiläinen näkökulma kirjoitti:
Tervehdys

Sain vihjeen käydä katsomassa tätä keskustelua, ja tosiaan aika mielenkiintoinen on meno. Kirjoitan tämän omasta näkökannastani Setin Temppelin jäsenenä eikä teksti mitenkääne edusta ToSin näkemystä (koska voit olla varma, ettei Temppeli lähde antamaan virallisia kannanottoja joka kerran kun se saa joltain huurupäältä vastaavanlaisia ehdotuksia, mitä tapahtunee kerran-pari viikossa). En ole myöskään Otto Varjonen, joten en tiedä mitä Santtu on hänelle ehdottanut. Vain yksi näkökulma siis.

Mikäli tämä Santtu tai "Legion Leader" tosissaan kuvittelee pääsevänsä Temppeliin tällä tavalla -vaikka sitten miten ylevimpien päämäärien vuoksi "vain" ensimmäiselle asteelle, jok'ikisen muun setiläisen tavoin- niin tiedossa saattaa olla pettymys...

Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä? Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi? Eikö mielessä ole käynyt, että jos et pääse jonnekin yksin, niin et taatusti pääse sinne porukassa, joka pitää sinua johtajanaan. Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat? Ja Setin Temppeli ei ole minkäänlaisissa tekemisissä alle 18-vuotiaiden kanssa, joten pelkästään tuo alaikäisten "legioonalaisten" haaliminen ampuu sinua jalkaan niin modella tasolla, että mikäli se ei olisi säälittävää, naurattaisi se kovin. Ehkä tässä pitää edelleen korostaa sitä, että en yritä antaa vinkkejä miten paremmin saat toivomasi "fuusion" toteutumaan (kuten kaikki sinua lukuunottamatta sen jo ovatkin arvanneet, se ei tietenkään ikinä tule tapahtumaan missään muodossa), yritän vain vihjata, että ylitä nyt päästä tästä yli, tai edes jätä nyt aikuinen mies ne alaikäiset rauhaan.

Nimimerkki "Amor vincit omnia" sanoi hyvin arvellessaan, että myös sisäänpääsy olisi sinulle pettymys. En tiedä millaisia harhakäsityksiä sinulla Temppelistä on, mutta koska toiminta siellä on aika erilaista kuin puhelimessa onanointi eikä "Legion Leader"-tittelien haalinta kuulu ihan niihin tavallisiin "ylevimpiin päämääriin" joita työllä tavoitellaan, huomaisit olevasi taas aivan yksin. Initiatorisissa kouluissa ja niissä tehtävässä yhteistyössä on tietty pointti - syy miksi sitä tehdään. Jos "Legioonan" syvin tarkoitus on päästä osaksi ToSia, on se jo täysin selkeä merkki siitä, että se ei tule onnistumaan.

Egyptiläisessä hengessä: ehdottelet tunnetun-maailmanlaajuiselle, kohta puolen vuosisadan ajan kaupunkien ja keitaiden välillä liikennöineelle karavaanille liittymistä osaksi sinun yhdenmiehen joukkoasi, jonka ainoa meriitti on se, että se on vuodesta toiseen jaksanut kiertää samaa ympyrää hiekka-aavikolla siitäkin huolimatta, että kamelit kuolevat yleensä parissa viikossa ja satunnainen matkaseurakin katoaa heti kun oppii tuntemaan sinut.

Unohda, Santtu, siis tämä pelleily ja keskity ulkopuolisten tittelien ja asemien sijaan itseesi. Kehitä _itseäsi_ sen sijaan, että kehität kerran kuussa uuden ToSin syrjäyttävän tai siihen liittyvän "järjestön". Valitse suunta ja lähde kulkemaan sitä kohti. Hanki tarvittaessa apua (sanon suoraan: uskoakseni hyötyisit mielenterveyden ammattilaisen kanssa jutustelusta). Tee elämässä sitä minkä kautta voit parhaiten kasvaa ihmisenä ja tulla olevaksi jotain suurempana tai täydellisempänä. Ja ensimmäisenä: tunnista itsessäsi ToSiin liittyvä obsessio ja hankkiudu yli siitä. Vain siten voit jatkaa eteenpäin.

Hyvää alkavaa kevättä.
Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

Hail Set!
Hail Legion!!!
Legion Leader kirjoitti:
Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

Hail Set!
Hail Legion!!!
Santtu tarjoaa parhaat naurut :D

Tässä on NIIN monia asia NIIN pielessä, että se on jo eeppistä. Kielioppikämmit ovat ihastuttava osa kokonaisuutta :)
Legion Leader kirjoitti:
Vastaan koska kunjoitus jopa TOS Low Level Jäseniä kohtaan TOISTAISEKSI. Tulevaisuus riippuu TÄYSIN saamastani VASTAANOTTO sta.

Mikä, "Legion Leader", mielestäsi Setin Temppelissä on sellaista, minkä vuoksi ensinnäkin haluat siihen liittyä?

TOS Legion YHDISTETTY kirous voima

Ja miksi ihmeessä tarvitset tällaisia virityksiä kuin mitä sinulla on näköjään tapana rakentaa sisään pääsemiseksi?

Nämä on VALHEITA. En TARVITSE TOS mutta se on BONUS

Jos sinä olet malliedustaja ja porukan valio, niin mitä tasoa ne muut sitten ovat?

Kaikki voivat KEHITTYÄ ja haluan antaa mahdollisuuden myös TOS LOW LEVEL jäsenet oppia minulta. Voin siis HETKELLISESTI aloittaa heidän joukosta. Odotan kuitenkin ehkä noin vuodessa KOHOAVANI yhdeksän neuvosto jäseneksi.

Ehkä teemme pian magiaa YHDISTETYSTI? ---EN TIEDÄ--- kaikki riippuu nyt TEIDÄN pään Leader.

Hail Set!
Hail Legion!!!
Terve ja kiitos hauskasta vastauksesta

Tämä keskustelu taisi olla tässä - ainakin minä olen nyt täysin vakuuttunut sinun tulevaisuudestasi ToSissa.

Toivotan kuitenkin onnea suunnitelmiisi tulla vuoden sisällä valituksi Yhdeksän neuvostoon, joka siis on ToSin hallinnollinen elin yhdysvaltalaisen yhdistys- ja yrityslainsäädännön puitteissa. Itse tiedän vain kaksi tapausta, joissa initiaatti tuli tunnistetuksi II-asteelle alle vuodessa (toinen oli sittemmin mm. ylipapiksi päätynyt Don Webb, toinen kansainvälisen Riimukillan perustaja Stephen Flowers), mutta ehkä sinä vain hehkut sellaista ennennäkemätöntä Initiaatin Arkkityypin ja itsensä ja elämänsä hallinnan täydellisesti saavuttaneen maagikon auraa, että tekstejäsi lukemalla kuka tahansa vakuuttuu välittömästi siitä, että on tekemisissä vähintään Maguksen kanssa. Luuletko, esim. tämän foorumin tähänastisten reaktioiden tai Otolta saamasi vastauksen perusteella, että näin on asia? Sitä mitä tekemistä "ylenemisellä" on mielestäsi ToSin initiaatioasteiden saatikka Yhdeksän neuvostoon pääsemisen kanssa en voi kuin arvailla.

Lopetan omalta osaltani tämän hedelmättömän keskustelun tähän ja vain toivon ettet oikeasti ole tosissasi kirjoitustesi kanssa. Vaikka sinulla ei selvästikään ole minkäänlaista käsitystä setiläisyydestä tai siitä, Setin Temppeli toimii tai mitä siellä tehdään, ei väärinkäsitystesi korjaamisesta uskoakseni olisi mitään hyötyä koska uskoakseni et halua oppia ja kehittyä vaan päteä ja kirota (mitä ikinä sillä tarkoitatkaan). Mikäli kuitenkin löydät itsestäsi edes ripauksen initiaattia ja haluat kyseenalaistaa tai edes tarkistaa vanhat näkemyksesi, lukaisepa linkitetyltä sivulta löytyvät linkit läpi niin saat edes jonkinlaisen käsityksen siitä, mikä se himoitsemasi ToS _oikeasti_ on.

Ehkä lukiessasi myös ymmärrät miksi ToS ei välttämättä ole sinun juttusi. Ja jos -kuten luulen- sinun "ei tarvitse" lukea tuollaista tai et muuten vain viitsi, toivon sinun huomaavan sen olevan merkki siitä, että ToS ei _taatusti_ ole sinun juttusi. Linkki: http://www.xeper.org/pub/pub_hp_welcome.html

Hyvää alkanutta kevättä, emme tule enää olemaan tekemisissä.
Setiläinen näkökulma kirjoitti:
Terve ja kiitos hauskasta vastauksesta

Tämä keskustelu taisi olla tässä - ainakin minä olen nyt täysin vakuuttunut sinun tulevaisuudestasi ToSissa.

Toivotan kuitenkin onnea suunnitelmiisi tulla vuoden sisällä valituksi Yhdeksän neuvostoon, joka siis on ToSin hallinnollinen elin yhdysvaltalaisen yhdistys- ja yrityslainsäädännön puitteissa. Itse tiedän vain kaksi tapausta, joissa initiaatti tuli tunnistetuksi II-asteelle alle vuodessa (toinen oli sittemmin mm. ylipapiksi päätynyt Don Webb, toinen kansainvälisen Riimukillan perustaja Stephen Flowers), mutta ehkä sinä vain hehkut sellaista ennennäkemätöntä Initiaatin Arkkityypin ja itsensä ja elämänsä hallinnan täydellisesti saavuttaneen maagikon auraa, että tekstejäsi lukemalla kuka tahansa vakuuttuu välittömästi siitä, että on tekemisissä vähintään Maguksen kanssa. Luuletko, esim. tämän foorumin tähänastisten reaktioiden tai Otolta saamasi vastauksen perusteella, että näin on asia? Sitä mitä tekemistä "ylenemisellä" on mielestäsi ToSin initiaatioasteiden saatikka Yhdeksän neuvostoon pääsemisen kanssa en voi kuin arvailla.

Lopetan omalta osaltani tämän hedelmättömän keskustelun tähän ja vain toivon ettet oikeasti ole tosissasi kirjoitustesi kanssa. Vaikka sinulla ei selvästikään ole minkäänlaista käsitystä setiläisyydestä tai siitä, Setin Temppeli toimii tai mitä siellä tehdään, ei väärinkäsitystesi korjaamisesta uskoakseni olisi mitään hyötyä koska uskoakseni et halua oppia ja kehittyä vaan päteä ja kirota (mitä ikinä sillä tarkoitatkaan). Mikäli kuitenkin löydät itsestäsi edes ripauksen initiaattia ja haluat kyseenalaistaa tai edes tarkistaa vanhat näkemyksesi, lukaisepa linkitetyltä sivulta löytyvät linkit läpi niin saat edes jonkinlaisen käsityksen siitä, mikä se himoitsemasi ToS _oikeasti_ on.

Ehkä lukiessasi myös ymmärrät miksi ToS ei välttämättä ole sinun juttusi. Ja jos -kuten luulen- sinun "ei tarvitse" lukea tuollaista tai et muuten vain viitsi, toivon sinun huomaavan sen olevan merkki siitä, että ToS ei _taatusti_ ole sinun juttusi. Linkki: http://www.xeper.org/pub/pub_hp_welcome.html

Hyvää alkanutta kevättä, emme tule enää olemaan tekemisissä.
TOS low level on aina niin NEGATIIVINEN. Lasken tähän myös Otto Varjonen koska hän vastaa viesteihin huonosti. Joudun ehkä menemään hänen ohi yhdistymis asiassa VALITETTAVASTI koska se olisi ollut helpoin hoitaa MAAN SISÄISESTI ja ottamaan yhteys suoraan TOS INTERNATIONAL LEADER. Ehkä kerron hänelle myös kuinka negatiivisesti minua on kohdeltu LOW LEVEL jäsenet suunnalta heh heh huom!!! AIKAA ON VIELÄ!!
Legion Leader kirjoitti:
TOS low level on aina niin NEGATIIVINEN. Lasken tähän myös Otto Varjonen koska hän vastaa viesteihin huonosti. Joudun ehkä menemään hänen ohi yhdistymis asiassa VALITETTAVASTI koska se olisi ollut helpoin hoitaa MAAN SISÄISESTI ja ottamaan yhteys suoraan TOS INTERNATIONAL LEADER. Ehkä kerron hänelle myös kuinka negatiivisesti minua on kohdeltu LOW LEVEL jäsenet suunnalta heh heh huom!!! AIKAA ON VIELÄ!!
TOS on VKP-järjestö jossa jokaiselle tärkeää on oma kehitys eikä mikään voimien yhdistäminen tai johtajan seuraaminen, haluat siis yhdistää sen järjestöön joka on käytännössä sen vastakohta. Luulen että löydät vain enemmän vaikeuksia tuolta suunnalta.

Non serviam.
LegionLeaks kirjoitti:
Koska ilkkuaksesi lähetit nämä "neuvottelu"-mailit minulle, taidan avata LegionLeaksin postaamalla ne myös tänne... Sen nyt ainakin voi sanoa että aika huonot vaikuttaisi neuvottelun lähtökohdat olevan kun ränttisi sai vastaukseksi vain naureskelua ja kauniisti muotoillun ehdotuksen hakeutua hoitoon.
Hei, lähetä ihmeessä tuon "neuvottelumeilin" sisältö tänne. Olisi viihdyttävää nähdä, mitä ja miten Santtu on satuillut asian tiimoilta :)
+Lisää kommentti
HAHAHHAHA!!! :D

"NEUVOTTELU vaiheessa" (se on muuten yhdyssana)! Alappa Santtu varautua siihen, että taas tulee kuravetta naamalle niin TS:ltä kuin muiltakin :)
Ilmoita
Itse pistin hakemuksen vetämään Turun Hengentieteen Seuraan. Ne ovat sentään olleet olemassa jo tovin, niillä on nettisivut, kirjallisuutta, hieno jäsenkortti ja jäsenkirja, sekä karismaattinen perustaja :) Santun ryhmässä ei ole näistä mitään! :D
2 VASTAUSTA:
Luin tämän seuran asiasta ja joudun antamaan arvo sanan HEIKKO 2/5 koska Pekka Siitoin on natsi ja osat asiasta ovat KRISTILLISET. Leon Cosmos on HYVÄKSYTTÄVÄ koska puhuu oikein Luciferun voimista mutta joutunut VÄÄRÄÄN seuraan. VALIYETTAVASTI!!
Legion Leader kirjoitti:
Luin tämän seuran asiasta ja joudun antamaan arvo sanan HEIKKO 2/5 koska Pekka Siitoin on natsi ja osat asiasta ovat KRISTILLISET. Leon Cosmos on HYVÄKSYTTÄVÄ koska puhuu oikein Luciferun voimista mutta joutunut VÄÄRÄÄN seuraan. VALIYETTAVASTI!!
Santtu,

sinä et tiedä yhtään, mistä puhut.

Käsityksesi myös Turun hengentieteen seurasta on täysin pielessä.

Tiedän Turun hengentieteen seuran erään jäsenen, ja hän kertoi minulle, että sekoilusi ovat suuresti huvittaneet monia siinäkin suunnassa. Kuuleman mukaan sinulle ei myönnetä pelkästään näiden julkisten urpoilujesi takia jäsenyyttä siinäkään seurassa, jos sellaista koskaan sattuisit sieltä hakemaan.

En kyllä omasta puolestani ihmettele yhtään miksi :)
+Lisää kommentti
Hitto. "Legion Leader" kiitos vuosikymmenen nauruista. Olen juuri lukenut tämän alueen viestejäsi viimeiset puoli tuntia ja vatsaan sattuu kun olen nauranut niin paljon. Aluksi luulin karikatyyriksi ja nauroin mutta sitten vasta nauroinkin kun tajusin että olet ihan tosissasi. Hullu mies.
Ilmoita
TIEDOTAN että tarkempaan yhdistymis selvitykseeni jonka lähetin TOSille VAPAA EHTOISESTI ei ole vastattu. Aika raja umpeutuu tänään kello 24.00 sen jälkeen Legion ei ole saatavilla TOS yhteistyöhön VALITETTAVASTI!!

Suositus: Kaikki Tos Finland jäsenet jotka lukevat tämän ottavat nopeasti yhteyttä Tos Finland Leader Varjoseen ja laittavat vähän painetta heh heh
1 VASTAUS:
TAULAPÄÄ.

TS ei ole koskaan "yhdistänyt voimiaan" minkään organisaation, saati yhden kakaran mielikuvituksessa olevan "järjestön" kanssa, josta tämä sekoilee S24:n kaltaisella julkisella foorumilla. Et voi olla oikeasti noin dorka kuin juttusi antavat ymmärtää - tai no, ehkä hyvinkin voit...

Mutta hei, se sun "VAPAA EHTOISESTI" asettama aikaraja (hahahahhahaha!) meni, kohta on varmaan uutisia? :)
+Lisää kommentti
Kuulehan one nerd Leego "leader",

yllättikö, ettei ole tullut vastausta?

Et varmasti tule mitään vastausta saamaan. Aivan sama, oletko vapaaehtoisena tai pakotettana horinoitasi heille laittanut.
1 VASTAUS:
Varsinainen kysymys kuuluu mitä osaa saamastaan vastauksesta "leader" ei ymmärtänyt kun vielä lähettelee aikarajallisia vaatimuksiaan sinne.

"Tämän täytyy olla vitsi" ja "lopeta häiriköinti" luulisi olevan aika selvää kieltä monelle...
+Lisää kommentti
"sen jälkeen Legion ei ole saatavilla TOS yhteistyöhön VALITETTAVASTI!!"

Siis valitettavasti sinun kannaltasi, ei TS:n! :D

"Suositus: Kaikki Tos Finland jäsenet jotka lukevat tämän ottavat nopeasti yhteyttä Tos Finland Leader Varjoseen ja laittavat vähän painetta heh heh"

*Facepalm*... Ne kaikki nauravat sinulle, kukaan ei ota sinua vakavasti. Olet S24:lla horiseva nobody. Ihan vain tiedoksi :)
Ilmoita
"Olen tällä päivämäärällä tehnyt virallisen EHDOTUKSEN Legionin puolesta huom!!"

Kas kun et VAATIMUSTA lähettänyt! :D

P.S. Mikäs on plan B, alkaa olla ajankohtainen :D
3 VASTAUSTA:
Plan B on kuopata Legion of Set ja keksiä seuraavalle legoonalle nimi.
:Dickfish kirjoitti:
Plan B on kuopata Legion of Set ja keksiä seuraavalle legoonalle nimi.
Todennäköisesti juuri näin :)

Sitä ennen HUONOLLA kieli oppilla kerrotaan miten TS EI ANSAITSE KUNJOITUSTA! :D
H&F co-exist kirjoitti:
Todennäköisesti juuri näin :)

Sitä ennen HUONOLLA kieli oppilla kerrotaan miten TS EI ANSAITSE KUNJOITUSTA! :D
Kingillä on yksinäistä, wannabe-kingillä taitaa olla vielä yksinäisempää. Ehkä mielikuvitusystävistä voisi muodostaa jonkun PATALJONS OF SEITAN-nimisen joukkueen.
+Lisää kommentti

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Legion of Set

Olen tällä päivämäärällä tehnyt virallisen EHDOTUKSEN Legionin puolesta huom!! ei vielä hyväksytty!!! setin temppeliin että yhdistymme. Tässä sopimuksessa Legion luopuu itse hallinnostaan ja sen jäsenet aloittavat ALIMMALTA tos asteelta ylväimpien päämäärien takia mutta johtaja säilyttää kuitenkin kunnia nimensä Legion Leader.

Vastauksen taka raja on ensi maanantai. Asiasta lisä tiedotus kun on tiedotettavaa.
Hail Set!
Hail Legion!!

5000 merkkiä jäljellä

Rekisteröidy, jos haluat käyttää nimimerkkiä.

Peruuta