Luonnollista kiihottua teineistä

Luonnon lait

Joku kysyi: "Eli jos olen kiinnostunut 14-vuotiaasta tytöstä, jolla on jo karvoja, niin EN ole pedofiili tai mieleltäni sairas?"

Kyllä näin on eli et ole pedofiili etkä mieleltäsi sairas, vaan noudatat luonnollista tarvettasi lisääntyä hedelmöityskykyisen yksilön kanssa, kuten kaikki muutkin eläimet luonnossa tekevät.

Täysin eri asia on että ihmiset voivat halutessaan säätää ihan mitä tahansa lakeja, mutteivät lait voi muuttaa luonnon lakeja. Ei se että joku teko on määritelty rikolliseksi, tee siitä epänormaalia tai sairasta, se tekee siitä vain kiellettyä!

Suomessa on nyt vaan jostain kumman syystä päädytty kieltämään seksi 14-15 vuotaan kanssa lailla, vaikka muissa Eu-maissa se onkin sallittua. Yhtälailla jossain maassa lailla kiellettiin piereskely, mutta siitä huolimatta ihmiset piereskelevät ;)

On siis täysin normaalia ja luonnollista kiihottua teini-ikäisestä joka on saavuttanut murrosiän.

Ja vaikka Suomessa rakastelu alle 16-vuotiaan kanssa on TÖRKEÄ seksuaalirikos, niin muissa maissa se on aivan sallittua. Esim. naapurimaassamme Ruotsissa saa ihan vapaasti rakastella 15-vuotiaan kanssa. Muissa Eu-maissa kuten Saksassa ja Ranskassa, he saavat vapaasti rakastella sitä "karvallista" 14-vuotiastasi. Espanjassa jo 13-vuotiasta.

Miksi sinä tai kukaan muukaan suomalainen olisi "mieleltään sairas pedofiili" kun kukaan muukaan muissa Eu-maissa olevat eivät sitä ole?

16

2093

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laillista sekaantua

      "Alle 16 paneminen Suomessa on pedofiliaa, alle 18 alaikäiseen sekaantumista, kun panija täysi-ikäinen."

      Olet väärässä. Suomessakaan "alle 16 paneminen" EI ole pedofiliaa, ellei kyseessä ole ainosti pikkulapsi (n. alle 10 vuotias). Pedofiilit eivät kiihotu enää teini-ikäisistä, vaan pikkulapsista.

      On täysin eriasia rakasteleeko teini-ikäisen puolisonsa kanssa (kuten presidenttiehdokaamme Herra Haavisto teki) vai käyttääkö seksuaalisesti hyväksi pikkulasta.

      Vaikka rikosoikeus tuomitsee erilaiset teot täsmälleen samalla rikosnimikkeellä, kyseessä on aivan eri teot. Tästä syystä niiden rikosnimikettä tulisikin muuttaa. Olisihan aivan yhtä hullua että pienestä tukistamisesta saa täsmälleen saman kuuloisen tuomion kun kirveellä päähän lyömisestä, vai mitä?

      Alle 18-vuotiaaseen saa täysin laillisesti "sekaantua" kunhan tämä on ylittänyt suojaikärajan mikä Suomessa on 16-vuotta.

    • Diakonin pojan tytär

      Kellon remmiä syömällä ei voi runkata itsensä kanssa, eikä näihin saa osallistua.

    • -J.

      vain pedofiili kiihottuu teineistä eli lapsista Teinityttö ei ole naisellinen eikä nainen ennen 25v ikää YLEENSÄ.

      Otsikon tekijä on sama tuttu suomi24 pedofiili joka lässyttää samaa pskaa viikosta toiseen täällä eli menisit jo hoitoon.

      jos ei aikuinen mies kiinnostu aikuisesta naisesta niin vikaa on päässä.

      "On siis täysin normaalia ja luonnollista kiihottua teini-ikäisestä joka on saavuttanut murrosiän."


      No ei todellakaan ole. Kiinnostut varmaan lapsestasikin sitten.

      Luulisi normaalia miestä kiinnostavat tissit ja ulkonäkö eli kolmekymppinen nainen yleensä on se mikä miehiä kiinnostaa.

      Menehän hoitoon.

    • Tohtori Tuuttinen

      Erottelu on selvä. Wikipedia kertoo näin:

      Pedofiliassa aikuisen henkilön tai yli 16-vuotiaan nuoren seksuaalinen halu kohdistuu pakonomaisesti alle 13 vuoden ikäiseen lapseen.

      Efebofilia tarkoittaa murrosikäisiin tai murrosiän ohittaneisiin nuoriin kohdistuvaa seksuaalista kiinnostusta. Nuoriin kohdistuva seksuaalinen halu on aikuisilla yleistä, mutta varsinaisesta efebofiliasta puhutaan vain silloin kuin tällainen halu on ensisijainen tai yksinomainen.

    • Marjamaat7.

      Se mitä sanot luonnolliseksi on luonnollista Simpansseille, Gorilloille, Orangeille ja muille puissa eläville kädellisille. Sorry mutta ihminen ei kiihotu yksilöistä joiden henkine ja ruumiillinenkin kehtys on vielä kesken. Ei ole luonnollista haluta seksikumppnikseen henkilöä, joka nuoruutensa vuoksi tarvitsee vanhempien luvan ollakseen kello 22:00 jälkeen ulkona. Murrosikäinen kaipaakin vielä henkisellä tasolla vanhempiaan tuekseen eikä osaa toimia täysin itsenäisesti eli on LAPSI. Ihmiset jotka kiihottuvat murrosikäisistä ovat siis yksilöitä, jotka eivät hahmota toista ihmistä persoonaksi vaan näkee heidät vain puhuvina kuvina. Hän ei näin ollen hahmota ihmiseksi muita kuin itsensä ja kaikki hänen toimintansa on kääntynyt häneen itseensä ja omiin tarpeisiin. Tällainen ihmine voi aiheuttaa kaikkea harmia muille ihmisille. Uskon yhden hebefiilityypin ja alaikäiseen sekaantuvan profiilin olevan tällainen.
      Toiset ihmisyksilöinä näkevä henkilö ei sekaannu murrosiäiseen.

    • Selkämeri9

      Suomessa vallitsee konservatismi, jopa liberaaleina itseään pitävien joukossa. Tietyistä aiheista ei keskustella muuta kuin vittuilulla. Himonsa ne on teinitytölläkin, ja jos niin onnellisesti käy että teinityttö haluaa naida vanhemman miehen kanssa, asia on vilipitön. Mutta jos naidaan väkisin, teko on moraalisestikin täysin väärin. Suomalaiset ovat lapsellista ja kommunikaatiokyvytöntä kansaa mitä tulee arkoihin aiheisiin.

    • Mom 2 be

      Kun olin 13 vuotias,niin minulla oli suhde itseäni 5 vuotta vanhempaan prätkäpoikaan.Yleensä koko teini-iän poikaystäväni olivat ainakin täysi-ikäisiä.17 vuotiaana deittasin 38 vuotiasta eronnutta miesta.
      Puhutaan siis -90 luvun lopusta.Silloin ajateltiin että oli luonnollista jos tyttärellä oli hiukan vanhempi tai kypsempi poikaystävä.Tämä Kehä3 sisäpuolella.

      Sukulaistyttöni meni Itä-Suomessa kihloihin 15 vuotiaana 42v miehen kanssa,tuokin oli niitä -90 luvun juttuja.Ostivat myöhemmin oman talon ja hankkivat 2 poikaa.Mies kuoli 16v myöhemmin."Kunnes kuolema meidät erottaa" ja niin lopulta erotti.

      Paikkakunnalla jossa asuin ja kasvoin 16v tyttö nai 18 vuotiaana 62v lapsettoman ja varakkaan yrittäjän.Tämäkin liitto loppui vanhemman aviopuolison kuolemaan.

      Jälkikäteen voin sanoa asiasta seuraavaa...
      Vanhempani olivat idiootteja.
      Sukulaistytöllä oli typerin ja lapsellisin mies mitä maa päällään kantaa.Kuolemaansa asti hän pysyi henkisesti 15v tasolla.
      Rikas yrittäjä osti tytön köyhältä perheeltä,maksoi sen elintasolla mukavalla perinnöllä.

      Olen nelikymppisenä itse vielä toistaiseksi lapseton.Tosin raskaana.Joko älykkyysosamäärä on yhteiskunnassamme huomattavasti laskenut entisestä,tai sitten meissä kaikissa on jotain vikaa.Olemme alienoituneet toisistamme.Se selittää myös osaa muuttunutta seksuaalikäyttäytymistämme.

      Mykyisessä yhteiskunnassa,jos minulla itselläni olisi lapsi.Tämä alkaisi deitata vasta lähestyessään täysi-ikää ja mielellään henkisesti kypsemmän poikaystävän kanssa.Joku nuori typerä kumppani voi haavoittaa lasta aivan yhtähyvin kuin randomi seksuaalinen väkivalta.
      Ei siis olisi pois suljettua vaikkapa 25v poikaystävä 17 vuotiaalle tyttärelleni/pojalleni,jos tästä tulisi gay....

      Alle 17v deittailu...No deittailija saisi maistaa äidin jääpiikistä.

    • Nazlam

      On hämmästyttävää mikseivät useammat teinit tee vastarintaa moiselle kulttuurifasismille kun muutenkin kapinoivat vanhempiaan ja yhteiskuntaa vastaan? Se että heitä verrataan pikku kakaroihin pitäisi jo saada heidät raivon partaalle. Noita rajoituksia eivät semminkään sanele ainoastaan ränsistyneet papparat ja mummelit vaan myös aivokuolleet.

      Herätkää ja laskekaa se suojaikäraja 9 vuotiaaseen tasa-arvoisuuden nimessä!

    • gdfh fhjgdjh rytd

      Onhan moni muukin asia mitä tehdään, ja mistä ei ole haittaa rikos, vaikka sitä tehdään

      Itse olen 25v poika, ja viikonloppuna olin laivalla, ja illan edetessä tuli juttua 98 syntyneen pojan kanssa, no juotiin, juhlittiin, pelttiin pidettiin hauskaa jne. molemmilla oli kivaa, yöllä hytissä myös vähän "hieroskeltiin" ja pussailtiin.

      Ei tullut kummallekaan huono omatunto, eikä edes raportoitu viranomaisille asiasta.

      Kyllä itselläni ainakin seisoi kivikovana jo 13 vuotiaana ja haaveilin muista pojista, joten taatusti olisin itse tehnyt nuorena saman jos ois ollut mahis

    • pedarisaatana! >:O

      No ei todellakaan oo vittu luonnollista! Mee hoitoon ku sitä näemmä tarvitset! Ps. Ihmiset on yleensä kehittyneemmällä tasolla kuin eläimet, vaikka tollasesta pedarista ei nii uskois....!

    • Suojaikarajoista EUs

      Niin no se riippuu ihan siitä mitä sillä "pedofiililla" tarkoitetaan.

      Pnko Ruåtsi "pedofiilien luvattu maa", kun siellä suojaikäraja on alempi?

      Entä ovatko Saksa, Viro, Ranska, Italia, Irlanti, Espanja jne "pedofiilien luvattuja maita" kun niissä suojaikäraja on vain 13-14 vuotta?

      Suomessa on suojaikäraja KORKEAMPI kuin muissa sivistyneissä länsimaissa.

      Muissa EU-maissa suojaikäraja on vain 12-15 vuotta!

      Peräti parissakymmenessä euroopan maassa suojaikäraja on ALEMPI kuin Suomessa!

      Vain neljässä muussa euroopan maassa suojaikäraja on sama kuin Suomessa.

      Alimmat suojaikärajat löytyvät Hollannista (12 vuotta) ja Espanjasta (13 vuotta). Tyypilliset ikärajat ovat 14–15 vuotta kautta Euroopan. (Lähde: Väestöliitto)

      14 vuotta: Saksa!!!, Italia!!!, Itävalta, Bulgaria, Kroatia, Liechtenstein, Montenegro, Serbia, Unkari, Viro, Albania, jne..

      15 vuotta: Ruotsi!!!, Tanska!!!, Ranska, Islanti, Puola, Romania, Slovakia, Slovenia, Färsaaret, jne..

      Espanjassa vasta 2000-luvulla suojaikäraja on ollut 13-vuotta, sitä ennen sielläkin se oli 12v.

      Islanti nosti ikärajan 14:sta vuodesta 15:sta vuoteen vasta vuonna 2007.

      Jopa naapurin hyysärimaassa Ruotsissa suojaikäraja on alempi, 15-vuotta kuten myös Ranskassa, Tanskassa, Islannissa, Puolassa, Romaniassa, Slovakiassa, ym... monissa muissa ns. sivistysmaissa.

      Kaikissa noissa EU-maissa olisi täysin laillista ja normaalia että 14-15 vuotias itse päättää keneen rakastuu ja kenen kanssa rakastelee, ilman vanhempien tai viranomaisten suostumusta.

      Käytännössä Suomessa nuoret aloittavat seksin jo huomattavasti suojaikärajaa aiemmin, tämä on syynä Suomen korkeisiin lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö tuomioihin.

      Kummallista että vain Suomessa 15-vuotias "traumatisoituu" seksistä vanhemman kanssa mutta muualla, esim. naapurimaassamme Ruotsissa ei?

      Mikä tekee suomalaisteineistä niin jälkeen jääneitä etteivät ne ole samalla kehitystasolla kuin hyysäreiden hyysäri maassa Ruotisissa?

      Kuitenkin rikosoikeudellinen vastuu alkaa jo 15-vuotiaana ja alle 15-vuotiaskin on vastuussa itse aiheuttamistaan vahingoista.

      Ovatko rakastuminen ja rakastelu niin paljon vaativampia asioita kuin se että tajuaa tehneensä rikoksen ja joutuu siitä vastuuseen?

      • Anonyymi

        Pedofiililla tarkoitetaan henkilöä jonka seksuaalinen kiinnostus kohdistuu lapseen joka ei ole vielä puberteetti- iässä. 14- vuotias voi olla jo sukukypsä joten seksuaalinen kiinnostus sellaiseen ei ole pedofiliaa. Kuitenkin suojaikärajat ovat olemassa perustellusti. Ihminen kypsyy fyysisesti nopeammin kuin henkisesti. Jos on ohittanut puberteetin siitä ei seuraa että on varmasti valmis harrastamaan seksiä.

        Kaikki pedofiilit eivät hyväksikäytä lapsia ja kaikki lapsiin seksuaalista väkivaltaa kohdistavat eivät ole pedofiileja. Seksuaalisen väkivallan motiivi voi olla muukin kuin seksuaalinen, kuten nöyryyttäminen, kiusaaminen tai vaikka sosiaalinen törttöily. Olennaista ei ole siis mitä olet, vaan se mitä teet.


    • Yhteinen raja

      Koska olemme yhteisessä EUssa jossa yli 20 muulla maalla on ALEMPI suojaikäraja, niin on erittäin todennäköistä on että EU määrää kaikille yhteiden suojaikärajan.

      Kun nykyinen rikoslain 20 luku 1990-luvun lopussa säädettiin, suojaikäraja ehdotettiin Suomessakin alennettavaksi 15 vuoteen. Tuolloin viitattiin tutkimustuloksiin sukukypsyyden aikaisemmasta saavuttamisesta ja siihen, että useissa Suomeen verrattavissa maissa suojaikäraja on alempi.

      Eli asiantuntijatkin ehdottivat Suomeenkin tuota 15-vuotta, mutta eduskunnan lakivaliokunta ei suostunut siihen.

      Miksi vain suomalainen 15-vuotiaan kanssa seurusteleva olisi "pedari" vaikkei ruotsalainen, saksalainen, ranskalainen, virolainen, italialainen, espanjalainen jne. ole?

      • Anonyymi

        Ei sitä suojaikärajojen perusteella määritellä onko joku pedari vai ei. Pedofilia tarkoittaa kiinnostusta lapseen joka ei ole vielä tullut puberteetti- ikään. Suojaikärajat puolestaan ovat yhteisesti sovittuja lakipykäliä. Niille on perusteet olemassa.

        Kuinka moni 15-vuotias on valmis vanhemmaksi?


    • hässsimme

      Hässikäämme perrseeseen!

    • Anonyymi

      Ei 12 - 13 osaa rakastella nauttii ja makaa ja huutaa kun on liian hermona tai pieni.
      Naisen vartalon omaava 16 - 18 antaa ja osaa ottaa eikä jää yhteen kertaan jos on aikaa/rauhallista näin se vain on.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      696
      5380
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      469
      3564
    3. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      157
      3347
    4. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      170
      2593
    5. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      10
      2419
    6. 261
      1990
    7. Onko oikeudenmukaista? Yhdellä taholla yllättävä valta-asema Tähdet, tähdet -voittajan valinnassa!

      Näinpä, onko sinusta tämä oikein? Viime jaksossakin voittaja selvisi vain yhden äänen erolla ja tänä sunnuntaina ensimm
      Tv-sarjat
      23
      1507
    8. Persukansanedustaja Timo Vornanen ammuskellut Helsingissä

      Poliisi siviiliammatiltaan, luvallinen ase mukana baarissa tällä hemmetin valopääpersulla. Meni eduskunnasta suoraan baa
      Haapavesi
      101
      1409
    9. No kerros nyt nainen

      Kumpi mielestäsi oli se joka väärinkäsitti kaiken? Nyt voi olla jo rehellinen kun koko tilanne on jo lähes haihtunut.
      Ikävä
      100
      1389
    10. Nainen, mietit miten minä jaksan

      En voi hyvin. Nykyään elämäni on lähinnä selviytymistä tunnista ja päivästä toiseen. Usein tulee epävarma olo, että mite
      Ikävä
      89
      1170
    Aihe