Hermo menee kaksosiin

fffantsu

tai oikeastaan kaksosnaiseen. Ensin todella viehättävä, hauska ja sympaattinen energiapakkaus, mutta vuosien myötä olen huomannut että kaksosilla on tarve olla parrasvaloissa, ja alkaa mököttämään jos ei saa huomiota itselleen. Uusille ihmisille todella mukava mutta vaihtaa seuraa kuin sukkia eli haluaa valloittaa mahdollisimman monen ihmisen. Tämä "huomiosirkus" alkaa v*tuttamaan ja kaksosen äänekäs ja seurallinen käytös on muuttunut omissa silmissäni hermoja raastavaksi riehumiseksi ja päättömänä paikasta toiseen säntäilyksi. Nokka pitää tunkea joka asiaan eikä tämä nainen kestä sitä jos miesten huomio ei kiinnity häneen. Tykkää ärsyttää ja kiusata tahalleen ihmisiä jotka ovat häntä "heikompia".

En tajua mikä tähän on tullut, sillä piirteet jotka alussa viehättivät ovat alkaneet ärsyttämään enkä tiedä milloin pinna palaa lopullisesti. Surullisinta on se, että kyseessä on hyvä ystäväni.

18

811

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ihan todellako?

      Oletkohan ihan varma, että naisesi on oikeasti kaksonen? Olen itse kaksonen oikealta horoskoopiltani ja en todellakaan tunnistanut analyysistäsi yhtään kaksosnaisen ominaisuutta sorry.

    • fffantsu

      14.6 syntynyt eli aika varma asiasta olen.. Ei varmastikaan itse tiedosta sitä että on todella huomionkipeä, tai ei välttämättä huomionkipeä mutta ei kestä sitä jos hän jää jostain ulkopuoliseksi. Eikä myöntäisi tätä vaikka sen tiedostaisi..
      Tiedän että kaksoset ovat luonnostaan sosiaalisia... Mutta kyllä huomaa että tämä nainen muuttuu todella imeläksi, yltiöpäisen ystävälliseksi ja entistä hauskemmaksi persoonaksi kun hän tapaa uusia ihmisiä, ei ole aito vaan ottaa lisämaustetta peliin, kunnes taas kyllästyy ja lähtee uusille apajille. Tiedän että on normaalia haluta antaa hyvä vaikutus itsestään uusille ihmisille, mutta voi silti olla oma itsensä eikä tarvitse vetää älytöntä showta päälle.
      sorry kaksoset, ette te varmaan kaikki ole huomionhakuisia joten älkää ottako hernettä nenäänne

    • kaksosnainen91

      Olen kaksosnainen enkä ota hernettä nenääni, jos sanotaan, että kaksoset ovat huomionhakuisia. :) Niinhän se on. Varmasti olet tutustunut tähän horoskooppiin ja monesti kuullut, että kaksosilla on melkein pakonomainen tarve saada huomiota, tai oikeastaan paremminkin saada muut ihastumaan/rakastumaan häneen! Se on vain sitä kaksosten vähän huonoa itsetuntoa, mikään ei oikein riitä. Kai olet kertonut hänelle, että nyt menee jo vähän yli? Se on se kaksosen suurin ongelma, jonka kanssa joutuu tekemään töitä eli hillitsemään sitä tuuliviirimäisyyttä ja jatkuvaa huomionhakuisuutta. Kaikilla kaksosilla toki ei tällaista tarvetta ole, vaan he ovat löytäneet sen ihailun jostakin muualta kuin jatkuvasti yrittämällä hurmata (niin kuin sanoit) uusia ihmisiä ja tehdä uusia valloituksia ja kokeilla viehätysvoimaansa. Mököttäminen ja "riehuminen" on sitten vähän hakoteille joutuneen kaksosen ominaisuuksia. Kaksoset ovat itsekeskeisiä ja teet palveluksen, jos (hienovaraisesti!) huomautat asiasta tai puhutte siitä. Syyttely ajaa kyllä karvat pystyyn ja puolustuskannalle eli jos et halua kuitenkaan menettää tätä ystävääsi, sinun täytyy asetella sanasi tarkasti. Hän jää varmasti miettimään tätä ja jossain vaiheessa tajuaakin käytöksensä hölmöyden, mutta älä ylläty, jos käykin aluksi toisinpäin ja saat tikarista selkääsi... Huh.

      Onnea matkaan, monet kaksoset ovat kuitenkin todella hyviä ystäviä kun oppimat miettimään myös muiden kautta toimintaansa, ja hauskaa seuraa!

    • kaksonentäällä

      Mullakin oli joskus samanlainen kaksosnainen ystävänä, nykyään sillon tällön ollaan yhteyksissä. Itsekin olen naispuoleinen kaksonen, mutta jotenkin toi sosiaalisuus näkyy mussa eri tavalla. Tavallaan joo olen sosiaalinen, mutta loppujen lopuksi tutustun tosi huonosti uusiin ihmisiin. Kuitenkin siis, huomasin ko kaveristani samat piirteet niin kun edelleenkin ne näkee helposti. Uusia kavereita niin paljon koko ajan, että vanhat unohtuu. Ja se ylisosiaalisuus ja yliystävällisyys on todella feikin näköistä ja hermostuttavaa.. Joskus taas toivon, että sitä olisi vähän enemmän itsessäni, jotta tutustuisin helpommin uusiin ihmisiin..

    • kaksosnainen91

      Mun on myös aika vaikea tutustua uusiin ihmisiin, hyvä, että löytyy muitakin tällaisia kaksosia. : ) Kun aina puhutaan kaksosen sosiaalisuudesta, itse olen ainakin melko ujo ja varautunutkin, tutussa porukassa kyllä usein äänessä. Vaikea kuitenkin päästää lähelle.

      • kaksosnainen93

        ihan ku oisin ite kirjottanu! :D


    • teeskentelijöitä

      ovat kaksoset.. minun tuntemani kaksosnainen on huomionkipeä, ylipirteä ja miesten edessä tekeytyy tyhmäksi, esittää tyhmää ja hassunhauskaa, oikea narri. Ei siis oikeasti ole tyhmä ja aivoton, tiedän sen, mutta hakee tällä showllaan huomiota. Tosi rasittavaa katottavaa, miksi ihminen ei voi arvostaa itseään sen vertaa että olisi oma itsensä ja aito?

      • Kaksonen 54

        Miten selität sen että vaikka olen kaksosnainen niin parhaat ystäväni on just miehiä, saan usei kehuja miehiltä että olen luotettava ystävä, järkevä, en tyypillinen kanamainen nainen.

        Ei pidä sitoa ihmisiä horoskooppien luonne analyysien kaavoihin, olemme yksilöitä horoskooppimerkistä huolimatta.


      • sepe 1

        Kylläpä alle kirjotan kaiken, samat on näkemykset minulla jo olleet monta vuotta,tästä naes merkistä!


    • valot päälle

      ^Sepä se. Kaksonen on oma itsensä ja aito silloin kun esittää olevansa jotakin muuta. Se on kaksosta se.

      • hmmmmmh

        silloin kun tällä kaksosella ei ole ketään jolle tarvitsisi esittää, hän on on aivan erilainen ihminen, oikeasti mukava, huomioonottava ja hauska eikä vedä mitään esitystä päälle.. silloin voisin sanoa hänen olevan aito. kyllä ihmisestä näkee milloin hän vetää lisämaustetta kehiin ja yrittää sillä hakea huomiota.


    • dfswega

      Siis aikuisten oikeesti, kirjoittaako miehetkin tälle palstalle?
      Taitavat olla homppeleita, äkkiä pois!

      • sepe 1

        Taidat olla hyvin köyhä henkisesti kehittymätön ja itse keskeinen tyyppi,juntti pää!


    • JK

      NIINKÖ

    • Kaksoset 54

      Olen Kaksonen ja kuvailusi ei pidä täysin paikkaansa. Ota huomioon että kaikki Kaksoset ei ole samanlaisia vaan meitä on myös niin sanottuja jalat maassa eläviä Kaksosia. Olemme seurallisia, eloisia, uteliaita, kekseliäitä jne mtta henkilökohtaisesti en halua olla keskipisteenä ja annan tilaa toisille ja olen myös uskollinen niin ystäville kuin elämänkumppanillekkin.

    • jepajeej

      hah mä olen kanssa ite kaksonen ja tunnistan itseni kyllä tuosta. ihan totta on,valitettavasti..

    • kauris-skorppioniN

      voi ei ! itse olen suhteessa kaksosen kanssa. ja suhde on myös sitä kumppanuutta ystävyyttä, ei pelkästään kotona nyhväämistä ja henuuttelua.Kyllä kaksosesta saa ihanan puolison!

    • mietin tässä

      Minä olen kaksonen, ja käyttäydyn jotenkin ihan impulssina usein huomionhakuisesti. Tulee huomattua usein että se ärsyttää ihmisiä, mikä on tavallaan ymmärrettävää mutta toisaalta tuntuu pahalta kun kohdallani se esittäminen ei ole mitenkään harkittua vaan tulee päälle jotenkin ihan automaattisesti.

      Ja en ole hyvä tutustumaan ihmisiin, tykkään vain hirveästi siitä kun saan hyväksyntää ja positiivista huomiota (vastaavasti negatiivisesta maailma about romahtaa), ja mussa on tosiaan tota huomionhakuista elvistelyn vikaa... Elvistely kait yhteensopiva ominaisuus kiinalaisen kissa/jänis-merkin (mitä olen) kanssa myös:)

      Pitää kyllä vielä sanoa että tuskin luonteenpiirteet horoskoopista johtuu, mutta kun tässä nyt oli tämä kaksoset-on-pinnallisia-keskustelu ja sopi omaan tapaukseen niin hyvin niin vastasin:) Kato näinkin voi kuvitella saavansa huomiota:)

      Ja ei sen huomion tarvii olla muilta pois. Ite on vaikea ymmärtää ihmistä joka taas ei nauttisi positiivisesta huomiosta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 122
      3016
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      84
      2761
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2188
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      20
      1763
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1668
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1509
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1479
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1427
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1312
    Aihe