Seksi kuukautisten aikana

afawretw

Miten te miehet (tai naiset) suhtaudutte seksiin kuukautisten aikana? Minulla ei ole ennen tullut sellaista tilannetta vastaan, että olisin ollut poikaystäväni luona yötä kuukautisten aikana, mutta nyt näyttäisi siltä, että niin tulee käymään. Harmittaa jo etukäteen, kun tiedän joutuvani kieltäytymään seksistä, varsinkin kun näemme muutenkin niin harvoin. Tietenkin on muunkinlaista läheisyyttä jota harrastammekin hyvin paljon, mutta kyllähän tuo silti harmittaa. Toimisikohan seksi suihkussa? Vai pelästyisiköhän mies tuota...

31

3239

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1414

      Noh, miekin tässä itse pelkään, että pitkittyneet menkkani vähän "pilaavat" tulevan pääsiäisviikonlopun, mutta toivossa voi elää, että loppuisivat...

      Mutta mutta, kannattaa kertoa poikaystävällesi, että menkat saattavat olla tuloillaan, että jos sekstaillaan niin voi sitten olla vähän sotkuista, tuskin kuule pelästyy jos yhtään fiksumpi mies on. Ja kyllä tuo seksi suihkussa onnistuu, ainakin meillä toimii, jos vaan tarpeeksi iso suihku on, että sinne kummatkin mahtuu ja toki vaatii se vähän jaksamista jaloilta. :'D

      Jos ei nyt sitten suostu sekstaamaan menkkojen aikana niin ei se kuule sitten auta muuta kuin olla hellä muulla tavoin. ;3

      • herraasiallinen

        Kokeilkaa peppua puolin ja toisin ;), ja voithan sinä antaa hänelle suuseksiä!


    • bvasdfhtsd

      No tuota, näin 30 miehenä joka on elänyt 5v parisuhteessa (ollaan tosin jo erottu) joista muutama vuosi yhdessä asuneena, sanoisin että riippuu täysin miehestä miten suhtautuu menkkoihin seksin aikana. Jos sinusta itsestäsi tuntuu että mahdollinen sotku on liian turn-off niin sitten ei tietenkään pidä väkisin yrittää, mutta ei se ole kirkossa kuulutettu että poikaystävä sitä liian pahaksi pistäisi. Toisaalta ei ole kirkossa kuulutettu myöskään että se olisi sille poikkikselle okeikaan. Kerro asia ja kysy hänen mielipidettään. Ei kenenkään toisen miehen mielipide mitään merkitse.

      Ja sitten täytyy kans sanoa että jos hän ei ole sitä ennen kokenut (seksiä menkkojen aikana) niin voi kans käydä niin että ensin sanoo olevan ok... mutta sitten kun sitä kuukautisverta yhtäkkiä onkin peniksen varressa ja lakanoille suojaksipistetyssä pyyhkeessä (käyttäkää paksua pyyhettä, ja sellaista jonka kanssa ei ole niin justiinsa että sitä ikinä saa täysin puhtaaksi) ja nivusissa jne, lopahtaakin into siihen vaikka mikä olisi. Ja silloin taas sinun täytyy ymmärtää ettei hänkään tiennyt reagoivansa siihen näin, kun tositilanne tuli eteen.

      Itselleni ei kuukautisveri ollut seksin este, vaikka sotkun kanssa pärjäily olikin vähän rasitus. Suihku on tietty yksi tapa, mutta seksi seisaaltaan (ellei kovalla suihkunlattialla halua makoilla tai istua) on oma haasteensa. Varsinkin jos lattia on liukas.

      Muu hellintä ja läheisyys voi tosiaan olla se helpoin ratkaisu. Sinänsä tosin hyvä asia on se, että nyt ap saa tietää poikaystävänsä suhtautumisen elämän tosiasioihin. :P

    • Valko-ritarit jyrää

      Hyvän ritarin peitsi on aina veressä.

    • en panis

      Itse en panisi naistani kuukautisten aikana, mut jokainen tekee niin kuin haluaa.

    • keli on aina hyvä

      Vanha täkki suojaamaan lakanoita ja vesi huuhtoo munissa sekä naamassa olevan veren pois.

    • Kyllä onnistuisi

      Tuo on niin yksilöllistä. Itseäni ei haittaa menkkojen aikaan sekstailu, mutta miestä haittaa, joten silloin ei sekstailla. Joskus teen niin (olemme jo kauan olleet yhdessä), että en kerro ollenkaan menkoista, että saisin seksiä :) Sitten vain ihmettelen, kun sänky veressä, että oho, tais menkat alkaa :)

    • m50++

      itseä ei haittaa,tietysti suuseksi jää väliin mutta muuten ok,olenkin nainut paria muijaa moonisten aikana,yheltä löyty yllärinä jopa terveys side pikkuhousuista kun riisuin ne siltä..laiton sen rätin syrjään ja aloin n-ussiin sitä,pimpin nuolenta jäi sillä kertaa enkä tutkinu sitä toosaa sen lähemmin ,oltiin sen verran hiprakassa molemmat että muija ei tainnu edes jaksaa riisua itteensä kun anto mun suosiolla riisua..vaikka rättikin oli pimpissä

    • n47V

      Minulla on komerossa jemmassa varalta sellainen toiselta puolen muovitettu iso froteekangas tuollaisiin tilanteisiin. Se on niin tiivis että saa huoletta peuhata sen päällä menkkojen aikaan. Ainoa asia mikä estäisi menkkojen aikana puuhastelun on se jos on menkkakipuja. En jumankekka anna menkkojen rajoittaa elämääni yhtään enempää kuin on pakko. Vinkkinä vielä: suihkun lattialle voi laittaa pehmikkeeksi pari joogamattoa niin on mukavammat oltavat siellä lattiatasolla.

    • Pylle

      Meillä työnjohtaja anakin sanoi, että ei siitä mitään haittaa ollut. Jäi ainoastaan hivenen rautainen maku suuhun. JA SE ON SITTEN FAKTAA!!
      (ukko leuhki ostaneensa 2,5 cm:n jatkon hepin päähän, kun muija oli halunnut.
      Heillä oli 50-villitys meneillään.

    • nainen.:)

      Itse olen nainen ja mielestäni menkat ei haittaa seksin harrastamista ollenkaan. miestäkään ei liikaa haittaa. sängyssä tosiaan harrastetaan, ei tartte ees mennä suihkun puoelle kun laittaa jonkun pyyhkeen/lakanan alle. tietenkin jos sinusta itsestä tuntuu, että et halua harrastaa seksiä menkkojen aikana, niin sitten ei kannata harrastaa. eikä myöskään miestä saa siihen painostaa. mutta meillä toimii hyvin myös menkkaseksi :)

    • Jaska5

      No minä kyllä haluaisin mieluummin suihinoton menkkojen aikaan. Jos pitää panna, niin sitten suihkussa seisaaltaan, tai sitten pyllyyn ja pimpissä on tamponi sen aikaa.

    • hyi saatana!!!

      Jos panen muijaani menkkojen aikaan, saa muija myös luvan
      nuolla paskaista peräreikääni paskantamisen jälkeen.

      • Kaukikska

        Miten ihmeessä nämä ovat millään lailla verrattavissa? Ethän sinä naamaasi sinne kuukautisvereen työnnä? Sitä paitsi veri nyt on ehken kuitenkin vähemmän etovaa kuin p*ska, ei haisekaan juuri miltään kunhan hygienia on hyvä. Sitä paitsi sinua ole kukaan pakottamassa seksiin kuukautisten aikana.


    • skalppi

      Seksi on vallan mainiointa kipulääkettä, mutta meikäläinen vuotaa niin paljon että erotiikka on kaukana. Rakastajani tapasi kuitenkin aina hieroa mulle orgasmin, ja minä onnesta soikeana otin poskeen. Kivaa ja tyydyttävää kummallekin.

    • Kyllä voi

      Hyvin voi sekstailla, ellei nyt sitten satu vuotamaan kuin pistetty sika. Anteeksi vertaus! Nykyisen seurustelukumppanini kanssa sattui niin hassusti, että ensimmäinen kerta osui menkkojen aikaan, mutta sekään ei haitannut, vaikka hiukan nolotti.
      Jos veri tekee pahaa, niin valot vaan himmeämmälle, niin kyllä sujuu.
      Onpa hän joskus innostunut jopa suuseksiä antamaan menkkojen aikana, vaikka minua hiukan hirvitti. Tosimies ajaa päin punaisia ;)

    • Kaikenlaisiaaiheita

      Kuukautiset kuuluvat naisen elämään. Eivätkä ne haittaa seksiä. Joka ei sitä luonnollista asiaa käsitä, menköön menojaan.

    • menkkamisu83

      Meilläkin harrastetaan seksiä menkkojen aikaan, minulla valuu niin vähän. Tampooni imee suurimman osan jo ennen seksiä. Suuseksi jätetään kyllä pois, eikä paljon tule sormihiplailua, mutta kun itseäni aina menkkojen aikaan panettaa ihan sikana niin pakko sekstailla :D. Sitäpaitsi ainakin minulla on pimppa tosi tiukka (turvonnut) menkkojen aikaan, avomiestäkään ei silloin pienet veripisarat haittaa. Menkkaseksi on parasta ;)

    • Late24

      Pyyhe pyllyn alle jos tuntuu että lakanat ei selviä pesusta.
      Ikäni olen syönyt verilättyjä eli nuolen MIELLÄNI ympäri kuukauden.
      Tosin otti aikaa saada ymmärtämään.

    • Black jack

      Tumma / musta pyyhe alle niin ei haittaa jos ja kun rapatessa roiskuu.

    • Hukattuaaikaa

      En tiedä muista miehistä. Jokainen kaiketi reagoi naisensa/ suhteensa/ miehensä asiaa, koska naiset, miehet eivät halua seksiä aina, kuten kuukautistenkin aikkana. Minua ei häiritse kuukautiset. Ovat runsaat tai pienemmät, kunhan nainen ei tunne kipua, saati kovaa kuukautissärkyä. Minä, siis kerron itsestäni, nuolenkin naisen vaikka olisi vuotoa. Ei siihen suihkua välttämätt' tarvita, paitsi kun se on usein kiihottavaa. Neitsyet voivat säikähtää sukupuoleen katsomatta.

    • Afox

      Seksiä menkkojen aikana? Kyllä kiitos. Ei suuseksiä, mutta muuta räveltämistä kyllä. Tumma pyyhe sängylle, mieluiten kaksinkerroin (tai 2kpl), paperirulla sängyn viereen ja menoksi. En ottaisi miestä joka ei suostu kyseiseen, koska halut kuukautisten aikana ehkä huipussaan. Sen veren näköisen mähmän saa suihkussa huuhdottua pois kun on valmista.

      Nainen, 25v

    • Siis eihän siitä nyt mitään haittaa ole. Tietty kielipelit voi unohtaa sängyssä, suihkussa nekin menee kun tietää mitä tekee :D Ja suihkussahan se menee kuten muutenkin, tietty joillakin ei tuo kunto riitä... Ja joitakin naisia tuntuu tosissaan haluttavan juuri "rättipäivinä" joten eikös se sitten toiveet pidä täyttää?

      Mies yli 30.

    • 40+ pari

      Juuri tänä aamuna sekstailtiin miesystäväni kanssa, vaikka mulla menkat onkin. Kävin ensin suihkussa ja pesin paikat kunnolla.... mies jopa hyväili mulle orgasmin ensin sormin ja rakasteli sen jälkeen.... hyvää teki :)))

    • Mr Verilätty

      Ei vitussa kukaan tervejärkinen mitään veristä pillua mee sorkkiin muutakun suksisauvalla.Hyi helvetti mitä touhua.Kyllä naisen täytyy ymmärtää se aika antaa huulihölkkää ainakun mies vaan kullin suuhun laittaa sen viikon aikana.
      Eikai tässä nyt mitään Vampyyreja olla perkele!

    • 17+11

      En ymmärtänyt , mikä on ongelma.
      Tietysti kuukautisten aikana voi naida, niinkuin muutenkin. (Orgasmi muuten auttaa kuukautiskipuihin ja päänsärkyyn.)
      Pientä sotkua ehkä, (jos sängyssä touhutaan, paksu tumma pyyhe alle) mutta mikäli vettä on lähellä, ei paikalla ole väliä. Me harrastamme usein juuri kuukautisten aikaan erilaisia paikkoja ja asentoja.

    • Mies

      Hei.
      Kyllä se onnistuu. Jos kaveri haluaa sua todella, niin siinä ei kuukautiset paljo purista :)
      Olen nainut ex tyttöystävääni kk aikana ja hyvin sujui. Tosin kannattaa laittaa vaikka pyyhe sängylle alle, kun kuitenkin jotain valuu.

      Kulli on tosin sen jälkeen kuin pahoinpidelty ja verinen yltäpäätä. Ei se haittaa ku menee suihkuun sitten. En ainakaan kokenut sitä mitenkään vastenmielisenä ja tyttöystäväkin tykkäsi, ku silläki teki mieli :)

    • Toro. Kotkasta

      On hyvä valita partnerinsa niin, että molempien mieltymykset olisivat jota kuinkin samanlaisia. On paljon naisia, jotka ovat kuukautisten aikana kaikkein halukkaimpia harrastamaan seksiä, johtuen hormonaalisista seikoista, meille miehille, on ensiarvoisen tärkeää pitää oma prinsessa tyytyväisenä keli kuin keli. Ei kukaan Nainen kuukautisia haluaisi, se vain kuuluu elämään, on silti hyvä kunnioittaa oman prinsessan tahtoa tässäkin asiassa. Nainen edustaa elämän lämpöä, kun maalaat, ajattele, että hän on meri, hän on tuuli, hän on tuulessa lepattava purje. Naisia on tasan kahta lajia, on kauniita, ja vieläkin kauniimpia. Naisenne vapaus on se, että on nainen, sitä mies ei tule koskaan ymmärtämään, vaikka kuinka sitä haluaisi. Jos haluat todellisen onnen, kunnioita naistasi, anna hänelle riittävästi tilaa hengittää, silloin voit saada rakkauden, jota muut voivat vain kadehtia. KOSKETELKAA TOISIANNE........

    • dunj

      Olen joskus lukenut,että silloin kun nainen kiihottuu ja kostuu,niin kuukautisveri lakkaa vuotamasta siksi aikaa. Itselläni tämä pitää paikkansa ja olen hämmästyneenä lukenut kuinka paljon joillain tuntuu olevan vuotoa seksinkin aikana eli ehkä tuo on hieman yksilöllistä. Kuukautisten aikana teen niin,että käyn pesulla vasta kun esileikki on jo alkanut eli kun olen jo alkanut kostua. Sitten ei verta enää tule seksin aikana. Tarkoitan siis vaatteet päällä tapahtuvaa esileikkiä,en tietenkään päästä miestä koskemaan menkkaveriä. Sitten varaudun varmuuden vuoksi pyyhkeellä pyllyn alla jos olen muualla kuin omassa sängyssäni,mutta en muista että verta olisi ikinä tullut panon aikana.

      Oli veri sitten huomattavaa tai ei niin minusta on tosi homoa,jos mies ei halua menkkojen takia seksiä. Itse kyllä kysyn aina että haluatko vaikka menkat onkin,mutta eipä ole kukaan kieltäytynyt ja jos olisi ääneen kehdannut sanoa menkat syyksi seksistä kieltäytymiseen niin olisin sitten etsinyt tilalle oikean miehen.

    • kyntömies

      Kunnon kyntömies kyntää kelillä kun kelillä "D

      • Anonyymi

        Kun tapasi n nykyisen vaimoni niin naitiin vaikka menkat oli ei koskaan kieltäytyny että naisiakin on erilaisia


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 121
      2843
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      83
      2612
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2141
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1747
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1658
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1489
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1459
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      28
      1417
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1387
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe