Ihana Kulkurin iltatähti

********************

Tapanin tulkinta Tapio Rautavaaran tutuksi tekemästä Kulkurin iltatähdestä on todella riipaisevan kaunis, herkkä, koskettava ja tunteikas.Hienoa ,että Tapsa on malttanut laulaa tämän näin hienovireisesti eikä ole sortunut tähän lauluun täysin sopimattomaan pateettisuuteen.


http://www.youtube.com/watch?v=Ym6jsrB7s_k

17

347

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lissu & tyttäret

      Antaisit nimimerkki miljoonatähtiliini ja silmittömästi palvomasi Tapsuliini jättää Tapsukan (Tapio Rautavaara) laulut rauhaan. Tapsuliini on raiskannut jo aivan liian monta muiden tunnetuksi tekemää kappaletta - kenenkään pyytämättä. NIH!

      Eli: järkyttävä versio kokokansan Tapsan (Tapio Rautavaara) kappaleesta.

      • Gilla*

        Loistava versio ! Tapsa laulaa Tapsa- kaimansa laulun todella kauniisti ja eläytyy lauluun erinomaisesti.


    • Lorujaje

      Komea tulkinta ehdottomasti. Hyvin sopii Tapanin ääni tähänkin lauluun.

    • Ei herreguud !!!!!!

      Ja minä nostaisin syytteen hienon kappaleen totaalisesta nolaamisesta jos olisin joko Toivo Kärjen, Reino Helismaan tai Tapio Rautavaaran oikeudenomistaja. Itsekritiikin paikka Kansantaiteilijalla - jos sitä edes löytyy! Vai komea tulkinta ja loistava versio. Kattia kanssa ja pajunoksat päälle.

    • Repare

      Kerran kuulin televisiosta kun Tapsa lauloi kyseisen laulun. Ensimmäinen sävel oli ihan säveltasoltaan määrittelemätöntä mörinää. Miten ammattilaulajalta voi mennä alku niin pieleen. No, menihän siinä euroviisukappaleessa kanssa ihan reisille aloitus.

      • OK.

        Kansa ei ole laulanut tätä laulua TV:ssä. Kulkuri ja joutsen- laulun Tapani on televisiossa laulanut ja silloin sinä ( kirjoitustyylistä päätellen olet sama tyyppi) valitit juuri laulun aloitussävelestä. Kyllä ihmetteln miten joku jaksaa valittaa siitä miten laulun ensimmäinen sanan laulaja laulaa. Ihan niinkuin sillä olisi laulun kokonaisuuteen suurikin merkitys.
        Ja mitä siihen euroviiskarsinnoissa sattunut möhlinki johtui huonosta keskittymisestä. Kun on monta yötä valvonut putkeen ei ehkä keskittymiskyky ole aivan terävimmillään.

        Tapani laulaa Kulkurin iltatähdestä todella tyylikkään ja tunteisiin vetoavan version. Tapanin ääni on sopivan miehekäs ja siinä on pehmeä ja lempeä sointi, sekä riittävästi särmää.


    • Repare

      Tapsa on laulanut ainakin kerran kyseisen laulun TV:ssa. 70-luvulla Toivotaan, toivotaan ohjelmassa. Tuskinpa sinä OK niin hyvin muistat kaikki Tapsan esiintymiset 35-vuoden ajalta?

    • kaksi Tapsaa

      Loistava ja tyylikäs uudenlainen tulkinta vanhasta tutusta biisistä. Päihittää mm.Janne Tulkin Tapio Rautavaara- tulkinnat mennen tullen.

      • No

        ei kyllä päihitä Tulkkia, höpö höpö.


    • kultaa!!!

      Loistava tulkinta. Ei ihme että Tapsa sai runsaasti ylistäviä arvosteluja Rautavaara- tulkinnoistaan musiikkikriitikoiltakin. Ja myipä tuo levykin kultaa.
      Kansan Rautavaara- konserttikiertue oli myös aivan huikean hieno elämys.

    • Über

      Kukaan ei voita alkuperäistä esittäjää mutta täällä ja vain tällä palstalla saavat Nuivanniemen virheellisesti vapauteen päästetyt potilaat esittää überlausuntoja überjumalastaan. Sen siitä saa kun joutuu olemaan vuorokauden ympäri, viikosta toiseen, vuodesta toiseen, überpyöreässä huoneessa.

      • hehe

        Onko joku väittänyt ,että tämä versio olisi parempi kuin Rautavaaran alkuperäinen. Ei kukaan ole niin kirjoittanut . PÄLLI !
        Tapsa Kansa laulaa tämän laadukkaasti taatulla tyylillä ja taidolla ja TUNTEELLA, mutta kyllähän Rautavaaran alkuperäinen esitys on aina se joka eniten sykähdyttää.


    • tadaa!!!

      Tapsa Kansa laulaa tän kauniisti . Rautavaaran Tapsa tietysti kans laulaa tän hyvin. Molemmat Tapsat ovat lempilaulajiani.

    • JALLU ON HYVÄÄ

      Hieno tulkinta jaloviinasta!

    • Kysyn vain:

      Mitähän tuolla ap viestin lähettäjällä "monitähdellä" on oikein ollut mielessään kun kehtaa verrata klassikkoa ja monitaitoista legendaa (mm olympiavoittajanakin tunnettua Rautavaaraa) haisevaan ylimieliseen naisten vaatteisiin pukeutuvaan piereskelevään koko Suomea pilkkanaan pitävään syvään lahjomattomaan sontakasa-häpeätahraan (Tapsuliini Kansa) ?

      • älä ole typerä!

        Vähän voisit miettiä miten nimittelet . Jos sä et henkilökohtaisesti Tapsaa arvostakkaan niin ei tollasta soopaa ja asiattomuuksia tarvi syytää.


      • Gilla*

        Sinun luonnehdintasi Tapsasta ei pidä missään kohtaa paikkaansa. Ilkeää panettelua! Sitäpaitsi tuo Tapani laulaa tuon Kulkurin iltatähden jopa kauniimmin kuin Rautavaara itse.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1766
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      14
      1468
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1153
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1106
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1101
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1089
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1074
    Aihe