Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kesälle Englantiin pienten lasten kanssa - VINKKEJÄ!!!

Brita

Olemme suunnittelemassa kesälle n. viikon kestoista lomamatkaa Englantiin. Perheemme on 4-henkinen, lapset 2 ja 6 v. Toiveena olisi kokemuksia sekä maalta että kaupungista ja olenkin tutkiskellut noin 1, 5 h tunnin matkan säteellä Lontoosta olevia maaseutupaikkoja tai oikeammin kyliä B&B paikkoineen ja hotelleineen. Hieman on myös asunnonvuokrausta harkittu, mutta siitä ei ole meillä lainkaan aiempaa kokemusta.

Englanti on minun henkilökohtainen unelmani, ja nyt haluan mennä sinne koko perheen kera ja siten myös koko perheen ehdoilla. Jokaisen tulee siis olla tekemistä, kokemista ja nähtävää! Listalla olisi ainakin linna- ja puistokierroksia, ehkä jokin eläintarha tms kohde, perinteistä kyläelämän tutkiskelua ja maisemien ihailua. Visiitte Lontoon kohteisiin kuuluisi myös lomaan.

Otetaan todella mielellään kaikki kokemukset, vinkit ja erityisesti majoituspaikkasuositukset vastaan. Aika moni B&B rajoittaa lasten kanssa majoittumista, esm. ei alle 8-vuotialle...Mitä majoitusmuotoa ylipäätään suosittelisitte? Toki toivomme budjetin pysyvän raameissaan, mistään ökylomasta ei siis ole kyse. Loma ajoittusi aikaan ennen Olympialaisia, en tiedä näkyykö tapahtuma hinnoissa jo heti heinäkuun alussa.

KIITOS tuhannesti jo etukäteen, jos joku osaa vinkkejä antaa: )

4

705

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Äiti+lapset

      Harmittavasti majoituksen hinnoissa olympialaiset ovat jo näkyneet ja siksi saattaa tulla samanhintaiseksi varata majoitus yksityisten kodista kuin hotellista 4hh (joka monesti tilan puolesta on valitettavasti 4 sängyn huone). Itse olemme kyllä Lontoossa majoittuneet kahden lapsen kanssa en suite-perhe- tai 4h- huoneisiin ja saaneet viikon menemään ihan hyvin. Euro hotel´ssa Cartwright Gardensilla oli ihan tilavat huoneet ja viitisen vuotta sitten heillä oli alakerrassa myös huone viidelle. Se oli ihan sopiva kahdelle aikuiselle ja kahdelle n. 10 v lapselle. Coach House Rentals´lla ainakin Wyndham Place on Lontoossa hyvällä paikalla ja neljälle hengelle yhdessä kerroksessa. Me olemme kyllä tehneet niin, että olemme aina majoittuneet Lontooseen ja sieltä tehneet päivän, parin retkiä ympäristöön, joten maaseutupaikoista en osaa suositella majoitusta. Niissä hotelleissa, joista olen majoitusta varannut, ei kyllä yhdessäkään ole mainittu, etteivät lapset olisi tervetulleita.

      Tässä sitten listana paikkoja, joissa olen käynyt lasten kanssa (siitä lähtien kun he ovat olleet parivuotiaita): Windsor Legoland (junalla Lontoosta, voi ostaa juna-pääsylippu-yhdistelmälipun rautatieasemaltakin), London Zoo Regent Park, Natural History Museum, Science Museum, Aquarium (nykyään Sea Life aivan London Eyen vieressä ja Parlamenttitalon lähellä Thamesin toisella puolen, Hyde Park ja Kensington Palacen lähellä lasten leikkikenttäalue Princess Diana´s memorial play ground, Holland Park ja siellä leikkikenttäalue. Jokilaivalla Greenwichiin, on nähtävää ja tilaa leikkiä. Hampstead Heathissä on tilaa kierrellä ja juosta, sieltä on hyvät maisemat keskustaan päin ja jollakin reunalla leikkikenttä. Joissakin olemme käyneet useamminkin ja aina niistä on löytynyt jotain uutta. Varatkaa aikaa ihan reilusti/kohde, ettei tule kiireellä pilattua tunnelmaa. Legolandissa meillä ainakin on mennyt päivä joka käyntikerralla ja sittenhän voi jäädä "haistelemaan tunnelmaa" Windsoriin. Tai sitten junalla päivän retki Brightoniin Kanaalin rannalle.

      Lännessä olemme käyneet Cornwallissa junalla Eden Projectissa, majoituimme hotellissa St. Austellissa. Junamatka kestää neljästä tunnista pitempään, jotain yöjunia sinne menee myös, mutta niihin en ole vielä perehtynyt. Toivomme pääsevämme Cornwalliin toisenkin kerran. Eräänä kesänä menimme junalla itään, Margateen ja Ramsgateen, mutta silloin sää ei suosinut ja tulimme Lontooseen jo yhden yön jälkeen.

      Vieläköhän nuorempanne käyttää vaippoja. Itse varasin aamulla hotellista lähtiessä vaipat ja ruoat mukaan, oli sitten helppo pysähtyä välipalalle, jos lapset alkoivat nälkäisinä kitistä. Vieläkin varaamme reppuihin hedelmiä, mysliä tms. pientä naposteltavaa ja ainakin vettä mukaan.

      Joskoon tästä olisi edes jotain hyötyä :).

    • äiti+lapset

      Tässä vielä muutamia kommentteja ja unohtuneita asioita:

      Lelutavaratalo Hamleyn kaikkine kerroksineen.

      Pitävätkö lapsenne Leijonakuninkaasta? Lion king -musikaali on todella hyvä. Eka kerralla lapset eivät osanneet englantia, mutta koska tarina oli heille ennalta tuttu videoista, he pystyivät ymmärtämään musikaalia.

      Lasten ollessa pienempiä otin mukaan yhdet/kahdet (sateenvarjo)rattaat. Metrossakin niiden kanssa matkustettiin; portaissa kulkiessamme ihmiset olivat helposti auttamassa.

      Hotelleissa sai huoneeseen matkasängyn, kunhan varatessa muisti sen pyytää.

      Gloucester Place hotel Oxford Streetin lähellä, ainut puute hissittömyys. Tämän hotellin huoneissa oli plussana pieni jääkaappi. Yleensä olen varannut sellaisen hotellihuoneen, jossa on oma kylpyhuone ja vedenkeitin. Haittaako teitä kokolattiamatot. Monet hotelleista on tehty vanhoihin asuintaloihin, käytävät saattavat olla sokkeloisia ja kapeita ja lattiat natisevia. Tarkistakaa saatteko vuokrattua tallelokeron respasta tai onko sellainen omassa huoneessa. Meillä ei kyllä kertaakaan ole tapahtunut hotelleissa, kaduilla eikä liikennevälineissä mitään negatiivista, mutta tavaroita täytyy pitää hyvin silmällä.

      Meillä on jo tosi paha matkakuume, matka on varattuna heti kesäkuun alkuun.

    • fddffddfa
    • äippä vaan

      Tutki sivustoa www.farmstay.co.uk - Lontoon ulkopuolella mutta kuitenkin lähellä on tarjolla kivaa majoitusta, johon lapset ovat tervetulleita ja heille on myös tilaa juosta ja tutkia. Ei kannata jäädä kaupunkiin ainakaan koko loman ajaksi ja tuolla on myös edullisempaa kuin Lontoon keskustan tuntumassa. Mm Kentin suunta tai etelärannikko ovat mukavia maisemiltaan. Lasten kanssa olemme majailleet juuri erilaisilla farmeilla sekä B&B-paikoissa eikä koskaan ole ollut ongelmia - korkeintaan kosteana kesänä pyykin kuivumisen kanssa ;)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2394
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      65
      2141
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      100
      1961
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1868
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1692
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1612
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1466
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1440
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1400
    Aihe