Skype.

Skypeilijä...

Tarkoitus on asentaa skype koneeseen.


Kannattaako asentaa uusin versio?.

Vai onko parempi asentaa joku vanhempi versio, jos niin mikä versio?

Koneessa win 7 home.

Kiitos.

24

429

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vähän sama kuin kysyisi kannattaako hommata ilmainen lada vai ferrari.

      Uusin tietysti, koskee käytännössä kaikkia ohjelmia. Kunhan koneen tehot riittävät.
      Skype nyt ei ole raskasohjelma joten asenna se uusin.

      • Uskopois

        En oo tota mieltä se uusin o paska sekotti mun koneen en voi käynnistäää muita ohjelmiii se uusimman takiii!


    • Uusin versio koska vanhoissa saattaa olla tietoturva riskejä. Uusin Skype versio on siis 5.8.0.158

      • Mitä Skype meinaa?

        Minulla on viimeisin versio Skypestä ja myös ostettua puheaikaa. Nyt kaikki numerosarjat netissä ovat muuttuneet Skype-numeroiksi. Hiiri kävi äsken vahingossa tavaran tuotenumeroon verkkokaupassa ja alkoi soittaa kyseiseen tuotenumeroon.
        Miten tällaisen haittatekijän voi poistaa koneelta? Onko Vapusella mahdollisesti vastaus tähän asiaan tai jollain muulla? Kiitos!


      • Mitä Skype meinaa? kirjoitti:

        Minulla on viimeisin versio Skypestä ja myös ostettua puheaikaa. Nyt kaikki numerosarjat netissä ovat muuttuneet Skype-numeroiksi. Hiiri kävi äsken vahingossa tavaran tuotenumeroon verkkokaupassa ja alkoi soittaa kyseiseen tuotenumeroon.
        Miten tällaisen haittatekijän voi poistaa koneelta? Onko Vapusella mahdollisesti vastaus tähän asiaan tai jollain muulla? Kiitos!

        Sen saa poistettua kun menee Windowsi lisää ja poista kohtaan ja etsiis sieltä Skype toolbarin tai Skype koti ohjelman.


    • #¤%&/

      Vanhemmissa versioissa on olemassa skypessä olevien hakutoiminto paikkakunnittain tai maittain. Tätä ei jostain syystä ole uudemmissa versioissa. = Huomattava puute. Otin vanhan käyttöön.

    • Ilman pärjää hyvin

      Älkää missään nimessä ladatko 5-versiota uudempia, jos vähääkään haluatte itse määrätä mitä ohjelma milloinkin tekee. Ne nimittäin kontrolloivat itsekseen kaikki päivitykset omin nokkineen ilman, että käyttäjä pystyy vaikuttamaan asiaan millään tavalla. Sen jälkeen et myöskään saa enää asennettua vanhempaa versiota ollenkaan. Koko ohjelma on mennyt pahasti vikasuuntaan, lähes haittaohjelman tasolle.

    • Skypeilijä...

      Kiitos vastauksista.


      Mitä vanhempaa versiota suosittelette ja mistä vanhemman version voi ladata?

      Kiitos.

    • Minulla tämä uusin 5.8 on toiminut mainiosti... Ei ole ollut mitään ongelmaa... Eli itse suosittelisin sen asentamista. Mutta vanhan version voi asentaa täältä: http://filehippo.com/download_skype/

    • 6+2
      • http://www.skype.com

        tuonne kun menet niin selaimesta tunnistaa kielen ja käyttöjärjestelmän...

        Tuo softonic on hanurista...


      • junttijuuso
        linuxrules kirjoitti:

        http://www.skype.com

        tuonne kun menet niin selaimesta tunnistaa kielen ja käyttöjärjestelmän...

        Tuo softonic on hanurista...

        Noin toimii juuri se osaamaton ja kädetön, joka lataa kaiken mitä tarjotaan. Ei järjen hiventäkään. Saat juuri sitä mitä ohjelmantarjoaja haluaakin sinun lataavan. Tulee mukana kaikenkarvaiset kilkkeet ja tilbehöörit. On olevinaan sivunlataajaa, viruksenpoistajaa ja sähköpostin voimistajaa kailla herkuilla ja samaal muutama muu ylimääräinen ohjelma tilaamaan viagrat ja soittoäänet ilman sen kummempia klikkauksia. Laskut tulee vasta monta kuukautta jälkikäteen ja lopuksi perintäfirman kautta. Siinä sitten itket ja maksat. Satavarmasti molemminpäin. Joka hanuria kaipaa niin ei muuta kuin latailemaan vaan!!


    • Skypeilijä...

      Mitä vanhaa versiota suosittelette?

      Kiitos.

    • Jos välttämättä haluaa jonkun vanhan Skypen niin pitää ainakin etsiä jostain muutoslokit esille joista näkyy mitä asioita on korjailtu.
      Jos jossain vanhassa versiossa on joku vakava tietoturva-aukko niin Skype on varsin katastrofaalinen softa se kun kuuntelee jatkuvasti internettiin auki olevaa porttia = tietokone voi saada haittaohjelmia pelkästään sillä että kone on netissä ja skype on käytössä.

      • Skypeilijä...

        Mitä versiota Sinä suosittelet?

        Kiitos.


      • Skypeilijä... kirjoitti:

        Mitä versiota Sinä suosittelet?

        Kiitos.

        Jos niissä vanhemmissa versioissa ei ole kriittisiä tietoturva-aukkoja niin sitten ei niin väliä, mutta jos on, niin silloin sellainen versio on täysi katastrofi.

        En ole tutkinut Skypen versiohistorioita, helpoimmalla pääsee kun laittaa vain sen uusimman.


      • Skypeilijä...
        f.e.dzerzhinsky kirjoitti:

        Jos niissä vanhemmissa versioissa ei ole kriittisiä tietoturva-aukkoja niin sitten ei niin väliä, mutta jos on, niin silloin sellainen versio on täysi katastrofi.

        En ole tutkinut Skypen versiohistorioita, helpoimmalla pääsee kun laittaa vain sen uusimman.

        Okei, kiitoksia.


      • ei ihan vasta-alkaja

        totta. mun koneeseen tuli pari kertaa eräs troijalainen nimenomaan skypen kansioon, mutta sain sen lopulta pysymään pois. nyt on uusi tietokone ja latasin tähän skypsen, mutta en ole vielä käyttänyt sitä. saa nähdä miten sitten toimii..


    • #¤%&/
    • En käytä skypeä

      Niin kuin joku mainitsi, niin uudemmissa versioissa puuttuu oleellinen hakutoiminto. Minusta ainakin olisi mukava katsella vaikka oman kotikaupunkini listaa linjoilla olevista Skypettelijöistä. Ilman tuollaista ominaisuutta en voi mitenkään tietää jonkun puolitutun skype-tunnusta, siis kuinka silloin voi pakottavassa tilanteessa ottaa edes mitään yhteyttä sellaiseen henkilöön, jos ei tiedä myöskään e-mailosoitetta?

      Kuinka muut 5-version käyttäjät? Onko teillä vain oma pieni rinki joitten yhteystiedot on ladattuna? Eikä muista käyttäjistä harmainta aavistusta? Eikö se ole vähän sama kuin olisi pelkkä puhelin, mutta missään ei olisi puhelinluetteloa eikä tietoja muista puhelimen omisytajista?

      Täysin päin pe5settä tuollainen homma mielestäni. Jollain haulla sai esiin pelkkiä liikeyrityksiä. Menee kai pian rahastuksen puolelle koko systeemi, veikkaan.

    • Känny rules

      Luulen että se pahin skype-into on jo lopahtanut ja entistä harvempi edes tuntee koko hommaa. Itse en tunne yhtään käyttäjää.

    • Skype-intoa on!

      Ei Skype into ainakaan minun kohdallani ole laantunut. Sitä voi käyttää myös muulla tavoin hyväkisi. Minulla on maksettua puheaikaa Skypessä ja soitan kannettavalla mm. kotimaan puhelut lankapuhelimiin. Sukulaiseni asuvat ulkopaikkakunnilla ja monilla heistä on lankapuhelin edelleen kännykän lisäksi. Puhelun hinnaksi tulee vain noin 8centtiä ja siihen hintaan saa puhua koko puhelun. Siis todella halpaa! Tänäänkin olen soittanut kaksi tunnin mittaista kaukopuhelua ja puhuminen on todella miellyttävää kun ei tarvitse pidellä kännykkää. Myös ryhmäpuhelu ystävien kesken käy todella helposti ja on edullista. Kuuluvuus on parempi kuin jos soittaisin kännykällä. Perusmaksu skypen maksullisessa sopimuksessani on 2euroa/kk, siis todella edullista. Kännykkään soittaminen on sensijaan suunnilleen saman hintaista kuin kännykästä kännykkään yleensäkin tässä minun skype-sopimuksessani. Myös tekstiviestien lähettäminen on hyvin miellyttävämpää kannettavan suurilla näppäimillä kuin näpertely kännykällä.
      Skype-sopimuksia voi siis tehdä monenlaisia. Minun sopimukseni on siitä hyvä, ettei tarvitse seurata ja odottaa milloin joku henkilö sattuu olemaan skypessä. Olen erittäin tyytyväinen ollut maksulliseen skypeeni. Kaikilla vanhemmilla ihmisillä kun ei ole tietokonetta, ainakaan yli 80 tai 90-vuotiailla
      eikä läheskään kaikilla 60-70 vuotiaillakaan.

      • -------

        Niin Suomessa lankapuhelin on hinnoiteltu kalliiksi joten monet vaihtavat sen kännykkään. Ulkomailla lankapuhelin on edullinen joten monet pitää sitä kännykän kanssa.

        "Kännykkään soittaminen on sensijaan suunnilleen saman hintaista kuin kännykästä kännykkään "

        Hinnaston mukaan tunnin puhelu Suomen kännykkään 11,58€ sama kännykällä 0,99€ (Sauniksen max 0.99€ päivä, ilman sitä 3,6€), joten ei pahemmin kiinnosta soitella. Skypeä kyllä tulee käytettyä paljon kuvapuheluihin tutun kanssa.


        "Tänäänkin olen soittanut kaksi tunnin mittaista kaukopuhelua ja puhuminen on todella miellyttävää kun ei tarvitse pidellä kännykkää"

        Kännykkäänkin saa kuulokkeet, pöytäkännyköihin käy jopa samat kuulokkeet kuin tietokoneeseen.


        "Myös tekstiviestien lähettäminen on hyvin miellyttävämpää kannettavan suurilla näppäimillä kuin näpertely kännykällä."

        Ihan vinkkinä Saunis tarjoaa netistä 20kpl ilmaista tekstaria kuukaudessa, jos ei riitä niin lisää voi ostaa halvalla. Sieltä tulee itse lähetettyä kun ei kiinnosta kännykällä näpertely.


    • Tietämätön halukas

      Kiitos tiedottamisesta. Tietoa tarvitaan, sillä Suomi nousee.
      Jatkakaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Minä itkin kotona kun tajusin että

      Pelkuruuteni takia kun en lähestynyt vaikka järjestit otollisen hetken ja myöhemmin huomasin lasittuneen katseesi miten
      Ikävä
      11
      1575
    2. Muistutus t-Naiselle.

      Olet ilkeä ja narsistinen k-pää. Annat itsestäsi kiltin kuvan ulospäin kelataksesi ihmiset ansaan. Sitten päsmäröit, hau
      Ikävä
      151
      1292
    3. Ylen jälkiviisaat estotonta Kamala Harris suitsutusta

      Kolme samanmielistä naikkosta hehkutti Kamala Harrisia ja haukkui Trumpia estottomasti. Nyt oli tarkoituksella valittu
      Maailman menoa
      282
      1226
    4. Oho! Varmistusta odotellaan.

      Pitäneekö paikkansa? "🇺🇦Ukrainian drones hit a 🇷🇺Russian Tu-22M3 bomber at the Olenya airfield,"
      NATO
      110
      1040
    5. Mää oikeasti vielä kuolen

      Tämän tilanteen takia. Minä tosissani yritin ja tiedän että tämä tilanne sattuu sinuunkin. Molemmat taidetaan olla niin
      Ikävä
      42
      867
    6. Kun Suomen uutisiin ei voi luottaa?

      Kertoisitteko te uutismaailmasn perehtyneet ASIANTUNTIJAT nyt sitten sen, mihin voi?
      Maailman menoa
      218
      797
    7. Oiskohan se aika

      Selvittää pää vihdoin ja viimein. Minun kaivattu ei todellakaan käy täällä ja piste. Ei ole mitään järkeä enää tuhlata t
      Ikävä
      4
      785
    8. Mikä kaivatullasi on WA tai Insta profiilikuva?

      Millainen ?!? asiallisesti häh ?!?
      Ikävä
      24
      719
    9. Mies, kysyisin vaan

      Että aiotko koskaan ottaa minuun yhteyttä? 🥺 Kerro suoraan sekin, jos et.
      Ikävä
      42
      685
    10. Kristitty kuvittelee olevansa Jumalan yläpuolella

      Kristinusko eroaa muista väkivaltaisuuden osalta, henkisen väkivallan, pakottamaisen osalta. Psyykkinen väkivalta on jop
      Hindulaisuus
      373
      658
    Aihe