Berliini-Barandenburgin lentokenttä

Uusi lentokenttä

Tietääkö kukaan miten tuolta pääsee Berliiniin ja kuinka pitkällä se todellisuudessa on. Huomasimme, että lentokenttä ei ole kesäkuun lopulla enää tuttu Tegel vaan tuo uusi. Onko kellään lähempää tietoa asiasta? Kiitos!

14

1976

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Berliiniläinen

      Zahlreiche Busverbindungen ergänzen das Angebot im Personennahverkehr: Die Schnellbusse X7 und X11 verbinden den BER im 5-Minuten-Takt mit Rudow und damit dem Anschluss an die U-Bahnlinie
      U7, die X11 fährt weiter über Lichterfelde-West nach Dahlem. Weitere Buslinien verkehren ebenfalls zu Anschlussmöglichkeiten an das ÖPNV-Netz und Zielen in Brandenburg.

      Esim. Pikabussit X7 ja X11 vievät joka viides minuutti uudelta lentokentältä pysäkille Rudow, josta lähtee metrolinja U7, jolla pääsee cityyn jne. Katso netistä BVG:n yleisten liikennevälineiden reittikartta. Siellä on kaakossa se Rudow hyvin näkyvillä. Matka cityyn kestää kai puolisen tuntia.

    • .clckgerghiughxckjni

      Viimeksi käydessä Tegelissä oli tarjolla uuden kentän esitteitä ja paras yhteys on varmaan Schönefeld Express-juna, joka menisi 21 minuutissa Alexanderplatzille ja päärautatieasemalle 28 minuutissa. Berliinin liikennelaitoksen ABC-lippu kelpaa.

    • TXL to BER
    • reissailija

      Toki tiedän, että on olemassa ilmainen palvelunumero air berlin ´llä, johon soittaa Suomesta, mutta kun tuo englannin puhuminen jännittää, niin ajattelinpa kirjoittaa tähän ensin, jos vaikka joku toinen olisi samassa tilanteessa tai muutoin vain tietäisi asiasta. Ymmärrän myös, että lentoyhtiöstä saisi parhaan vastauksen tähän asiaan eli sieltähän minun pitäisi kysellä.

      Nyt tänä aamuna 9.5.2012 Hesari uutisoi, jotta uuden Brandenburgin lentokentän avaaminen siirtyy. Olen varannut ja maksanut heinäkuun alussa lennot Air Berlinillä Berliiniin. Mitenkähän nyt toimitaan: lentääkö Air Berlin edelleen Tegeliin tai muuttuvatko varatut lentoajat. Lentolipussa ei mainita lentokenttää nimeltä tällä kertaa, vaikka yleensä niissä on se maininta. Air Berlinin web sivuilta en ainakaan vielä löytänyt mitään informaatiota tästä lentokenttä asiasta.

      • Berliiniläinen

        Uutisista täällä Berliinissä kuulin, että ainakin Air Berlinin lennot laskeutuvat ja lähtevät Tegelistä. Joten ei mitään hätää.


      • Basta

        Ja nyt oli Hesarissa uutinen, jonka mukaan Brandenburg avataan vasta joskus ensi vuonna maaliskuussa...


    • reissailija

      Kiitos viestistäsi berliiniläinen!

      terveisin reissailija

      • Ainakin

        ...Finskin lento 29.6. menee Tegeliin, alunperin piti lentää Brandenburgiin.


    • 2580

      Tiedoksi kaikille epätietoisille:Brandenburgin kenttä avataan aikaisintaan helmikuun loppupuolella 2013.Suomesta Berliiniin menevät suorat lennot laskeutuvat pääsääntöisesti Tegelin kentälle,niin kuin ennenkin,esim finnair,air berlin...

    • 600 customers
    • berlinfan

      No, ihan vaan omana mielipiteenäni, jotta Tegel on hyvä lentokenttä. Jospa tuo eurowings lentää Helsingistä sinne, niin pääsee helposti Berliiniin. Sitten v.2018.

      • So.ist.das.Leben

        Eurowings peruu reittiavauksen Berliinin Tegelistä Helsinki-Vantaalle. Saksalaisyhtiön oli määrä avata reitti tammikuussa 2018. Nyt Eurowings on kuitenkin kapasiteettiongelmien seurauksena on joutunut perumaan avauksen.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3729
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2327
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2039
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      139
      1924
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      402
      1350
    6. 79
      1221
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      136
      1118
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1040
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1000
    Aihe