Anaaliseksissä on tauteja.

Eheytynyt uskova

Hyvin usein tässä keskustelussa jätetään huomiotta homoseksuaalisuuden harjoittamisesta aiheutuvat fyysiset vahingot sekä haitalliset tartuntataudit. Koin että tämäkin asia tulee ottaa rohkeasti esille, koska se myös todistaa sen, että homouden harjoittaminen on vastoin luonnonjärjestystä sekä Jumalan tahtoa.

Anaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta leviää enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Homoseksuaalisista miehistä noin kaksi kolmannesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja.

Vaikka anaalisessa sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta käytettäisiin suojavälineitä, niin silti anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa. Peräaukon sulkijalihas on tehty siten, että se venyy päästäessään läpi suolen liikkeet ulostuksen yhteydessä.

Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sen sisään, niin peräsuolen ympärillä oleva kalvo vahingoittuu aina sekä helposti rikkoutuu. Kun peräaukkoon tunkeudutaan työntäytymällä sisään, niin työnnön aiheuttama paine yleensä vahingoittaa peräaukossa olevaa sulkijalihasta.

Jumalan luomassa luonnollisessa järjestyksessä peräaukko on suunniteltu sisältäpäin työntöliikkeeseen ulostuksen yhteydessä. Silloin kun peräaukkoon työnnetään jotakin ulkoapäin sisälle, niin se rikkoo paikkoja. Tämä osoittaa selkeästi, että seksuaalisuutta ei ole tarkoitettu toteutettavaksi anaalisen yhdynnän kautta. Kaikki asiat niin Jumalan luomat kuin ihmisen rakentamat ovat toimivia silloin kun niitä oikein käytetään. Väärinkäyttämisen takia asiat rikkoutuvat ja aiheuttavat ongelmia.

Kun peräaukkoa käytetään anaaliseen sukupuoliyhteyden harjoittamiseen, niin sen seurauksena voi tapahtua seuraavia asioita: peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät joiden kautta bakteerit pääsevät helposti verenkiertoon sekä peräaukon syöpä.

Homoseksuaalinen sukupuoliyhteys sisältää hyvin usein myös yhdistetyn anaalisen ja oraalisen sukupuoliyhteyden, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun ja päätyvät elimistöön aiheuttaen ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia myös peseytymisen jälkeen.

Koska anaalinen sukupuoliyhteyden harjoittaminen rikkoo peräaukon ympärillä olevia kalvoja, joka edesauttaa bakteerien pääsemistä verenkiertoon sekä muiden fyysisten haittojen takia kaikenlainen (myös miehen ja naisen välinen anaali sukupuoliyhdyntä) anaalinen sukupuoliyhdyntä on vastoin Jumalan luomaa seksuaalista kanssakäymistä. Jumala loi miehelle ja naiselle sukupuolielimet, jotka sopivat yhteen täydellisesti, siksi se on Jumalan luoma luonnollinen sukupuoliyhteys. Homoseksuaalisuus on sen kaikissa muodoissaan syntiä ja Jumalan tahdon vastaista.

Jumala rakastaa homoja mutta Jumala on voimallinen eheyttämään vääristyneen ja kieroutuneen seksuaalisen suuntautuksen. Ei mitään uskonnollisia itsesuorittavia eheytymistä vaan Jumala korjaa ja eheyttää kun Hänelle antaudutaan. Jumala ei väkisin korjaa vaan odottaa että sinä antautuisit Hänelle ja pyytäisit apua, niin siinä se prosessi alkaa. Yksinkertaista!
Nautinto on syntiä josta homot ei halua luopua.

Jumala kyllä rakastaa homoja, iankaikkisella rakkaudella.

16

679

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Olet varmaan ottanut huomioon sen, että vaginaalisessa yhdynnässä ohut limakalvo rikkoutuu usein ja mahdollisesti likainen - ehkä edeltävästä heteroseksuaalisesta anaaliyhdynnästä ja sen jälkeisestä huonosta intiimialueen hygieniasta johtuen - bakteereita pääsee suoraan kudoksiin aiheuttaen hankalia tulehduksia. Hiv leviää nykytiedon mukaan noin 90-prosenttisesti ellei enemmänkin heteroseksuaalisen yhdynnän ja suuseksin välityksellä.

      Tämän varmaan halusit myös kertoa mutta "unohdit". Kiitos.

      Terveisiä homoksi eheytyneeltä entiseltä teeskentelijältä.

      • alkujaan...

        Homot ovat tuoneet hiv:n. Sitä on havaittu ensin homojen keskuudessa, josta se sittemmin on levinnyt. Eli ensimmäisiä syyllisiä homot. Olen kuullut sellaistakin, että apinasta olis tarttunu. Voinu joku homo paritella apinan kanssa.


      • alkujaan... kirjoitti:

        Homot ovat tuoneet hiv:n. Sitä on havaittu ensin homojen keskuudessa, josta se sittemmin on levinnyt. Eli ensimmäisiä syyllisiä homot. Olen kuullut sellaistakin, että apinasta olis tarttunu. Voinu joku homo paritella apinan kanssa.

        "Voinu joku homo paritella apinan kanssa. "

        Niin, tai joku hetero.

        Niin, aika moni hetsku tykkää peppuseksistä. What makes the difference baby?

        "Eli ensimmäisiä syyllisiä homot."

        Afrikassa on maita joiden kansalaisista on hivin kantajia liki 25 %. Ja tämä on sitten homppeleiden syy?

        Sinulla on varmaan heittää joku tutkimustulos tiskiin eikä pelkkiä luuloja.


    • Anaali on in

      Monet naisetkin tykkää anaaliin panosta.
      Tääl myös yksi.

    • Älä makaa miehen kaa

      Heteroseksi aiheuttaa naisille enemmän tauteja kuin lesboilu. Logiikkasi mukaan naisten kannattaisi kieltäytyä heteroyhdynnästä.

      • 7+11

        Kiitos, pelastit päiväni ja sait hymyn huulilleni. Aurinkoista kevättä!


    • seeeeepariitti363

      Anaalipano ei ole lesboutta.Tottakais naisetkin tykkäävät siitä. minä en.

    • karmea ajatus

      Entä jos aloittaja on tosissaan?

    • Bicurious

      Aloittaja on henkisesti hieman "estynyt"

    • ai jaa. Jotenkin muistelen, että heteroseksissäkin on sanottu pesivän vaikka mitä tauteja? Mutta se ei kai ole merkittävää?

    • Tmde

      Voisiko aloittaja lisätä tieteellisten terveysväitteidensä lähdeviitteet?

      • juutas

        Joo, ristiretkeilijät toivat kupan Eurooppaan. Harrastivat mm. lampaita ja hevosia.


    • tietäväinen

      Tarkoitukseni ei ole lyödä tai syrjiä homoseksuaaleja, vaan kertoa avoimen rehellisesti tiettyjä faktoja terveyshaitoista, jotka liittyvät homoseksuaalisuuteen. Raamattu kehottaa rakastamaan lähimmäisiään ja sen tähden minä rakastan homoseksuaaleja lähimmäisen rakkaudella. Lähimmäisen rakkauteen ei kuitenkaan kuulu, että kaikista asioista ja arvoista tulisi olla samaa mieltä. Kyse ei myöskään ole tuomitsemisesta, vaan vakaumuksesta ja asioiden katsomisesta tietyn arvomaailman kautta.

      On asioita joista ei puhuta ja joista vaietaan, koska ne ovat kiusallisia ja paljastavat luonnottomuuden mukanaan tuomat haitat. On otettava rohkeasti esille homoudesta johtuvat fyysiset haitat. Tunnettu tosiasia on että anaaliseksin harjoittamisen kautta leviää paljon enemmän sukupuolitauteja kuin emättimen kautta. Tämä on terveydellinen haitta, joka näkyy myös yhteiskunnassa esim. terveydenhuollossa.

      Homomiehistä noin kaksi kolmesta harjoittaa erilaisia anaalisia seksuaalitoimintoja. Anaalinen sukupuoliyhteys aiheuttaa aina vahinkoa riippumatta suojavälineistä ja suojatoimenpiteistä. Peräaukko on suunniteltu toimimaan työntämään ulos ulostetta, ei niin että sen sisälle työnnetään jotakin edestakaisin hangaten. Tämä aiheuttaa sen, että peräaukon sulkijalihas vahingoittuu ja rikkoutuu helposti. Muita haitallisia seurauksia ovat peräsuolen pidätyskyvyttömyys, peräsuolen kalvon repeytymät, paikkojen rikkouduttua ja repeydyttyä bakteerit pääsevät verenkiertoon, peräaukon syöpä.

      Välihuomautuksena tuon esille, että heteroseksissä anaaliyhdyntä on yhtä vaarallista kuin homoseksissä. Anaaliseksi ei kuulu luonnolliseen heteroseksuaalisuuteen.

      Homoseksi sisältää hyvin usein sekä anaalisen että oraalisen seksiaktin, jonka seurauksena pienet ulostushiukkaset päätyvät suoraan suuhun sekä elimistöön, jossa ne aiheuttavat ongelmia. Peräaukkoon jää aina pieniä ulostushiukkasia, myös peseytymisen jälkeen. Homoudesta seuraa mittavia terveydellisiä haittavaikutuksia, jotka näkyvät myös terveydenhuollossa.

      Erään amerikkalaisen seksuaalisia sairauksia käsittelevän tutkimuksen (kirjan julkaisu) mukaan homoseksuaalisilla miehillä on homoseksuaalisen sukupuoliyhteyden harjoittamisen kautta suuri riski sairastua seuraaviin tartuntoihin: papillooma virus, hepatiitti B, herpes simplex virus, giardiaasi, shigelloosi, amebiaasi, kampylobakteeri, klamydia, gonokokki, treponema palladium ja infektiot peräaukossa. (Lähde: Sexually transmitted viral hepatitis and enteric pathogens. [Review] [47 refs])

      On selvää, että fyysisten haittavaikutusten myötä mukaan astuu myös henkinen kuorma sekä ahdistus. On selvää ettei homoseksuaalisuus lisää ihmisen fyysistä ja henkistä terveyttä ja onnellisuutta, vaan päinvastoin kuormittaa niitä kovasti.

      Tutkimuksien mukaan homomiehillä ja lesboilla on suurempi riski psykiatrisiin sairauksiin kuten masennukseen, huumeiden käyttöön sekä itsemurha yrityksiin. Tämä käy ilmi Hollannissa tehdyissä tutkimuksissa, jossa homoseksuaalisuus, lesbous ja bi-seksuaalisuus on yleisesti hyväksyttyä. Hollannin tutkimukset osoittavat sen että homoseksuaalisuuden yleisestä hyväksymisestä huolimatta homoseksuaaleilla on masennusta sekä itsemurha yrityksiä. Tässä valossa on nähtävä ettei ole perusteltua täysin väittää, että homouden vastustaminen ("homofobia") synnyttäisi masennusta ja itsemurha riskiä.

      Laajat Hollantilaistutkimukset osoittavat ettei "homofobia" ole syy homojen ja lesbojen masennukseen, ahdistukseen sekä itsemurha riskiin. Hollantilaistutkijoiden mielestä tutkimus tuo esille todisteet, että homoseksuaalisuus on syy suurempaan riskiin sairastua psykiatrisiin sairauksiin homojen keskuudessa kuin "homofobian" aiheuttamat syyt.

      Näyttää selvästi siltä myös tutkimusten valossa, että homoseksuaalien henkiset ongelmat kuten masennus, ahdistus ja itsemurha riski johtuvat luonnottomasta seksuaalisesta suuntautumisesta.

      On myös selvää, että homoseksuaalisuus on luonnotonta seksuaalisuutta sekä luonnollista huonompi vaihtoehto. Ihmisen minäkuva voi paljon paremmin, jos hän voi toteuttaa itseään luonnollisen järjestyksen mukaisesti.

      kopsattu tuolta; http://koti.phnet.fi/petripaavola/eheytysmanipulaatio.html

    • Heteronainen

      Kokeile, kuinka tyytyväinen lesbonainen olisi jos miehenä käyt hiukan toteuttamassa luonnonjärjestystä.

      Tekstissäsi oli lukuisia tilastollisia harhoja, mitkä on pystytty todentamaan myöhemmin vääriksi.

    • virgo92

      Onkohan siinä viestin takana Päivi-täti antamassa meille kilttejä ohjeita....mene tiedä !

    • Voinen kertoa sulle vaikka tää on jo ikivanha keskustelu, että ihmisen likaisin paikka on suu vaikka kuinka olisit hetero tai homo. Ihan lääketiteellinen fakta katsos.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      274
      2863
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      75
      1506
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      43
      1460
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      34
      1250
    5. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      47
      1180
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      25
      1177
    7. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      6
      1170
    8. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1109
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      20
      1042
    10. Ihan mielenkiinnosta kyselen...

      Kun olen huomannut, että omat sähköpostit sakkaavat, puhelut eivät yhdisty jne. että missähän mahtaa olla vika? Osaisko
      Ikävä
      14
      1003
    Aihe