Silvian siskot

silvianäiti

Silvia saa pikkusiskot, l.a. 29.4.

Ja viimein ajattelin apua kysyä täältä, sillä nimien keksiminen osoittautui vaikeammaksi kuin luulin. Toiset nimet tulevat suvusta, joten ne ovat tiedossa. Ensimmäisiä nimiä siis kaivataan. Ne saavat alkaa S-kirjaimella, mutta emme halua liian erityylisiä siskonsa kanssa. Keskenään kaksosille haluamme jollakin tavalla samantyyliset, muttei liian, esim. sama pääte riittää yhdistämään nimet.

Toisia nimiä en julkista, pääasia että ekat nimet rimmaa toisiinsa. Toiset nimet kun tosiaan ovat jo varmat. Ehdotelkaa, kiitos :)

89

1190

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • s-ia

      Sofia
      Seelia
      Serafia
      Cecilia
      Sesilia
      Suvia
      Safia

    • HYIYÖKS!!

      silvia on kauhee nimi!! toivottavasti annatte kaksosille paremmat ettei tarttis hävetä!! varmaan tullaan kiusaamaan koulussa tota silviaa

      mut onneks ees on silvia eikä SYLVIA!!!!

      • Pinea

        Etpä oo sinäkään ihan normaalien kirjoissa...


    • jhghjghjgh

      Saija ja Senja
      Senni ja Sanni
      Selena ja Saana
      Selina ja Sanna
      Saima ja Selma
      Siiri ja Sari
      Sonja ja Senja
      Sointu ja Satu
      Solina Ja Selina
      Sonia ja Selia
      Susanna ja Selena
      Stella ja Seela
      Sarlotta ja Sarleena
      Sinimarja ja Satumarja
      Sini-Lilja Suvi-Marja
      Sini-Marja ja Suvi-Lilja
      Sara-Heini ja Suvi-Anni

    • 32143f34r4f4

      Anna ja Nanna?

    • Ap

      Kiitos ehdotuksista kaikille teille! :) s-ia:n ehdotuksista ollaan mietitty juuri noita Sofiaa ja Serafiaa, mutta Serafia on mieheni makuun liian erikoinen. Serafiinaa sen sijaan on mietitty. Sesiliakin kiva, muista ei oikein tykätty.

      jhghjghjgh:n ehdotuksista kivoja olivat Selina (tosi ihana), Sonia ja Selia. Mies tykkää myös Sonjasta ja Senjasta, ja hän on niiden kannalla. Minusta parina ne olisivat liian samankaltaiset, mitä te ootte mieltä? Niin ja yhdysnimet, joita ehdotit olivat kauniita, mutta ollaan päätetty, ettei haluta sellaisia..

      32143f34r4f4:n Anna ja Nanna liian samanlaiset, ja Nannasta en kyllä tykkää yhtään. Anna on tosi ihana, ja se voisi sopia Silvian kanssa? Olisi samalta aikakaudelta (?). Sitäkin ollaan mietitty, että onko hölmöä laittaa 2000-luvun Selina 1800-1900-luvun Silvian kanssa???

      • sopii..

        Kyllä Silvian kanssa sopii hieman Elinasta muokattu muoto: Selina. Sonja ja Selina olisivat erilaisemmat ainakin. Tai miksei Senja ja Selinakin. Toisaalta haittaisiko se, jos kaksosilla olisi saman tyyppiset nimet?

        Myös Sofia ja Senja olisi hyvä yhdistelmä.


    • mun list...

      Sandra ja Selina
      Senja ja Selma
      Saimi ja Selma
      Saima ja Sonja
      Sabrina ja Seleste
      Stella ja Stina
      Solveig ja Sigrid

    • jenna.

      tässä vielä muutama nimiehdotus Silvian siskoille:)

      Lidia
      Leona
      Isabella
      Lydia
      Olivia
      Saskia
      Tuulia
      Maria

    • 45+

      Sonja ja Senja on liian tiku ja taku nimet, älkää laittako niitä. Valitkaa mieluummin samantyyliset nimet,, eivät niiden tarvitsisi minusta alkaa samalla kirjaimella. Lapset ovat kaikki yksilöitä.

      Silvia on tosi kaunis nimi. Anna on kanssa iki-ihana. Sylvia, Anna ja Ellen on oma ehdotukseni.

      Hyvää synnytystä!

    • Pinea

      Itse laittaisin Silvian siskoille nimiksi:

      Lydia ja Livia

      tai

      Sonia ja Ksenia

      Monen mielestä Ksenia on liian "venäläinen" nimi, mutta esimerkiksi meidän suvussamme kulkee tuo nimi, eikä suvussa ole lainkaan venäläistä verta... Näin nimet eivät mielestäni ole liian samanlaiset keskenään, ja lempinimet voivat sitten vaikka olla Sonja ja Senja, Sonjuska ja Senjuska :D

      Miksei myös:

      Lydia ja Ksenia
      Lydia ja Sonia
      Livia ja Ksenia
      Livia ja Sonia

    • sibyllavon

      Esimerkiksi Lilia ja Juulia, Maria ja Tuulia, Emilia ja Natalia, Olivia ja Viktoria

    • Ap

      Kiitos tosi paljon teille ehdotuksista!

      mun list.... : Sandra ja Selina on lempparit noista, varsinkin toi Sandra, kun on isoisoisoäitini nimi! Ja mietin, miltä kuulostais sit Santra? Sitten Saimikin tosi kiva!

      jenna. : Leona ja Lydia tosi kivat, pistetään korvan taa! Ja Saskiaa en olekaan tullut ajatelleeksi, mutta sehän on tosi ihana! Mieheni tosin tyrmäsi ainakin toistaiseksi, hän tykkää Lidiasta enemmän. Minulle tuo mieleen Lidlin tuo Lidia...

      45 : Totta puhut, olen täysin samaa mieltä, ja viimein miehenikin sen ymmärtää, että ovat liian samankaltaiset. Anna ja Ellen olisivat tosi ihanat! Ei liian samanlaiset, mutta samantyyppiset, ja kävisi Silvian kanssa tosi hyvin! Ja kiitoksia :)

      Pinea : Lydia ja Livia ois kyllä hauskat kanssa! Tosin itse en ole hirveän ihastunut Liviaan, täytyy hetki makustella. Sonia ja Ksenia rimmais myös ihanasti, mutta Ksenia ei iske mieheeni yhtään, juuri tuohon venäläisyyteen/ukrainalaisuuteen viittasi:o Lydia ja Sonia voisi olla tietty kanssa...

      sibyllavon : Tykkäsin eniten Liliasta ja Juuliasta... nekin pannan korvan taa:)

    • mävaann

      ois ihana, jos kaikkien nimet alkaisi s-kirjaimella ja loppuisi -ia.

      Silvia, Sonia ja Selia ois parhaat...
      tai
      Silvia, Sonia, Saskia

      koska tollaisia nimiähän löytyy paljon, niin kuin huomaat. kun on
      selia, sonia, saskia, sofia, serafia, sesilia, sylvia, soria, seria ....

    • 4s

      Mutta oletko ajatellut, että jos jatkat tuota -ia-sarjaa, ja vielä jopa tuota s-kirjaimella alkavaa -ia-sarjaa, sinun on vaikea lopettaa sitä? Tarkoitan, että jos kaksosprinsessanne eivät pakosta jää viimeiseksi, ja nimeätte ne nyt sitten vaikka Soniaksi ja Saskiaksi. Sitten saatte vielä vaikka kaksi tyttöä lisää. Sitten teille tulee pieni pakko laittaa heidänkin nimiksiin vaikka Sofia ja Serafia, etteivät he riko sarjaa ja näin vaikuta ulkopuolisilta?? Ja jos ei löydykään mitään mieluisia nimiä, mutta jatkatte vaan sarjaanne, vaikkette edes pidä nimistä yksittäin niin hirveästi?

      Sitä kannattaa miettiä, sillä meillä kävi hassusti. Meillä on 4 poikaa, joiden nimet loppuvat kaikki s-kirjaimeen. Kun saimme kolme ensimmäistä, annoimme sattumalta nimet, jotka päättyvät ässään, koska ne sattumalta olivat lempparimme. Neljännen kohdalla lempparinimi oli Jori, mutta olisi kuulostanut kummalta, kun ensimmäiset kolme ovat samanlaisia ja yksi sitten eroaa. Täytyi nimetä poika Topiakseksi, vaikkei se ollutkaan meistä kovin kaunis. :(

    • lisää.

      Sanelma ja Sofia
      Suvi ja Selina
      Sandra ja Saimi
      Sanny ja Siiri
      Silja ja Soila
      Serena ja Sandra

    • sisiliskosisko.

      Tässä olisi minun ehdotuksiani, joista melkein mikä vain olisi mielestäni nappivalinta Silvian kanssa : )

      Helena ja Elisa
      Marie ja Elise
      Loviisa ja Linnea
      Amelia ja Lyydia
      Lilian ja Ellen
      Viola ja Olivia
      Fiona ja Josefiina
      Ilona ja Linnea

    • NiiTäti

      Selja ja Sandra.

    • Ap

      mävaann : Mietinnässä on juuri nuo Selia, Sonia ja Saskia. Lisäksi Safia kuulostaa kivalta, Sofia liian yleinen minusta. Harkinnassa ovat, ja juu, löytyyhän noita onneksi aika paljon :)

      4s : Juuri tuo askarruttaa. Olemme nimittäin molemmat mieheni kanssa päättäneet jo pienenä, että haluamme suuret perheet. Päivä tietysti kerrallaan, mutta ollaan edelleen sillä kannalla, eli kaksoset eivät mahd. jää viimeisiksi. Tietysti valoisa puoli on, että tuollaisia nimiä tosiaan löytyy ihan kivasti, mutta onhan sitten eri asia mitkä miellyttävät ja mitkä ei. Ja jos sarjan aloittaa, on sitä vaikea lopettaa juuri tuon kolmannen jälkeen. Sen takia harkitsemmekin tarkkaan.

      lisää. : Sandra ja Saimi kuulostaa kivoilta, samoin Silja ja Soila. :)

      sisiliskosisko : Helena ja Elisa olisi ihanat, mutta Elisa ei jotenkin nappaa enää :( Joskus nappasi. Loviisa on ihana! Samoin Viola, Ilona....

      NiiTäti : Seljasta en piittaa, mutta Sandrasta kyllä :)

      Tässä olisi listaa, muutama, joista on keskusteltu tänään ja eilen:
      Selia & Saskia
      Selia & Sonia
      Sesilia & Saskia
      Selina & Senja
      Anna & Sandra/Santra
      Loviisa & Anna
      Loviisa & Alviina

      MIELIPITEITÄ??=)

      • Ranttu laps

        Sonia ja Saskia olisi hyvä. Seliasta en pidä. Enkä kyllä noista muistakaan...


      • ehdotuksia.

        Loviisa ja Anna sekä Anna ja Sandra parit olisivat suhteellisen tavallisia (tai Sandra ei niinkään). Loviisa nimenä ei nykyään käsittääkseni ole yleinen, Annan suosio on sen sijaan tasaisen yleistä. Selina ja Senja - nimipari olisi nätti. Jos edellisistä pitäisi valita, niin valitsisin noista pareista jonkun.

        Vanhoista nimistä voisi kehittää jotain uudenlaista, kuten Elvi > Elvia ?
        Entä mitä mieltä olisit uudemmista nimistä: Viia, Kiia, Nia tai Nea?
        Elviira vanhana nimenä myös olisi nätti. Sopisi esim. yhteen:
        Anna ja Elviira
        Sandra ja Elviira
        Viia ja Sofia
        Kiia ja Viola
        Elvi ja Saimi
        Elvi ja Sandra


    • sisiliskosisko.

      Silvia, Loviisa ja Alviina olisi muuten aivan ihana sisaruskolmikko, mutta itse olisin hiukan varovainen tuon Alviinan kanssa, kun se loppuu -viina. Sinänsähän nimi on hurjan kaunis, mutta lapset ovat välillä oikein näppäriä keksimään ikäviä "lempinimiä" toisilleen : / Ehkä auttaisi, jos nimen kirjoittaisi Alvina? Tai vaihtoehtoisesti Malvina, joka on mielestäni myös ihana.

      Loviisan pariksi voisi sopia v-kirjaimen sisältävistä nimistä myös Elviira, Viola tai Livia. Muita äkkiseltään mieleentulevia ovat Elmiina, Helmiina, Matilda ja Matleena.

    • Ap

      ehdotuksia. : Elviiraa, Elsiä, Elvia ym. on kyllä makusteltu, mutta eivät ne oikein tunnu omilta :/ Elviira voisi kylläkin olla hyvä vaihtoehto, mutta se R-kirjain tekee nimestä niin terävän kuuloisen... Vaikka ärrähän se Sandrassakin on ... Ja mitä noihin uusiin nimiin tulee, en tykkää yhtään.

      sisiliskosisko : Ollaan samaa mieltä, että kuulostaa sarjana ihanalta! -Viina-pääte vähän ehkä arvelluttaa tosiaan, mutta enemmän kylläkin se, että juuri kaksi viikkoa sitten ristityn, vanhan tutun tyttärestä tuli Malviina. He ovat siitä sortista, että saattaisivta ottaa nokkiinsa, jos meidän tyttö olisi Alviina....:/ Matilda ja Matleena tosi kivat, myös Marleena, mutta se on liian uusi Silvian pariksi... Miten siis ois Matilda&Loviisa, Matleena&Loviisa?

      Ja Annan tilalle ollaan alettu miettiä sittenkin Ainaa? Ei olisi niin yleinen, ja meistä kauniimpikin? Esim. Aina & Sandra??

      Taas mielipiteitä :)?

      • mielipidepide

        Aina on mun mielestä tosi mummomainen, Anna taas niinkuin aikasemmin mainittu täällä on sellanen iki-ihana klassinen nimi joita ei montaa ole. Anna ja Sandra on kaunis pari tai Anna ja Ellen ehkä vielä parempi.


    • ????

      Muita lukematta:

      Silvia, Sofie ja Seela
      Silvia, Saana ja Seila
      Silvia, Sanne ja Selia
      Silvia, Sofia ja Selja
      Silvia, Sandra ja Stina

      Silvia, Rosalia ja Felicia
      Silvia, Linnea ja Fiona
      Silvia, Olivia ja Viola
      Silvia, Sarah ja Saga
      Silvia, Sania, Selja

    • Ap

      Mielipidepide : Hm, voihan se vähän olla mummomainen, mutta haittaako se niin paljon? Ja Ellen ei oikein iskenyt mieheeni, hänellä liian suuri mielleyhtymä Ellen Jokikunnakseen... Mutta mitään ei silti ole vielä poissuljettu :)

      ???? : Sofie on nätti. Myös Rosalia tosi ihana, mietin, olisiko Roselia vieläkin nätimpi? Roselie taas menee liiallisuuksiin. Violasta tykkään, mies taas ei... :/


      Silvia, Sofie & Rosalia/Roselia??

    • ????

      Silvia, Alisa, Sofie
      Silvia, Amelia, Lilia
      Silvia, Alisa, Rachel
      Silvia, Lilia, Julia
      Silvia, Vivian, Evelyn
      Silvia, Sofie, Marie
      Silvia, Ellen, Linnea
      Silvia, Helen, Annelisa
      Silvia, Helena, Anne

      Silvia, Simone, Stella
      Silvia, Saron, Stella
      Silvia, Saila, Selma

    • Ap

      ???? : Noista ei oikein mikään sytyttänyt, paitsi Amalia/Amelia... Silvia, Rosalia, Amalia? Tai Roselia, Amelia...

      Olemme toistaiseksi luopuneet vaihtoehdoista Selia, Saskia, Sonia ym. nämä uudenaikaiset -ia-nimet, jotka alkavat ässällä... Olemme (ainakin tänään, huomenna kanta voi olla toinen) sitä mieltä, että esim. tyyliin Anna & Sandra on parempi. Saa ehdotella siis jotain tuohon tyyliin, vanhempia nimiä, jotka eivät ala ässällä ja lopu -ia. Toki näitä tyyliin Amalia ja Rosalia saa ehdotella :)

      • -ada-

        Kirjoitusmuodoista Amalia ja Rosalia ovat parhaimmat, ikäänkuin suomalaisemmat nimet. Molemmissa tuo -lia-loppu on kuitenkin vähän liikaa, kun kolmannellakin on -via. Ennemmin Silvia, Amalia ja Linnea tai muut selvästi erilaiset nimet.

        Silvian siskoille sopisi mun mielestä Alma ja Elise. Tai miltä kuulostaa Elsi ja Aini? Mä kannatan ennemmin vähän perinteisempiä nimiä kuin näitä Saskia/Senia-uudisväännöksiä!


      • Rilja
        -ada- kirjoitti:

        Kirjoitusmuodoista Amalia ja Rosalia ovat parhaimmat, ikäänkuin suomalaisemmat nimet. Molemmissa tuo -lia-loppu on kuitenkin vähän liikaa, kun kolmannellakin on -via. Ennemmin Silvia, Amalia ja Linnea tai muut selvästi erilaiset nimet.

        Silvian siskoille sopisi mun mielestä Alma ja Elise. Tai miltä kuulostaa Elsi ja Aini? Mä kannatan ennemmin vähän perinteisempiä nimiä kuin näitä Saskia/Senia-uudisväännöksiä!

        Saskia ja Ksenia eivät ole mitään "uudisväännöksiä" (Senia kylläkin taitaa olla).
        Ksenia on venäläisperäinen nimi, Saskia taas käsittääkseni hollantilainen.


      • chrystalflower
        Rilja kirjoitti:

        Saskia ja Ksenia eivät ole mitään "uudisväännöksiä" (Senia kylläkin taitaa olla).
        Ksenia on venäläisperäinen nimi, Saskia taas käsittääkseni hollantilainen.

        täältä löytyy neidit Reeta, Rosalia ja yhdelle pitäisi keksiä c:


    • sisupussi

      Anna Rosalia ja Sandra Amalia olisivat minun valinani.

    • &&

      Silvia, Eliise, Amelia
      Silvia, Eliise, Cecilia

      Anna Rosalia
      Sandra Emilia
      Stina Elina

    • Ap

      sisupussi : Nätit, mutta toiset nimet tulevat suvusta:)

      && : Silvia, Eliise, Amelia on nätti, mutta tuo pitkä vokaali Eliisessä vähän ehkä arastuttaa:/ Ja Elise ei muuten vaan sitten ole niin nätti.

    • Tuulitukkainen

      Moikka!

      Onnea lapsista!

      Ehdotan: Silvia, Julia ja Linnea

    • Ap

      -ada- : Aivan totta. Vähän kyllä hankalampi lausuakin Roselia kuin Rosalia. Ja olemme miettineet samaa, ja toistaiseksi ollan jo unohdettu Saskiat sun muut. Onhan ne ihan eri sarjaa :/ Alma ja Elise ei olisi ollenkaan huono vaihtoehto, muttei ehkä tunnu oikein omalta:( Eikä myöskään Elsi ja Aini.

      tuulitukkainen : Kiitos:) Linnea ei oikein iske, Julia/Juulia tosin on suloinen. Kylläkyllä, Silvia on ihana ;-)

    • mun list...
    • Ap

      Kiitti mun list... ! :)

    • iaiaia

      Mun mielestä Anna ja Sandra olis parhaat. Varsinkin, kun Sandra -nimikin on ollut sinulla suvussa. :)
      Nuo -ia -päätteiset nimet kaikilla kolmella kuulostaisi ehkä vähän teennäisiltä, ja -ia -päätteestä tulee muutenkin vähän mieleen joku yritys. Silvia, Anna ja Sandra kuulostaa tosi kauniilta sekä erikseen että yhdessä. Ja uskon että sopivat myös melkein kaikkien mahdollisten toisten nimien ja sukunimien kanssa. :)

    • Tuulitukkainen

      No entäs Silvia, Julia & Matilda? :-)

      (Matildaakin on kyllä jo ehdotettu.)

    • Ap

      Tuulitukkainen : Joo, Matilda on kyllä tosi ihana! Entä kuulostasko Silvia, Sandra & Matilda pahalta ?

      • Aamu_elsi

        Sarja kuulostaa paremmalta jo käännät nimet toisin päin: Silvia, Matilda ja Sandra.


    • Ap

      iaiaia : Joo, samaa mieltä kyllä :) Tosiaan voi olla vähän sellanen väkisin väännetty se -ia-sarja, tulis mieleen että pakolla yritetty keksiä jotain saman tyylistä? Ja Sandra vaan on niin ihana :) Tosiaan sopisiko vaihtoehtoisesti Annan tilalle Matilda tai Aina tai joku muu tämän tyylinen? :)

    • sopivat.

      Silvia, Sandra ja Rosalia sopisivat hyvin mielestäni yhteen sarjaan. Myös Silvia, Sandra ja Anna kuulostaa hyvältä sekä Silvia, Sandra ja Selina. Nuo kaikki sointuvat keskenään mainiosti. Silvia, Sandra ja Amalia käy sekin vallan hyvin!

    • Ap

      sopivat. : Kiitos palautteesta, kiva kuulla :)

      Vaihtoehtoina kaksosille ovat siis (ainakin toistaiseksi ) nämä:
      Sandra & Anna/Aina
      Sandra & Matilda
      Sandra & Rosalia
      Sandra & Amalia
      Sandra & Sofie (mies ei tosin oikein innostu)
      Selina & Senja (tästä mies tykkäis)

      Loviisa & Matilda
      Loviisa & Matleena

      • jipssss

        Silvia, Anna ja Sandra on ehdottomasti kivoimmat ja sopii jotenkin luonnollisesti yhteen!


    • Ap

      Ja lisätäkseni ed. viestiini, josta jäi yksi vaihtoehto pois, niin myös:
      Matilda & Juulia/Julia on vielä mukana luvuissa :)
      Tai sitten Anna & Juulia, Sandra & Juulia... pitkä vai lyhyt u, sitä ei ole vielä päätetty. Itse tykkääisin EHKÄ vähän enemmän Juuliasta, mies taas Juliasta. Katsotaan, määräytyy ehkä vähän sen parinkin mukaan, että kumpi :) Koska itse miellän ne pienestä erosta huolimatta eri nimiksi.

    • &&

      Matilda ja Sandra

      tai

      Anna ja Julia

    • Ap

      && - kiitos kommentista, itse olisin Matildan ja Sandran kannalla enemmän :) Anna ja Julia myös hyvä.

      JA LISÄÄ MIELIPITEITÄ, kiitos. Liikaa valinnanvaraa, joten olisi kiva kuulla muidenkin mietteitä, voisi sitten niitäkin käyttää arviointiperusteena..:)

      • Stella Stina

        Matilda ja Juulia, niin ei kukaan tytöistä koe jäävänsä ulkopuolelle tuon alkukirjaimen suhteen. Tai sitten Sandra ja Julia, jotta toisella olisi sama alkukirjain kuin siskolla (S - Sandra ja Silvia) ja toisella sama pääte kuin siskolla (ia - Julia ja Silvia).


    • härkänainen*

      Minä olen Anna & Julia parin kannalla. kansainvälisiä ja kauniita. Ajattomia. Helppoja lausua.

      Mitä miehesi on mieltä nimiasiasta?

      Onko vauvat identtisiä?

      • cory1213

        Rosalie ois musta parempi kuin Rosalia tai Roselie.
        Miten ois Sointu, Stella ja Selia.
        Tai Slivia, Fiona ja Selena


      • cory1213

        Rosalie ois ehkä parempi kuin Rosalia tai Roselie.
        Stella, Sointu, Selia
        Sabrina, Sara, Selena


      • cory1213
        cory1213 kirjoitti:

        Rosalie ois ehkä parempi kuin Rosalia tai Roselie.
        Stella, Sointu, Selia
        Sabrina, Sara, Selena

        oho, äskeinen tuli vahingos 2 kertaa. Siihen tuli joku virhe ja kirjotin sen uudestaan. Vähän eri nimet kun ekassa viestissä


      • RosaRia
        cory1213 kirjoitti:

        Rosalie ois ehkä parempi kuin Rosalia tai Roselie.
        Stella, Sointu, Selia
        Sabrina, Sara, Selena

        Eiköhän sillä isollasiskolla jo se nimi ole, eli Silvia. Silvian kahdelle pikkusiskolle - kaksosille se nimi taisi olla hakusessa?


    • Tuulitukkainen

      Ehdotus Silvian siskoille nimiksi:

      Olivia ja Tuulia?

    • Ap

      IHANIA UUTISIA!!

      Lauantai-aamuna syntyi terveet tytöt rv. 39 4! Vauva a:n mitat: 49cm ja 2950g, vauva b:n 47cm ja 2600g. Synnytys meni hyvin, supistelut alkoivat 9h ennen synnytystä, eli yöllä lähdettiin sairaalaan päin. Kaikki meni kuitenkin hyvin, ja voi näitä ihania pienokaisia! Sairaalasta päästiin ti-iltana, ja arki on ollut ihanan vauvahumuista:)Silvia ei varmaan vielä ole ymmärtänyt tilannetta, mutta pyrkii hoitamaan vauvoja vähän liiankin innokkaasti! En sitten tiedä, koska mustasukkaisuus alkaa pahenemaan...

      No, sitten näihin nimiin. Kauniita nimiä kauniille tytöille on ehdoteltu kaiken kaikkiaan:)

      Jipssss - Kiitos palautteesta:) Olen samaa mieltä että sopivat.

      Stella Stina - Totta tuokin, mutta meidän tapauksessamme (jos ja kun hankimme ainakin yhden lapsen vielä) niin heidän nimensä tulevat täydentämään sarjaa, ettei kukaan koe itseään ulkopuoliseksi.:)

      härkänainen* - kiitos palautteesta:) Samaa mieltä tuosta kansainvälisyydestä ym. vaikka se ei olekaan peruskriteerinä. Ja ei, vauvat eivät ole identtisiä, ja mies on kannattaa Annaa ja Juliaa ihan täysillä. Mutta myös Matildaa ja Sandraa, ja myöskin hieman erilaisempaa eli tätä Loviisaa ja Matleenaa.

      cory2123 - Kiitos ehdotuksista:) Näistä ei mikään oikein iskenyt, mietimme enää nyt lähinnä näitä edellisessä viestissäni mainitsemiani nimiä, Ja sen tyylisiä.

      Tuulitukkainen - Ai kun olikin ihana! Voi että, luulin että kamppailu on enää noiden harkitsemiemme nimien välillä, mutta tämä oikeasti varsinkin parina kuulostaa ihanalta. Olisi niin tyttöjen näköisetkin, raikkaat. Harmi vaan, että Olivia ei yksistään miellytä hirveästi, Tuuliasta taas tykätään miehen kanssa molemmat. Hitsi, ois oiva pari ollut.. :(

      Mieheni ehdotti paria Tuulia ja Matleena, kuinkas ne? Minusta muuten ihan hyvät, mutta kun Silviassa ei ole T-kirjainta ja noissa taas se oikein iskee korvaan...?

      • onnea

        Onnea, onnea vauvoistanne, olette onnekkaita kun tuplaonni on kohdallenne osunut ja tyttöne ovat varmasti kauniita prinsessoja. jaksamisia teille, arki raskasta varmasti kolmen pienen tytön kanssa mutta kyllä sen kestää, nauti kun lapsesi vielä pieniä se on silmänräpäys vain kun lentävät pesästä ja saavat omia lapsia.

        Matleena ja Loviisa ovat hyvät nimet tai sitten Tuulia. Anna hyvä myös koska omakin tytär sen niminen, tykkään

        terveisin nainen -53 kuuden lapsen äiti


      • eddotus.

        Tuulia päättyy ia-kuten Silviakin, joten sopii. Mutta olisko pariksi vaikka Lyydia?
        Silvia, Tuulia ja Lyydia. Lisäksi kaksosilla olisi kaksoisvokaali ikään kuin yhdistävä tekijä.
        Tuulia ja Juulia taas olisivat ehkä liiankin samanlaiset.
        Tuulia ja Linneakin voisi sopia.
        Tuulia ja Seelia?


    • suvivaan-

      Victoria ja Estelle

    • vielä-

      Emilia ja Tuulia
      Amelia ja Tuulia

    • nämäkin.

      Julia ja Amelia
      Lyydia ja Amelia
      Lyydia ja Emilia

    • Ap

      onnea - kiitos:)

      eddotus: Tuulia ja Lyydia kiva, mutta ajattelimme, ettemme enää kasvattaisi -ia-sarjaa ainakaan kahdella nimellä. Tuulia ja Seelia olisi parina ihana, mutta Seelia ei iske minuun, ja Linneakin on oikeastaan jo tippunut kisasta.

      suvivaan- : hehehe:)

      vielä- : Sama, kuin eddotukselle, että ei enää kahta -ia-nimeä. Emilia on muutenkin vähän liian yleinen, mies ei Amelian kannalla (ennemmin Amalia).

      nämäkin. - Lue edelliset:) Lyydia ja Julia on kivat.

      Kiitos taas kaikille ehdotuksista :)Siihen asti, kun 'ne oikeat' nimet löytyvät, on heillä kutsumaniminään Tiuhti ja Viuhti :D. Ovat oikein reippaita syömään ja kasvavat äidin iloksi&suruksi tosi nopeasti :) Terkkuja meiltä kaikilta!

    • Tuulitukkainen:)

      Hei!

      Onnea ja siunausta oikein paljon ihanille pikkuisille tyttösille, sekä heidän tuoreelle isosiskolleen ja vanhemmilleen! :)

      Tuulia ja Matleena olisivat minustakin kivat nimet Silvian siskoille

    • Ap

      Anteeksi, en ole ehtinyt täällä käymään, arvaatte varmaan syyn:)
      Tosiaan, tytöt kasvaa TODELLA kovaa vauhtia, ei pysy perässä... rankkaahan tämä arki on, mutta pärjäillään, sillä apuvoimia on saatavilla aina tarvittaessa (kiitos siis äidille, ystäville, naapureille...)

      Mutta niihin nimiin. Ollaan nyt edelleen kahden eri nimiparin kannalla. Ne ovat Julia ja Anna, sekä Aina ja Sandra. Julia ja Anna kuitenkin ovat vahvemmilla, ainut vaan se -ia-pääte, jossa Anna jäisi ulkopuoliseksi. Mutta, niin kuin sanoin, niin sarjaa voi täydentää tulevien lasten tai ainakin nyt yhden lapsen nimellä.

      Tuulia ja Matleena nyt sitten hylättiin, koska ystäväni kesäkuussa syntyvän lapsen ehdoton ennakkosuosikki on Tuuli. Tuulia on minusta siis liian lähellä sitä, enkä tahdo riistää (parhaan)ystäväni nimeä:) Että sellaista tällä kertaa. Itse asiassa olen onnellinen, että näin kävi, koska valinta ólisi ollut IHAN LIIAN vaikea jos olisi ollut peräti 3 nimiparia, joiden välillä olisi tehtävä valinta.

      Ristiäiset siis ovat (vasta) 3.6. johtuen sukujuhlista, jotka osuivat 27. päivälle. Toivottavasti siis silloin on nimet tiedossa, tai otetaan arpalippu käteen! :D

    • sandrannaina

      Aina ja Sandra ihanat, vanhahtavat, harvinaisemmat. Anna ja Sandra olisi kompromissi. Hyvä sellainen.

    • ainasandra!!

      Aina ja Sandra!!!!!

      • Suzaaa

        Sissi ja Sella
        Salme ja Senja
        Silja ja Sonja
        Saara ja Siina
        Senni ja Salli
        Saimi ja Sointu

        siinä nyt jotain Silvian siskoille ja onnitteluni kaksosista!


    • Ap

      Kiitos, Sandrannaina ja ainasandra!! Mielipiteenne ovat kullanarvoisia:) Ja tuo Sandra ja Anna-kompromissi on myöskin ihan mahdollinen..

      Ja vielä kiitos vaivannäöstäsi, Suzaaa, mutta meillä on nyt enää nuo kaksi nimiparia, joiden välillä harkitsemme. Ei siis tarvitse ehdotella enempää (sanon tämän siksi, koska ehdotuksenne pakkaavat olla liian hyviä ja pelottaa että muutan mieleni! Valinnan vaikeus on jo kahdenkin parin välillä hirvittävä, ja mieli muuttuu kirjaimellisesti tunnin välein!!)

      Täsmennykseksi siis, että saa antaa mielipiteitä välillä Aina & Sandra ja Anna & Julia. :) ( kompromissi Anna & Sandra)..

    • silvia<3

      Saga ja Inga Silvia on ihana ja sylvia myös!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ai anteek ei ehotuksia enää no sittea Anna ja Sandra siis joo oon ihan pihalla joko ne nimet on päätetty sori

    • Tuulitukkainen

      Heippa taasen!

      Julia ja Sandra olisi siitä kivat nimet, kun Juliaa ja Silviaa yhdistää -ia-pääte, ja Sandraa ja Silviaa taas alkukirjain.

      Ehdotan siis Silvian siskoille nimiä Julia ja Sandra :)

    • juliajasandra

      Samaa mieltä nimimerkin Tuulitukkainen kanssa! Julia ja Sandra!

    • Ap

      silvia

    • iiris.

      Silvialle kävisi siskojen nimiksi myös: Sandra ja Iiris. Iiriksellä s-kirjain lopussa. Kaksosille sopii aivan hyvin nimet, joissa toisella alkaa S:llä, kun toisella taas päättyy S-kirjaimeen.

    • NimiTäti

      Sandra nimeä ekaksi ehdottaneena luonnollisesti kannata sitä ja Sandran pariksi Anna- nimeä, klassinen kaunis nimi.
      Siis Sandra & Anna suosikkejani.

    • Ap

      iiris. : Kauniisti kyllä sopisi, mutta aiomme (tai ainakin yritämme) pitäytyä noissa neljässä ja valita niistä jotkut :) Kiitos silti.

      NimiTäti : Kiitos siis sinulle MILJOONASTI, kun ehdotit!! :) Ja mielipiteestä kiitoksia myös.

    • Tuulitukkainen

      Kauniisti sanottu, kiitos! Mukavaa, että olen saanut olla avuksi.
      Olen tykännyt nimistä aina :)
      Jännittävää seurata, mihin päädytte :)

    • kittenkitten

      Noista vaihtoehdoista valitsisin tuon Anna&Julia-parin. Myös Julia&Sandra on kiva. Aina ja Sandra ei, tuo Aina on niin mummomainen verrattuna esim. Juliaan. Anna ja Sandra on siinä suhteessa parempi.

      Eli siis Silvia, Anna & Julia.

    • Keltavahvero

      Tykkään Ainasta huomattavasti enemmän kuin Annasta. Muistakaa kuitenkin itse päättää. ;)

    • &&

      Anna ja Julia ovat parhaimmat. Ellen ja Julia sopivat myös yhteen.
      Sandra on vaikeahko lausua..ainakin pienen lapsen.

    • Monarkkia ihaileva

      Totta kai Stella, (Estella) koska on Ruotsin kuningattaren nimi esikoisella.
      Toiselle ei niin selvästi hoviniemä löydy, mutta Sofiaahan siellä Carl Filipille nyt naitetaan.

    • ap

      HEIPPA KAIKILLE, ja kiitos ihan jokaiselle jotka ovat nimiä ehdotelleet.

      Sunnuntaina kaksoset siis VIIMEIN saivat arvoisensa nimet, ja heistä tuli ............................................. tattadaa:

      Anna ja Julia !

      Ja mieheni annoin nyt sitten päättää lopullisen ratkaisun kokonaan, koska minä en kertakaikkiaan vain osannut päättää! Samalla sitten päätettiin, että seuraavasta tytöstä (jos sellainen saadaan) niin tulee sitten Sandra. :)

      Aurinkoisin terveisin : Äiti, isä, Silvia, Anna & Julia :)

    • jhgyffjgkjhljl

      Onnea, lapset saivat kauniit nimet! :)

      Toivottavasti teitä siunataan neljännelläkin tytöllä, silloin nimisarjanne täydentyisi, eikä Annakaan jäisi ulkopuoliseksi (Anna & Sandra, molemmissa vaan a:ta).

      No, turha hätäillä, nauttikaa pikkukaksosistanne:)

    • juliasilviannah:p

      Kuinka kivat nimet! Sopivat yhteen kuin nakutetut! Ja nimet ovat sopivat myös aikuisella ikää, ulkomailla (ainakin Anna ja Julia) ja tietysti myös täällä kotimaassa (tarkoitan nyt sitä, että sopivat suomalaiset suuhun, toisin kuin jotkut Yosefine Deliyah Angeliquet).

      Siis hyvä valinta :)

    • AijaKreko

      Jep, tosi hyvät ja hienot nimet olette kekanneet :)

      Kaikki ns. perusnimiä ja kaikki käyvät suomalaisen suuhun yhtä lailla kuin ulkomaalaisen.

      Siinä näette, että 'erikoisempia' ja ikäluokassaan vähän 'harvinaisempia' (tarkoitan harvinaisella nyt sitä, ettei päiväkodin ryhmässä ole kovin montaa samannimistä) voi löytyä ihan almanakastakin!

    • ????

      Silvia, Anna & Julia

      Kaikilla tytöillä todella kauniit nimet....sopivasti erilaisia keskenään ja ajattomia.

    • Ap

      Voi, suurensuuri kiitos kaikille kommentoijille!!

      Terveisin: Silvia, Anna, Julia holhoojansa:) Kyllä ovat lapset nimiensä veroiset ehdottomasti! Suloisia, mutta oi niin nopeita kasvamaan! :)

    • lassivain!!!:DD

      Kauniit on :-) !!
      Ja pakko kommentoida, että jos pojan saatte vielä tulaveisuudessa, niin nimeksi sopisi mahtavasti LASSI!! Tulisi niin mainio nimisarja että oli ihan pakko ehdottaa :D!!! Koska kaikkia kirjaimet Lassiin löytyy tyttöjenne nimisyä :) L A S S I

    • Anonyymi

      Jos vielä olet täällä niin nimeni on Silvia. Siskoja on 6 ja kaikki sopivat mielestäni hyvin yhteen ja yksi siskoistani on selina

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2693
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      67
      2480
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2101
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1737
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1648
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1479
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      17
      1429
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1403
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1377
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1302
    Aihe