Luulisi Iania ja Richietä hävettävän?

Retkuilija

15

1448

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • GM

      :D Loistavaa! Varmaan fiilistelevät näitä aina perjantaina tuopin ääressä ;)

      GIllanin esittämä biisi jää ikävästi soimaan päähän AARGH! Se pitää pyyhkiä pois kuuntelemalla HIghway Star 150 keraa putkeen :D

    • Auriston

      No mikähän näissä mahtaa olla hävettävää? Molemmat julkaisut ovat loistavia ajankuviaan ja mielenkiintoisia esimerkkejä kyseisten muusikoiden uran alkutaipaleelta 60-luvulta. Molemmat herrat ovat päässeet musikaalisuudellaan ja taidoillaan tuonajan julkisiin tallenteisiin nuorella iällään, minkä johdosta minä ainakin nostan hattua.

      Osaatko Retkuilija itse laulaa tai soittaa kitaraa? Katsotko olevasi siinä asemassa, että voi musiikillisilla saavutuksillasi haastaa Blackmoren tai Gillanin ja jopa määritellä esiintymiset joita heidän tulisi hävetä..?!?!

      • Retkuilija

        Kyllä osaan laulaa kohtuullisesti mutta Gillanin tasolle on valovuosi matkaa. Valitettavasti.


    • Jostain se on aloitettava.

      Mitäs mieltä olette sitten tästä? Tässä Purplen Jon Lord ja Ian Paice musisoivat Bernie Marsdenin ja Tony Ashtonin kanssa heidän bändissään nimeltä PAL (Paice Ashton Lord) ehkä joskus 1977.

      https://www.youtube.com/watch?v=t6NsaJJgGOI
      (en saanut tätä laitettua niin, että tästä voi suoraan klikata, mutta tän voi kopioda ja laittaa toisella välilehdellä osoitekenttään, niin saa tän Youtubevideon näkyviin)

      • Okei, nyt tuli osoite näkyviin, kun lähetin tekstin. Jep. Ei tarvii kopioda =)


      • Tony Ashton on se viiksekäs tyyppi, jolla lätsä päässä. Mulle tuli tästä mieleen joku sketsi-tai komediasarja. Lord kyllä soittaa hyvin ja Paice ja etenkin Marsden, mutta Ashtonin laulutaidot ovat vähän niin ja näin ja esiintyminen aika koomista.


      • Ennen Purplea ja Purplen jälkeen bändin joillain jäsenillä meni lujaa musiikkibisneksessä. Hienoja hetkiä, suorastaan legendaarisia =) No, onpahan jotain mitä muistella takkatulen ääressä ja mistä tarinoida uusille sukupolville. No, aina ei voi voittaa ja sellaista se bisnesten teko on. On yritettävä ja jotkut hetket eivät ehkä ole niitä kaikkein hohdokkaampia.


    • Ja tässä Purple esiintyy saksalaisessa tv-ohjelmassa joskus 1970-luvun alussa. Ianilla ei ihan mene kappale putkeen ja vaikuttaisi mies olevan hieman humalassakin ellen väärin nähnyt.

      https://www.youtube.com/watch?v=AUtHC9L2CdI

      • Tämä Purple-pätkä johon laitoin linkin on sellainen, etten ainakaan minä voin katsoa sitä nauramatta. Se on ihan kuin jostain sketsisarjasta. Jos Ian on koominen, niin sitä on myös Richie (miehen päässä on musta velhon hattu ja hän yrittää näppäillä kitaraa niin, että se näyttäisi hienolta, mutta ainakin mun mielestä onnistuu näyttämään lähinnä koomiselta). Hieno hetki bändin historiassa, suorastaan loistava. Bändin pojat ovat huippuvedossa =)


      • Voinpa olla väärässäkin ja jospa tämä kappale olikin vasta kehitteillä ja siksi Ianilla niin erikoiset sanat, mutta hauskalta kuulostaa ja Ian tosiaan näyttää siltä kuin hän olisi ottanut vähän jotain miestä väkevämpää.


    • Purplen entiset ja nykyiset jäsenet yllättää. Legendaarisia hetkiä kuten nämäkin tänne laitetut pätkät osoittaa =) Ei puutu vauhtia ja koomisia tilanteita =)

    • Tässä toinen pätkä samasta saksalaisesta tv-ohjelmasta tai sen harjoituksista. Tässä näkyy, että että Ian on ihan selvä. Minua on huijattu =) Mutta koomiselta näyttää se eka pätkä, jonka laitoin, sopis johonkin sketsisarjaan. Huippumuusikoita.

      https://www.youtube.com/watch?v=04O-B5aAcqE

      • Kun nyt olen vähän enemmän aatellu, niin Richielle sopi se velhonhattu (1600-luvun alussa oli muotia juuri tuon tyyliset hatut, hän kai yritti hieman jäljitellaä 1600-luvun alun tyyliä pukeutumisessaan) ja muutenkin se asukokonaisuus. Richie sitäpaitsi näyttää musta tässä toisessa saksalainen tv-ohjelma -pätkässä todella söpöltä. Kitaravelho asuaan myöten. Eikä Iankaan ole hassumman näköinen, laulaakin aika hyvin.

        Mielenkiintoisia tällaiset vanhat pätkät. Niitä on kiva katella.


    • Eri bändin jäsen, mutta menköön, kun kerran tänne on laitettu näitä vanhoja pätkiä. Tässä Zeppelinin kitaristi Jimmy Page musisoi joskus kaukaisessa teini-iässään.
      https://www.youtube.com/watch?v=ewNLaBhPRY8

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      164
      2783
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2011
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      88
      1816
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe