Uskomattoman törkeät

maantierosvot

8

219

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • <<<

      Valitse automerkki


      Uskomattoman törkeät maantierosvot (13.04.)
      Nuorehko kauhajokelainen pariskunta joutui ryöstörikoksen kohteeksi torstain 5.4. - perjantain 6.4. välisenä yönä Jalasjärven Ilvesjoella heti puolenyön jälkeen.

      Pariskunta oli ajamassa kotiin Etelä-Suomesta pitkin valtatie 3:a kääntyen Jalasjärvellä hiljaisemmin liikennöidylle Ilvesjoen ja Ikkeläjärven kautta Kauhajoelle johtavalle maantielle.
      Kuljettajana toiminut aviomies oli huomannut perässä ajaneen auton jatkaessaan matkaa Holkontielle, jossa oli antanut tälle takaa nopeammin ajaneelle autolle ohitusmerkin suuntavilkulla ja samalla siirtynyt lähemmäksi tien reunaa, jotta takana tulevalla olisi hyvää tilaa ohittaa.

      Takana tulleena auton kuljettaja ei ollut ohittanutkaan normaalisti pariskunnan pienempää farmarimallista henkilöautoa, vaan päästyään ajoneuvon rinnalle ohittava auto oli kääntänyt autonsa voimakkaasti kulkusuunnassaan oikealle kiinni pariskunnan auton vasempaan kylkeen.


      Kookkaampi ohittaja oli jatkanut kiilaamistaan niin että oli lopulta saanut työnnettyä pariskunnan auton kulkusuunnassa tien oikeanpuoleiseen ojaan.


      Pariskunnan auto oli ajautunut ojan pohjalle, mutta pysyi pyörillään koska kuljettaja oli vähentänyt nopeutta helpottaakseen takana tulleen ohitusta.

      Pariskunta totesi että kiilaamisen jälkeen ohittanut ajoneuvo oli pysäyttänyt muutaman kymmenen metrin päähän ja siitä oli noussut ulos kolme mieshenkilöä.

      Pariskunta oli luullut että miehet tulevat katsomaan kuinka ojaanajossa kävi, mutta heidän yllätyksekseen ensimmäisenä auton luo tullut mies oli potkaissut saman tien kuljettajanpuoleisen oven ikkunan rikki. Samalla seuraavaksi paikalle tullut mies oli siirtynyt vastakkaiselle puolelle ojassa ollutta autoa ja potkaissut etumatkustajan puoleisen oven ikkunan rikki.

      Miehet olivat yrittäneet avata auton ovia ja päästä sisälle pariskunnan autoon, mutta se oli niin syvällä ojassa että ovenavausyritykset kilpistyivät siihen että ovien alaosat ottivat kiinni ojaluiskaan niin että ovia pystyi avaamaan vain 10 - 15 cm verran.

      Matkustajan puolelta autoon pyrkinyt mies oli yrittänyt repiä matkustajana istunutta naista vaatteista ja päästä hänen taskuilleen. Samaan aikaan kuljettajan puolelta autoon pyrkinyt toinen mies oli hakannut rikotun ikkunan kautta kuljettajana toiminutta aviomiestä nyrkeillään kasvoihin.

      Pariskunnan mukaan miehillä oli jonkinlaiset kaulaliinat kasvojensa peitteenä. Miehet olivat keskustelleet pariskunnan mukaan vieraalla kielellä. Ryöstäjät saivat saaliikseen vähäisen määrän rahaa etuistuimella istuneelta naiselta. Miehet anastivat myös auton keskikonsolissa olleen kuljettajan lompakon joka ei kuitenkaan sisältänyt kovin merkittävää rahamäärää. Tyhjennetty lompakko löytyi noin kilometrin päästä auton pakosuunnasta.

      Kaikki kolme miestä olivat iältään n. 30-vuotiaita ja ruumiinrakenteeltaan hoikkia ja he kaikki olivat pukeutuneet tummiin vaatteisiin. Havaintojen tekoa vaikeutti se että tieosuus oli valaisematon. Koetun järkytyksen lisäksi pahoinpitelystä pariskunnalle aiheutui tavanomaisia pahoinpitely- ja hammasvammoja.

      Tähän mennessä suoritetuissa tutkimuksissa on selvitetty että kolmihenkinen ryöstäjäporukka on mitä todennäköisimmin ollut liikkeellä Opel Omega -merkkisellä Sedan - mallisella henkilöautolla vm.1998 - 2001. Auton oikeaan kylkeen on todennäköisesti jäänyt jälkiä törmäyksestä ja mahdollisesti ojaan suistuneesta autosta jäänyttä punaista maalia.

      Epäiltyjen käyttämä Omega on väriltään vaalea/harmaa.

      Mikäli lukijoilla on havaintoja kolmostieltä Riihimäki - Jalasjärvi välillä torstai-iltana 5.4. kello 21:00 - 24:00 liikkuneesta pariskunnan punaisesta Volkswagen Golf Variant - farmariautosta ja sitä mahdollisesti seuranneesta vaaleasta Opel Omega Sedan - henkilöautosta, pyydämme tehdyistä havainnoista, rekisteritiedoista, ajoneuvon kansallisuudesta ja mahdollisista erityistuntomerkeistä tietoja, sekä tuon ajan jälkeen ajoneuvon pakosuunnassa Kauhajoen suunnassa perjantaina 6.4. klo 00:30 - 1:30 mahdollisesti tehtyjä havaintoja. Havainnoista voi ilmoittaa
      virka-aikana Etelä-Pohjanmaan poliisilaitoksen puhelimeen 0400 - 762009.

      Poliisi

    • tuossahan voi

      jo puolustautua puukon tai aseen kanssa, saako näistä rosvoista saman kuin ihmisestä?

      • ¢

        tuodda jos oöis ollu pippurisumute, niin olis voinu ruikkia sitä silmille. Toson jotkut roistot saattaa suutua siitä.


      • ¢

        tuodda jos oöis ollu pippurisumute, niin olis voinu ruikkia sitä silmille. Toson jotkut roistot saattaa suutua siitä.


      • ¢

        tuodda jos oöis ollu pippurisumute, niin olis voinu ruikkia sitä silmille. Toson jotkut roistot saattaa suutua siitä.


      • Anonyymi
        ¢ kirjoitti:

        tuodda jos oöis ollu pippurisumute, niin olis voinu ruikkia sitä silmille. Toson jotkut roistot saattaa suutua siitä.

        Saako saman kuin ihmisestä jos tinttaa somalin


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      53
      5088
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3337
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1472
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      182
      1307
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      1010
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      908
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      867
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      816
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      758
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      717
    Aihe