Nykyajan lapset...

ei näin ennen ollut

Siinä yksi tyypillinen nykyajan pentu:
http://www.youtube.com/watch?v=KQX9v-iVHKk&feature=related

ei helvetti mitä pohjattoman itsekkäitä kusipäitä ja kuninkaita / kuningattaria luulevat olevansa! Huutavat ja kiroilevat toisille, kohtelevat muita kuin roskaa ja edellyttävät itseään kohdeltavan kuin kuninkaita, ei mitään käytöstapoja eikä hajua oikeasta ja väärästä!

Tulevaisuuden toivot ovat pettymyksiä jo tänään...

15

637

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Aion käyttää

      Noin ei olisi, jos ruumiillista kuritusta saisi käyttää. Nykyään jo luunappikin on rikos. Turpiin vaan tollasille pennuille, eikä päähänsilittelyitä ja sitten vielä abortti niille vanhemmille, jotka aikovat kakaransa pumpulissa kasvattaa, ilman kuria. Eiköhän vähene mummonryöstäjät ja eläinrääkkääjät

      • ei juma..

        Nyt eletään 2000 lukua pelle elät vissiin vieläki siellä 60 luvulla vitun untamo


      • Untamo tässä päivää
        ei juma.. kirjoitti:

        Nyt eletään 2000 lukua pelle elät vissiin vieläki siellä 60 luvulla vitun untamo

        Sen kyllä näkee ja sinäkin taidat olla yksin näistä 2000-luvulla syntyneistä pelleistä, jolla ei ole mitään kunnioitusta ketään tai mitään kohtaan. Tai sitten tällaisen pellen äiti, joka kasvattaa kultamussunsa siellä pumpulissa vailla minkäänlaista kuria. Voi raukkaa :)


      • Näin on

        Eiköhän se ole niin että paljon vaimon ja äitinsä hakkaavia "miehiä" jotka ovat saaneet ruumiillista kuritusta isän kädestä. sitä oppia jatkavat sitten kaikissa ihmissuhteissaan.


      • Rakasta rajoin

        Pthyi ruumiillisenkurituksen kannattajat. Rakastaa lastaan ja silloin on myös oltava rajat, asetan tiukat rajat ja periksi en ole koskaan antanut. Ei ole todellakaan tarvinnut edes pienenpientä luunappiakaan antaa lapsilleni. Vanhempien kunnioitus on saatava muutoin kuin uhkailuin ja peloin. Miksi ruumiillinenkurittaminen on kiellettyä, johtuu yksinkertaisesti siitä, että on selkempi keiltää kokonaan tai jotakin sallittua. Yksi mikä itselleni tulee mieleen on, että lapsi vahvitaa itseään, jos annettaisi vaikka piiskaa, jolloin alkaa uhmaamaan vanhempiaan vielä pahemmin ja se, että kuinka herkästi se voi lipsahtaa liiallisuuksiin, koska itsekkin saattaa olla vihainen. Vihaisena ei tule lasta muutenkaan komentaa.


    • teenieweenie

      No toi on kyl vaan tollasta esitystä ja pelleilyä, käyttäytyy vaan provoisoivasti preteenin tapaan. Kiroilee kyllä kuin rekkamies. Vaikea päätellä mitään jonkun videopätkän perusteella.

      • piece&love

        No kyllä me nykyajan nuoret ollaan aika paskasia kiittämättömiä kakaroita!! Vanhempamme sentään elättävät meidät, maksavat ruuat ja tavaroitaki ostavat. Kiitti kaikille vanhemmille ja anteeksi paskaisuudestamme!


    • ansaitse kunnioitus

      Mitä isot edellä, sitä pienet perässä. Ennen oli pahempaa.

      • IhquPöö

        Voi jessus, mä oon niin kyllästynyt tohon vuonna kaks syntyneiden pellervojen vali-vali-valitukseen "nykyajan kakaroista". Ettekö te saatana käsitä, että ketkä ne lapset on kasvattaneet??!! TE ITSE!! Ne ottaa mallia TEIDÄN esimerkistä!! Jos ette niitä lapsia oikeeseen ja väärään jaksa opettaa, niin turhaa nyt sitte taivastella että VOI VOI. Kattokaa nyt toki ihan mielellänne seurauksetkin! Ja oottekos kuulleet semmosesta toimenpiteestä ku OHJAUS, OPASTUS ja KASVATUS? Ei lapset oo mitään koneita, jotka kaiken heti osaa ja ymmärtää! Tokihan lapsella on jotain tajua HYVÄSTÄ käytöksestä, mutta päävastuu on teillä aikuisilla. Eli älkää olko ku jotku 15w:eet, OPETTAMATTOMAT ja VALITTAVAT ihqukunkut ja -kuningattaret, vaan käyttäytykää kuin AIKUISET. Ja kantakaa vastuu kakaroistanne. Untamot.
        P. S. Anteeksi.


    • mokdn

      Kyllä on näin että ne on lapset jotka määrää perheessä. Kun heille ei anneta vanhempien taholta mitään rajoja.
      Miksi ihmeessä?
      mikä teitä vanhempia vaivaa?
      Kehutaan omaa lasta fb:ssä ja laitetaan kuva kaikenlaisista kakkakikkareista joita lapsi on menestyksekkäästi tuottanut.
      Sallitaan jo taaperoiden mennä ja tulla miten tahansa.
      Kaupassa annetaan vaellella kuinka vaan ja lapsi saa sotkea ja käpälöidä kaikkea minkä käsiinsä saa.
      Näistä sitten tulee niitä onnettomia valittajia jotka eivät kestä yhtään vastoinkäymistä.
      Teinit ovat jo pullamössöluusereita ja lisää näköjään kasvatetaan..
      Eipä teissä vanhemmissakaan ole kehumista.

    • näin kai

      No, nykyajan tenavat.. Varsinkin vanhemmat sukupolvet jaksavat päivitellä niiden käytöstä ( kautta historian, eikö se juuri mene näin). Mutta, mutta... tuleeko mieleen, että omien jälkeläisten tenavat ovat niitä nykyajan tenavia useimmiten ja jos ne ovat niin kauheita, olisiko syytä katsoa peiliin. Miksei nykyajan vanhemmat osaa kasvattaa lapsiaan, jotain mennyt pieleen jo edellisessä sukupolvessa, siinä sitä miettimistä, vai...

    • 12-v tyttö

      Nyt vittu kyllä riittää! Oon nähny jo ainaki 20 kessaa, joissa vuonna peruna syntyneet vanhemmat valittavat kurittomia "nykyajan kakaroita". NYT eletään vuotta 2013, joka on HIEMAN erillainen kuin vuosi 1891. Näin se kait menee: Ennen vanhaan lapset (eli te aikuiset) saivat piiskaa. No, sitten kun kasvoitte aikuiseksi ja saitte lapsia, ajattelitte: "Minä en kyllä saatana aio kasvattaa lastani yhtä kivuliaasti ja nöyryyttävästi, kuin minut on kasvatettu!" ja annatte lapsenne rellestää miten haluatte. Okei, ei se mitään. Musta ainakin se on ihan mukavaa. Olen siis itse 12v. JA NYT te sitten itkette ja valitatte muille Suomi24:n tädeille, mummoille yms, kuinka huonosti ITSE olette lapsenne kasvattaneet. Onko järkeä? No ei vitussa ole. Eipä ihme kun tuosta videon lapsesta on tullut tuollainen, kun hänen vanhempansa ovat hänet sellaiseksi kasvattaneet.

      Tää oli mun mielipide.

    • ....................

      Tavallaan totta, mutta vain osa totuudesta. Toisaalta kun ei se vanhempikaan väki aina osaa käyttäytyä ja lapsi ottaa mallia vanhemmista. Esim. mulla anoppi joka ilkeilee ja kuittailee päin naamaa koko ajan. Minut kasvatettiin kunnioittamaan vanhempaa väkeä, mut en jaksa enää kuittailua vaan olen alkanut kuittailla takaisin ja olen varmasti hänen mielestään huonokäytöksinen. Näin esimerkkinä. Vanhempien pitää käyttäytyä asiallisesti ja näin opettaa lapsille niitä tapoja miten muiden ihmisten kanssa käyttäydytään missäkin tilanteessa. Jos vanhemmat käyttäytyvät miten sattuun on se lapsesta ristiriitaista mielestäni.

      Oman lapsen aion kasvattaa siihen, että omat puolensa saa pitää eikä mihin tahansa pidä alistua, mutta on opittava tasapainoilemaan muiden ihmisten kunnioittamisen ja terveen itsekkyyden välillä. Pidän tärkeimpänä asiana sitä, että lapsi oppisi syy-seuraus suhteen. Meillä on ollut käytössä yksi rangaistus keino ja siitä ei tarvi kuin mainita ja lapsi useimmiten tottelee kun tietää että jos nyt tekee tuhmuuksia niin siitä seuraa rangaistus. Myöskin yhteisöllisyyteen olisi hyvä palata takaisinpäin. Jos aikuinen näkee lasten tekevän typeryyksiä, saa puutua vaikka olisikin toisten lapsi. Ainakin jos oma lapseni tekisi jotakin kielettyä, toivoisin että aikuiset siihen puuttuisivat jo lapsen turvallisuudenkin tähden. Lapsille on kuitenkin tänä päivänä hyvä opettaa sekin, että kaikkiin aikuisiin ei voi eikä pidä luottaa, mutta se on eri asia kuin toimia yhteiskunnan sääntöjen mukaan.

    • asdfghjkklöää

      Lapsissa ja nuorissa on kuule ollut huonoja esimerkkejä iät ja ajat, ärsyttää tuo nykyajan nuoret on pahan alku ja juuri -asenne. Ei kaikki ole markettien pihalla lymyileviä ääliöitä.

      Olen nähnyt kesätyössäni asiakaspalvelutyössä aika huonoja esimerkkejä myös vanhempien ihmisten käytöksestä, enkä silti yleistä että kaikki heistä on samanlaisia.

    • ristiriitainen asia

      kohtelevat kuin roskaa. hah.. itse haukkuu itsekäiksi kusipäiks ja ei mitään käytöstapoja olevinaan.. itse jaksaa 7 vuotiaan tytön videoo ja haukkuu kusipääksi ja itsekkääksi, olisi voinut tuonkin asian ilmaista "VÄHÄN" paremmin.... sillä näyttää siltä että SINULLA ei olisi käytös tapoja

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      43
      1598
    2. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      66
      1415
    3. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      54
      1112
    4. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      57
      975
    5. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      112
      903
    6. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      66
      848
    7. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      85
      812
    8. Tiedät, että ottaisin yhteyttä heti

      Ja ihan kevyesti, jos vain tietäisin, että se on toivottua. Miehelle naiselta.
      Ikävä
      31
      721
    9. Miksi, siis miksi haluat kirjoitella minun kanssa?

      En vain oikeen ymmärrä. Onko sulla tylsää, vai mikä homma?
      Ikävä
      56
      713
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      40
      712
    Aihe