Pirates 5 juoni-ideoita

All or nothing

Tarkoitus olis että mahdollisimman moni henkilö kirjottais vaan jotai ideaa Pirates of the Caribbean 5 juonesta. Ja please, ei riitelyä tai väittelyä, kaikki on vaan pelkkiä ideoita, eikä tarkoita että se on totta. ) Ja tänne ei sitte kirjoteta mitään pilaa tai sellasta. Kiitos

10

265

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Depp fan for ever !

   okei eli siis pilaaa ja riitelyy okei ! hheheheh eivaa :D .

   no ite aattelin ekaks et jos siin ois elisabeth ja will ja sit ne näkis ja siihen tulis kaikkeee säätöö ( en jaksa kirjottaaa) , mut sit ku luin et " keira ei haluuu enään osallistuuu pirates of the caribeaniin niiinn sen jälkeen löysin monien sivustoitten jälkeen sivun jos kerrotaan 5 oikeeta juonta tai päämääräsesti ku siin sanottiin myös et ei olla viel varmoi kaikist henkilöistä ja silleen niin mut voin linkata sen tänne jos haluutte! ????

   jooo vähän tyhmä teksti mut en jaksanu nyt miettiii mitään . JAAA loppu pitää aina pääättäää hienosti eli nyt vai knäin : JOHNNY DEPP IS THE BEST ACTOR FOR EVER !

   • Olet oikeassa

    Samaa mieltä :) siis tosta lopusta


  • Barbossa-fani

   Tässäpä omat mietteeni:

   Uskon melko vahvasti Orlando Bloomin paluuseen Will Turnerin roolissa. 10.10.2011 Orlando ilmaisi halustaan palata mukaan seuraavaan Pirates-leffaan (lähde: http://www.fandango.com/movieblog/orlando-bloom-open-to-pirates-of-caribbean-5-return-684391.html). Yhdeksän päivää myöhemmin eli 19.10.2011 tuottaja Jerry Bruckheimer ilmoittaa, että käsikirjoitus tullaan kirjoittamaan uudelleen (lähde: http://collider.com/jerry-bruckheimer-lone-ranger-budget-pirates-5/121358/). Pelkkää spekulaatiota, mutta kyllä ainakin minua hieman mietityttää tuollainen äkillinen muutos. Käsikirjoitus on mitä luultavammin edelleen kirjoitettavana.

   En sitten osaa sanoa, kuinka Will saataisiin palaamaan. Hän on Hollantilaisen kapteeni, eikä voi lopettaa työtään hetkeksikään merellä kuolleiden sielujen kuljettamisen parissa tuonpuoleiseen. Voi olla, että Jack tarvitsee mahtikapteenin apua Helmen palauttamisessa pullosta normaaliin kokoonsa. Saa nähdä...

   Ainakin varmaan on, että Musta Helmi tullaan palauttamaan pullosta takaisin oikeaan kokoonsa. PotC ei kestä enää toista osaa ilman rakasta Helmeä. Helmen palauttaminen tapahtuu varmaan viimeistään elokuvan puolivälin tienoilla, veikkaisin.

   Angelica lähtee luonnollisesti kostoretkelleen päästyään pois autiolta saarelta ja mukana Jackin voodoo-nukke. Toivoisin, että espanjalaiset palaisivat viidenteen osaan ja he pelastaisivat Angelican saarelta ja liittoutuisivat yhteen.

   Barbossalle jäi Mustaparran miekka, joka on nimeltään Tritonin miekka. Sen avulla voi mm. herättää kuolleet henkiin, hallita säätä ja lähistön laivoja. Miekan mahti on kuitenkin suurimmillaan, kun sen kaikki kolme safiiria ovat miekassa paikoillaan. Nyt safiireja on vain yksi, joten vielä on kaksi löydettävänä. Tässä kohtaa veikkaisin vahvasti Atlantiksen kadonnutta kaupunkia, joka linkittyy suoraan itse Triton-jumalaan, Tritonin miekan luojaan. Safiirit on varmasti piilotettu Atlantiksen kaupungin raunioille. Ja Triton on varmasti etsinyt miekkaansa iät ja ajat. Samalla Kalypson paluu olisi mahdollinen, koska Tritonhan on Kalypson isä kreikkalaisessa mytologiassa. Kaksi meren jumalan mahtia samaan aikaan. Sitten on vielä yksi vahva merkki, joka viittaa Triton-teoriani ja Atlantiksen kaupungin todennäköiseen ilmestymiseen seuraavassa osassa. Nimittäin Queen Anne's Revengellä Mustaparta viilsi Jackin voodoo-nukkeen arven, joka ilmaantui Jackin rintaan. Arpi oli atraimen muotoinen. Atrain tunnetaan Triton-jumalan jumalaisena aseena.

   Jackin tehtävä on palauttaa Helmi takaisin loistoonsa. Gibbs tulee tärkeään rooliin navigoinnin suhteen. Sao Fengin navigointikartathan paloivat viime osassa, joten näitä legendaarisia karttoja ei enää ole. Niillähän pystyi suunnistamaan maailman jokaiseen kolkkaan. Ainoastaan Gibbs muistaa koko kartan jokaisen kohdan täysin ulkoa. Eli Gibbsistäm tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä tärkeä pelinappula Atlantiksen kaupungin löytämisessä.

   Ja haluaisin hirveästi Mustaparran takaisin mahtavaan rooliinsa. Hän voisi palauta takaisin kummituksena. Sellaista ei olisi ennen PotC:ssa nähty.

   Siinä teille hieman spekulaatiota. Suurin osa on omasta päästä keksittyä, joka voisi mielestäni tapahtua. Nähtäväksi jää :)

   • Johnny fani

    Jotkut sanoo et oot ärsyttävä ja esität kaikki tietävää..... Eka olin samaa mieltä XD ei pahal.... Mut Ei se niin oo, et sä mitään esitä sä oot kaikki tietävä. Mistä sä muuten tonki teksti pätkän oisit repässy. En siis tarkottanu tota pahal vaa toi oli kohteliaisuus, sä vaan oot fiksu!


   • Johnny fani

    Jotkut sanoo et oot ärsyttävä ja esität kaikki tietävää..... Eka olin samaa mieltä XD ei pahal.... Mut Ei se niin oo, et sä mitään esitä sä oot kaikki tietävä. Mistä sä muuten tonki teksti pätkän oisit repässy. En siis tarkottanu tota pahal vaa toi oli kohteliaisuus, sä vaan oot fiksu!


  • Laulujoutsen

   No mää veikkaisin sillein että joku löytää sen Angelican ja sitten se yrittää tappaa Jackin ja sit se Jack ei saiskaan sitä Black Pearlia sieltä pullosta pois ja siihen tarviikin Angelican apua ja sitten Jack ettii Angelican ja sitten ne taistelis tai jotai ja sit se Angelica löiskin Jackia sillein et se meinais kuolla mut ei kuolis kuitenkaan ja sitten Angelica katuis sitä kauheestin ja sitten se Angelica niinku sillei rakastuis Jackiin ja Jack Angelicaa ja sitte ne seilailis jossain huitsinnevadassa koko lopun elämäsä ja taadaaaaaaaa tässä oli mun versio potc viitosesta. Kiitos

  • Miettijä

   Helmi pitää saada pullosta ulos... (ja ehkä muutama muukin laiva - Anna Maria ainakin haluaa oman laivan).

   Okei, Elizabeth ei tuu tarinaan mukaan jos näyttelijä ei suostu enää siihen... mm, kuollut Elizabeth (hauta), Willin poika -- ja tietty Will itse. Eli seuraavan sukupolven toisto Willin isänetsinnästä?

   Kalypso - Kreikan myyttien mukaan Titaanien tytär (Atlaksen). Olympolaiset laittoi sen Ogygia-saarelle, jonka kuningatar Kalypso on. Ogygia on vähän niinkuin päinvastainen Isla de Muerta: Sitä ei voi löytää kahdesti. Nyt kun Kalypso on ilmeisesti vapaa saarelta (Davy Jones päätti jäädä, toisin kuin kaikki muut sankarit?) ja hänet on jopa vapautettu siitä siteestä johon merirosvot hänet sitoivat... ehkä Poseidon ottaa roolia? Tai Triton (poseidonin poika, jolla sattumoisin on kalan alaruumis)?

   Se Voodoo-nukke: Angelika tulee käyttämään sitä!

   Historiaa Port Royalista: 1687 - anti-Piracy (aiemmin merirosvojen turvasatama, myöhemmin kuolemanloukko).

   Maanjäristys 1692, joka tuhosi suurimman osan koko kaupungista - upottaen sen mereen...

   Mietin vaan, että mihin väliin ne elokuvat sijoittuu... :)

  • Piratessiitt!!<3

   Siisti toi Barbossa-fanin teoria. Arvostan muutenkin koko tyyppiä, ja ittelläni ei tuu enää mitää mieleen POTC vitosesta tuon upean teorian jälkeen.

   Ainoo vaan on et Marty, Cotton, Pintel, Ragetti ... kukaan niistä ketkä nähtiin POTC 3 :ssa viimisen kerran helmellä ei voi olla hengissä, kun barbossa oli ainoo ku selvis sielt sillo leikkaamalla sen koiven ja menetti muuten helmen, eli muut delas sillo.

   Joo, ei toi ollu mitää merkittävää XD mut jooo XD älkää dissakko

  • Myyttejä

   Mm- Helmi pitää tietenkin saada pullosta ulos. (ja muitakin laivoja - ainakin Anna-Marialle?)
   Angelikan voodoo---
   Calypso, viimeinkin vapaana... mutta Poseidon ja Hades vois yhdessä pistää sen takaisin Ogygialle. (Hades tulee mukaan koska Calypso nappasi Barbossan kuolleista).
   Poseidon nyt ainaskin pitää saada mukaan. Sarja on jo täynnä meri-myyttejä (Davy Jones ja Calypso, Kraken ja Jackin taikakompassi...) Tai ehkä Teague sattuu olemaan Poseidonin poika tai jotain...

  • Jack3>3>3>3>

   Mä ajattelin et Jack joutuu taas kerran Barbossan jättämäksi autiolle saarelle. Sitte se onki se sama saari mihin Jack jätti Angelican ja sitte niiden täytyy selvitä molemmat siellä samalla saarella, mikä voi olla hankalaa. Sitte tarinan jossain vaiheessa ne kuitenki rakastuu.
   Juu pitää siinä tarinassa jotaan muutaki olla mut en oo viel keksiny...

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kirja: Martina Aitolehti näki narkomaani-siskonsa piikitetyn käsivarren: "Sillä hetkellä tajusin..."

   Hyvinvointiyrittäjä ja triatlonisti Martina Aitolehti avautuu rehellisesti mm. pikkusiskonsa-Steffin huumehöyryisestä elämästä uudessa elämäkertakirja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   4280
  2. Loiri on kuollut.

   Poistui kuvioista.
   Maailman menoa
   185
   3664
  3. Martinan vastenmielinen menneisyys

   Martinan kirjasta julkaistujen otteiden perusteella hän on vastenmielinen sarjapettäjä ja epävakaa persoona. Kukaan normaali ihminen ei huuda kuutta t
   Kotimaiset julkkisjuorut
   284
   2637
  4. Vesa-Matti Loirin some hiljeni pahaenteisesti - Nyt tuhansilla suomalaisilla vain tämä yksi viesti

   Mikä on sinun suosikkimuistosi Vesa-Matti "Vesku" Loirista? Meneekö se Uuno Turhapuro osastolle, Eino Leinon tulkintaan vai onko se aivan jotain muuta
   Maailman menoa
   62
   1979
  5. Miksi Martina puhuu kirjassaan

   …muunneltua totuutta. Hän ei ole ollut apuvalmentajana hevostallilla nuoruudessaan. Hän on ollut ihan tavallinen tallityttö muiden tallityttöjen jouko
   Kotimaiset julkkisjuorut
   145
   1709
  6. Kiinasta taas uusi virus maailman iloksi

   Kiinassa on tunnistettu uusi Langya henipavirus (LayV), johon on sairastunut jo kymmeniä ihmisiä. Tutkijoiden mukaan virus on todennäköisesti tarttun
   Maailman menoa
   72
   1698
  7. Loiri oli minusta vastenmielinen

   Loirin kaikkea tekemistä leimaa hänen Uuno Turhapuro filminsä. Uuno filmit ovat olleet minulle aina todella vastenmielisiä. Tuo poru
   Maailman menoa
   205
   1140
  8. Parisuhdeodotukset

   Ajattelin ohittaa tämän päiväisen palstahärdellin ja viedä keskustelua alueelle, joka kovasti mietityttää ja joka saa tuntemaan suurehkoa rakkauden va
   Sinkut
   146
   923
  9. Martina - Taistelija (WSOY) on menestyskirja

   Mukavaa luettavaa ja paljon kauniita kuvia Martinasta. Loppukesä menee tämän kirjan parissa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   132
   858
  Aihe