Pirates 5 juoni-ideoita

All or nothing

Tarkoitus olis että mahdollisimman moni henkilö kirjottais vaan jotai ideaa Pirates of the Caribbean 5 juonesta. Ja please, ei riitelyä tai väittelyä, kaikki on vaan pelkkiä ideoita, eikä tarkoita että se on totta. ) Ja tänne ei sitte kirjoteta mitään pilaa tai sellasta. Kiitos

10

182

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Depp fan for ever !

      okei eli siis pilaaa ja riitelyy okei ! hheheheh eivaa :D .


      no ite aattelin ekaks et jos siin ois elisabeth ja will ja sit ne näkis ja siihen tulis kaikkeee säätöö ( en jaksa kirjottaaa) , mut sit ku luin et " keira ei haluuu enään osallistuuu pirates of the caribeaniin niiinn sen jälkeen löysin monien sivustoitten jälkeen sivun jos kerrotaan 5 oikeeta juonta tai päämääräsesti ku siin sanottiin myös et ei olla viel varmoi kaikist henkilöistä ja silleen niin mut voin linkata sen tänne jos haluutte! ????


      jooo vähän tyhmä teksti mut en jaksanu nyt miettiii mitään . JAAA loppu pitää aina pääättäää hienosti eli nyt vai knäin : JOHNNY DEPP IS THE BEST ACTOR FOR EVER !

      • Olet oikeassa

        Samaa mieltä :) siis tosta lopusta


    • Barbossa-fani

      Tässäpä omat mietteeni:

      Uskon melko vahvasti Orlando Bloomin paluuseen Will Turnerin roolissa. 10.10.2011 Orlando ilmaisi halustaan palata mukaan seuraavaan Pirates-leffaan (lähde: http://www.fandango.com/movieblog/orlando-bloom-open-to-pirates-of-caribbean-5-return-684391.html). Yhdeksän päivää myöhemmin eli 19.10.2011 tuottaja Jerry Bruckheimer ilmoittaa, että käsikirjoitus tullaan kirjoittamaan uudelleen (lähde: http://collider.com/jerry-bruckheimer-lone-ranger-budget-pirates-5/121358/). Pelkkää spekulaatiota, mutta kyllä ainakin minua hieman mietityttää tuollainen äkillinen muutos. Käsikirjoitus on mitä luultavammin edelleen kirjoitettavana.

      En sitten osaa sanoa, kuinka Will saataisiin palaamaan. Hän on Hollantilaisen kapteeni, eikä voi lopettaa työtään hetkeksikään merellä kuolleiden sielujen kuljettamisen parissa tuonpuoleiseen. Voi olla, että Jack tarvitsee mahtikapteenin apua Helmen palauttamisessa pullosta normaaliin kokoonsa. Saa nähdä...

      Ainakin varmaan on, että Musta Helmi tullaan palauttamaan pullosta takaisin oikeaan kokoonsa. PotC ei kestä enää toista osaa ilman rakasta Helmeä. Helmen palauttaminen tapahtuu varmaan viimeistään elokuvan puolivälin tienoilla, veikkaisin.

      Angelica lähtee luonnollisesti kostoretkelleen päästyään pois autiolta saarelta ja mukana Jackin voodoo-nukke. Toivoisin, että espanjalaiset palaisivat viidenteen osaan ja he pelastaisivat Angelican saarelta ja liittoutuisivat yhteen.

      Barbossalle jäi Mustaparran miekka, joka on nimeltään Tritonin miekka. Sen avulla voi mm. herättää kuolleet henkiin, hallita säätä ja lähistön laivoja. Miekan mahti on kuitenkin suurimmillaan, kun sen kaikki kolme safiiria ovat miekassa paikoillaan. Nyt safiireja on vain yksi, joten vielä on kaksi löydettävänä. Tässä kohtaa veikkaisin vahvasti Atlantiksen kadonnutta kaupunkia, joka linkittyy suoraan itse Triton-jumalaan, Tritonin miekan luojaan. Safiirit on varmasti piilotettu Atlantiksen kaupungin raunioille. Ja Triton on varmasti etsinyt miekkaansa iät ja ajat. Samalla Kalypson paluu olisi mahdollinen, koska Tritonhan on Kalypson isä kreikkalaisessa mytologiassa. Kaksi meren jumalan mahtia samaan aikaan. Sitten on vielä yksi vahva merkki, joka viittaa Triton-teoriani ja Atlantiksen kaupungin todennäköiseen ilmestymiseen seuraavassa osassa. Nimittäin Queen Anne's Revengellä Mustaparta viilsi Jackin voodoo-nukkeen arven, joka ilmaantui Jackin rintaan. Arpi oli atraimen muotoinen. Atrain tunnetaan Triton-jumalan jumalaisena aseena.

      Jackin tehtävä on palauttaa Helmi takaisin loistoonsa. Gibbs tulee tärkeään rooliin navigoinnin suhteen. Sao Fengin navigointikartathan paloivat viime osassa, joten näitä legendaarisia karttoja ei enää ole. Niillähän pystyi suunnistamaan maailman jokaiseen kolkkaan. Ainoastaan Gibbs muistaa koko kartan jokaisen kohdan täysin ulkoa. Eli Gibbsistäm tulee mitä suurimmalla todennäköisyydellä tärkeä pelinappula Atlantiksen kaupungin löytämisessä.

      Ja haluaisin hirveästi Mustaparran takaisin mahtavaan rooliinsa. Hän voisi palauta takaisin kummituksena. Sellaista ei olisi ennen PotC:ssa nähty.

      Siinä teille hieman spekulaatiota. Suurin osa on omasta päästä keksittyä, joka voisi mielestäni tapahtua. Nähtäväksi jää :)

      • Johnny fani

        Jotkut sanoo et oot ärsyttävä ja esität kaikki tietävää..... Eka olin samaa mieltä XD ei pahal.... Mut Ei se niin oo, et sä mitään esitä sä oot kaikki tietävä. Mistä sä muuten tonki teksti pätkän oisit repässy. En siis tarkottanu tota pahal vaa toi oli kohteliaisuus, sä vaan oot fiksu!


      • Johnny fani

        Jotkut sanoo et oot ärsyttävä ja esität kaikki tietävää..... Eka olin samaa mieltä XD ei pahal.... Mut Ei se niin oo, et sä mitään esitä sä oot kaikki tietävä. Mistä sä muuten tonki teksti pätkän oisit repässy. En siis tarkottanu tota pahal vaa toi oli kohteliaisuus, sä vaan oot fiksu!


    • Laulujoutsen

      No mää veikkaisin sillein että joku löytää sen Angelican ja sitten se yrittää tappaa Jackin ja sit se Jack ei saiskaan sitä Black Pearlia sieltä pullosta pois ja siihen tarviikin Angelican apua ja sitten Jack ettii Angelican ja sitten ne taistelis tai jotai ja sit se Angelica löiskin Jackia sillein et se meinais kuolla mut ei kuolis kuitenkaan ja sitten Angelica katuis sitä kauheestin ja sitten se Angelica niinku sillei rakastuis Jackiin ja Jack Angelicaa ja sitte ne seilailis jossain huitsinnevadassa koko lopun elämäsä ja taadaaaaaaaa tässä oli mun versio potc viitosesta. Kiitos

    • Miettijä

      Helmi pitää saada pullosta ulos... (ja ehkä muutama muukin laiva - Anna Maria ainakin haluaa oman laivan).

      Okei, Elizabeth ei tuu tarinaan mukaan jos näyttelijä ei suostu enää siihen... mm, kuollut Elizabeth (hauta), Willin poika -- ja tietty Will itse. Eli seuraavan sukupolven toisto Willin isänetsinnästä?

      Kalypso - Kreikan myyttien mukaan Titaanien tytär (Atlaksen). Olympolaiset laittoi sen Ogygia-saarelle, jonka kuningatar Kalypso on. Ogygia on vähän niinkuin päinvastainen Isla de Muerta: Sitä ei voi löytää kahdesti. Nyt kun Kalypso on ilmeisesti vapaa saarelta (Davy Jones päätti jäädä, toisin kuin kaikki muut sankarit?) ja hänet on jopa vapautettu siitä siteestä johon merirosvot hänet sitoivat... ehkä Poseidon ottaa roolia? Tai Triton (poseidonin poika, jolla sattumoisin on kalan alaruumis)?

      Se Voodoo-nukke: Angelika tulee käyttämään sitä!

      Historiaa Port Royalista: 1687 - anti-Piracy (aiemmin merirosvojen turvasatama, myöhemmin kuolemanloukko).

      Maanjäristys 1692, joka tuhosi suurimman osan koko kaupungista - upottaen sen mereen...

      Mietin vaan, että mihin väliin ne elokuvat sijoittuu... :)

    • Piratessiitt!!<3

      Siisti toi Barbossa-fanin teoria. Arvostan muutenkin koko tyyppiä, ja ittelläni ei tuu enää mitää mieleen POTC vitosesta tuon upean teorian jälkeen.

      Ainoo vaan on et Marty, Cotton, Pintel, Ragetti ... kukaan niistä ketkä nähtiin POTC 3 :ssa viimisen kerran helmellä ei voi olla hengissä, kun barbossa oli ainoo ku selvis sielt sillo leikkaamalla sen koiven ja menetti muuten helmen, eli muut delas sillo.

      Joo, ei toi ollu mitää merkittävää XD mut jooo XD älkää dissakko

    • Myyttejä

      Mm- Helmi pitää tietenkin saada pullosta ulos. (ja muitakin laivoja - ainakin Anna-Marialle?)
      Angelikan voodoo---
      Calypso, viimeinkin vapaana... mutta Poseidon ja Hades vois yhdessä pistää sen takaisin Ogygialle. (Hades tulee mukaan koska Calypso nappasi Barbossan kuolleista).
      Poseidon nyt ainaskin pitää saada mukaan. Sarja on jo täynnä meri-myyttejä (Davy Jones ja Calypso, Kraken ja Jackin taikakompassi...) Tai ehkä Teague sattuu olemaan Poseidonin poika tai jotain...

    • Jack3>3>3>3>

      Mä ajattelin et Jack joutuu taas kerran Barbossan jättämäksi autiolle saarelle. Sitte se onki se sama saari mihin Jack jätti Angelican ja sitte niiden täytyy selvitä molemmat siellä samalla saarella, mikä voi olla hankalaa. Sitte tarinan jossain vaiheessa ne kuitenki rakastuu.
      Juu pitää siinä tarinassa jotaan muutaki olla mut en oo viel keksiny...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1681
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1351
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1309
    4. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1307
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1305
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      7
      1284
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1254
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1230
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1190
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1163
    Aihe