Finalistit Oy- kokemuksia?

Onko kenelläkään kokemusta tuollaisesta tekemarkkinointifirmasta kuin Finalistit Oy? Mitä siellä tehdään, myydäänkö lehtiä? Onko positiivisia vai negatiivisia kokemuksia? Miten kohdellaan työntekijöitä? Onko rehellistä toimintaa? Tuleeko palkat ajallaan?
Tekisi mieli hakea töihin tuonne Finalisteille mutta heidän nettisivujensa mukaan paikka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja siksi epäilyni heräsivät luonnollisesti :)
Onko tietoa kyseisestä paikasta siis ja millaisia neuvoja olisi antaa?
Ilmianna
Jaa

30 Vastaustahttp://keskustelu.suomi24.fi/node/8939371#comment-53291521

Tuol löyty keskustelua täst aiheesta. Ei kovi mairittelevia seikkoja useat ole mitä tulee keskustelus esille, mutta jokaine tekee omat ratkaisut.
Ilmianna
Jaa
Ainakin laajenee nopeesti joten kaippa siel joku saa kauppaa aikaan
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
0 VASTAUS:

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
fksdlfsf
Ilmianna
Jaa
Ei todellakaan kannata mennä tonne töihin! Sairain ja kuvottavin riistotyöpaikka, missä olen ikinä ollut! Eikä makseta edes palkkoja.

Tuolla paikassa on monessa pahasti vialla. Esim ensin luvattiin että saa valita kiinteän tai provisiopalkan, työt aloitettua ilmoitetaan että vain provikka. Yritetään saada kaikki kirjoittamaan pitkiä määräaikaisia sopimuksia, jolloin et pääse lähtemään tuolta mihinkään. Ylipäätään työsopimuksen kirjoittamista joutuu kyselemään ainakin viikon, ennen kuin mitään tapahtuu.

Vessassa saat käydä vain tauolla ja jos muuten yrität käydä, sinua hoputellaan takaisin töihin.

Palkkapäivä tuli ns kuukauden myöhässä, eli esim tammikuun palkka tuli (ts piti tulla) helmikuun viimeinen päivä. Finalistit ei kuitenkaan maksa ainakaan kaikille työntekijöilleen palkkaa, joillekin palkka tulee vajaana ja joillekin ei ollenkaan. En osaa sanoa saako kukaan palkkaa oikein, koska itse en ainakaan saanut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Tervetuloa kerhoon. Koeajalla irtisanouduttuani ei palkkoja kuulunut tehdyistä kaupoista. Esimiehet ja työilmapiiri on ihan ok ja hyvä maku jäi paikasta, mutta palkkaani en saanut.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Mä sain puuttuvan palkkani kun sen oikeusteitse hain, mutta sitä ennen tuli uhkailua ja törkeitä soittoja ton paikan pomolta.
Ilmianna
Jaa
Mä oon ollu töissä finalisteilla ja aivan mahtava paikka olla töissä jos telemarkkinoinnista tykkää. Palkka tuli ajoissa, mukava työilmapiiri ja kaupungin parhaat provisiot.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Kaupungin paras provisio? Se progressiivinen palkkamalli on finalisteilla hirveetä riistoa ja orjatyötä. Ota pää pois perseestä, ellet ole pomo...
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Hain Finalisteille töihin ja mulle tuli kutsu työhaastatteluun.. kuullostivat oikein mukavilta puhelimessa. Palkkaa luvattiin 7e/h vaikka mitää ei myis. Eli kunhan töihin ilmestyy.. Kuullostaa just hyvältä firmalta :D ku monessa paikassahan palkka perustuu siihen mitä myyt.. tossa tulee sen 7e päälle vielä ne bonukset sun muut ;)
Ilmianna
Jaa
Se on kyllä joko bonus palkka tai provisio palkka, ei molemmat!
Olen vasta finalisteilla aloittanut ja ihan mukavalta vaikuttaa, toivottavasti palkat tulee !
Ilmianna
Jaa
hyvä paikka, ei mitään riistoa. Esimiehet on mukavia ja palkat maksetaan ajallaan, oikean suuruisina.
Ilmianna
Jaa
Itse olin eilen työhaastattelussa ja haastattelija vaikutti tosi mukavalta.
Palkkaus vaikutti reilulta ja täytyy toivoa, että toimii kanssa.
Varsinkin Filalistien kannalta koska mä en ois jättämässä asiaa sikseen.

Ja täytyy toivoa, että työilmapiiri on mukava ja tulee sitten kaikkien kanssa toimeen.

Ainut vittumainen puoli mikä tuli huomattua oli se, että kaikki on ängetty samaan huoneeseen ja siellä sitten hölistään kilpaa, mutta minkäs teet.
Kai siihenkin ajan kanssa tottuu, että saa huutaa kilpaa muiden työntekijöiden kanssa puhelimessa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ihan oman maisemakonttorinko oisit toivonut ja SINÄ vaikutat ratkaisevasti itsekin työilmpariin ja siihen tuletko toisten kanssa juttuun. Vähintään puoliksi nuo SINUSTA ITSESTÄ kii.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Kuulostaa liian hyvälle... Mille paikkakunnalle jsgf olet menossa? Mulla on haastattelu ensi viikolla enkä tiedä kannattaako mennä?
Ilmianna
Jaa

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Turussa olin heillä hetken aikaa, eikä kyllä ole mitään pahaa sanottavaa. Mukava työporukka, hyvä pomo, rento ilmapiiri ja palkka tuli ajallaan. Itse myyntityö on aivan paskaa, mutta se nyt ei johdu firmasta, samaa se on kaikilla. Jos telemarkkinointia kestää, niin ei muuta kuin sinne vaan!
Ilmianna
Jaa
Ihan hyvä paikka, suosittelen!
Ilmianna
Jaa
Tosiaan, itse kävin finalisteilla pyörähtämässä ja ekan 4h jälkeen päätin lopettaa. Tiesin jo aikaisemmin mitä telemarkkinointi työ on. Kyllä ne tyypit siel ihan mukavan olosii oli, mutta pari seikkaa ärsytti niin paljon, miksi loparit otin.

1) Vetkutti työsopimuksen kanssa ja kun pyysin, että saisinko edes nähdä sitä etukäteen, jotta tiedän vähän systeemejä "EI! EI MISSÄÄN NIMESSÄ! Näät sen sit parin päivän päästä". Mun mielestä ois kiva nähdä, mihin paikkaan sitä ryhtyy. Koska niiden sanalliset jutut muuttu koko ajan, nii ois siin ollu mustaa valkosella.

2) Työhaastattelussa sanottiin, "Palkka on 7-10eh provikat" Paikan päällä sit sanottiin, että minimissää se voi olla 5e, ja se on joko minuuttimääräisesti soitot tuntia kohden tai provikat. Elikkä aika paljon muuttui. Siinä kun olin lähtöä tekemässä ja mainitsin asiasta, että alunperin sanottiin molemmat, nii se rupes sössöttään jtn "Noh, kyl se tavallaa nii on, et ne molemmat tulee..." Blaa blaa ja bull shit sanon minä!

3) Tein hyvin siellä kauppoja. Jonkin sortin nikotiiniriippuvuus oli ja vähän alko kiristämään hermoja. Pyysin kohteliaasti, että saisinko käydä 2min röökillä. Ei olisi ollut keltään pois. Koska huomasin itse, että rupesin olemaan puhelimessa töykeä ja hermot oli tosi kireellä. Sanoi vaan "Taukoajat ovat sitä varten". Ja tosiaan, kun mä olin ollut 3h töissä ja muut sellaset 6h, nii mä olin siin toimistos tehny toisiks eniten kauppoja. Että sen verran vois antaa kunnioitusta kun myy hyvin.

Ja kummastelin seinäl olevaa lappua, jossa luki jotain sairaslomista, että niitä ei kuulemma kelpuuteta. oli jtn tällästä "Jos pystyt menemään lääkäriin hakemaan todistuksen, pystyt kyllä tulemaan töihinkin"

Ja vähän kyl ihme maku jäi. Mie kun kuvittelin, että oisin saanu hyvän työpaikan, mutta onneksi minä tajusin heti, että mua ei puhelinmyyntifirmat toista kertaa vedätä.
Ilmianna
Jaa
Älä vittu ikinä mene. Paska paikka ei saada ees palkkaa ja muutenki vitullist riistoo. Mee mielummi vaiks siwan kassal saat ainaki palkan
Ilmianna
Jaa
Joo itsekin olen tosiaan ollut aikaisemmin parissa erissä telemarkkinointifirmassa ja ei ole todellakaan tällaista pahaa sanottavaa niistä kummastakaan, toisin kuin Finalisteista.

Kiinnitin huomiota tässä keskustelussa siihen, että noi positiivisten kokemusten kirjoittajat kirjoittaa joko aivan utopistista shaibaa (mistä kuulee heti että ei ole kosketusta todellisuuteen), ja loput "ainakin VAIKUTTI ja KUULOSTI tosi kivalta jee, ne siellä LUPAILI ja SANOI kaikkea tosi kivaa jeejee!!!".. Eli teillekin on puhuttu samaa valheellista kakkaa ja sit uskotte sen kiltisti?

Miettikää nyt, joutuisko kiva firma, oikeasti hyvä työpaikka, hakemaan KOKOAJAN lisää työntekijöitä? Ei siellä varmaan olis noin sairasta työntekijäkatoa, jos olis oikeesti niin hyvä paikka.

Lisäks kun lopulta ne maksamattomat palkat saa oikeusteitse haettua, pistetään kirjoittamaan joku muutaman vuoden mittainen salassapitosopimus. Ette varmaan tullu tätä ajatelleeksi? Vaikuttaa ihan varmasti siihen miks vaan kaikki asioista tietämättömät kertoo täällä "positiivisia kokemuksia" (lähinnä siis toistelee sitä hienon kuuloista utopistista kakkaa mitä haastattelussakin ne on syötetty suut ja korvat täyteen uskomaan silmät sinisinä).

Vielä kerran: Aivan sairaan surkea työpaikka, älkää menkö. Saatte parempaa duunia muualta, ja jos telemarkkinointi niin kiinnostaa niin valitkaa joku muu firma.
Jos tätä ei voi uskoa niin varmaan sit tarvii käydä kantapään kautta kokeilemassa että paska ei kääntelemällä ja vääntelemällä parane.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Ja "rakentavaa keskustelua".
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
ottaako kukaan näitä kommentteja lukiessa huomioon, että positiiviset kommentit ovat todennäköisesti itse yrityksen kirjoittamia
Ilmianna
Jaa
Ja negatiiviset kauppaa saamattomien luusereiden. Tai voi olla kilpailijoidenkin. Mutta onko teille luuserimyyjille edes teoriassa mahdollista että joku olisi saattanut hommassa pärjätäkin? Vaikka luonnollehan se ottaa kun ei itse pärjää.
Ilmianna
Jaa
Kokeilin tota hommaa ja toi firma oli kyseessä. Työpaikkana varmaan ihan mukava, mut toi homma ei ainakaan mulle sovi yhtään. Ennemmin tyhjennän vaikka likavesikaivoja. Tuli vähän korni ja pelle olo, kun iso äijä kaupittelee jotain aku ankkaa ja siel joutuu lukee aina ton saman tekstin mitä lapussa lukee, ei saa poiketa yhtään. Jos sais käyttää luovaa ajattelutapaa nii sitte vois onnata. Mut joo siitä tuli ennätyksellisen lyhyt työsuhde 2 tuntii ja olikohan se vartti päälle". :D Mut joo ei oo mun ala.
Ilmianna
Jaa
Olipa hyvä ku luin näitä kommentteja, mulla olis kolmen päivän päästä työhaastattelu, mut taidan olla menemättä. Kaikilla tai suurimmalla osalla ei ole hyviä kokemuksia tästä firmasta, ihmettelin kun sinne oli neljä ilmoitusta kerta hakuna mollissa, kiitokset kaikille kirjoittajille, oletukseni sai vahvistuksen, ei tuonne.
Ilmianna
Jaa
Älkää helvetissä menkö töihin finalisteille. Ensinnäkin 7€/h takuupalkka, jonka nämä kusipäät sieltä lupaavat on aivan paskapuhetta.

Takuupalkka kulkee kyseisellä firmalla nimellä "aktiivisuusbonus" ja jotta tämä aktiivisuusbonus maksettaisiin, sinun tulee olla aktiivinen (eli soittaa kokoajan) ja noudattaa ohjeita. Mikäli et näin tee, sinulle annetaan huomautus aka merkki, ja jos merkkejä tulee 10 kuukaudessa ei aktiivisuushevonpaskabonusta tule.

Mikäli asiat kuitenkin meinaavat mennä liian hyvin, ja myyt kohtuullisesti, mutta kuitenkin niin, että provisiopalkkasi jää alle 7€/h tasoa, keksivät finalistien toimiston pomot (lue: itseään ylivertaisena bisnesammattilaisena pitävät mulkut) sinulle aivan joutavia syitä, joiden turvin voivat antaa sinulle merkin jos toisenkin.

Esim. Itselläni ja kahdella kaverillani kävi niin, että kuun viimeisenä päivänä ja koko työsopimuksen viimeisenä päivänä, tuli 9, kyllä yhdeksän vitun merkkiä. Näin siis varmistettiin ettei tälle loppuun ajetulle soittelijalle tarvitse ainakaan maksaa takuupalkkaa.

Joten hyvät ihmiset älkää jumalauta menkö pilaamaan moraalianne tuonne helvetin koloon, jossa vanhuksille pakkokaupataan lehtiä. (Mikäli moraalisi kuitenkin kolkuttaisi, ja jättäisit yhden mummon rauhaan ennen kuin hän lehden on ostanut, kilahtaa sinulle merkki tai pari, sillä et noudattanut myyntiohjeita.
Ilmianna
Jaa
Terve! Vaasaan haetaan 3 Finalistia. Puntaroin tässä haenko sinne vai en. Etsin koulutustani vastaavaa työtä (liiketalouden tradenomi) ja minua kiinnostaa lähinnä kaikki moniouoliset toimistosihteerin tehtävät, etenkin markkinoinnin puolella. Tämä firma kuulostaa kuitenkin hauskalle, mutta mielestäni ei ole hyvä merkki jos kyseinen firma hakee uusia työntekijä liian usein. Sehän tarkoittaa, että siellä ei työntekijät viihdy.

Jos jollain on vinkata energiselle mimmille toimistosihteerin paikkaa Vaasasta, niin viestiä tulemaan! Kokemusta löytyy rutkasti asiakaspalvelutyöstä ja toimistoharjoittelin tehtävästä :)
Ilmianna
Jaa
Olin juuri ensimmäisen työpäiväm kyseisessä paikassa. Lopetin päivän päätyttyä. Työsopparia en saanut nähdä ja ainoastaan provisio palkka. Luvattiin tablettia jos töihin pääsee, ei tullut eikä tule. Kamalaa riistoa en suosittele.
Ilmianna
Jaa
Siis saako finalisteilla tuon 7€/h takuupalkan?
Ilmianna
Jaa
Kannattaisikohan käydä katsomassa paikalla itse ja jättää nettikeskustelu omaan arvoonsa?
Ilmianna
Jaa

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmianna
Jaa
Ei ole mitään valitettavaa paikasta. Palkka kulkoo hyvin eikä oo ollu mitää ongelmia. Menkää itse kokeileen ja katsokaa millasta on ja sopiiko omalle kohdalle.
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Finalistit Oy- kokemuksia?

Onko kenelläkään kokemusta tuollaisesta tekemarkkinointifirmasta kuin Finalistit Oy? Mitä siellä tehdään, myydäänkö lehtiä? Onko positiivisia vai negatiivisia kokemuksia? Miten kohdellaan työntekijöitä? Onko rehellistä toimintaa? Tuleeko palkat ajallaan?
Tekisi mieli hakea töihin tuonne Finalisteille mutta heidän nettisivujensa mukaan paikka kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta ja siksi epäilyni heräsivät luonnollisesti :)
Onko tietoa kyseisestä paikasta siis ja millaisia neuvoja olisi antaa?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta