Chihuahua kasvattaja lohjalla

Rusinakuppi

hei
oletteko törmänneet kasvattajaan lohjalla
ei kennelnimeä, myy koiria mukamas kunnollisena kasvattajana mutta onko sitä
jättävät myynti-ilmoituksia nimellä S.S ja M.L ( Sari ja Martti )
myy sekä rekisteröityjä että paperittomia koiria, useampi pentue samaan aikaan myynnissä. ilmoittaa monissa eri paikoissa mm apula, keltainen pörssi. ilmoittelee eri nimillä

14

4677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • EIpaperittomia

      Vastasit itse jo tekstissäsi kysymykseen kunnollisuudesta. Kunnollinen kasvattaja ei ikinä myy paperittomia pentuja.

      • Rusinatusina

        no totta, mutta nämä myyvät sekä papereilla että ilman
        epäilen pentutehtailua


    • maija22222

      älä ihmeessä osta koiraa heiltä. en suosittele, pentutehdas jossa myydään myös paperillisa koiria välillä

      • Traumat

        Todella, paikasta tuli tehtailun maku. Myyjää ei kiinnosta mihin kotiin koira menee tai ei kerrottu koirien terveydetilasta mitään. en voi suositella. Ympäristö järkyttävän epäsiisti. Jos ei voi itsestään huolehtia, kuinka eläimistä??


    • Kasvattajia

      Suomalaisia chihuahua kenneleitä löytyy osoitteesta: www.chihuahuakennelit.com

    • 12+20=?E

      EI TODELLAAN OLE PENTUTEHTAILUSTA KYSYMYS. KOIRAT HOIDETAAN, SIELLÄ TODELLA TARKKAAN, KOIRAT, SAUNOVAT JA OVAT HEILLÄ PERHEENJÄSENINÄ, NUKKUVAT SAMASSA SÄNGYSSÄ JA RAKASTAVAT HEITÄ, KUIN OMIA LAPSIAAN. OLEMME ITSEKIN OSTANEET PENNUN HEILTÄ JA TOINEN PENTU ON TULOSSA HEILTÄ. IHMISET, JOS OLETTE NIIN KATKERIA, ETTE SAA OMAA CHIHU PENTUA, KOSKA KASVATTAJA ON NIIN TARKKA, MIHIN PENNUN HALUAA JA HALUAA JATKOSSAKIN, OLLA YHTEYDESSÄ. OTTAKAA EHDOTTAMASTI OMA RAKAS CHIHU PENTU TÄÄLTÄ, MISSÄ RAKASTETAAN KOIRIA SYDÄMESTÄ. JA HUOMAA AINA EMOSTA, JOS ON PENTUTEHTAILUSTA KYSE, JOTEN TARKKAILKAA EMOA, JOKA AINA PITÄISI, OLLA NÄHTÄVILLÄ. RAKKAUDELLA TEITÄ MUISTAEN.

      • HohHoijaaTaas

        Miksi siis tehtailee paperittomia pentuja?? Kyllä silloin on jotain hämärää kyseessä, ellei pentuja rekata, ne ovat mahdollisesti välipentueita joilla nartut vedetään loppuun asti. Siinä kuules ei saunoomiset auta..

        Niin kauan kun ihmiset ovat läpityhmiä ja ostavat tällaisista tehtaista oman pentunsa, niin homma ei lopu ja koirat vaan kärsivät. Mutta kuten olen todennut jo aikoja sitten, ihmist ovat tyhmiä, itsekkäitä eivätkä tahdo avata silmiään kun tässä halpa pentu, mutta emän kustannuksella..


      • voi rähmä

        Todellakin pentutehdas jos ilmenee välipentueita. Ei kennelnimeä edes myönnetä tuollaisille jotka ei noudata kennelliiton jalostusohjelmia ja sen vuoksi juuri voi olla etteivät haluakkaan kennelnimeä kun rikkovat sääntöjä liian tiheällä pennutuksella ja haluavat emästä joka sentin irti mitä mahdollista, siis joka juoksuun pennut niin ei siinä emälle jää aikaa toipua edellisestä pentujen rasituksesta. Rakkaus ei liity tähän mitenkään vai rakastetaanko niitä rahanteko välineenä. Aina niitä höynäytettäviä löytyy johon näin kasvatetut pennut päätyy ja tuotanto jatkuu.


      • minelan
        voi rähmä kirjoitti:

        Todellakin pentutehdas jos ilmenee välipentueita. Ei kennelnimeä edes myönnetä tuollaisille jotka ei noudata kennelliiton jalostusohjelmia ja sen vuoksi juuri voi olla etteivät haluakkaan kennelnimeä kun rikkovat sääntöjä liian tiheällä pennutuksella ja haluavat emästä joka sentin irti mitä mahdollista, siis joka juoksuun pennut niin ei siinä emälle jää aikaa toipua edellisestä pentujen rasituksesta. Rakkaus ei liity tähän mitenkään vai rakastetaanko niitä rahanteko välineenä. Aina niitä höynäytettäviä löytyy johon näin kasvatetut pennut päätyy ja tuotanto jatkuu.

        Valitettavasti niitäkin pennunostajia löytyy paljon joille tärkeintä on raha,saavat pennun halvemmalla, jos pennussa olisi pienikin vika, esim, lievä häntämutka esim.
        Mäyräkoirilla ei ole mitenkään yleinen. itselläni yksi Saksasta ostettu ja haettu, jota ei voinut ajatellakaan sisäkoirana, teki tarpeensa sisälle jne, JNE.
        Annoin erään kasvattini ystäville.Heti palautui järjestys taloon.
        Tämä koira teki tarpeensa sisälle, jaoli opettaa saman tavan muillekin
        koirilleni, mutta ei ehtinyt.
        Tuosta euron kuvat silmissä kasvattajalla saatte unohtaa.Pennutus on kallista puuhaa.
        Ensin täytyy saada vieraan ihmisen arvio koirasta eläinlääkärin lausunto,
        astutusmaksut ja mahdolliset 2 kertaa uroksen luo matkakustannuksineen, jotka voivat olla kaukanakin.N ÄYTTELYKULUT MATKOINEEN UKOMAILLE.
        Tässä tilanne joka menee loistavasti, synnytykset menevät yleensä hyvin
        Sitten se vastuuntunto ja pelko, minkälaisiin oloihin koira joutuu. alinta hintaa kenelle koiransa myy. Aina saa olla varuillaan, koska ihmiset ostotilanteessa ovat mitä soveliaimpia mutta oikeassa tilanteessa itse
        sadisteja, jotka pahoinpiteleväkoiraansa .edessäpäin kaikki näyttää hyvältä-


    • Rakas 4

      Joo ! Ostin aikoinani narttu chihun ja myös Lohjalta !!! No siinä innoissani ja ihastuksessani, en osannut kaikkea kysellä :) No paperit sain ja vähän selityksiä siitä, miksi tämä, jo yksi vuotias myytiin. Koirahan on edelleenkin ihana !!! Vaan kyllä on tullut maksamaan. Lonkka leikkausta jne. Otin yhteyttä koiran myyjään, hän vastasi muutaman kerran. Vaan kun aloin kysellä ns.taustoja, yhteys loppui siihen ! En nyt sano että,kaikki Lohjalla Chihuja myyjvät, ovat "huijareita" Kannataa katsoa ja tutkia tarkkaan! Myyjän nimehän voi aina vaihataa :(

    • qwerty6

      Lainattu Anna Vanhasen blogista:

      En voisi enempää kehua kenneliä, josta Simba on otettu. Kyseinen ”kenneli” oli omakotitalo Lohjalla, jossa Simba syntyi ja kasvoi ensimmäiset 7,5 viikkoa upeassa hoivassa. Kaikki paperit oli kunnossa, näin koirin emon kolme kertaa, ja kyseinen neiti oli todella terveen näköinen, iloinen ja kaunis koira, josta omistajat pitivät hyvää huolta. Simba oli ko. koiran kolmannen ja viimeisen pentueen pentu, ja alusta asti tiesin, että kaikki oli hyvin. Maksoin Simbasta 1300 euroa, enkä koskaan kadu sekuntiakaan. Tiedän, että ne rahat on käytetty Simban ja hänen emonsa terveyden ylläpitoon ja se pieni voitto, minkä siitä kasvattaja sai, meni varmasti palkkana hyvin tehdystä, rakastavasta työstä.

    • Jhh1100

      Mikä nimi ja nro?

    • minelan12

      MEITÄ kasvattajia on moneen lähtöön eikä pennun ostaja aina tiedä mistä pennun hankkisi. Sen takia on erittäin tervetullutta, että ostaja perehtyy koko rotuun. Vaikka olen 60 vuotta kasvattanut ja omistanut koiria, niin
      YHÄ vielä hankin koiran (lk-chihun kasvattaja ei ollut mikään pentutehtailija. 0stin mitä ihanellisemman pennun häneltä. SEon rohkea,viisas. Todella ainutlaatuinen. ´komea hänkin on.
      mutta tuostRUOKINNASTA VIELÄ. Kuivamuonaksi ne saavat Canacanin nappuloita sekä koira saa lisäksi raakaa jauhelihaa ja kissa Latzin märkäruokaa.Ja terveitä 0vat olleen. kOIRA SAA PAJON LIIKUNTA joka päivä.

    • Lättynen

      Hei onko Lohjalla vielä tehtailija? Olen hankkimassa Lohjalta chihu urosta, etten vaan tuollaiseen ansaan lankeaisi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      26
      1366
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1204
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1181
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1177
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1139
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe