Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nova

Ei moraalia

Nova jutussa tuli tuomiot.Ihmetyttää se, että Tapsa on ollut tuollaisten rikollisesten kanssa tekemisissä. He ovat jo aikaisemmin saaneet tuomioita touhuistaan.
Itse en olisi tuollaisten kanssa missään tekemisissä. Mutta ehkä samankaltaisuus vetää ihmisiä puoleensa. En oikein muutakaan selitystä keksi.

11

158

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arto Merisalo on ollut Tapsan kaveri jo paljon ennen näitä Nova- kohuja. Artohan toimi yhteenikaan Tapsan autonkuljettajanakin keikoilla. Tosiystävä ei hylkää kaveriaan vaikeina hetkinä . Tapsa jaarto ovat edelleen ystäviä ja varmasti tulevat olemaankin. Ei Tapsa ole sellanen että pelkäis niin oman maineensa puolesta että jättäis kaverinsa jos/kun tämä joutuu linnaan.

      Mun mielestä tuo Merisalon 6 vuoden ehdoton vankilatuomio on ihan älytön, kun raiskauksista, pahoinpitelyistä, väkivaltarikoksista, rattijuoppoudesta, yms saa vain sakkoja tai korkeintaan pari vuotta ehdollista.
      Tässä taannoin se yks hyypiökin joka suojatiellä ajoi naisen kuoliaaksi autolla sai 400 euron sakot eikä muuta rangaistusta.
      Eihän se Merisalo edes itselleen niitä rahoja haalinut vaan antoi muille.

      • ole jo hiljaa !

        Oliskohan nyt Justiinalla aika pitää suunsa kiinni. Alkaa tulla niin tyhmää juttua rikollisuudesta, että taidat olla itsekin mukana noissa kuvioissa.

        Ainakin ihan helvetin kakara sinä olet !


    • Ei moraalia

      Niin, tosiystävä ei hylkää. Merisalo antoi yli 180 000 Tapsalle konserttikiertueeseen.
      Ja kukahan ne rahat loppujen lopuksi maksaa? On turha haukkua jotain oopperaa ja laulajia kuinka elämä on helppoa. Tapsa sai aika tuen vastineetta. Kukahan se helppoa elämää on elänyt?

    • Gilla*

      180 000 on vain pieni suolaraha kun vertaa millaisia määriä oopperantukemiseen syydetään vuosittain.

    • trrrrrryr

      Yhdelle oopperalaulajalle?

    • Narsismi kukkii?

      Aihetta sivuten:
      Täällä on käyty keskustelua Tapsuliinin mahdollisesta narsismista mutta enpä loppujen lopuksi tiedä kuka tällä palstalla lienee se suurin narsisti.....
      Nimimerkki "justiinax" Liinilä on aina kuin perseeseen ammuttu karhu kun joku uskaltaa heittää poikkipuolisen sanan Tapsuliinista ja vastaavasti kuin hunajaa saanut karhuemo kun joku ylistää Kansantaiteilijaa. Vastaavasti toinen nimimerkki "Gilla*" Tähti-Liinilä tekee sitä samaa ja pitää itseään vielä jonain tähtenä! Kuten tässäkin käydystä keskustelusta todistettavasti näkyy....

      "Narsismi on persoonallisuushäiriö. Häiriölle on tyypillistä erilaiset suuruuskuvitelmat, voimakas ihailun tarve ja empatian vähäisyys. Häiriöstä kärsivä kokee olevansa oikeutettu erikoiskohteluun,on kateellinen tai ylimielinen.
      Narsismi ilmenee sosiaalisessa käyttäytymisessä, ja ihmiseltä puuttuvat tietyt hillitsevät mekanismit, esimerkiksi syyllisyyden- ja häpeäntunteet. Hän ei kykene myöntämään epäonnistumista."

    • NiinOnAinaOllut

      Wikipediassa http://fi.wikipedia.org/wiki/Jippu kerrotaan, että Jipun isä on oopperalaulaja Jorma Elorinne. Iltalehdessä http://www.iltalehti.fi/viihde/2012041915474315_vi.shtml Jippu kertoo Merisaloista:

      "Jippu on nuorena asunut Merisaloilla useamman vuoden.

      - Tämä on aivan järkyttävä asia. Sydämeni murtuu, kun ajattelen sitä. Merisalot ovat kasvattaneet ja pelastaneet minut. He ovat perheeni, ja rakastan heitä, Jippu sanoi Iltalehdelle."

      Hyvät ihmiset, ymmärtäkää ja uskokaa, että harvat meistä ovat läpeensä hyviä tai läpeensä pahoja. Sitä ei ole Tapani Kansa, ei Arto Merisalokaan, tuskin Jippukaan tai Jorma Elorinne. Tämän todettuani mieltäni jää askarruttamaan se, miksi Jippu ei ole voinut asua vanhempiensa luona.

    • hmmmm....

      Sijaiskotiin sijoittamisella saattaa olal esim. sellaiset syyt ,että jos vaikka jipun biologisilla vanhemmilla oli jotain päihdeongelmia tms. etteivät pystyneet huolehtimaan lapsestaan.

      Minusta tuo Arto Merisalo vaikuttaa jotenkin suoraselkäiseltä tyypiltä tuosta nova kohusta huolimatta. Nyt kun he saivat vedota siihen miksi heidät pitäisi päästää vapaaksi siihen asti kunnes asiaa käsitellään hovioikeudessa, niin Merisalo ei mitään ihme selityksiä sepittänyt, vaan oli vain todennut ,että olisi helpompi valmistautua hovioikeudenkäyntiin jos saisi olla vapaana, mutta se Tapani Ylisaunamäkihän oli keksinyt ihan ihme selityksiä ja vedonnut mm. ikäänsä, terveyteensä, asemaansa , että hänet vapautettaisiin.

    • Ylpito hei!

      Miksi täällä ei puututa ja poisteta viestejä jotka eivät liity Tapani Kansan musiikkiin. Miten joku Jippu ja hänen asumisensa liittyvät Tapsaan?
      Jos jostain Jorma Hynnisestä kirjoittaisi, ylläoito poistaisi sen viestin heti.

    • tadaa!!!

      Älkää syyttäkö turhista ! Ei Tapsa Kansa ollut tehnyt mitään väärä tässä Nova- jutussa. Isojen konserttikiertueiden järjestäminen suomessa on tuhottoman kallista. Tuskin kukaan laulaja kieltäytyisi siitä jos joku taho tarjoutuu sponsoroimaan kiertuetta isolla summalla. Tuskin kukaan laulaja ryhtyisi myöskään selvittämään, että onko sponsoroiva firma veloissa ja jos on niin miten suurissa .

    • Tadaa Tadaa vaan

      Kyllä roiston roiston löytää ja tunnistaa!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe