Ayia napa 30. heinäkuuta!

Matkaaja

Elikkä meitä olisi 8 hengen poika porukka lähdössä napaan siis 30. heinäkuuta viikoksi. Hotellina meillä on Anthea. Kyselisin vain että onko muita suomalaisia tulossa samoihin aikoihin tai jopa samaan hotelliin?

Ja sitten totta kai te jotka olette naplla jo olleet niin onko tuo hyvä ajankohta olla siellä että kuinka paljon siellä on porukka ja nuoria tuohon aikaan?

Ja sitten ruuan ja juomien hinnat myös kiinostaisi jos jollain on niistä tietoa? :)

Kiitos vastauksistanne jo etukäteen!!

4

246

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jempsu

      Ollaan tulossa mun kaverin kanssa samoihin aikoihin sinne :) Toivottavasti siellä vielä on meininkiä sillon, mut kyl mä niin uskoisin ;)

    • NAPA

      Oltiin viimevuonna tyttöjen kanssa Napassa pari viikkoa aikasemmin heinäkuussa ja sillon oli paikka aivan täynnä! Eli pitäis tuolloinkin olla vielä aivan mahtava meno että ei mitään hätää!

      Anthea on mahtava hotelli! Oon ite käyny napassa kahesti ja molemmilla kerroilla yöpyny siellä! Mukava henkilökunta ja asiakaskunta koostuu tuohon aikaan nuorista bilettäjistä, suurimmaksi osaksi briteistä mutta löytyy myös pohjoismaalasia varmaan jonkinverran myös. Antheassa on kaksi allasta joista toinen on allasbaarin luona ja siellä kuuluu musiikki. Se on täynnä varmana heti aamusta. Käytiin ite heittämässä pyyhkeet aurinkotuoleille varaukseksi ku tultiin baarista ja mentii sitte parintunnin unien jälkee ottamaan aurinkoa. Antheasta kestää The Squarelle eli baarikadulle noin 1min kävellä jos osaa oikean reitin sellasia luostarin luota meneviä portaita pitkin.

      Ja siis Napassa on tuohon aikaan suunnilleen pelkästään 18-30 vuotiasta bileporukkaa liikkeellä! Ylipuolet oli ainaki viimevuonna britanniasta, mukaan lukien baarien ja clubien työntekijöistä suurin osa, mutta myös pohjoismaalasta ja muualta euroopasta tullutta pilekansaa löyty! Jopa austraaliasta asti oli joitaki!

      Baarikadulla kun kävelee niin teitä tulee ahistelemaan ihanat sisäänheittäjät jotka tarjoaa teille juomatarjouksia, kuten esim. saat 3lla eurolla coktailin ja shotin. Kaljan hinnoista en valitettavasti tiedä mitään. Baareissa juominen oli aika halpaa ainakin kun joi coctaileja ja shotteja ja naiset saa monista paikoista esim Castlesta clubilta ilmasta skumppaa alkuillasta, Night clubeilla ja afterpartypaikoissa onkin sitten kalliimmat juomat että kannattaa alotella hotellissa ja muisssa baareissa iha kunnolla!

      Napassa normibaarit on johonki 2am asti auki ja sitten yökerhot hmm oisko johonki 4jään en oikee oo varma ja kun noin 2-3 aikaan aukeaa Aqua ja River Reggae jotka on mahtavia after party clubeja jotka on aamun sarastukseen asti avoinna! Molemmista löytyy uima-altaat! River Reggae on henk.kohtanen lemppari, se on sellasen viidakon keskellä ja siellä voi tanssia tai istua niin sisällä kuin ulkonakin! Afterpartyihin tulee myös muiden baarien sisäänheittäjät ja muut työntekijät bailaamaan.

      En muista yhtään paljon kaupoissa maksaa juomat mutta halvempia oli kuin suomessa. Ruoka taas oli muistaakseni aika hintavaa. Ravintoloitten hinnoista en sitten myöskään hirveenä voi sanoa ku meni reissu aika lailla mäkkärilinjalla..

      Ollaan ite kaverin kanssa menossa takasin tänä vuonna kesäkuussa ja saadaan ehkä sieltä töitä joten saatetaan olla iha elokuuhun asti :) Ollaan siis 19-vuotiaita tyttöjä molemmat.

    • tyttö 18

      Kuinka paljon maksaa noihin jatkopaikkoihin sisään? ja onko kauheet jonot, että monelta kannattaa alkaa siirtymään noigin jatkopaikkoihin? :))

    • NAPA

      Hmm apua nyt tuli vaikea kysymys :D Ainaki ku toukokuussa oltiin niin Aquan sisäänheittäjiltä sai ostaa lippuja jotka makso 5e ja niihi sisälty yks drinkki siihen hintaan (sielä baarissa maksaa muutenki drinkit sen 5e jote erittäin halpa lippu), mutta en sitte muista oliko heinäkuussa samallalailla ku sillon oli vähän enemmän porukkaa.

      Monissa alkuillan baareissa sisäänheittäjät lupaa drinkkialennuksien lisäksi myös sisäänpääsylippuja clubeille mm myös Aquaan. Siks en oikee tiiä nuita hintoja ku mentiin Aquaan yleensä nuilla lipukkeilla.

      River Reggaen hintaa en myöskää tiiä ku mentiin sinne aina jonkun baarin työntekijän kanssa joten päästiin ilmatteeks jonojen ohi hehheh... Riveriin oli ainaki jonkin verran jonoja johonki aikaan, mutta nää aikakäsitykset on jostain syystä vähän huteria joten ei mitään hajua mihin aikaan mihinki mentiin... eli vinkkinä sanon että tutustukaa työntekijöihi ja menkää niitten mukana jatkobaareihi ja nightclubeille! :D

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 166
      4616
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      118
      4207
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      25
      2770
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1901
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1774
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1669
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1660
    8. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      94
      1615
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1573
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1521
    Aihe