Hypnoosiliitto ja eksorsismi?

jo on riivattua

Tunteeko kukaan eksorsistista hypnoosia? Mikä on Hypnoosiliiton kanta? Liiton koulutuspäivät, kevät 2012, tulossa mm hän:

"Heli Sarren ja Marja Rintalan luento ja siihen liittyvä demonstraatio valottaa valtaustilatyöskentelyn pääpiirteitä. Valtaustilatyöskentelyksi nimitetään Yhdysvalloissa ja Englannissa viime vuosikymmeninä kehitettyjä menetelmiä tarkoituksena poistaa ihmiseen tarrautuneita henkiolentoja. Marja Rintala on peruskoulutukseltaan sairaanhoitaja. Hän on tehnyt elämäntyönsä diakonissana ja on tällä hetkellä eläkkeellä. Näkemisen lahja ilmaantui Marjalle yllättäen kevättalvella 2004, minkä jälkeen hän on työskennellyt yhdessä Heli Sarren kanssa. Kevyessä transsissa Marja näkee asiakkaan auran, häneen mahdollisesti tarrautuneet ja niiden laadun, ja apuna tarrahenkien poistamisessa ovat auttajat: valonsoturit, henkilääkärit ja oppaat. Marjan kautta voidaan saada yhteys elämästä poistuneisiin selvittämättä jääneiden asioiden työstämiseksi. Hänen syvänäkökykynsä tekee mahdolliseksi myös asiakkaan fyysisen tilan tarkistamisen. Heli Sarre toimii istunnon ohjaajana."

http://tinyurl.com/vapaaksiriivaajista

http://www.hypnoosi.net/phpBB2/viewtopic.php?f=6&t=99

10

132

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • pikaterapiaa

      Hypnoosiliiton Heljä Suuronen-Geibin (Sarren) kirjoittajakumppani K. Berg väitti pari vuotta sitten Ultra-lehdessä "parantaneensa" jopa transsukupuolisuuden räyhä-,tarra- ja riivaajahenkien karkotushoidolla. Yksi sessio, 30 minuuttia.

      • jäsenkö?

        Noissa Ultra-lehden jutuiss hän mainitsi myös hypnoosin käytön henkienpoiston yhteydessä.

        Onko Katrina Berg muuten myös Hypnoosiliiton jäsen? Nimeä ei löytynyt listoilta.


    • Kuksugare

      Facepalm.

    • jo ent.

      Monissa kultti-yhteisössä on aina ns. johtajan palvontaa, kuten myös uskonnollisissa lahkoissa.
      Miten asiat on maallikkohypnoosissa. Se ainakin on varmaa, että etiikka on täysin kadonnut hypnoosiliitosta. Että mitä on tultu tehtyä hypnoosiliitto. Mihin olet menossa ?

    • Räyhäh.

      Olisiko joku räyhähenki iskenyt koko maalliseen hypnoosiin.
      Ja eikun manaamaan nitä pois. Koska tulee manauskoulutuspäivät ?

    • Itsensä tyhmäksi tun

      Heljä Suuronen-Geib siis esiityy toukokuussa Hypnoosiliiton päivillä, aiheenaan paino-ongelmat. Onhan hän julkaissut kirjankin aiheesta Kivikautinen ruokavalio.
      Mehän voisimme kaikki mennä aikamatkailussa tämän Heljän ohjauksessa turkimaan mitä söimme edellisissä elämissämme.
      Ja sitten tuo tajunnalllisuuden oppi-isä vielä pitää luultavasti shamnaistisen luennon kaiketi noitarumpuineen aiheesta Uni ja ikiviisaus, niin eiköhän päivien jälkeen enemmistö ole kypsää tavaraa eroamaan Liitosta.

      Vapaaksi henkien vallasta?Apr 20, 2012 05:52 AM
      Hypnoosiliiton kouluttaja (Suuronen-Geib)&Berg&Rintala: Vapaaksi henkien vallasta, Lootus-kirja 2008. Valtaustilaterapioissa karkotetaan räyhä-, tarra- ja riivaajahaltioita ihmisestä. Se on siis eksorsimia. SHY-kouluttajan hypnoosihaltioista ks. lisää Peter von Harpen toimittamasta kirjasta Suggestio (SSTL-SHY 2000).

      Rehellisyyttä kehiin, "ex-liittolaiset", outohoitoja ja erikoisuuksia on ollut ennen tätäkin H-liiton päivillä!?

      H-liiton johdon päätyminen holttilaisten johtohahmon puolustuksen lausunnonantajaksi ei ehkä tullutkaan ihan nurkan takaa.

    • Myös itsensä tyhmäks

      Olisi kiintoisaa tietää, mikä taho pyysi Liiton Pj:aa Hovioikeuteen puolustuksen todistajaksi.Kun tällä h:llä on vähäinen hypnoosikokemus, on kait käynyt joskus Koivusen ja Rimaajan 3:n viikonlopun kurssituksen. terpapiatyötä tuskin on tehnyt, ainakaan hänen nimeään ei ole Hypnoosiliiton terapeuttilistalla. Saatikka sitten Terhikki-luettelossa. Saatikka että olisi terveydenhuollon henkilöstöä.
      Vahinko ettei Hovioikeuden pöytäkirjoista käy ilmi, mitä hän todistellut! Kulttimaisuudestako, suggestiivista otteistako, riippuvuussuhteistako vai mistä?
      Kaikista noista aiheista Prof. Hannu Lauerma todisti Käräjäoikeuden istunnossa. Ja onneksi tuon silloin alaikäisen tytön hyväksikäyttö syyte meni ja läpi ja tuomio pamahti. Tosin van ehdollisena.

      • näin se on

        Olisi mielenkiintoista tietää mistä tiedät salaisia asioita hovioikeudenkäynnistä? Ei hovioikeuden pöytäkirjoissa mainita mitään todistajista!

        Hovioikeus ei kuitenkaan ole katsonut, että Lauerman todistelu kulttimaisuudesta, suggestioista, riippuvuussuhteista tai muista olisi ollut todennäköisestikään tapahtunutta ja totesi kansanparantajan syyttömäksi.

        Lainaan:
        "Ja onneksi tuon silloin alaikäisen tytön hyväksikäyttö syyte meni ja läpi ja tuomio pamahti. Tosin van ehdollisena. "

        Miten niin ONNEKSI? Onko sinulla jotain tietoa asiasta, vai miksi toivot jollekin tuomiota tai jotain pahaa? Eikö oikeuden tarkoitus kaikesta huolimatta ole ottaa selvää totuudesta? Vai onko sen tarkoitus vain toteuttaa tietyn tahon mielivaltaa? Tai tuomita vaihtoehtohoitajia, koskapa nämä joka tapauksessa ovat kuitenkin tehneet jotain pahaa tai ovat ainakin arveluttavia? Eikö syyllisyydellä ole mitään merkitystä? Hypnoosipiireissä tehdään ihan omaa lakia ja moraalia?


    • faktoja

      näin se on: "Hovioikeus ei kuitenkaan ole katsonut, että Lauerman todistelu kulttimaisuudesta, suggestioista, riippuvuussuhteista tai muista olisi ollut todennäköisestikään tapahtunutta ja totesi kansanparantajan syyttömäksi."

      Suppea tuomioseloste sisältää käräjäoikeuden selosteen liitteenä. Siinä on kuvattu Lauerman arviota. Mestariparantajaa ja koulutusyhteisön johtajaa EI todettu syyttömäksi alaikäiseen kohdistuneesta toiminnasta. Siinä näyttö riitti. Täysikäisten yhteisön "kursseilla" osallistuneiden tai "hoitoja" saaneiden osalta syytetty vapautettiin. Yhteisön "kurssit" ja "hoidot" mainittiin konteksteina myös hovioikeuden selosteessa.

      Todistajat on mainittu hovioikeuden julkistamissa papereissa.

      • näin se on

        Eli kansanparantaja mielestäsi käytti hypnoosia yhden naisen kohdalla, mutta kolme naista vain valehteli kansanparantajan käyttäneen heihinkinkin hypnoosia? Jos hypnoosia tai suggestiivisia menetelmiä olisi käytetty, olisi kansanparantaja saanut tuomion. Mutta näin ei ei ollut, joten hänet vapautettiin.

        Vaikka yhden naisen kohdalla käräjäoikeuden tuomio pysytettiin, niin hovioikeus kertoo ja tarkasti syyn siihen: "Asianomistaja oli käynyt sännöllisesti NN:n antamissa hoidoissa ja myöhemmin kursseilla. Hovioikeus katsoi, että asianomistaja oli ollut erityisen riippuvainen NN:stä ja NN oli käyttänyt törkesäti väärin tätä riippuvaisuutta ja asianomistajan kypsymättömyyttä." Tuomio muutettiin ehdolliseksi.

        Missä tuossa mainitaan hypnoosi tai suggestio?

        Vaikka tuomio pysytettiin, niin käräjäoikeuden tuomio ei ole lainvoimainen. Hovioikeudessa on tuotu esiin uusia seikkoja, on käyty kokonaan uusi oikeudenkäytni todistajineen päivineen, osin eri todistajia on kuultu kuin käräjäoikeudessa. Kai tämä nyt on vaikuttanut myös sinun mielestäsi päätökseen? Muutenhan päätös olisi ollut edelleen sama? Lue sitä uutta tuomiota, älä vanhaa!

        Tarkoittaako tämä sitä, että tuo tyttö oli ylipuhunut muut aikuiset naiset mukaan valehtelemaan hyväksikäytöstä ja suggestion käytöstä siinä? Vai miten muut naiset liittyivät mukaan? Tueksiko? Vai ahneuttaan? Vai oliko koko juttu suunniteltu yhdessä? Miksi käräjäoikeudessa ollut todistaja ei kertonut totuutta, vaan siihen tarvittiin muita todistajia hovioikeuteen?

        Sitä paitsi, ei tämä kansanparantaja käytä nimeä Mestariparantaja. Sellainen oli Penttilä. Penttilän oppiin kuuluu, että älä tee itsestäsi numeroa, kopioin muualta tähän tekstinpätkän, joka on Penttilän ohje oppilailleen:

        "Mutta alettuasi parantaa ja saatuasi kuulla ihmeellisiä kertomuksia menestyksestäsi, mikä voi tuntua käsittämättömältä niistä, jotka eivät asiaa ymmärrä, älä kerskaa äläkä petä itseäsi, luullen itselläsi olevan jonkin erikoisen lahjan. Moinen käytös on hulluutta. "

        Tuota ohjetta on tämä kansanparantaja noudattanut, hän on sen opettanut myös omille oppilailleen, mutta ihan kaikille ei mennyt perille...

        Miksi haluaisit, että kansanparantaja olisi käyttänyt hypnoosia? Hän ei edelleenkään harrasta hypnoosia, ei osaa siis. Kansanparannukseen ei kuulu hypnoosi. Jos on joskus ollut jotain shamaaneja, on se jäänyt jo kauas taakse tai toiseen kulttuuriperintöön, ei keskipohjalaiseen jäsenkorjaukseen. Siitä ja sen vaikuttavuudesta on Itä-Suomen yliopistoon tehnyt tutkimuksia, jotka löytyvät netistäkin. Jos joku on yhdistänyt näitä oppeja, niin hän on voinut niin tehdä, mutta tällä parantajalla ei näitä taitoja ole eikä hän hypnoosia mihinkään tarvitse.

        Lisäksi mollaat todistajaa ilman, että tiedät sanaakaan hänen todistuksestaan!? Mikä on motiivisi siihen? Et näköjään tiedä häenne taustastaankaan yhtään mitään, silti olet valmis arvostelemaan?

        Lainaus:
        "Ja onneksi tuon silloin alaikäisen tytön hyväksikäyttö syyte meni ja läpi ja tuomio pamahti. Tosin van ehdollisena. "

        Eikö olisi onnekasta, että tyttöä ei olisi hyväksikäytetty lainkaan? Miksi toivot, että tällaisia pahoja tekoja olisi tapahtunut? Jos et tiedä asiasta mitään, niin eikö oikeus tai totuus kiinnosta?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      130
      5055
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      32
      3187
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1827
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1790
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      19
      1655
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      71
      1501
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      11
      1295
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1276
    9. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      19
      1257
    10. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1247
    Aihe