Vilho Raatikainen pelasti tyttäremme

MarttiV.

Vilho on ollut erittäin tärkeä osa elämäämme. Kun olin ravintolassa töissä päivävuorossa, ajattelin soittaa työn lomassa Vilholle että mitä ystävälle kuuluu. Tuolloin vaimoni oli raskaana ja odotti lastamme Jonnaa. Synnytykseen oli aikaa vielä vajaa kuukausi ja kaikki oli mennyt siihen asti hyvin. Kun soitin Vilholle hän näki heti että vaimo ja lapsi ovat vaarassa ja on lähdettävä heti sairaalaan. Menin kotiin ja vaimo oli ihmeissään koska hänellä ei tuntunut olevan mitään hätää. Hän oli yksin kotona ilman puhelinta ja oli menossa päiväunille. Lisäksi asuimme tuolloin vielä kerrostalossa jolloin hän ei olisi päässyt yksin alas jos hätä olisi tullut. Lähdimme silti sairaalaan Vilhoon luottaen ja tarkistamaan että kaikki on kunnossa. Sairaalassa ei meinattu ottaa meitä vastaan koskaan polttoja ei ollut ja synnytykseen oli vielä aikaa. Mutta uskoimme Vilhoa emmekä antaneet periksi. Vaimoa alettiin tutkia ja huomattiin että paikat olivat jo vähän auki. Lapsen sydän äänet olivat heikot ja synnytys käynnistettiin vauhdilla. Samalla havaittiin että vauvan napanuora oli kiertynyt kaksi kertaa kaulan ympärille ja oli iso happi vaje. Tässä olisi voinyt käydä huonosti ilman Vilhon apua. Kiitos Luojalle ja Vilholle. Hän on nyt tämän lapsen henkinen kummi. Nyky posti -lehti teikä meistä ja Vilhosta jutun ja otsikkona oli Selvänäkijä pelasti tyttäremme hengen.

Jonna on nyt 28v., onnelisesti naimisissa ja pienen tytön äiti. Tätä vauvaa Vilho myös auttoi. Soittelin Vilholle ja hän näki että vauvan sydämessä on jotain häiriöitä. Hän lupasi että vauva kyllä selviää mutta pyytää Luojalta apua ja voimaa. Jonna oli ollut jo useamman viikon sairaalassa koska vauvan sydän äänet tosiaan olivat heikentyneet ja todettiin napanuoran painavan rintakehää. Vilho näki että nyt täytyy olla erittäin tarkkana seurannan kanssa. Varoittelun seurauksena Jonna vaati saada sydänseuranta laitteen yön ajaksi. Kun yöllä tuli kovat supistukset, havaittiin että vauvan sydän äänet eivät enää palautuneetkaan. Hoitajille tuli kova hätä ja päätettiin tehdä hätä sektio. Lapsi saatiin 1 minuutissa maailmaan ja napanuora tosiaan oli kiertynyt rintakehän päälle kaksi kertaa ja esti sydäntä toimimasta normaalisti. Ilman Vilhon varoittelua Jonna ei ehkä olisi ottanut sydänkäyrä laitetta, ja ei olisi tiennyt mitään lapsen hädästä. Vilho kertoi että lapsi syntyy keskosena ja niin kävi. Nyt Elli voi hyvin ja on pirteä. Hän saa Vilhon kautta voimaa. Kiitos Jumalalle että laittoi Vilhon auttamaan.

Vilho on auttanut meidän perhettämme yli 35 vuoden ajan ja nähnyt asiat erittäin tarkasti, erityisesti terveyteen liittyvät asiat. Ei Aino Kassinen turhaan nimennyt Vilhoa manttelin periäkseen. Vilho on koko kansan auttaja ja paras selvänäkijä.

21

5212

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Todellinen näkijä

      Toivoimme kauan lasta ja kysyin kerran Vilholta,saammekohan joskus toivomamme lapsen.Vilho Raatikainen kertoi,mikä on lapsettomuuden syy,käski vaihtaa lääkäriä,neuvoi lääkärin nimen ja kertoi ,mitä tämä tulee sanomaan.Sanoi,että saamme lapsen 2 vuoden sisällä.Tein täsmälleen kuten neuvoi,menin kyseiselle lääkärille, joka sanoi tutkimusten jälkeen missä vika oli.Se oli juuri se minkä Vilho oli sanonut.Lapsemme syntyi 2 vuoden sisällä.Ehdimme toivoa 5 v.lastamme.

    • JK

      NIINKÖ

    • Auttaja

      Vilho Raatikainen on paras tietämäni selvänäkijä.Ei aina puhu kovin paljon,mutta sanoo olennaisen ja kertoo sellaisia yksityiskohtia,mitä ei voi millään arvata.Kerran

      mainitsi,mitä olimme mieheni kanssa puhuneet juuri ennen hänen luokseen tuloa Hankalissa tilanteissa käyn kysymässä neuvoa,aina olen avun saanut.Hän on osannut sanoa täsmälleen kuinka meidän käy milloin missäkin tilanteessa jne.Täsmäapu,sanoisin,ainakin meille on ollut.

    • lukija.

      Eläpä Vilho mainostele itseäsi täällä eri nimimerkeillä. Osta mainostilaa paikallislehdistä.

    • Taas olisi kysyttävä

      Olen kyllä ihan oikea asiakas,ei Vilho Raatikaisen tarvitse kepulikonsteja käyttää.Hänellä on kyllä vakiintunut asiakaspiiri ja vankat kannattajansa.Usko tai älä.

      • pikelo20

        mistä saa Vilhon numeron?


      • arkad
        pikelo20 kirjoitti:

        mistä saa Vilhon numeron?

        Tässä olisi Vilhon numero
        Ajanv. klo 9-10 puh 0400-427450
        Väinämöisenk. 23, 00100 Hki


    • tiina5

      Kävin Vilho Raatikaisen luona syksyllä 2013. Olin siellä tunnin ja hän kertoi sen tunnin ajan seinällä olevista tauluista tai asiakaskokemuksesta joita oli pystynyt auttamaan. Lopuksi hän kysyi, että oliko sinulla joku kysymys johon haluaisit vastausta. kysyin terveydentilastani johon hän vastasi ota vain puolet lääkkeistä ja loput asiathan sinulla onkin kunnossa. Hän rahasti tästä omasta kertomuksestaan täyden hinnan. EI IKINÄ UUDESTAAN , ENKÄ VOI SUOSITELLA

    • sanna3

      mahtaakohan maksaa tuloistaan veroa tai harjoittaako harmaata taloutta ?

      • ei unnohdu

        Aikoinaan kävimme ko henkilön pakeilla isoäitini,äitini ja minä.otti ensin mummoni vastaan,nähtyään hänet,karjaisi ovelta,että mitä sinäkin vanha ämmä täältä haet.mummoni oli silloin noin 60.nen.lähdimme kaikki mielemme pahoittaneena takaisin noin 250km päähän kotiimme.Koskaan en ole häntä kenellekkään suositellut,ilkeä ja töykeä ihminen.


      • ennustajaeukko3

        kuuluukohan se asia sulle mitenkään?


    • Ei koskaan enää

      Kerran minäkin erehdyin hänen luokseen kun elämäni oli täynnä kaaosta, halusin kai kuulla että kohta helpottaa tai mikä epätoivonen ajatus oli käyntini syy. Tästä on jo aikaa 10 vuotta, olin silloin n.30 v. Järkyttävä kokemus, puhui puuta heinää, yritin jotain kysyä, mutta ei vastausta saanut. Kovin halusi halata ja antoi yök pusun aluksi oli aivan laamaantuneena kunnes sain raivarin..silloin nousin annoin rahat ja häivyin. Ainut mikä jäi ärsyttää todella paljon että olisi pitänyt olla jättämättä mitään rahaa moisesta skeidasta. EN SUOSITTELE!!!

    • impipilluanaliperse

      Sama tyyppi täällä kyselee ja vastailee omiin juttuihinsa.

      HANKI ELÄMÄ!

      • eiunohdu

        yhden viestin olen kirjoittanut ja joka sana totta tästä ns näkijästä,ilkeä ja töykeä rahastaja.piste.niin ja mulla on erittäin hyvä elämä nykyisin,älä sinä siitä huoli,jatka kiroiluharjoituksiasi.


    • Sutijarmo

      Olisin halunut vilhoon yhteyden. Edesmennyt veljeni ja Vilho olivat ystäviä.
      Itsellä muutama kysymys Vilholta, ..
      T. Jarmo

      • ZioZio1234

        Oletko ollut Vilhoon yhteydessä? Vieläkö tekee tulkintoja? Eikö hän ole jo aika iäkäs.


      • Kuolemaottanut

        Hän kuoli hiljattain. Oli Helsingin Sanomissa kuolinilmoitus.


      • Inhaukko
        Kuolemaottanut kirjoitti:

        Hän kuoli hiljattain. Oli Helsingin Sanomissa kuolinilmoitus.

        Hyvä, ei pääse enää huijaamaan ja lähentelemään ihmisiä. Ei tainnut lopulta tietää yhtään mitään.


    • surullistaon

      harmi että hän on poissa, niin montaa ihmistä auttoi. rauha hänelle

    • kvo

      Rauha sielullesi Vilho. Lämmin kiitos ystävällisyydestäsi ja ystävyydestäsi.

      Petri

    • Anonyymi

      Vilho tai meidän kesken Ratski oli nuorena hyvä futari, olimme joskus samassa työpaikassa.
      Muistan tapauksen kun kaverini oli lähes koko yön korjannut autoaan eikä saanut sitä seuraavaksi päiväksi katsastuskuntoon.
      Ratski tuli paikalle ja sanoi, älä huoli, mene vain katsastukseen.
      Auto meni läpi vaikka vikojakin oli vielä melkoisesti.
      Mukava kaveri.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6402
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4123
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      268
      2543
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2000
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1508
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1367
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1107
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1011
    Aihe