Turusta Barcelonaan

Matkakuume

Ryanair lentää nyt edullisia, suoria lentoja Turusta Barcelonaan. Ongelma on vain, että katsomani sopiva lento on Gironan kentällä vasta vähän vaille puolen yön. Viimeinen juna kai lähtee Barcelonaan klo 00.10 (ainakin jostain luin ko. tiedon). Lentokenttähotelliin voisi jäädä yöksi ja lähteä aamulla kaikessa rauhassa Barcelonaan, mutta siinä tulee taas ongelma.Hotelliin pitäisi nim. kirjautua viimeistään klo 00.00. Tuonne hotelliin ei siis ihan ehdi ajoissa, ei myöskään viimeiseen junaa. Mikä neuvoksi?

11

634

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Janne K

      Miksi hotelliin ei voi kirjauta 24:n kälkeen? Eikö löydy hotellia, jonka rspa auki 24 h? Toki saapuminen tulee vahvistaa luottokortilal, kun noin myöhään sisäänkirjautu.

      Paljonko maksanee taxi kentältä Barcelonaan?

      Lennot halvat, mutta mutkia tulee usein matkaan. Missä se säästö sitten on, kysynpä vain :)

    • rwEr

      Taxi gironasta barcelonaan maksaa noin 200 euroa!Kannattaa miettiä yöksi jäämistä gironaan hotelliin ,tai sit käkäilla aamu klo 5 jolloin eka juna lähtee!!

    • Mmm

      Lentokentältähän lähtee bussi yöllä Barcelonan keskustaan. Sillä ajattelimme mennä ja toivottavasti hotellivaraus on mennyt perille, ettei jäädä yöllä keskustaan ilman majoitusta.

    • Matkakuume

      Gironan kenttää lähinnä oleva hotelli tosiaan ilmoittaa, että sisäänkirjautuminen pitäisi tapahtua klo 00.00 mennessä. Taximatka Barcelonaan on turhan kallis. Jos bussi menee yöllä, niin sehän olisi hyvä. Toisaalta hotellihuoneen saa usein vasta esim. klo 11 tai 12. Jossain täytyy kuitenkin notkua ja tappaa aikaa, joko kentällä tai Barcelonassa.

    • Matkakuume

      Joku tuolla asetti kyseenalaiseksi, kannattaako halpalentoyhtiötä käyttää, kun niitä kustannuksia kuitenkin tulee halvan lentohinnan lisäksi. Itselläni Ryanairin valtti on lähinnä se, että pääsen lähtemään lähikentältä, kotoa n. vartin ajamatkan päästä.
      Olen niin kyllästynyt, että aina pitäisi ajaa Helsinkiin päästäkseen ulkomaille. Esim. Lontooseen lähdimme muutama viikkoa sitten Turusta Ryanairilla. Lento meni toki Stanstedin kentälle, mutta sieltä oli erittäin kätevä junayhteys Lontooseen. Kotiin tullessa sitten taas ihanan lyhyt matka Turun kentältä kotiin. Matkasta väsyneenä se tuntuu luxukselta. Turun kakkosterminaali ei tosin ole niitä viihtyisämpiä. Toivottavasti asiaan saadaan muutos jossain vaiheessa.

    • Hyvää matkaa!

      Tulimme maanantaina Turkuun Barcelonasta, jossa kävimme Ryanairin lennoilla.
      Gironan lentoasemalta lähtee bussi Barcelonan linja-autoasemalle 15 min lennon laskeutumisen jälkeen (myös yöllä). Bussilippu ostetaan lentoasemalta, bussissa ei myydä lippuja. Edestakainen lippu maksoi 25 euroa. Auto jää north stationille.

      Meidän hostelilla oli netissä tieto, että sisäänkirjaus on tehtävä ennen klo 22.00, mutta lähetin sinne sähköpostin ennen lähtöämme ja sovimme, että soitan heille kun saavumme Barcelonaan ja heiltä tulee joku avaamaan oven. Näin tapahtui ja matka oli muutenkin onnistunut!

    • Niinu12

      Itse menin taxilla Gironaan ja yövyimme siellä mukavassa hotellissa. Aamulla jatkoimme junalla matkaa Barcelonaan.

    • Nippuli

      Millainen kenttä se Girona on? Onko siellä mahdollista istuksia/lepäillä aamuun jotta jatkaisi vasta aamulla Barcelonaan? Tuntuu typerältä maksaa 100 e parista tunnista hotellissa.. :) Meillä tuo Turusta lähtö oli ainoa syy miksi tällä kertaa käytimme "halppis" yhtiötä, mutta saman hintainen tästä loppujen lopuksi tulee ja isommalla vaivalla kuin kunnnon aikataululla ja hinnalla Helsinki-Barcelona.. Mut näin tällä kertaa, seuraavaksi taas jotain muuta..

    • joku penkki nähty

      pieni kenttä. Autonvuokrauspiste oli kentällä auki, muuta en muista.

    • kesämatka

      Lento Gironaan Ryanairilla edessä. Matkan jo tehneet, oliko lentonne ajoissa? Olemme varanneet hotellin läheltä lentokenttää, sinne viimeinen ilmainen shuttle bus lähtee klo 24.00. Koneen pitäisi laskeutua klo 23.55, että ei ihan taida ehtiä... Tosin jostain luin, että lento on usein ajoissa. Onko tästä teillä kokemusta? Taksi hotellille maksaa 15 €, joten ei sekään nyt paha ole, jos shuttle bus sitten missataaan. Aamulla suuntaamme hotellilta Gironan keskustaan ja sieltä junalla Barcelonaan.

    • Kohta uudelleen

      Viime perjantaina kone laskeutui 23.30 eli 25min etuajassa. Busseja Barcelonaan lähti siitä edustalta useita heti kun täyttyivät, kojuista saa ostettu lipun bussiin menopaluu 25 euroa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Marin on ehkä maailman kaunein "Nelikymppinen"

      Marinin julkaisu on saanut yli 68 500 tykkäystä. Postauksen kommenttikentässä ylistetään paljon Marinin kauneutta, jota
      Maailman menoa
      335
      2921
    2. Vernu Vasunta

      On mahotonta miten marjanpoimijoita on kohdeltu! Eikö paremmalla kohtelulla olisi saanut paremman tuloksen?
      Suomussalmi
      106
      2204
    3. En kelpaa sinulle

      Varattuna - olen sinulle ongelma. Eroaminen vuoksesi voi olla turhaa, sillä me ei puhuta, kun olen varattu ja kumpikin v
      Ikävä
      120
      1640
    4. Taidat vanhempi nainen

      Haluta sen tien itsellesi. juokse vaan karkuun ! Pahentaa vaan asiaa.Pitäs toimia ihan toisin päin
      Ikävä
      73
      1164
    5. Hetkeäänkään miettimättä ottaisin sinut

      Mutta mitä mieltä miehesi siitä olisi?
      Ikävä
      72
      1047
    6. Olisi kiva tietää miksi pidät minusta?

      Miehelle kysymys :)
      Ikävä
      61
      993
    7. Voi nainen...

      Kun luovutit meistä liian aikaisin, just kun aloin oppimaan sinua. Jos oisin alussa jo lukenut aiheesta oisin voinut toi
      Ikävä
      41
      960
    8. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      148
      944
    9. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      290
      852
    10. Naiselle kysymys

      Mitä oikein näet minussa?
      Ikävä
      41
      763
    Aihe