Koulun vessassa

-

Tuijotin Kaisaa koko englannin tunnin ajan. Hänkin aina välillä vilkaisi minuun päin ja hymyili. Käänsin aina pääni nopeasti muualle. Olin usein haaveillut, millaista olisi harrastaa seksiä Kaisan kanssa. Jälleen kerran ajatus tuli mieleeni ja tunsin housuissani veikan heräilevän. Yritin työntää ajatukset pois mielestäni, jotta erektioni ei kasvaisi liian suureksi. Olisi varmaan pakko mennä tunnin jälkeen vessaan runkkaamaan, niin puutteessa olin. Onneksi tunti loppuisi kohta.
Kellot soi ja lähdin kävelemään vessaa kohti. Yhtäkkiä joku huusi nimeäni, käännyin katsomaan ja yllätyksekseni huomasin huutajan olevan Kaisa. Kaisa juoksi vierelleni.
-Mihinkäs oot menossa, eikös meijän seuraava tunti oo toisessa suunnassa?Kaisa kysyi.
-Joo eiku oon menossa käymään vessassa, ku panettaa vähän. Lipsautin vahingossa suustani.
-Jaahas vainiin. Kaisa naurahti. Tarvisitko vähän "apuria"? Kaisa kysyi virnistellen
En tiennyt oliko hän tosissaan, mutta vastasin-No kyllähän se mukavaa olisi.
Lähdin kävelemään vessaa kohti ja Kaisa tosiaan tuli perässä! Menimme nurkassa olevaan vessakoppiin. Kaisa rupesi hyväilemään vartaloani ja antoi minulle kiihkeitä suudelmia. Riisuin paitani ja housuni, niin että minulle jäi vain bokserit. Kaisa suuteli vatsaani ja hyväili välillä niskaani. Olin todella kiihottunut. Vedin kaisalta paidan pois ja hyväilin hänen ihanan täyteläisiä rintojaan. Hän oli todella niin seksikäs, kuin olin kuvitellut. Vedin häneltä housut pois ja rupesin hyväilemään hänen alapäätään. Kaisa oli todella märkä ja hengitti raskaasti.
-Mmmmh..aahm.mm. Kaisa huokaili hyväillessäni hänen kiimaisen märkää vittuaan. Kaisa alkoi hitaasti työntää kättään boksereihini ja hyväili kovaa kaluani. Hän veti minulta bokserit jalasta ja alkoi hyväilemään hellästi täydessä sesongissa olevaa elintäni. Halusin jo Kaisan sisään, koska minusta tuntui että tulisin pian.
Kaisa meni istumaan pöntön kannelle. Laitoin penikseni hänen litimärän pillun suulle ja työnnyin hitaasti sisään, samalla suudellen Kaisaa ja hyväillen hänen rintojaan. Aloitin hitaat työnnöt ja Kaisa voihki silmät kiinni.
-Mmmh..aaaah.mmmhm.Kovempaaa. Pane mua kovempaa.
Selvä se, ajattelin ja aloin naimaan häntä hurjaa vauhtia. Vessankopin täytti lätisevästä äänestä ja kaisan voihkinnasta. Pian Kaisa alkoi tärisemään orgasmin vallassa ja hänen pillunsa sykki kaluni ympärillä. Minustakin alkoi tuntumaan että tulisin pian.
-Saanko tulla sun sisään?kysyin Kaisalta.
-mmh.aaah.joo tuu vaan.
Työnsin vielä muutaman työnnön kunnes tunsin tulevani. Pumppasin kaikki spermani Kaisan kuuman vittuun.-aaah..
Kellot soi. Puimme äkkiä vaattet ja lähdimme kopista ulos.
-Otetaanko joskus uusiksi?Kaisa kysyi
-Vaikka heti huomenna. Vastasin ja suutelin kaisaa hellästi. Sitten lähdimme luokkaan.

9

5672

Vastaukset

 • Tosi hyvä! alko panettamaan..

  • Vittu samoin


  • No Jep


 • Muakin!

 • jatkoo jos vaan voi ;DD

 • En tiiä mut muaki alko vähä panettaa !

 • muakin alko iha vitusti ;DD

 • Kun vaa lukiopojat uskaltais ;D toisaalta meijän koulussa vessat on nii näkyvillä ettei sinne noi vaa livaheta..

 • Mua panettaa joka kerta kun luen yämmösiä sillä oon vähän puuttessa

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. En ymmärrä holokaustin kieltäjiä?

  Aivan sama kuin kieltäisi ettei 2 maailmansotaa ole ollutkaan. Onko heillä pimeä alue tuolta osin vai onko se tahallista kieltämistä. Jos myöntäisi se
  Maailman menoa
  319
  2915