Koirat pois keskustakodeista!

´0´+0123´4+9

Hyi hitto mikä paska määrä on taas paljastunut joka puolelta keskustaa. Siinä ei paljoa juoppojen kusilorot ja oksennukset paina kun näiden kilttien mummojen ja tytsyjen pikku hauveleiden kasat paljastuu. Mikä pahinta ei vain teiden varsilta, vaan keskeltä katuja ja puistojen kujia. Uudessa Maljapuron puistossa ei paljoa parit mäyräkoiran kuoret nurmella ala harmittamaan, kun puistoa halkovat polut ovat useiden metrien matkalta täysin miinoitettu. Siellä on hyvä antaa sitten lasten käyskennellä paskassa. Niin kauan kun ei ala huumeneuloja löytymään, niin suurin elämänlaadun pilaaja keskustapuistoissa on koiranomistajat, ei juopot, teinit ja nistit. Nämä koiraihmiset luulevat olevan tavallisia hyviä ihmisiä, mutta heidän elämäntapansa aiheuttaa suurta harmia muille. Ehkä yksi sadasta kerää koiran paskat pois. Jos olette niin eläinrakkaita niin miksi elätte betoniympäristössä pienissä kodeissa joissa koirat ei varmasti viihdy. Muuttakaa landelle! Siellä teidän eläimet olisivat varmasti onnellisempia, eikä niistä olisi muille haittaa.

Ja se haju, hyi hitto! Nauti siinä sitten lenkistä, kun paska haisee ja katseen on oltava koko ajan maassa, kun kulku on kuin miinakentällä.

Pahin esimerkki on tuolla Maljalahden puistossa. Sen sillan edessä aivan keskellä tietä usean läjän sarja, ei mikään yksi paska vain. Millainen ihminen paskattaa koiraansa keskelle vilkasta tietä?

18

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • stadin kundi

      "Muuttakaa landelle! "


      HEHEHEHEHEHEEE!!! Kuopiolainen käskee muita muuttamaan landelle! Ei Vttu mikä pelle!

      • .....mn.

        Mikä sulla nyt taas on ongelma? Oletko moniongelmainen? Ellei kaupungissa osaa asua on sellaiselle lande oikea paikka.


      • niinku
        .....mn. kirjoitti:

        Mikä sulla nyt taas on ongelma? Oletko moniongelmainen? Ellei kaupungissa osaa asua on sellaiselle lande oikea paikka.

        Ei todellakaan ole mitään ongelmaa. Pikemminkin päin vastoin! Mulla on aivan helvetin hauskaa, kun seuraan, miten landella asuva käskee muita lajitovereitaan muuttamaan landelle!

        siis let's face it: Kuopio ON landen määriteltelmä!


    • kaunotar&kulkuri

      Koirankikkareet maatuu 2 viikossa pois!!! Ovat pian muisto vain.
      Juuri hiljattain oli asiasta juttua Savon Sanomissa.

      • hajuhaittakin

        Itsellä on koira ja ole opettanut koirani tekemään jätökset kauas kulkuteistä. Siis koirulini menee niin kauas kun fleksi antaa myöten, metsään, ojien pientareille jne... jos jossain tilanteessa jätös jää sellaiseen paikkaan, lähemmäs kulkutietä että se vois tarttua kengänpohjaan, pyörän kumiin tms niin aina noukin pois. Ja olen sitä mieltä että jokaisen tulee korjata. Pian oikein haistaa ilmasta kun sadat tuhannet jätökset suitsuttavat ilmaan hajujaan lumen alta paljastuttuaan. Ennen kuin maatuvat. Ei se maatuminen tapahdu hetkessä..


    • Isot koirat

      Pienen koiran omistajat yleensä ovat siistejä. He huolehtivat koiriensa jätöksistä. Isojen koirien omistajat ovat monesti sellaista väkeä, jotka ovat kuin yli-ihmisiä. He eivät välitä mistään säännöistä. Nauttivat vain, kun ensinnäkin saavat pelotella tavallista kanssakulkijaa niillä suurilla pedoillaan ja sitten saavat sotkea ympäristöä, koska kukaan ei uskalla tulla heille sanomaan. Kävelin joku aika sitten Puistokatua ja tulin Verotalon ja Kela-talon väliselle kadunpätkälle. Kylläpä oli näös nurmikolla näiden talojen välissä, aivan jalkakäytävän vieressä. Oli kuin navetantausta kymmeniä vuosia sitten maaseudulla.

      Se on myös edesvastuutonta, kun pieni, hento lapsi laitetaan ulkoiluttamaaan tällaista isoa koiraa. Hänhän on aivan avuton, jos koira päättää hyökätä jonkun päälle tai vaikkapa vain lähteä karkuteille. Monia esimerkkejä on vuosien saatossa tällaiselta lapselta karanneen koiran aikaan saamista vahingoista muita ihmisiä kohtaan.

      Ymmärrän näiden isojen koirienpitämisen, jos ne ovat palvelukoiria, mutta kun ne ovat monesti vain oman ekonkorostuksia.

      • ihquuteinix

        Koirat on kesytettyjä. Siis tietysti meidänkin koira on opetettu olla purematta. Ja vielä sekin, että mitä isompi koira sitä rauhallisempi, vähemmän hektisempi.


    • ei isoja koiria

      Tosi on. Varsinkin kerrostalossa isot koirat aiheuttavat pelkoa ja häiriötäkin kanssa-asujissa. Jos sattuu samaan hissiin tai portaissa tulemaan vastaan joku, joka taluttaa isoa koiraa, ei voi olla koskaan varma, pysyykö sen taluttajansa hallinnassa. Varsinkin jos on vahva koira ja hentoinen taluttaja, joka yrittää hallita tällaista koiraa.

      Jos yrität tällaisen koiran omistajalle sanoa, että pelkään tuollaista koiraa, nauretaan pilkallisesti ja sanotaan, että ei se ole kenellekään mitään tehnyt. Niin... ei ole kenellekään mitään tehnyt. Entäs, kun kerran tekee, mitäs sitten. Sanotaan varmasti vaan, että itse aiheutit, kun pelkäsit sitä.

      Viime aikoina on lehdistössä ollut aika useita tapauksia, joissa iso koira on raadellut pienempiä koiria, lapsia ja aikusiakin. Sitten vielä nämä koiranomistajat monesti häipyvät pakoon välittämättä, mitä nämä lemmikit ovat saaneet aikaan.

      Voi, kun kerran tulisi laki, jotta tällaiset koiranomistajat joutuisivat vastuuseen vaikkapa pahoinpitelystä riippuen vamman laadusta. Tietenkin koira tuomittaisiin lopetettavaksi välittömästi, jos on aiheuttanut jollekin ihmiselle vammoja.

      En yksinkertaisesti ymmärrä, minkä vuoksi tällaisia koiria yleensä pidetään.

    • dfdsfdsfadsf

      Sinä joka sanot että Kuopio on lande, jo pelkästä kirjoituksesta näkee ettet ole pahemmin kuopion ulkopuolella käynyt.. joten oleppa itse lökäpöksypelle hiljaa ja käy pyörähtämässä hieman ylempänä suomessa niin tiedät mikä on lande

    • ASD
    • .

      .

    • ihquteinix

      Asun keskustassa ja kerään aina paskat pussiin ihan sama vaikka joku naurais.
      Ei oo sit mun vika kun lumet sulaa ja ruskeita vuoria alkaa pilkottaa.

    • Tiesitkös?

      Jos kukaan tietää, koiraa ei hallita fyysisesti, helpompaa on jos saat koirasi hallittua henkisesti, tarkoitan että ei tarvitse repiä hihasta oven suulta pois, jos osaa vain ottaa tilan haltuun kehonkielellä.

    • ccccczxx

      Kannattaisko enempi puuttua ihmisten roskaamiseen joka paikkaan,jossa ei ole mitään järkeä

    • Luutnantti mäyrä

      Ei kannattaisi, koska koirien paskannattaminen kadulle on vastoin lakia. Ja paska haisee aika saatanan paljon pahemmalle kengänpohjassa kuin vaikka karkkipaperi.

      • hehehhhhe

        Mutta lain mukaan isaa kusta ja paskantaa julkisella paikalla ja ei tarvitse kerätä omia jätöksiään.

        "Virtsaaminen ja ulostaminen yleisellä paikalla siten, että siitä aiheutuu häiriötä yleiselle järjestykselle tai vaaraa terveydelle, on kielletty. "

        Eli jos ei aiheuta häiriötä tai vaaraa terveydelle saa lorottaa ihan vapaasti.


    • Anonyymi

      Kaikki talaven koirankikkareet tullee essiin kun tullee kevät. Siinä on kiva sitten istuva Valkeisenlammen rannalla penkillä ja ottaa repusta essiin pergamentissä olevat ruis-voileivät joiden päällä on paksulti aitoo voita ja tönkkösuolattuja muikkuja, sekä vanahassa pöytäviinapullossa punaista maitoo ja pullo on villasukassa. Evväät olis hyvät mutta kaiken pilloo koiran killareet jotka lemuaa kevätauringossa

    • Anonyymi

      Kaikki talaven koirankikkareet tullee essiin kun tullee kevät. Siinä on kiva sitten istuva Valkeisenlammen rannalla penkillä ja ottaa repusta essiin pergamentissä olevat ruis-voileivät joiden päällä on paksulti aitoo voita ja tönkkösuolattuja muikkuja, sekä vanahassa pöytäviinapullossa punaista maitoo ja pullo on villasukassa. Evväät olis hyvät mutta kaiken pilloo koiran killareet jotka lemuaa kevätauringossaKaikki talaven koirankikkareet tullee essiin kun tullee kevät. Siinä on kiva sitten istuva Valkeisenlammen rannalla penkillä ja ottaa repusta essiin pergamentissä olevat ruis-voileivät joiden päällä on paksulti aitoo voita ja tönkkösuolattuja muikkuja, sekä vanahassa pöytäviinapullossa punaista maitoo ja pullo on villasukassa. Evväät olis hyvät mutta kaiken pilloo koiran killareet jotka lemuaa kevätauringossa

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe