Hirveä vesilasku!!

Iida

Muutimme tammikuussa rivitalokolmioon ja tänään tuli postissa ekan kolmen kuukauden vesilasku: 310e!! Eli 103e/kk... Meitä on siis kaksi aikuista, suihkussa käydään yleensä joka toinen päivä, pyykkiä ja tiskiä pyörii pari-kolme koneellista vkossa. Kuulostaako ihan hurjalta muiden mielestä? Millaisia vesilaskuja muilla rivariasujilla on?

Laskussa on kerrottuna yksikköhinta 3,7e ja mittarilukemat 883,0 - 967, = 84,0 (mitä?) Onko nämä kuutioita vai?

10

3040

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tais olla provo

      Jossain on vesivuoto. Normaalilasku ois ehkä muutaman kympin per lärvä. Onko asuntokohtaiset vesimittarit? Soita isännöitsijälle.

    • 900L/pvä

      Jos ei ole provo niin sitten on paha vuoto jossakin tai ihan vaan virhe laskussa.Kertomasi määrä vastaa noin 900 litraa vettä päivässä eli noin 900 maitotölkillistä/ päivä.
      Ilmoita välittömästi isännöitsijälle sillä jos kyseessä on vuoto niin se pitää selvittää.

      Luulen kuitenkin että laskussa on vikaa.

    • ....,,,,

      Toivotaan vaan, ettei vuoto ole kuumavesijohdossa, jos on huoneistokohtainen varaaja. Meidän sähkölämmitteisessä yhtiössämme eräälle parille kävi noin. Taloyhtiö antoi puolet vesilaskusta anteeksi, sähköyhtiö ei tietenkään.

    • johannus....

      Jaetaanko yhtiössänne vesilasku demokraattisesti tasan jokaisen osakkeen kohdalla?

      Meillä oli yhtiössämme sama tilanne kymmenkunta vuotta sitten ja syyksi osoittautui psyykkisesti sairastunut nainen, joka läträsi suihkussa likimain 24/ 7.

      Asiasta ei hienotunteisuussyistä puhuttu ääneen, mutta yhtiökokouksessa tehtiin päätös lukea huoneistokohtaiset mittarit kerran vuodessa. Lukemien perusteella laskettiin todellisen kulutuksen aiheuttama summa ja sen mukaan osa saa palautuksia ja osa maksaalisää. Homma toimii yhä ja hyvin.

      Kannattaa puhua suoraan asiasta. JOs ongelma ei ole asukkaista riippuvainen voidaan putkisto kuvata ja etsiä vuotokohta. Ole siis aktiivinen ihan heti. Turhaan moisia summia maksa. Meillä on vastaava kokoonpano ja vesimaksumme on n. 60 e kolmessa kuukaudessa.

      • vesileikit

        Hai kuule sie johannus vai juhannus tai jotain... Oliko yhtiössänne huoneistokohtaiset mittarit jo kymmenen vuotta sitten? Miksi laskutusta ei sitten tehty niiden perusteella? Silloinhan asukas maksaa vain omasta kulutuksestaan eikä mitään tasauksia tarvita eikä kuulu tehdä.


        Aloittajan kirjotuksessahan puhutaan mittarinlukemista, joten voi olettaa, että kysyjällä on huoneistokohtainen kulutuksen seuranta ja laskutus.


    • Menikö sekasin??

      Menikö vesimittarin ja sähömittarin lukemat väärinpäin???

    • meillä vesilasku

      Meillä rivari kolmio, jossa kaksi aikuista ja samaan tyyliin käy pesukoneet. Vesilasku n.60e/kk yhteensä meiltä. Tuntuu kyllä hurjan isolta tuo teidän lasku eli kyllä jossain jotain häikkää on..

    • Noinkohan lukema tarkistettiin kun edellinen asukas lähti, vai menikö vain hänen ilmoituksellaan eteenpäin?

    • hieman outoa...

      eletään 2012 vuotta, 2009 rakennettu talo, asuntokohtaiset mittarit, 3kk välein luetaan ja laskutetaan kulutuksen mukaan. tänä vuonna siirryttiin takas 15€ per nuppi kk maksuun ja vuoden lopussa tarkistetaan todellinen kulutus. syynä on kuulemma se että tulee liian suuria laskuja kerralla... Onneksi on nyt tiedossa paljon menee vettä niin voi tarkistaa sit vuoden lopussa että yritetäänkö kusettaa vedellä meitä.

      muutenkin hassu yhtiö missä asun, oli puoli vuotta vanha asunto ja vaihdettiin suihkupäät ja letkut uusiin "säästäviin" malleihin... Ja tämän vuoden alusta isännöinti siirtyi ilman mitään yhtiökokouksia asuntojen omistaja yhtiölle.

      • "muutenkin hassu yhtiö missä asun, oli puoli vuotta vanha asunto ja vaihdettiin suihkupäät ja letkut uusiin "säästäviin" malleihin... Ja tämän vuoden alusta isännöinti siirtyi ilman mitään yhtiökokouksia asuntojen omistaja yhtiölle. "

        Tuota noin.... Asunto-osakeyhtiön omistaa kylläkin osakkaat..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6133
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2566
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2073
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1631
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1337
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe