Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Forssasta helposti vuokra-asunto?

Paluumuuttaja

Löytääkö Forssasta helposti vuokra-asunnon? Yksiö kerrostalossa piisais. Entäs kaupungin vuokra-asunnot, onko niitä enään ja onko helppo saada?

17

3713

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • www.jokakoti.fi

      jokakoti.fi on 8 yksiötä vapaata ja kaupungillakin on!

      • ap

        Kiitos vinkistä, kävin tsekkaan noi jokakoti.fi asunnot. Jumantsuide, yksiön vuokrat Forssassa 300 euroa, kun täällä pienessä maalaiskunnassa Itä-Suomessa, missä nyt asun, ei enää saa yksiötä vuokrattua yksityiseltä alle 600 euron. Törkeetä! Ilman muuta takas Forssaan, paremmin siellä pärjää 1000 euron kuukausipalkalla kuin täällä.


      • bngbkknll
        ap kirjoitti:

        Kiitos vinkistä, kävin tsekkaan noi jokakoti.fi asunnot. Jumantsuide, yksiön vuokrat Forssassa 300 euroa, kun täällä pienessä maalaiskunnassa Itä-Suomessa, missä nyt asun, ei enää saa yksiötä vuokrattua yksityiseltä alle 600 euron. Törkeetä! Ilman muuta takas Forssaan, paremmin siellä pärjää 1000 euron kuukausipalkalla kuin täällä.

        Muista ottaa työpaikka mukaan! Niitä täällä ei juuri enää ole.


    • .......

      Kyssäri:

      Onko Linikkalankadun kerrostaloja (15, 17, 19) järkevää miettiä asuinpaikaksi yksin asuvalle opiskelijalle? Löysin googlella joitakin vanhoja viestiejä liittyen tähän seutuun, eikä kovin paljoa löytynyt positiivisia kommentteja...

      Voiko Linikkalankadulla olla enemmän häiriötekijöitä kuin Helsingintien opiskelija-asuntolassa missä olen pari vuotta asunut? Jos jostain kuuluu öisin satunnaista kiljuntaa tai musiikin soittoa, se ei haittaa, mutta jos alueella on isompia ongelmia niin olisi tietysti kiva kuulla etukäteen. Itselleni ainoa ongelma opiskelija-asuntolassa on se, että sinne muuttaessani menin typeryyttäni muuttamaan solukaksioon, ja palkinnoksi sain mahdollisimman tolvanan kämppäkaverin, joka aiheuttaa enemmän häiriöitä kuin mikään muu ulkopuolinen tekijä. :)

      • krehola

        Paljolti yliammuttuja on useimmat jutut. Forssalaiset ei osaa arvostaa omaa kaupunkiaan. Ulkopuolisen silmin tää on paikka siinä kuin muutkin. Pari katua, joissa asuu ns. assosiaalinen porukka pilaa koko kaupungin maineen ja sit rehvastelee sillä. Riippuu itsestäsi minkälaisesssa porukassa haluta liikkua, joten sen mukaan varmaan asuinalueakin määräytyy. Linikkalankadulla asuu kaikenlaista sakkia.
        Tervetuloa vaan LInikkalankadulle.


    • asuntotarjonnasta

      Aika rauhallinen kaupunki Forssa tosiaan on. Iso puute siellä on uusista asunnoista. Koitin äsken katsella uudehkoa vuokra-asuntoa Forssasta. Kaupungin vuokra-asunnoista yksikään ei ole viimeisen 20 vuoden ajalta, ja yksitäisellä puolellakaan ei uudehkoja, alle 5-vuotiaita vuokra-asuntoja näy tarjolla.

      Miksei Forssaan ole rakennettu uusia vuokrataloja? Huonokuntoisessa talossa asuin mielellään opiskelijana, kun halusin halvan asunnon, mutta työssäkäyvänä haluaa asunnolta jo laatuakin: hyvää sijaintia, nykyaikaista talotekniikkaa, uudehkoja pintoja, riittävän isoja hissejä ja niin edelleen. Sellaisia asuntoja Forssasta ei näy vuokra-asuntoina olevan tarjolla. Työssä käyvänä on asunnosta valmis maksamaankin enemmän. Mutta uudehkoista vuokra-asunnoista näyttää Forssassa olevan iso pula. 1970-luvun asuntoja siellä kyllä riittää, mutta se tarjonta ei enää vastaa kysyntää.

      Kuka rakentaisi Forssaan uusia, hyvätasoisia vuokra-asuntoja?

      • Kdnzldld

        Kyllähän täällä uusia taloja on. Ehkä niistä ei sijoittajat osta vaan asuntoja vuokrattavaksi kun ylitarjontaa on niin paljon ja vuokrat halvat?
        Eli ainoa keino saada laatua on ostaa itse, mutta onko asunnon osto forssasta järkevä sijoitus?


    • erkka56

      200:lle karvaranteelle annettiin juuri asunnot ilmaiseksi. sorry,oot työtätekevä suomalainen eli voit maksaa ja jonottaa noitten naapuriin :)
      Vesikin on vain ryöstöhintaista, kalkki nääs ei ole halpaa....
      Kurkkaa saunatiloissa olevia astioita joista vesi haihtunut ja vertaa normaaliin veteen.

    • vituks-menee

      älä usko jos saat kämpän sinut tullaan häätämään siitä kun matu pelle haluu sen

    • huomasintuon

      Törmäsin Forssan vuokra-asuntojen Facebook-sivuille ja sieltähän löytyy asuntoesittelyitä ja jopa hintatietojen kera:
      https://www.facebook.com/forssa.asunnot/

      Olin aiemmin koittanut etsiä tietoja Forssa-asuntojen nettisivuilta http://forssa-asunnot.fi/kohteet.php mutta en löytänyt sieltä yhtään asuntojen sisäkuvaa enkä tietoja hinnoistakaan. Vuokrasopimusta on korkea kynnys tehdä, jos ei tiedä, mitä sisällä on, eikä hintojakaan viitsitä ilmoittaa, ellei erikseen kysy. Mutta Facebookissa on nyt sentään hintoja ilmoiteltu. Naapurikunnistakaan tietoja vuokra-asunnoista ei meinaa millään saada. Miksi asia on tehty niin hankalaksi, kun nykyisenä nettiaikakautena asuntojen esittely on niin helppoa? Ei se kai kovin paljoa maksaisi tehdä edes yksi asuntokuvaus per talo ja laittaa ne kuvat pysyvästi nettiin näkyviin sanallisine kuvauksineen ja hintatietoineen. Paljon enemmän tuo Facebook-sivu kertoo nyt asunnoista sisäkuvineen ja hintatietoinfoineen kuin Forssa-asuntojen kotisivut.

    • sosu

      Jos oot matu, niin saat kämpän heti sossun piikkiin.

      • tuotanii

        Forssasta saa kuka tahansa kämpän heti, koska asuntoihin ei ole nykyään jonoa, vaan niistä osa on tyhjänäkin. Kaikki vähävaraiset ja pienituloiset suomalaisetkin saavat asuntonsa valtion piikkiin. Sossun tukea maksetaan asumismenoihin vain, jos Kelan asumistuen jälkeen maksettavaa on vielä enemmän kuin mihin maksukyky riittää. perustoimeentulotuki haetaan nykyään Kelasta, ei sossusta. Valtio maksaa perustoimeentulotuen menoista puolet.


    • asuntokatselmus

      Forssan kaupungin tuoreen osavuosikatsauksen mukaan kaupungin vuokra-asunnot ovat tyhjentyneet yhtäkkiä tavanomaista enemmän. Ilmeisesti kaupungin vanhat ja vuokra-asunnot eivät enää kelpaa asukkaille.

      Uusia tai edes 2000-luvulla rakennettuja vuokra-asuntoja on tarjolla Forssassa todella huonosti. Kaupungin vuokra-asunnoista yksikään ei ole lähelläkään uudehkoa ja edes yksityisiltä vuokramarkkinoilta ei Forssasta juuri löydä uudehkoja asuntoja: https://www.vuokraovi.com/vuokra-asunnot/Forssa

      Niin kauan kuin vuokra-asuntopula Forssassa jatkuu, väki todennäköisesti vähenee, kun uusia asukkaita on vaikea houkutella sellaisiin kuntiin, joissa ei ole asuttavia vuokra-asuntoja tarjolla.

    • Tappaja-Kake

      Viksperi on taas aika levoton, onko muuten vesurikin päässyt linnasta, näin sen yks päivä.

    • kvatot

      Kukkapäässä on tilaa, siinä katuvalojen paikkeilla.

    • Anonyymi

      Hakisin tksiötä Forssasta, Lahdesta muutto, kelan luokravakuu ja asomistuki maksetaan suoraan vuokranantajalle. Ni jää muutama kymppi omavastuuta. Eikä ole ollut ongelmia vuokranmaksussa ja saat pitkäaikaisen vuokralaisen

      • Anonyymi

        tksiötä?
        luokravakuu?
        asomistuki?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      71
      2358
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2133
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      80
      1764
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1567
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1556
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1495
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1459
    8. 54
      1325
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      83
      1284
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe