Queen ilta Idolssissa

joguvaa

No niin, ensi viikolla SUBilla tulee sitten se kauan odotettu Queen jakso, eli jälleen kaikki kilpailijat laulavat Queeniä, mikä onkin aina loistavaa kun se tapahtuu, sillä Queenin biiseissä jos mistä on helppo huomata osaako porukka oikeasti laulaa vai ei.

Tosin, valitettavasti tuomaristo ei osannut. Tätä jaksoa en jaksanut viikkoa odotella joten katsoin sen jo netistä.

Jessica Sanchez "Bohemian Rhapsody"
Tämä oli tyttömäisen söpö esitys, siis hyvässä mielessä, Jessican on AIn Diandra, tällä kertaa Jessica oli stailattu hyvin, välillähän hän näyttää hirveältä kun stailaus on pilelssä. Alun balladin lauloin hyvin, väliosan heviosuus oli söpön seksikäs esitys. Tuomarit oli vähän kaksijakoisia. Ite pidin kyllä.

Skylar Laine "The Show Must Go On"
Kamala esitys, meni koko ajan nuotin vierstä tai ajoitus oli pielessä, mielestäni illan huonoin. Tuomarien mielestä parhaita, mikä oli käsittämätöntä.

Joshua Ledet "Crazy Little Thing Called Love"
Loistava esitys, en ole erityisemmin tästä kaverista pitänyt mutta tällä kertaa ylitti itsensä, loistava musta tulkinta tästä biisistä. Myös tuomareiden mielestä illan paras.

Elise Testone "I Want It All"
Tuomarit tykkäsivät, omastakin mielestä kohtuullinen, mutta välillä vähän meni ohi alkuperäisestä, lavaliikuntaa olisi saanut olla enemmän, nyt vain seisoi mikin takan, mikä ehkä virhe suuren stadionanthemin kyseessä ollessa.

Phillip Phillips "Fat Bottomed Girls"
Tästä kaverista en ole koko aikana tykännyt yhtään ja ihmettelen miksi se vielä mukana on. No, tällä kertaa hän kuitenkin onnistui kohtuullisesti, tuo hassu venyttävä laulutapa tavallaan sopii tähän kappaleeseen jossa koko biisin rytmi ja alkuperäinen Mercuryn esityskin on hieman laahaava. Tuomarit oli vähän sekavaa mieltä.

Hollie Cavanagh "Save Me"
Tämä sai kaikkein laimeimman vastaan oton tuomareilta ja muutenkin käsittämättömiä kommentteja, J Lo valitti ilon puutetta, häh, tämähän on äärimmäisen vakava kappale jossa ei voi alkaa ilakoimaan, Mercury itsekin jolla yleensä oli ironiaa ja huumoria äänessä esitti tämän biisin erittäin kuivalla ja vakavalla äänellä. Hollie onnistui vaikeassa kappaleessa ja mielestäni tämä oli illan paras esitys.

Hauskaa oli tuloslähetyksessä huomata että se Mike tai mikä se treineri on oli paljon enemmän samaa mieltä minun kanssani kuin tuomareiden, ehkä hänellä onkin asiantuntemusta enemmän kuin näillä julkkistuomareilla.

1

90

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joopa joo

      Ei tule itse seurattua Amerikkalaisten kilpailuja, mutta kun hain Queen-aiheisia keskusteluita niin tämän valitsin. Eli, jos tuomarit tosissaan sanoivat että Show Must Go On vedettiin hyvin, meikäläinen on sitte vissiin joulukoriste! Lauloi nenäänsä, kiersi nuotit kaukaa (täytyi oikein kuunnella originaali versio että tiesi missä mennään), ja sitten vielä se kitarasoolo... Siellä sitä mentiin aivan jossain muualla kun olisi pitänyt. Ja laulutyylikään ei oikein sopinut. Joku viisaana voisi sanoa että vedä itte paremmin, ja sanonkin siihen että en, koska haluan Queen-fanina kunnioittaa heidän tekemiään kappaleitaan. Toiseksi vielä että en ole ikinä harjoitellut laulamista, kun taas hän oli jo varsin pitkällä laulukilpailussa.

      Että eipä mulla muuta, vähän myöhässä olen mutta ei haittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 175
      5156
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      126
      4643
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      30
      2976
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      31
      1955
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      23
      1794
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      16
      1737
    7. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      108
      1726
    8. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      22
      1720
    9. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1633
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1561
    Aihe