Kesällä 20011

Päivi vm -62

Sori ettei mennä ensimmäisessä lauseessa ihan höyläämään. Olen 50v ex parisuhde kun lapset tuli aikuiseksi. Mies hyppäsi harrikan selkään ja sanoi että tämä oli nyt tässä. Elokuussa mökillä ennen lopullista jakoa vietin viimeistä kesää. Mutta tämä taustoista (varmaan suurin osa on jo painanut sulje linkkiä).

Heräsin aamuyöstä ilkosillani sängystä linnut räkättivät sen verran että pöntössä surisi ja etsin Buranat ja kömmin takaisin sänkyyn. Seuraava muistikuva on että aurinko paistoi silmiin. Olo oli jo parempi ja linnut ei enää sotkenut ajatuksen juoksua. Nousin ylös, otin pyyhkeen ja silpisin laiturille ja Saimaan aaltoihin.

Vedestä noustuani mietin minne ihmeeseen olin hukannut vaatteeni. Muistikuva oli että vaatteet oli päällä kun palasimme naapurimökin pariskunnan kanssa läheisestä ranta ravintolasta. Muistikuva oli että erosimme postilaatikoilla josta mökkipolkumme eroavat.

Sitten muistin että olin heittänyt kengät pois ja kävelin lyhyttä polkua mökillemme. Seuraava muistikuva on että heitin mekkoni pois kuten tapanamme mieheni kanssa oli kilvan vapautua vaatteistamme. Muistan että rintsikat ja pikkarit lensivät kaaressa tien varteen. Seuraava muistikuva on että makasin selälläni alasti pihanurmikolla. Levitin paksut reiteni ja annoin sormen tehdä hyvää lämpimässä kesäyössä. Usein lyhyt mutta kiihkeä nautintomme mieheni kanssa oli tapahtunut siinä nurmikolla. Kuulin kuinka naapurimökistä kuului hiljainen uikutus avoimesta ikkunasta. Sitten kuten tavallista he siirtyivät terassille josta nautinnon äänet kuuluivat jo voimakkaammin. Tunsin kuinka nautintoni tuli ja nukahdin kenties ja olin varmaan kömpinyt sänkyyn jossain vaiheessa yötä viilenneen sään herättämänä.

Että tässä tälläisiä tunnelmakuvia kesältä 2011.

3

4453

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nättijussi

      Nehän on ihan hyviä muistikuvia.
      Onko miehesi jo palannut takaisin luokses?
      Oot senverran hyvä pakkaus joten luulen että on.
      Paksut reitesi kuulostaa hyvältä, ei ne ruipelot ole yhtään mitään.
      Kaikesta päätellen oot mehevä ihana pakkaus.
      Onko isännän paikka auki?
      Ei nyt sentään, noin huumorintajuisella mimmillä on vientiä.

      • Päivi vm -62

        On tässä saatu sittemmin muutakin kuin vanhaa luotettavaa sähkösauvaa. Siitä mihin viimeksi jäin viininjuonnilta kesken enkä jaksanut kirjoittaa enempää. voisi jatkaa.

        Järvestä noustessani kuivailin itseäni pieneen nenäliinaan joka sattui mukaan. ja etsiskelin siten mitä laittaisin päälleni. kaikki vaatteet oli luonnollisesti likapyykissä joka oli jo odottanut usean päivän ajan. En nyt ollut aiemmin siitä ollut huolestunut, kun liikuskelin normaalisti mökkioloissa pikkuhousuissa ja rintsikoissa jos nyt jotain päälleni laitan. Kietaisin pyyhkeen naisellisten rintojeni päälle ja siitä tuli toppi joka hädin tuskin peitti mustan karvoitukseni, jos nyt oikein muistan. Ja ajattelin että käyn hakemassa lehden tien varresta. ja samalla etsin matkan varrelle jääneet vaatteeni.

        Naapurin ruohonleikkuri taisi päristä kun hiippailin tienvartta. Ensin tuli vastan pikkuhousut ojanpohjalla. Vähän matkan päässä oli rintsikat hormien päällä. Sitten miten ihmeessä leninki oli korkealla pajun oksilla vaikka kuinka koetin hypätä en yltänyt mekkoon. annoin sen olla aja menin risteyksen asti ja kengät oli postilaatikon vieressä. Naapuri ilmestyi kuin tyhjästä kun otin postin laatikosta. Hänen kätensä oli pakaroillani ja sanoin että mene siitä hoitamaan puutarhaasi. Muutaman kerran olen antanut ihan naapuri hengessä mutta nyt ei kiinnostanut. Sanoin autatko tuon koltun tuolta puusta. Laitoin kengät jalkaan. Naapuri työnsi sen verran puuta että vaate tuli alemmaksi. Koetin hieman hypähdellä, mutten saanut kiinni nutusta. Joten sisuunnuin ja heitin pyyhkeen pois. Tein ihan kunnon pompun. ja sain melkein nutun kulmasta kiinni. Sitten yritin uudestaan ja sain otteen.

        Huomasin laskeuduttuani että naapurin katse oli kiinnittynyt sanotaanko kohtuullisen kokoisiin rintoihini jotka kenties olivat iän myötä tulleen lisääntyneen liikeradan perustella tehneet vaikutuksen edellisen toimenpiteen aikana.

        Seuraavaksi kuului kuitenkin huuto naapurimökiltä että laita se häntäheikki tänne takaisin, täällä on vielä paljon tehtävää. Naapuri tuumasi kai sitten tästä täytyy mennä.

        Että tällainen tarina, mutta nyt on viini jo loppu ja tarina saman tien.


    • puutteessa mökkeilij

      oisko joku huolehtiva nainen jonka mökiille voisin tulla saunoon mökkeileen ja huolehtimaan naisesta, nautittas elämästä

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1867
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      78
      1747
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1343
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1151
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      869
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      815
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      777
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      759
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      755
    10. Mikä tekee kaivatustasi

      haluttavan?
      Ikävä
      45
      737
    Aihe