Matka viikoksi finnmatkojen kautta ja hotelli Pamar

Italiaaniko'?

Nyt ekaa kertaa italiaan, vaikka sinne haaveiltu jo monta vuotta. Me siis miehen kanssa lähdemme elokuun lopulla.
Kuitenkin kiinnostaa vähän, että mitä siellä kannataa tehä, paljonko ois sellanen sopiva määrää rahaa viikoksi ( syömme ulkona, tuliaisia ei juuri tarvii ostaa) Ja onko mikä hintainen maa suomeen verrattu ?Millanen hotelli (luotettava), mitä kannattaa ehottomasti maistaa yms.

Ja pliis asiallisia vastauksia.

6

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pian uudelleen!

      Hei! Tulimme juuri viikon matkalta Sisiliasta ja Pamarista. Hotelli on hyvällä paikalla, meri tyrskyää ja rantakadun elämä viihdyttää parvekkeella istujaa. Huoneet ovat vaatimattomat ja keittovarustus tosi puutteellinen. Vessa- ja talouspaperia ostettiin itse. Kylppärissä ei myöskään ollut kuin pyyhkeet, ei saippuaakaan. Respa ei ole auki, isäntä istuskelee rantakadulla ja pitää ovia lukossa; avain toki annettiin.
      Mutta paikka kaikkineen on ihana! Kannattaa käydä Etnalla, kuulemma ylhällä asti. Me tyydyttiin saituuttamme puoleen väliin, ylös olisi maksanut 80€. Taorminassa on PAKKO käydä, kaupunki vuorilla on lumoava. Sinne pääsee paikallisbussilla Pamarin takaa, eikä maksa kuin pari euroa. Taorminasta voi jatkaa vielä ylempänä oleviin kyliin, me emme ehtineet.
      Finnmatkat järjestää myös veneretkiä, mutta niillekään emme ehtineet.

      Ruoka-annokset maksoivat 8€-18€. Tyypillistä, että huonoin ruoka ja tympein palvelu oli kovin kehutussa kalaravintolassa, ja lasku 66€. Kannattaa lukea ruokalistat. Kanasta saimme vatsataudin, mutta varmaan huonoa tuuria. Rantakadulla on ravintoloita vieri vieressä, valinnanvaraa riittää.

      Pamarin edessä on ilmainen ranta-alue, hiukan kauempana usea maksullinen. Rantatuoli ja varjo maksoivat kahdelta 10€.

      Olo Naxoksessa oli kaikin puolin turvallisen tuntuista. Mistään varkaus- tms. tapauksista ei kuultu.

      Ihanaa Sisilian lomaa teille, paikka on kaunis ja tuntee solahtavansa paikallisten sekaan. Italialaisia lomalaisia oli paljon, parit suomalaiset hukkuivat joukkoon. Englantia puhuttiin vähän, ravintoloista saattoi löytyä yksi auttavasti kieltä taitava, joka haettiin apuun. Mutta hyvin pärjättiin elekielelläkin.

      • Italiaaniko'?

        Minkalaisella kokoopanolla olitte matkassa? Menikö viikon aikana paljon rahaa?`
        Mietittiin just että riittääkö viikoksi 1000€ 2henkilölle?
        Oliko mitään hyviä leipomoita vieressä, josta sais esim. aamuisin haettua tuoreen leivän?


      • Motourist
        Italiaaniko'? kirjoitti:

        Minkalaisella kokoopanolla olitte matkassa? Menikö viikon aikana paljon rahaa?`
        Mietittiin just että riittääkö viikoksi 1000€ 2henkilölle?
        Oliko mitään hyviä leipomoita vieressä, josta sais esim. aamuisin haettua tuoreen leivän?

        Juuri tultiin myös Naxoksesta, vielä oli rauhallista, elokuussa varmaan enempi hulinaa. Riittää tonni juu jos ei tuhlaa... Riippuu tietysti mieltymyksistä; hyvin syö kaksi alk. 50 eurolla ja pizzat parillakympillä (nekin pieksee kotimaiset mennen tullen). Talon viini 4€ litra. Paljon hyviä ravinteleja, yksi (meidän makuun) suositeltava oli da Roberto, rantakadulla ehkä n. 1 km Taorminaan päin hotellistanne. Taorminassa jos syötte, älkää jääkö pääkadulle vaan menkää vähän syrjemmälle; vähemmän turisteja ja edullisemmat hinnat (silti kalliimpaa kuin Naxoksessa). Trattoria don Ciccio ja Osteria di Rita tuli testattua, molemmat suositeltavia. Jäätelöä/granitaa mennee päivässä muutama á 2-3€ (ehdottomasti maistettava!), espresso 80 senttiä. Muuta maistettavaa: arancinit ja cassata!
        Bussilla pääsee näppärästi Taorminaan puolen tunnin välein, menopaluu €2,80 (muistaakseni). Menkää toki ylös asti Castelmolaan, hienot maisemat! (Jos ette ole tiukkapipoja, menkää bar Torrisiin juomaan manteliviiniä, vinha sisustus :-) ). Nuo retket vie kyllä paljon rahaa, silti suosittelen Etnaa ylös asti (jos sen tyyppiset jutut kiinnostaa). Kunnon kengät mukaan, maasto on ihan silkkaa lecasoraa! Finnmatkat järjesti Etnaretken iltana myös pizzanpaistokurssin La Conchiglia-ravintolassa, kannattaa osallistua jos kokkaamisesta tykkää, hauska kokemus!


    • Italiaaniko'?

      No mitään himo shoppaajia ei olla eikä tuhlaajia, mutta ei kuitenkaan joka penniä myös haluta laskea. Onko luotettavaa nostaa automaatista rahaa? Ja kuinka hyvin electroni käy? Toinen on mieltynyt, pihveihin, pizzaan ja pastaan ja toinen kanaruokiin, pastaan ja salaatteihin. Kumpikaan ei syö kalaa. Alkoholia ei juurikaan juoda, joten siihen ei mee rahaa.. =) Ja nyt ollaan vähän ihmeissään että paljon rahaa mukaan kun meillä on ennen ollu lähes aina AI, ja nyt ku ei ole edes aamupalaa.. =)

      • :D

        Naxosen rantakatua ajaa päivittäin pienet lava-autot jotka myyvät tuoreita vihanneksia, hedelmiä, leipää, leivoksia, kakkua jne. Tööttäävät kun ovat lähellä. Varmaan Pamarinkin edessä.

        Tonnilla elää kummasti, ei siellä tarvii nostella rahaa. Parit pankit ja automaatit on siellä Lindoksen rannan kulmilla, missä maksullinen alue päivävarjoineen.
        Siinä on pyöreä rantakahvilakin missä jäätelöä joka lähtöön.

        Samoin lähellä Pamaria Siwan kaltainen kauppa josta voi ostaa perustarvikkeet mistä vääntää aamupala.

        Ainakin yksi romanian kerjäläinen päivystää kaupan ovella lastenvaunun ja vesipullon kanssa. Lastenvaunussa tosinei ole lasta vaan nukke.


    • Italiaaniko'?

      Saakos kuinka helposti nomination palasia? Tietääkseni on italialainen tuote?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 112
      2244
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      62
      2087
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      1971
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1697
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1618
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1422
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      12
      1364
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1353
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1347
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1272
    Aihe