Manilako?

kevät58

Haluaisin käydä viikon visiitillä Manilassa,kun olen ensi talvena Thaimaassa.
Kannattaako mennä?Onkos siellä mitään nähtävää?
Entä hintataso esim.hotellit ym..ym

6

236

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • A.B.C

      Aika vaikea on sanoa mitään, kun en tiedä mistä olet kiinnostunut. Kun menet toteat sitten itse kannattiko käydä (matkailu avartaa). Hintoja on laidasta -laitaan (hinta ja laatu yl.käsi kädessä), että minkä tasoista nyt haetkin.

    • Balicasag

      Manila on II maailmansodan tuiskeessa pommitettu ja poltettu, joten nykyinen rakennuskanta on paaosin sodan jalkeiselta ajalta. Intra Muros on lahinna ainoa paikka josta loytaa entisajan rakennuksia. Kaupunki on tyypillinen kehitysmaan paakaupunki ja siella niin rikkautta kuin koyhyyttakin. Minusta Manilassa ei ole paljonkaan nahtavaa. Filippiinien rikkaus on kaunis luonto ja ystavalliset ihmiset ja noita loytaakseen pitaa menna muualle kuin Manilaan. Liikenne Manilassa on ruuhkaista ja taksitkin ovat huonohkossa maineessa.

      Hotelleja Manilasta loytyy 20...500USD / yo ja noin 50 US Dollarilla asustelee kohtuullisesti. Ostokset ovat suomen mittapuun mukaan edullisia ja suuria tavarataloja on paljon. Yoelamaakin Manilasta loytynee jokaiseen makuun. Mutta kuten aiemmin sanoin, minusta Manila ei ole erityisen mukava kaupunki ja jos Filippineille asti vaivautuu, niin menisin kylla ihan muualle.

      Bangkokissa on Manilaan verrattuna enemman nahtavaa.

      • sananlasku

        we have traffic, pollution and revolutions


    • ahaaa_ja_muuta

      nooo.. sieltä tulin justiin... Manilassa kävin ocean parkissa, aika mukava paikka. rizal park, vähän isompi puisto, eipä kummempaa näkemistä, kannattaa käydä sunnuntaina jos käy ja on ihan ocean parkin vieressä. Mall of Asia on käymisen arvoinen paikka. Aivan järjettömän iso ostari, vaikka mitä... kertonee että jotain että siellä on jääkaukolo luistelua varten kaikille ja nähtiin se ekäna päivänä. sen jälkeen käytiin monesti ja vasta viimeisenä päivänä satuttiin siihen uusiksi vaikka käveltiin ympäri ämpäri aina. Greeen belt kompleksi makatissa, myös ostari ja muuta, kalliimpi kuin mall of asia.... greenbeltissä myös puisto jossa rafloja tms. Empä muuta osaa sanoa... Asuttiin makatissa bel air barangayssa jossa riittää baareja ja baareja, tyttöbaareja kiinnostuneille, myös, rafloja, kauppoja tms..... itellä ei ole huonoja kokemuksia takseista paitsi kerran hinta muuttui kiinteäksi kesken matkan kun trafiikkiaika iski viiden jälkeen vaikka ei se 250 pesoa paljoa ollut siltikään sen normi 180 tienoilla olevan sijaan. Itelle ei sinänsä manilasta jäänyt muuta kummmepaa mieleen kuin nuo isot ostarit ja ocean park .... hotelleja löytyy tosiaan edullisesti

      • Mabuhay!

        Ihan samanlaisia kokemukset minulla. Vietin 3 viikkoa filippiina ystäväni kotona huhtikuussa ja "cruisailtiin" samat kuviot, Ocean Park, Intramura, Asia mallit ja Makatin liikekeskus.
        Yllättävän vähän oli sitä jotain "muuta"
        Paitsi että korjautettiin 60 eurolla kaksi tietokonetta(=kiintolevy ja windows 7 uudelleenasennus)...
        Liikennettä, kauppoja ja kotikulmat, siinäpä se. Minulle ne riittivät, tärkeämpää oli olla täysin erilaisessa maassa missä kaikki on "toisin", tavata ystäväni ja kokea olevani hetken osa paikallista arkea.
        Yllätys oli kuinka hankalaa(=kallista) oli päästä rannalle 4 hengen porukalla edes muutamaksi päiväksi, Manilassa siihen ei ollut mahdollisuuksia. Kuulemma vapaita, ilmaisia rantoja ei ole olemassakaan, mikä meille suomalaisille on itsestään selvyys.

        Resortit lähirannoilla maksoivat 200-300 euroa per 2-3 päivää.

        Tottakai minun "rasitteeni" oli 4 hengen porukka joka minun olisi pitänyt kustantaa,..
        Kuten joku sanoi, kehitysmaahan Filippiinit on ja siellä toimii ihan eri "luonnolait".
        Meille suomalaisille luonto ja rannat ovat osa arkipäivää, siellä se on businesta. Mitään et saa ilmaiseksi, et edes päivää uimaltaalla Calambassa!

        Parasta ovat ihmiset, tietynlainen onnellisuus ja rentous, asiat hoituu kuin itsestään. Lentoasemalla katosi matkalaukku ja ystäväni taximittari "raksutti" nollaa melkein 1,5 tuntia kun jouduin asiaa "hihnalla" selvittämään. 5 euron setelillä sain apua kun piti saada ystävääni yhteys kännykällä kun viivyin. Roaming ei minulla toiminut siellä.
        4 tunnin taksi reissu ML Victoria homes-N.A.I.A- Victoria homes(noin 2x35 kilometriä) maksoin 40 euroa, Suomessa vastaava olis maksanut 200-300 euroa.
        Seuraavalla reissulla olen viisaampi ja vien koko porukan Laogaan. Lento Hong Kongin kautta johonkin Cebuun, Laogaan tms yks ja sama. ei maksa mitään...ja bookkaan hotellin siellä pikkurahalla!


    • shopping mall

      siellä ei oikeestaan ole paljon nähtävää. liikkuminen ruuhkien yms. takia tosi hidasta ja hankalaa. mutta jos rakastat shoppailua niin silloin se on must. valtavia ostoskeskuksia, hyvät valikoimat, tosi halpaa. ruoka on yleensä amerikkalaista mössöpikaruokaa. englantia osaa kaikki hyvin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe