Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Sienimölle 751 047,08 € anteeksi!!!

Nyt kiehui yli

Kunnanhallituksen esityslistalla 7.5. on pöyristyttävä esitys akordin myöntämisestä Mycofood Oy:lle. Ja kunnanjohtaja esittää, että se hyväksyttäisiin!!
Minä uskon, että Puolangan kunta tarvitsee jokaisen euron ensivuonna, kun järjestää kuntalaisilleen terveyspalveluita. Eikä tuollaisten valtavien summien noin vain anteeksi antaminen ole kuntalaisten edun mukaista muutenkaan. Kunnanvaltuutetut jotka tuon hyväksyvät toimivat kuntalaisia vastaan. Minä en ainakaan äänestä syksyn vaaleissa sitä joka tuon hyväksyy. Ne on meidän rahoja ja me emme halua antaa niitä Mycofoodille!!

28

877

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Akordilla anteeksi?

      Vuonna 2002 valtion erityisrahoituslaitos -Finvera- teki kielteisen päätöksen Mycofoodin kerjuukirjeeseen. Finvera piti yritystä liian riskipitoisena ja kieltäytyi rahoittamasta.

      Sitten apuun riensi rikas ja taloudellisia riskejä sietävä Puolangan kunta (=kunnan verovelvolliset). Jo tuolloin oli nähtävissä, että kunnanvirkamiehillä ja ns. luottamushenkilöillä enemmän intoa, kuin ymmärrystä.

      Mycofood Oy on tuottanut kymmenen vuoden aikana miljoonien tappiot ja vain olemattoman liikevaihdon saman aikana.

      Ohessa talousdataa
      http://yritys.taloussanomat.fi/y/mycofood-oy/puolanka/1791134-5/

    • näin mennään

      Mitenkäpä päästä irti kun on kelkkaan lähtenyt.

    • Armas Sotaratsu

      Mycofood Oy:lle pitäisi myöntää mitali koska se on keksinyt rahantekoautomaatin. Velat pitää saada anteeksi että päästään kehittämään toimintaa puhtaalta pöydältä. Siihen tarvitaan kehittämisrahaa jonka kunta myöntää and so the story goes...

      Ei se ole tyhmä joka pyytää vaan se joka maksaa!

    • vastuu?

      Siihen taitaa mennä terveyskeskusrahat ennenkuin rakentaminen alkaakaan.

    • kolmoisihmettely

      Ei ne pysty sitä aloittamaan. Rahat on loppu jo sitä ennen.

    • ylpeepuolankalainen

      Meillä Puolangalla kyllä raha riittää, älä sinä siitä huoli. Tulee semmoset terveyspalvelut ettei ole koko Kainuussa ennen nähty!

      • sairaspuolankalainen

        Tavallinen puolankalainen ei saa sairaanhoitoa nyt eikä luultavasti tulevaisuudessakaan. Läetettä ei saa erikoissairaanhoitoon millään. on ne lääkärit niin maakunnan säästötalkoissa mukana. Sairauden pitää paheta niin,että tajuttonana vietään potilas keskussairaalaan.Eikä sittenkään saa kuin ylimalkaista hoitoa. Ensivuoden alussa katkeavat huonotkin hoitosuhteet , kun keikkalääkärit tulevat. Silloin tippuvat puolankalaiset pois hoitojonoista. Kuka saa hoitoa päätää terveyslautakunta. Luultavasti pieni kepulaisporukka ja kirkon diakonian suosittelenat etuoikeutetut, kuten tähänkin asti. Luultavasti ylpeäpuolankalainen kuuluu tähän porukkaan.


      • Kebbana
        sairaspuolankalainen kirjoitti:

        Tavallinen puolankalainen ei saa sairaanhoitoa nyt eikä luultavasti tulevaisuudessakaan. Läetettä ei saa erikoissairaanhoitoon millään. on ne lääkärit niin maakunnan säästötalkoissa mukana. Sairauden pitää paheta niin,että tajuttonana vietään potilas keskussairaalaan.Eikä sittenkään saa kuin ylimalkaista hoitoa. Ensivuoden alussa katkeavat huonotkin hoitosuhteet , kun keikkalääkärit tulevat. Silloin tippuvat puolankalaiset pois hoitojonoista. Kuka saa hoitoa päätää terveyslautakunta. Luultavasti pieni kepulaisporukka ja kirkon diakonian suosittelenat etuoikeutetut, kuten tähänkin asti. Luultavasti ylpeäpuolankalainen kuuluu tähän porukkaan.

        Unohdit listalta kunnan palveluksessa olevat. Myös kunnan työntekijöiden "työterveyshuolto" toimii hyvin.


    • realisti puolankalai

      Tyhmän ylpee puolankainen. Koskaan ei oo niin paljon joutavaa rahaa, että se hukkaan joutaisi. Tuosta sienimöstä ei ole muuta kun harmia.
      Katotaanpa kun vaalit tulee.

    • jsjsjsö

      puolankalle vois perustaa vaikka semmosen sienilandian...menestys olis varmaan yhtä hyvä kuin sienimönkin 8)

    • rappali pappali

      Näissä tämän tyyppisissä rahoitusasioissa voinee täysin perustellusti kysyä kuinka paljon rahaa tulee osalle rahan myöntäjien tileille?

      ...eikö Ripatti niminen muuttanut pyramidien maahan kun "sieniä" alkoi ilmestymään kuin sateella

    • antipuniikki

      Arvaan etukäteen, että kommarit (=vas) äänestävät akordin puolesta. osa siksi, ettei ymmärrä mitä termi tarkoittaa ja osa siksi, että haluaa myötäelää kepun tulevassa kunnalliskonkursissa.

    • kuoleva puolanka
    • no jo on

      on teillä rikas kunta,kun tuommosta elätättä,ihme touhua..

    • My God, Food

      Puolaangan palsta pitää siirtää Suomi 24 > harrastukset > sienestäminen

    • Veronmaksaja!

      Jos vielä valtuusto hyväksyy tuon, niin sitten siitä on tehtävä kantelu vaikkka Eu-komissoon asti..
      Tuo päätös viedään nurin vaikka väkisin.
      Ei kunnanhallituksella ja kunnanvaltuustolla ole oikeutta syytää kuntalaisten rahoja taivaan tuuliin.
      Tuo akordi on laitonta valtiontukea. Menee yli de minimis rajan että paukkuu.
      Holhoukseen koko Puolangan kunta, ei meillä silloinkaan voisi huonommin mennä. Tämä on sitä samaa huijarien suosimista, mitä se on aina Puolangalla ollut. Olisi kiva tietää ketkä kaikki olisivat jäävejä tuota päätöstä tekemään. Pakkohan niillä on olla oma lehmä ojassa, ei tuota muuten voi selittää.

    • puolanka rules

      nyt lähti terveyskeskuksesta yksi kerros pois. mutta kaikki puolankalaiset sienestämään, saatte voita leivän päälle

    • uspin

      Puolangallakin on oma Kreikka.

    • )/&(%)(/)

      Puolangalle ainoa ratkaisu olisi sienipilvi

    • Moilanen maksaa

      Kaikkien alojen asiantuntija Tuulikki Moilanen on ilmoittanut valtuuttetujen kuullen aikoinaan, kun sienihuuma valtasi maallikkovaltuutetut, että "maksaa omasta pussista jos huonosti käy" ja ettei sinitehtaalle voi käydä huonosti.

      Vaan ei ollut bisnestietäjäksi kaikkien alojen vahoillismaallikosta.

    • Mut älä usko

      Niin pitäisikin maksaa Moilanen, Rajala, Peltola muut puolesta äänestäneet. Niillä ei ole mitään oikeutta mällätä toisten rahoilla. Tuota sienimön paskaa on hyysätty veronmaksajien rahoilla aivan tarpeeksi. Olisi kunta ostanut vaikka sen leipomon ja työllistänyt sinne puolankalaisia mutta ei...tuon yhen sienimön kankkulan kaivoon vaan. Äänestyksestä vielä, että tyhjää äänestäjiä ei luottamushenkilöinä tarvita. Tyhjän saa pyytämättäkin. Hatun nosto Sirkeiselle, Mäkäräiselle ja Kemppaiselle.

    • Jesse James

      Puolankalaiset päättäjät tekee päätelmiään sielunsa silmin ,vahvalla pohjalla tuokin kunta . Vaala ja Utajärvi olkaapa varppeillaan ,kun tulevat sielunsa silmin kyselemään kuntaliitos juttuja.

    • KAINUUN KREIKKA

      Juu, todella vahvoilla jaloilla seisoo Puolangan talouskin. Saa valtionosuuksia asukasta kohden laskettuna kolmanneksi eniten Suomessa. Kyllä avustuksilla pärjää hyvin - varsinkin niin kauan kuin niitä riittää......!!

    • akordilla anteeksi
      • horinoetsijako

        Joo,muistampa minähi tuon luppaoksen,pittääpä kysästä kuhan sattuu vastaan tulemaan,oliko se houroavan horinoeta vae mitä.


    • Reilu liittymä

      Aika reilua sanoisin.

    • sarana55

      on näköjään otettu "vahingossa" rahasummaksi puhelin-numero 751047. pilkku vain tökätty väliin. (08 on kylläkin oulun suuntanumero numerosarjan perässä). :-DD

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      83
      2162
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      44
      1864
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1828
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1550
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      68
      1525
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1442
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      20
      1372
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1332
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1294
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1291
    Aihe