Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

christina aguileran kuuluisuus?

voice.

Mikä ihme tekee Christina Aguilerasta niin kuuluisan. Hänen singlensä ja levynmyyntinsä ei ole tehnyt kummoisia ennätyksiä. Silti hänen uransa on kestänyt yli kymmene vuotta ja nyt hän heiluu The Voiicen tuomaristossa. Kysymys kuuluukin mikä hänestä on tehnyt yhtä tunnetun tähden kuin Britney ja Madonna joilla on paljon enemmän albumeja ja myyntiennätyksiä?

6

92

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hp

      Onneksi maailmassa on vielä ihmisiä, joilla on älliä ja kiinnostusta arvostella tuotetta pintaa syvemmältä. Christina on matkalla musiikkilegendojen joukkoon. Musiikillisilla avuilla. 20 vuoden päästä ihmiset ihmettelevät miten joku Britneyn kaltainen tuote on saatu myytyä niin hyvin. Lahjoja ei ole. Viaton, herttainen ja seksikäs ulkoasu hyvin markkinoituna myy tyhjäpäisille teinarilaumoille. Surullista mutta totta.

    • kris

      makaa kaikkien kanssa. saa nimeä levittämällä levy yhtiön pomoille.

    • qwyn.

      Christinasta tuli tunnettu ku hän raivasi tietä teinipopille musiikkimaailmassa. Se oli Christina ja britney Spears,jotka olivat teinitähti-buumin alullepistäjät., Tuolloin ei edes tiedetty kenestäkään Rihannastas,Katy Perrystä tasi Lady gagasta jotka nyt dominoivat hittilistoja ja palkintogaaloja.
      Christina on voittanut viisi grammy awardsia,myynyt melkein 50miljoonaa levyä ja saavutuksista mainittakoon että hän on toiseksi eniten singlejä 2000-luvulla myynyt laulaja Madonnan jälkeen sekä tekee Madonnalle seuraa ainoastaan seitsemän artistin eliittijoukossa,joilla on Billboard-listan ykköshitti kolmella vuosikymmenellä.Pahin kilpailija Britney ei tähän joukkoon lukeudu.
      Siksi Christina on niin kuuluisa.

    • ikooli

      Myyntiennätykset ja juorulehtien palstatilan täyttäminen sekoiluilla eivät ole sama asia kuin menestys ja kuuluisuus. Riittää kun on taisaisen erinomainen viihdetaiteilija kuten Aguileera on.

    • bellali

      Christina on taiteilija. ♥

      Minulle Christina on aina ollut sellainen artisti, joka erottuu erityisesti musiikillisella sanomalla ja tekee hieman tasokkaampaa ja eri genrejä yhdistelevää pop-musiikkia. "Christina Aguilera" brändinä yhdistelee eri ominaisuuksia. Niitä ominaisuuksia ovat -musiikillisen sanoman lisäksi- poikkeuksellisen lahjakas laulaja ja oma laulutyyli, provosoiva seksuaalinen tyyli ja uskaliaat muotikokeilut ja tyylivaihdokset. Näen että Christina on viitoittanut tietä uudemmille artisteille kuten esimerkiksi Rihannalle, Katy Perrylle tai Lady Gagalle.

      Christina on kunnostautunut myös laulajana ja tulkitsijana. Rolling Stone ja musiikkialan ammattilaiset äänestivät Christinan vuonna 2008, yhdeksi sadasta kaikkien aikojen parhaasta laulajasta. Christina sijalla 58, oli nuorin kaikista ja ainoa alle kolmenkymmenen.

      Ehkä tämän ketjun vastaukset vastaavat kysymykseesi siitä, miksi Christina on niin kuuluisa kuin on.

    • katemoss.

      Christina tuli alkujaan tunnetuksi tanssipoppia laulavana barbiena mutta vuosien saatossa muovasi tyylinsä muista erottuvaksi musiikkimaailmassa.
      Aguileralta on tullut viisi parfyymiä,menestyselokuva ja myös oma vaatemallisto sen jälkeen kun aikanaan poseerasi mm.Versacen,Scekersin ja Coca-colan keulakuvana.
      Tässä taas toinen selite sille miksi Christina Aguilera brändi on niin super kuuluisa kautta maailman,sillä se joka ei välttämättä kuuntelisi hänen musiikkiaan,ostaa hänen hajuveden tai joka ei parfyymeistä välitä,on nähnyt ehkä hänet Burleski-elokuvassa josta taisi tulla menestynein(ainakin yksi niistä) laulajan filmaama leffa.
      Nyt hänen naamansa näkyy niille jotka seuraavat musiikkimaailman kykyjenetsintäkilpailuja The Voice of USA:ssa.Viime vuonna Christina oli popkollegojaan näkyvämmin julkisuudessa sekoilujensa vuoksi mistä johtuen joutui pidätetyksi ja sekosi Superbowl-väliajalla Yhdysvaltain kansallislaulun sanoissa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2227
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2053
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1658
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1490
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1476
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1377
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1344
    8. 52
      1248
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1190
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe