Apuja kalastoon

Fisukka 87

Hei,

Minulla on ollut 5 vuotta 120 litrainen akvaario, jossa on kuusi tiikeribarbia, 2xpartis ja 5 albiinomonnia. Kaikki kalat ovat olleet minulla alusta asti.

Valitettavasti nyt "kokeneempana" akvaristina tiedän että tankki on liian pieni! Tosin ihan hyvin kalat ovat osanneet sinne sopeutua.

Ostin nyt sitte 320-litraisen akvaarion, mallia 3D. Tarvitsen fiksummilta apua ja mielipiteitä seuraavanlaiseen kalalistaani, joita olen sinne suunnitellut.

- Tikrubarbi- parvi (kuinka monta voin ottaa?)
- pohjalle se partis ja albiinomonnisia
- Lisäksi haluaisin pari isompaa kalaa ja ajattelin ottaa erakkokala Tulipyrstön
- Sekä pusukalan.

Minulla on lisäksi vanhassa akvariossa minipallokaloja 4 kpl ja ei hajuakaan tulevatko ne toimeen sitten siinä isommassa. Pitäisiköhän ne antaa pois ? Tikrujen kanssa ne ovat tulleet oikein hyvin toimeen, osaavat kyllä pitää puolensa ja oppineet kerjäämään ruokaa ihan ensimmäisinä ja syömään nopeesti :)

Katselin että listaamilleni kaloille veden lämpötila liikkuu samassa, ja samoin PH arvot. Kovuus heitteli hieman ja tikrujen kohdallahan tuo PH oli hieman eri.

1

<50

    Vastaukset

    • en oo varma, mutta en ottais sinuna yhteen tiikeribarbeja ja pusukalaa. Ravut on myös ihania, kannattaa kokeilla. myös muutamasta imumonnista ei vaarmaankaan olis haittaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut