http://www.iltalehti.fi/ruoka/2012050415531852_ru.shtml
Viking Linen laivoilla on tarjoiltu ja myyty salmonellan saastuttamaa lihaa.
Viking Linella Salmonellaa.
22
553
Vastaukset
- 2. ruokailija
Pitänee muistaa syyn olleen lihan toimittajassa, vika ei siis ole viking linen vaikka tässä sensaatiota haettiinkin.
Olmoitettiin kuitenkin nopeasti kuten kuuluukin, ei peitelty mitään- Avoimuus kunniaan
Oli sitä samaa lihaa Tallinkillakin, mutta eivät tiedottaneet, ottivat sen vähin äänin pois myynnistä.
- Jolly Roger
Ei siis mitään paniikkia ellei sitten sattumalta tai pääasiassa syö kylmää tai jopa raakaa ankkaa.
- 3. ruokailija
Seli..Seli... tosiasia on että Viking Linella on tarjolla Salmonellan saastuttamaa lihaa.
Syitä voi täällä vieritellä miten sattuu, vastuu on aina sen joka tarjoaa.- missä seuraavaksi?
Tässä tapauksessa vastuullinen turkulainen yhtiö LUNDEN veti tuotteensa pois myynnistä, eli vastuu olisi tuon markkinoijan, ei viking linen.
(Ja riittää kun kypsennät tuon lihan vähintäin 75 asteiseksi.)
Tuo liha olisi saattanut olla aivan missä vain myynnissä,
nyt tuo kyseinen erä satuttiin toimittamaan vain viking linen aluksille
- Seli Seli Seli Seli
Kovastipa täälläkin Viking Linen tiedotus/selittely osasto yritää selitellä mustaa valkoiseksi. Se vain osoittaa sen koiran johon kalikka on kalahtanut. Ei kovinkaan paljon tyylipisteitä Viking Linelle näistä selittelyistä.
- Valitettava totuus
No virhehän ei ole viking linen, myynnissä oleva salmonellaa sisältävä tuote ei ollut edes viking linen valmistamaa, kovimpa on joidenkin hyväksyä näitä tosiasioita joita he eivät edes jatkamalla vänköötään saa muuttumaan mieleisikseen.
Yritys on kova, kuten S24:lla on tyylinä,
jatkakaa siis taisteluanne tuulimyllyjä vastaan halutessanne vapaasti
- Totuus julki
Viking Line myy siis ihan mitä vain vaikka salmonellan saastuttamaa lihaa, eli ei Viking Linella mitään tuote valvontaa eikä sitten mitään vastuutakaan mitä siellä on myynnissä.
Oho, kyllä täytyy harkita missä syö tästä lähin jos ja kun näin on kuten tuossa ylempänä tuli julki tuo - Valitettava Totuus - Viking Linen ruuasta. Hyvä muuten että varoitit Viking Linen ruokalinjasta.- ....,,,,
En ole tähän päivään mennessä kuullut, että joku söisi laivalla TaxFree-myymälästä ostettua pakastelihaa, raakana.
- Koko totuus, kyllä!
Entäs nuo törttöilevät tallink siljan kipparit, miksi et puutu tuohon asiaan alkuunkaan.
Salmonella kuolee kun kypsentää lihan kunnolla, miten on törttöilevien kipparien parannus keino, kyllä mä isompana riskinä terveydelle pidän noita törttöileviä kippareita.
Täytyy jatkossa miettiä millä uskaltaa lähteä merelle matkustamaan.
Valitettavaa todellisuutta tallink siljan päällystön ammattitaidosta (tai sen puuttumisesta)
- 2 ruokailija
pitäisiköhän oppia lukemaan ja ymmärtää lukemansa =) ei sitä lihaa siellä ole tarjoiltu missään vaan se liha on ollut tax freessä myynnissä pakastettuna ja raakana. Ja ei siitä pakkauksesta näe onko siinä salmonellaa vai ei. Ja sama voi tapahtua ihan missä kaupassa tahansa vaikka ihan lähikaupassa.
- Selittely osasto
Onpa kova tarve Viking Linen selittelyosastolla puolustautua ja selitellä tätä salmonella asiaa pois. Taisi osua aika pahasti. Toisaalta Salmonella laivan ruuissa ei ole mikään pikku juttu
- ....,,,,
Etkö ymmärtänyt, TaxFree:ssä ja Merimyymälässä myytyä, vakuumipakattua, pakastettua lihaa. Ei sitä laivalla syödä eikä tarjoilla.
Ei tuoressa lihassa voi parasta ennen päiväys olla kahden vuoden päässä. - vinkiksi ...
....,,,, kirjoitti:
Etkö ymmärtänyt, TaxFree:ssä ja Merimyymälässä myytyä, vakuumipakattua, pakastettua lihaa. Ei sitä laivalla syödä eikä tarjoilla.
Ei tuoressa lihassa voi parasta ennen päiväys olla kahden vuoden päässä.Ei häiriköt mitään ymmärrä ...
- Koko totuus, kyllä!
. Toisaalta Salmonella laivan ruuissa ei ole mikään pikku juttu, vieläkin pahempaa on ammattitaidottomat kipparit jotka eivät tunne ohjaamaansa laivaa ja vaarantaa kaikkien laivalla olevien turvallisuuden,
Taisi osua aika pahasti kun sivuutit selvän turvallisuuteen liittyvän asian ja olet hiljaa todellisista epäkohdista!
Muuten sen verran vielä jos luit tuon shokkiuutisesi loppuun asti, huomasithan lihan markkinoinnista vastuullisen tahon vetäneen koko erän pois myynnistä ....
- Ompa vaarallista?
"Laivamatkailijoille myytiin salmonellan saastuttamaa ankanrintaa
Perjantai 4.5.2012 klo 13.48
Laivamatkailijoille myydyssä ankanrinnassa on havaittu salmonellaa.
Lunden Catering vetää myynnistä ranskalaisen pakastetun Barberry Duckbreast -ankan rintafileen tuotteessa todetun salmonella takia.
Lihaa ehdittiin myydä 25.-30. huhtikuuta Viking Gabriellalla ja Viking XPRS:llä. Elintarviketurvallisuusvirasto Eviran mukaan molemmilla laivoilla on myyty alle kymmenen pakkausta.
Salmonellahavainto koskee tuotetta, joka on vakuumipakattu 800 gramman pakkaukseen. Parasta ennen -päiväys tuotteissa on 21.3.2014 ja erätunnus 280312.
Kuumentaminen tuhoaa salmonellan. Siipikarjanliha suositellaan kuumennettavaksi yli 75 asteeseen."
Kysynkin näin lopuksi, kuinka moni on tänä päivänä niin primitiivinen että syö raakaa lihaa?- Näin on
Ankka sen verran sitkeää lihaa raakana,
että se pakko kypsentää muutenkin hyvin.
Eipä kypsäksi kokatussa ankanlihassa salmonellat riivaa muutenkaan - Suurtalouskeittäjä
Se on kuule sillälailla että ei sen lihan kumentaminen aina riitä.
Tulet lihan kanssa kotiin. Läppäät sen leikkuulaudalle esim. Nyt on salmonella leikkuulaudassa.
Kädet hiukan sotkeentuvat lihaa käsitellessäsi. Pyyhit ne keittiöliinaan. Nyt on sulla salmonellabakteerit pyyhkeessä.
Pikkulapsi tulee katomaan mitä puuhaat, tökkää lihaa sormella. Seuraavana sormi suussa. Nyt on sulla salmonellatartunnan saanut pikkulapsi.
Lapsi saa ripulin, ulosteessa runsaasti salmonellabakteeria.
Ihan vaan mutama esimerkki.
Jos suurkeittiössä todetaan salmonellaa jollain työntekijällä seuraa siitä monen päivän ellei viikon sairausloma (karanteeni) tartunnansaaneelle työntekijälle.
Jos työntekijä ehtinyt olla töissä ennenkuin tartunta todettu niin keittiö on suljettu muutamksi päiväksi. Nimittäin seuraavaksi pitää koko keittiö desinfioida lattiasta kattoon ja joka ikinen nurkkaus ja työväline.
Siitä taas seuraa kyseiselle keittiölle tuntuvaa tulonmenetystä.
Ei ole leikin asia tuo salmonella. - Kysympä vain!
Suurtalouskeittäjä kirjoitti:
Se on kuule sillälailla että ei sen lihan kumentaminen aina riitä.
Tulet lihan kanssa kotiin. Läppäät sen leikkuulaudalle esim. Nyt on salmonella leikkuulaudassa.
Kädet hiukan sotkeentuvat lihaa käsitellessäsi. Pyyhit ne keittiöliinaan. Nyt on sulla salmonellabakteerit pyyhkeessä.
Pikkulapsi tulee katomaan mitä puuhaat, tökkää lihaa sormella. Seuraavana sormi suussa. Nyt on sulla salmonellatartunnan saanut pikkulapsi.
Lapsi saa ripulin, ulosteessa runsaasti salmonellabakteeria.
Ihan vaan mutama esimerkki.
Jos suurkeittiössä todetaan salmonellaa jollain työntekijällä seuraa siitä monen päivän ellei viikon sairausloma (karanteeni) tartunnansaaneelle työntekijälle.
Jos työntekijä ehtinyt olla töissä ennenkuin tartunta todettu niin keittiö on suljettu muutamksi päiväksi. Nimittäin seuraavaksi pitää koko keittiö desinfioida lattiasta kattoon ja joka ikinen nurkkaus ja työväline.
Siitä taas seuraa kyseiselle keittiölle tuntuvaa tulonmenetystä.
Ei ole leikin asia tuo salmonella."Siitä taas seuraa kyseiselle keittiölle tuntuvaa tulonmenetystä"
huomioi kyseessä olevan kotikeittiö jossa nämä tuotteet olisivat tulleet valmistettavaksi, mitenkähän sen tulomenetyksen laita keittiöllesi olisi ollut?
Olisit varmaankin pessyt tuon leikkuulaudan, lihan käsittelyn jälkeen ilmeisesti olisit siistynyt keittiösi ja pessyt kätesi.
Kyllä vaikeeksi teet tuon selittelysi, selittelet ummet ja lammet, silti et edisty selittelyssäsi.
tarvitsetko kenties keittiössäsi työntekijöitä, etkö osaa itse kypsentää ruokaasi!
Kotikeittiösihän ei ole ilmeisesti mikään suurkeittiö!
esimerkkisi eivät siis sovellu tähän tapaukseen, kun ei ollut kyse edes sellaisesta tapauksesta!
kyllä sinä tässä leikiittelet salmonella peloillasi unohtaen tosiasiat!
Lopeta ennen kuin teet itsestäsi tyhjemmän ajattelukyvylläsi - Ihmetteleväinen
Suurtalouskeittäjä kirjoitti:
Se on kuule sillälailla että ei sen lihan kumentaminen aina riitä.
Tulet lihan kanssa kotiin. Läppäät sen leikkuulaudalle esim. Nyt on salmonella leikkuulaudassa.
Kädet hiukan sotkeentuvat lihaa käsitellessäsi. Pyyhit ne keittiöliinaan. Nyt on sulla salmonellabakteerit pyyhkeessä.
Pikkulapsi tulee katomaan mitä puuhaat, tökkää lihaa sormella. Seuraavana sormi suussa. Nyt on sulla salmonellatartunnan saanut pikkulapsi.
Lapsi saa ripulin, ulosteessa runsaasti salmonellabakteeria.
Ihan vaan mutama esimerkki.
Jos suurkeittiössä todetaan salmonellaa jollain työntekijällä seuraa siitä monen päivän ellei viikon sairausloma (karanteeni) tartunnansaaneelle työntekijälle.
Jos työntekijä ehtinyt olla töissä ennenkuin tartunta todettu niin keittiö on suljettu muutamksi päiväksi. Nimittäin seuraavaksi pitää koko keittiö desinfioida lattiasta kattoon ja joka ikinen nurkkaus ja työväline.
Siitä taas seuraa kyseiselle keittiölle tuntuvaa tulonmenetystä.
Ei ole leikin asia tuo salmonella."Se on kuule sillälailla että ei sen lihan kumentaminen aina riitä"
-mitähän tuo kumentaminen on, ei tullut ennen moista vastaan ruuan laitossa!.
- Natkaaja.
Ah mikä herkkupala Tallink-Silja -fanittajille.
Paitsi että eihän ketsupilla ollut oikeasti tuossa härdellissä osaa eikä arpaa. Mutta eiväthän fanittajat sitä tajua.- Vastakohtana
http://www.sjofart.ax/sv/nyheter/staden_kraver_full_ersattning_av_tallink_silja/598
tässä taas on tallink silja täysillä vastuussa fanien harmiksi!
Näin se menee kun mustamaalaa toista,
antaa peilin vastapuoli kaksin verroin takaisin
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Ajattelen sinua nyt
Ajattelen sinua hyvin todennäköisesti myös huomenna. Sitten voi mennä viikko, että ajattelen sinua vain iltaisin ja aamu645592Vaistoan ettei sulla kaikki hyvin
Odotatko että se loppuu kokonaan ja avaat vasta linjan. Niin monen asian pitäisi muuttua että menisi loppu elämä kivasti204207Yritys Kannus
Mää vaan ihmettelen, julkijuopottelua. Eikö tosiaan oo parempaa hommaa, koittas saada oikeasti jotain aikaiseksi. Hävett172906- 1522170
- 171906
Työkyvyttömienkin on jatkossa haettava työtä
Riikalla ja Petterillä on hyviä uutisia Suomen työttömille: ”Toimeentulotuen uudistus velvoittaa työttömäksi ilmoittaut1241728- 951377
- 681154
Harmi, se on
Mutta mä tulkitsen asian sitten niin. Olen yrittänyt, oman osani tehnyt, ja saa olla mun puolesta nyt loppuun käsitelty171126Maailma pysähtyy aina kun sut nään
Voi mies kuinka söpö sä oot❤️ Olisin halunnut jutella syvällisempää kuin vaan niitä näitä. Se pieni heti sut tavatessa o77978