Eka hoito

Silloin ennen

Baarista löytämäni Mies oli hieman lihava vatsaltaan. Alkoholi oli ollut kuvioissa illan päälle. Hän halusi itse riisua minut alasti. Rojahdimme sänkyyni ja aloimme suutelemaan ja hieromaan toisiamme. Hän nyhti hameen helmaani ylös ja tunki kätensä jalkoväliini. Hän haroi häpykarvoitustani ja kiskoi pikkuhousujani alas samalla, kun jatkoi suutelemistaan ympäri naamaani. Yritin rauhoitella häntä. Hän kiskoi stringit polviini ja kähmi pillluani. Sitten hän nousi kontilleen ja otti paitansa pois ja alkoi aukoa housunsa nappeja. Heitin stringit pois jaloistani ja nostin hameenhelmaani ylös reidelle.

Riisuttuaan itsensä alasti, hän siirtyi levitettyihin haaroihini, työnsi hameeni lanteilleni ja kumartui päälleni, alkaen riuhtomaan paitaani. Napit lentelivät hänen repäistessä paitani etumuksen auki. Hän suuteli ja imeskeli nännejäni. Jäykistynyttä kaluaan hän alkoi samalla tunkemaan haaroihini. En ollut ehtinyt vielä edes lämmetä. Levitin reisiäni koukkuun sivuille. Alkoholi sumensi vielä aivojani.

Hän piti mulkustaan kiinni ja liu´utti terskan päätä pitkin vakoani. Sitten terska painui hitaasti pilluuni rullaten häpyhuulet mukaan. Aauuts!...kiljahdin. Hän veti mulkkuansa hieman ulos. Kurotin alakautta sivuilta ja raotin sormillani häpyhuulia. Hän sai painettua kalunsa kokonaan sisääni. Pilllussa tuntui kuin neulanpisto. Sitten hän alkoi nytkyttämään päälläni nautinnollinen ilme kasvoillaan.

Hän puristeli pakaroitani ensin toisella, sitten molemmin käsin rojahtaen mahallaan päälleni. Työnsin häntä olkapäistä, etten sentään tukehtuisi hänen allaan. Nytkyttäessään päälläni, hänen painonsa alkoi käydä voimilleni. Hän armahti tukalan tilanteeni ja kevensi painoaan käsillään hieman, jatkaen kuitenkin kevyttä löhöämistään päälläni. Kuola valui hänen suupielistä, kun hän jyysti kaluaan pillluuni. Suuren mahan painon alla, tunsin olevani taikinaa, jota kaulitaan. Välillä hän puristeli nännejäni ja jatkoi. En pystynyt juuri liikkumaan hänen allaan. Jalkani olivat ihan koukussa sivuilla hänen ruhonsa kiilaamana. Pilllussa tuntui kivuliaalta, kun hän survoi ahnaasti sisään. Valitin hiljaa hammasta purren. Onneksi alkoholi turrutti hieman.

Hän halusi sitten, että tulisin päälle. Siinä selällään hän makasi suuren mahansa kanssa, kanki pystyssä. Heitin hameeni ja paidanriekaleet pois. Sipaisin huulirasvaa häpyhuuliini. Ujutin kalun sisääni ja aloin ratsastaa. Tissini hötkyivät ja välillä hän puristeli niitä. Yritin ratsastaa kovaa, että hän laukeaisi nopeasti, samalla puristellen hänen pallejaan. Suuren mahansa takia, asento ei ollut paras mahdollinen, kalu luiskahti ulos. Hän otti käsivarsistani kiinni ja veti minut mahansa yli ja pussaili ympäri kasvojani. Sitten hän halusi panna takaapäin.

Käännyin nelinkontin perse pystyyn. Hän nousi selkääni ja työnsi sisään. Pidin kiinni sängynpäädystä, kun hän junttasi minua sitä vasten. Läähättäen hän työnteli niin, että sänky naskui. Kurotin toisella kädellä alakautta jalkoväliin ja yritin taas puristella palleja saadakseni hänet laukeamaan. Hän veti kalunsa ulos ja odotti hetken puristaen sormillaan kullinsa juuresta. Sitten hän työntyi takaisin ja jatkoi nussimista.
Sama toistui vielä muutamia kertoja. Sitten hän pukkasi koko painollaan, otin molemmin käsin sängyn päädystä vastaan. Hän nosti lanteitani ylös, kun samalla nojasi vatsallaan selkääni. Olin keihästettynä aivan läjässä sängyn päätyä vasten.

Sitten hän veti mulkun pois ja siirtyi hieman taaksepäin vetäen minua lantioistani mukanaan. Olin perse pystössä nelinkontin odottamassa sisään työntymistä, kun yllättäen sivalsi avokämmenellään pakaraani. Tuntui, kuin olisin saanut sähköiskun. Heti perään hän sivalsi lujempaa. Tähtiä näkyi silmissä ja parkaisin kuin sähköshokin saaneena ...AAUUuuts!..ja rojahdin mahalleni patjalle. Pakaraani kihelmöi! Hän naurahti räsähtäen, väänsi jalkojani erilleen ja konttasi avonaisiin haaroihini ja sivalsi taas tulisesti pakaroitani. AAAAH!...parkaisin ja purin tyynyä. Uusi sivallus... AAauuh! Pakarani olivat aivan hellänä, kuin tulessa. Sitten hän sivalsi taas ...AAAAAaaaaiii!! ...painoin kasvoni tyynyyn ja purin sitä, pakaroitani kihelmöi ja poltti. Käskin häntä lopettamaan. Hän lutkutti hetken sormeaan pilluvaossani. Pääni tuntui kuitenkin selviävän viinistä kerrasta.

...

4

5687

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sillloin ennnen

      ...

      Sitten hän nousi ja käski minua kääntymään. Kokosin itseni sydän pamppaillen rinnassani ja käännyin selälleni. Pakarat olivat vielä aivan tulessa ja arkana patjaa vasten. Levitin haarat ja käänsin kasvot sivulle silmät kiinni, kun hän tuli päälleni vatsansa koko painollaan, työntäen mullkkunsa sisääni. Sitten hän alkoi jyystämään voimalla. Perseeni painui syvälle patjan jousiin, pakaroitani kivisti ja pillu oli jo arkana höyläämisestä. Kohta hän laukesikin sisääni, rojahtaen nytkähdellen koko painollaan päälleni hetkeksi.
      Hänen ilmeensä oli riemuisa, kun hän nousi päältäni. Mulkun päässä oli vielä pari tippaa. Olin aika puhki, alapäätäni pakotti. Käännyin kyljelleni aroilta pakaroiltani. Hän puhdisti mullkkunsa peittooni ja joi oluttölkin melkein kerralla. Röyhtäisten kuuluvasti hän rojahti viereeni sängylle ja pussasi otsalleni.

      Levähdettyään hetken hän nousi ja otti lattialta viinipullon lopun ja veti pari pitää huikkaa tarjoten minullekin pullonsuuta. Nousin kyynärpääni varaan ja otin pari huikkaa. Hän kulautti loput kurkustaan alas ja laskeutui makuulle taas. Viini lämmitti ja kihahti uudelleen päähän. Yritin nukkua.

      Havahduin äkkiä, kun hän kolisteli tyhjää viinipulloa lattialta. Sitten hän kääntyi minuun päin ja käytti pullonsuuta huulillani ja alkoi kuljettamaan pullonsuuta alaspäin tissien välistä, vatsan yli, haaroihini. Yritin estellä käsilläni, mutta hän työnsi minut selälleni ja nousi poikittain vatsani päälle. Makasin patjalla, hänen kainalossaan. Sitten hän käänsi oikeaa jalkaani sivulle pidellen polvitaipeestani ja työnsi pulloa pillluani vasten. Yritin liikutella lantiotani poispäin, kun hän hieroi pullon kaulaa vakoani vasten. Pullonsuu muljahti sisään häpyhuulieni väliin. Lopetin rimpuilun ja pyysin häntä lopettamaan.

      Hän käski minun maata hiljaa. Sitten hän syljeskeli pullon kaulaan ja alkoi ujuttamaan pulloa sisään syvemmälle pillluuni. Kapea kaulaosa menikin helposti sisään. Hän veti pulloa hieman ulos kumartui ja sylki pullon kylkeen, jotta se olisi liukkaampi. Sitten hän painoi sitä sisään uudelleen. Pilllu kiristyi pullon ympärille. Siitä oli jo koko kaulaosa sisälläni. Haukoin henkeä ja toivoin, ettei pillluni repeäisi, kuten synnytyksessä aikoinaan.
      Häntä huvitti, kun pullo liukui ulospäin itsestään hänen päästäessä irti. Huokaisin samalla helpotuksesta. Hän kumartui ja sylki lisää ja lipaisi kielellään klitorista ja painoi pulloa takaisin syvemmälle. JUMAL... KOSKEE!... parkaisin. Mies päästi pullon irti, jolloin se alkoi hitaasti liukumaan ulos. HUOOHH!...henkäisin helpotuksesta. Hän siirtyi haaroihini ja käänsi jalkani ihan sivulle. Hän otti pullosta kiinni ja painoi sitä päättäväisesti sisään syvemmälle.

      EEEIIIHH!...pääsi kurkustani. Lantioni nousi vaistomaisesti ylöspäin patjalta ja selkäni meni kaarelle.
      Hän piti pulloa syvällä pillussani. Vilkaisin hänen ilmettään, silmät loisti päässä. Hänen mulkkunsa oli puolitanassa ja siitä valui kirkasta nestettä – hän yritti samalla runkata sitä pystyyn. Katsoin järkyttyneenä avonaisiin haaroihini, jossa pullo oli jo puoleksi sisällä pilllussani. Aivan kuin olisin synnyttämässä. Hengitin rytmikkäästi ja yritin rentoutua. Pilllu oli aivan kireänä pullon ympärillä. Laskin lantioni selkäkaarelta varovasti takaisin patjalle ja nousin kyynärpäideni varaan tuijottaen edelleen uskomatonta näkyä haaroissani. Varmalla otteella hän piti pulloa sisälläni.

      Hän laittoi polvensa haaroihini ettei pullo olisi luiskahtanut ulos ja kumartui mahansa kanssa nelinkontin päälleni painaen minut patjaan kiinni. Sitten hän alkoi suudella minua ja nuoli poskiani. Yritin rauhoittua. Hän työnsi kielensä suuhuni ja pyöritteli sitä hetken. Sitten hän tökkäsi polvellaan pulloa sisäänpäin. AAAUUUH!... Kääntelin päätäni puolelta toiselle.Hän yritti työntää kieltänsä taas suuhuuni, mutta eihän se onnistunut.. AAAaaauuu.. VITTTU REPEE! ...ynisin.

      Hän nousi ylös päältäni ja otti pullosta kiinni ja nosteli sillä lantiotani hitaasti ylös ja alas patjalla. Pillu oli aivan kireänä pullon ympärillä. Sitten hän veti pullon pois. HUUOOOAAAH...huudahdin helpottuneena.
      Häpyhuulet roikkui löysänä ja punoittaen. Mies kumartui ja lipaisi kielellä klitoristani.

      Sitten hän otti puolikovan kalunsa kouraansa ja kumartui ylleni ja alkoi ahtamaan sitä sisään singutettuun aukkooni. Saatuaan kalun sisälle, hän alkoi rynkyttämään päälläni suurella mahallaan. Au-Au-Au...pääsi kurkustani hänen työntelyjensä tahdissa. Pilllu oli arkana jo muutenkin. Hänen ilmeensä loisti. Jynssättyään tovin aikaa hän painoi mullkun pohjaan ja laukesi karjahtaen sisääni.

      Tyytyväinen ilme kasvoillaan hän nousi ja pyyhki taas mulkkunsa peittooni. Sitten hän puki päällensä ja ilmoitti lähtevänsä baariin kaljoille. - SIKA!

    • Nuoria miehiä, pliis

      huhhuh.... taidokasta teksitä ja muutenki tosi hieno tarina ja juoni... mutta miksi se otti sieltä baarista mukaansa sellaisen tynnyrimahaisen kaljakallen? joku vähä... vetreämpi sais ehkä lukijat syttymään paremmin. mut tykkäsin :DD

      • Kiva juttu

        minustakin se oli hyä tarina ja ilmeikkäästi kirjoitettu.
        Mies olisi saanut olla lihaskimppu.


    • melko tavis juttu

      Ei oikein kiinnostava juttu - ja mitä tässä oli sit niinku KINKYÄ?

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5639
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3465
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1875
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1473
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      17
      1360
    9. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe