classic motor show 5.5.2012

autourheilija

Ruusuja ja risuja! Kiitos hyvästä näyttelystä! Paljon oli kokoontunut mobilisteja ym muita autoalan harrastajia ympäri Suomea näyttelyä katsomaan ja ne, jotka tuovat oman autonsa näytille ulkonäyttelyalueelle luovat myös näyttelyä. Kiitos myös heille!

Risut: Rannekkeen (pääsylipun) oston jälkeen siirryn ihailemaan suljetulle alueelle autoja, jolloin alkaa joka ovella jatkuva, turhauttava rannekkeen tarkastus.
En ymmärrä miksi, koska uskon, että kyseinen messuväki kyllä lippunsa (15 €) rehellisesti ostaa. Mielestäni touhu oli liian tarkkaa nipottamista.

6

266

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ahneen loppu?

      Iso risupuska, järjestäjille oli tullut "helppoa rahaa" idea, kun olivat tänä vuonna laittaneet Messukeskuksen pihan parkkialueen aitojen taakse ja 15e lipun hinnaksi sinnekin jalkaisin liikkuneille. En sitten maksanut pettymykseltäni mitään, vaikka parina edellisenä vuotena olen lipun ostanutkin hallien sisätiloihin. Olisikohan ehkä kannatttanut kertoa tästä "neronleimauksesta" selkeästi etukäteen ihan nettisivuillakin?

    • isolohko mr

      Kyllä ei kiva virka ollut Lahtimotorshown lipuntarkastajalla jotka toki ystävällisesti jaksoivat vahtia eri osastojen ovia.Kertoivat syyn että autonsa ulkoalueelle näytille tuovat vois päästä livahtamaan ilmaiseksi sisään...HEI HALOO eikös autonsa tuoja-tulija ole juuri portilla ansainnut mielestäni jonkun alennuksen ym hyvänmielen tähän harrastukseen. Esim Mikkelin Visulahteen tapahtumaan tais kuski päästä ilmaiseksi kahveelle myös.Muut matkustajat toki maksoivat lipun.

    • ahneus iskenyt

      Suurin risukasa tulee lippujärjestelyistä, yrittävät kai saada kävijäkatoa aikaan kun on suosio kasvanut. Naurettavaa ottaa lipun hinta että pääsee parkkipaikalle katselemaan autoja. Itse kävin vain lauantaina sisällä ja oli tarkoitus tulla sunnuntaina vielä parkkialueelle kiertelemään mutta se kariutui järjestäjän ahneuteen.

      • santtu1975

        Niin, kyseessä on silti autonäyttely jonka yhtenä perimmäisenä tarkoituksena on taloudellisen voiton tuominen järjestäjille (yksityinen järjestäjä, ei mikään harrasteyhdistys tai kerho). Näyttelyosastothan on ilmaisia merkkikerhoille yms. voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille (vrt. esim. american car show), niin jostain se raha kuluihin on järjestäjän satava ja ne rahat ovat pääsylippurahat.


      • Ahneen loppu?
        santtu1975 kirjoitti:

        Niin, kyseessä on silti autonäyttely jonka yhtenä perimmäisenä tarkoituksena on taloudellisen voiton tuominen järjestäjille (yksityinen järjestäjä, ei mikään harrasteyhdistys tai kerho). Näyttelyosastothan on ilmaisia merkkikerhoille yms. voittoa tavoittelemattomille yhdistyksille (vrt. esim. american car show), niin jostain se raha kuluihin on järjestäjän satava ja ne rahat ovat pääsylippurahat.

        Voi kuitenkin kysyä mikä järki on veloittaa sama hinta halleihin sisälle kuin parkkipaikalle. Jälkimmäisessä on kuitenkin "hiukan" ankeammat puitteet yleisölle eikä järjestäjän tarvitse juuri laittaa tikkua ristiin "parkkinäyttelyn" järjestämiseksi.


    • <<<

      ITE KÄVIN 2010...SEN JÄLKEEN EN OO OLLU... MUN SUOSIKKIHARRASTEAUTOJA ON GRANADA JA 240D MERSU

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe