Luottamus miehiin mennyt!

surusilmä

toivon joskus saavani takaisin sen tunteen että on olemassa kyllä kunnollisia ja fiksujakin miehiä. nyt mä en osaa ajatella muuta kun et kaikki on kieroja ja pettureita. joo taas onnistuin ajamaan itseni toisen kerran peräkkäin sellaiseen tilanteeseen että mä en ollutkaan toiselle yhtään mitään,pelkkä peli vaan :( mulla kun on tapana löytää itelleni näköjään vaan ne rentut vaikka oikeesti haluaisin itselleni kunnon miehen joka luottaa itseensä ja osaa elää itsensä kanssa parisuhteessakin ! ahva luonteeltani mutta nyt on voimat taas niin vähissä ja tästä olis taas noustava.. ja mieleen tulee et varmaan parempi elellä yksikseen kun ei sellaistakaan voi saada mitä ansaitsisi kyllä .. prkl.. vielä mä tästä nousen,kunhan nyt tuntojani purin :/

23

2407

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 5e6yj7rky6u

      Ne on ne komeat rentut niiiiiiiiin ihania.

      Sitten parutaan kun ei kunnon miehiä löydy vaikka niitä tulee joka paikassa koko ajan vastaan.

    • tiituska

      Voisin melkein suositella, että jos joku mies on sinusta kiinnostunut, mutta ei ole mielestäsi aivan sinun tyyppiäsi, niin anna hänen tutustua sinuun vähä paremiin, ennenkuin torjut. :)

      Jos sinulla on ollut huonoja kokemuksia pisemmältäkin aikaa miesten kanssa, niin ehkä alitajuisesti etsit sellasta tietynlaista renttua uudelleen ja uudelleen.
      Näin se minulla ainakin meni, kunnes miespuolinen kaverini otti minuun yhteyttä. Alkuun ei kiinnostanut lainkaan, mutta mies ei luovuttanut, ja nyt olemme olleet vuoden yhdessä ja tämä on parasta mitä olen eläessäni kokenut! :)

      • uusi tie

        Tuossa on totuuden siemen. Minäkin olen ollut oikea kpäämagneetti ja olen ajatellut, että pitäisi yrittää tutustua aivan toisenlaisiin miehiin. Tuo periaate voisi toimia. Vaikka ei ensin kiinnostaisi, ehkä sitten, kun vaan jaksaisi tapailla. Tuntuu että se on minun kohdallani ainut tie muutokseen.


      • Tuolla pärjää!

        Todella hienosti sanottu, ja varsinkin naisen kirjoittamana. Hyvä asenne tuo että antaa edes mahdollisuuden sille miehelle eikä heti lyttää. Kun yleensä kiinnostamaton tapaus lytätään heti. Kuten kävi minullekin.


    • kgjricngk

      Täälä sama,renttuja vaan. Seuraavax alan tosiaan kahtoon niitä jotka ei aluksi kiinnosta,jos siis he itse näyttävät että ovat minuun kiinnostuneita enkä torju heti. Sitten nähdään oliko se hyvä päätös:-)

    • tuleva renttu

      Mulla seuraavanlainen ongelma: olen kunnollinen ja omillani toimeentuleva mies. En vain saa naisia kiinnostumaan itsestäni. Aion alkaa renttuilemaan jos muu ei auta. Liekö se sitten saa naisetkin kiinnostumaan...

    • LESS IS MORE

      Jos joku valittelis runsaasta valkovuodosta niin Slut Machine KANASUTRA LAITTAA TON SAMAN VITUN LINKIN AINA.

    • opinmyötäonneen

      Vastaanpa tulevalle rentulle,,älä ihmeessä ala rentuksi,,älä älä.Kyllä sinusta varmaan kiinnostuneita ollaan,aivan varmasti.Rohkeutta kehiin ja suhdemarkkinoille.Katsele ympärillesi,siellä on,sinulle ihminen..Minäkin aikanaan luulin,oletin, itsestäni juuri noin,ettei kiinnosta ketään,koska kiltti,alkoton.Vaan ihanan ihmisen kohtasin,hänet joka toivoi laistani ja 15 v yhtä matkaa talsittu,eikä ainakaan vielä mustia pilviä taivaalla,vaan hyvin seesteistä...Ja tälle synkkydessä elävälle,usko vaan ja vaihda elämäsi,suunta,,hyviä ihmisiä on on on....

    • tavallinen mies

      Olen tutustunut mielenkiintoiseen naiseen ja myönnän, että olen myös ihastunut häneen. Hän pyörii päivittäin mielessäni. Hän on kuitenkin hyvin epävarma ja pelkään, että emme pääsisi sen vuoksi tämän pidemmälle. Olemme tapailleet, mutta hän tuntuu olevan epävarma tunteittensa kanssa. Se epäröinti saa myös minut epävarmaksi, sillä en tiedä aiheutanko minä ongelmia vai johtuvatko ne hänestä itsestään. Olen mennyt vähän lukkoon, kun en tiedä miten minun pitäisi toimia. Kuten nimimerkki "tiituska" tuossa ylempänä mainitsi "sitkeästä miehestään", niin minä olen myös sitkeä mies :) En siis haluaisi jättää tätä tähän vain sen vuoksi, että hän on epävarma. Haluan olla hänen luottamuksensa arvoinen, joten mitä voin tehdä rohkaistakseen häntä?

      • just niin kuin

        Mä olen just niin kuin toi nainen. Vie hänet syrjemmälle ja pyydä vaikka elokuviin.


    • sssss

      ministerit, enckell.Idman ja Svinhuvvud. sosialistit onvitun välii.

      • ei kiinnosta

        Olemme saaneetsosialistit suomen eduskuta nyt. kyllä ihaqn sama ei kiinnosta yhtään


    • RENTTUMAAKARI

      Tuota juuri naisissa vihaan.. Tyrkytetään itseään ja koko ajan kyselemässä, " Mitä tunnet minua kohtaa". Sanon naisille että mitäpä lottoat.... sitten ne menee änkytyksen puolelle ja ei ei mitään ei saa sanottua enään. Sitten ne ripustautuu kylkeen ja alkaa itkemään, en halua ketään muuta ikinä enään,siinä palaa hihat ja sanon " haluan omaa rauhaa" Tajuutko tajuutko, sitten alkaa se itkuparku...Tuota on juuri noissa sinkku-naisissa. ei osaa päättää mitään ja nykyään sanon että " TEE PÄÄTÖS" joko tai ei! Rentut ei jaksa Leikkimistä. epävarmat Naiset ei kelpaa. Tiedoksi Naiset.

    • gdghjukty

      Se on kai sitten ihan sun oma vikasi, että menet aina ihastumaan niihin renttuihin, jotka kohtelee sua miten milloinkin huvittaa.

    • olkaa vaa mukavia <3

      ongelma on minun mielestä siinä, että nämä rentut ovat alkun pitäen vaikuttaneet mukavilta ja kunnollisilta.
      se renttuus voi paljastua myöhemmin ja sillon nainen on jo emotionaalisesti kiinni miehessä, vaikka mies ei ajattelisi naista kuin petikaverina, eikä potentionaalisena kumppanina.
      ja jos, joku on antanut pakit miehelle, sanoen, "että olet mukava, mutta..,"
      niin ei se tarkoita sitä, että mies sai pakit mukavuuden takia tai se mukavuus on ollut haitta. "suhteesta" on puuttunut toden näköisesti, jotain muuta, esim. huumorintajut ei natsaa tms
      ( oma arvio vain.)

    • Pahin on kiltein

      Pahinta on miehet, joista saat kuvan kiltistä ja kunnollisesta, rakastavasta ja huomioivasta kumppanista...jotka lähettelevät viestejä sydämiä, suukkoja...jotka ovat ihania ihmisiä - ja sitten kun huomaatkin, että onkin samanaikaisesti lämmitellyt muitakin. Tällaiset ihmiset viimeistään tappaa luoton miehiin...
      Pitäisi varmaan lopettaa haihattelu, enää ei jaksa sydämen murskausta, kun se ei niin eheäksi koskaan palannutkaan...

    • tukkaukko1

      Kuulostaa tutulle mutta vaan toisinpäin. Itellä ollu suhteita missä tämä kauniimpi osapuoli pettänyt. Nyt en osaa luottaa oikeen kehenkää ja se on nyt ongelmana uudessa suhteessa. Nykyinen ystäväni on eronnut avioliitosta ja heillä on kaksi lasta. Ymmärrän että lasten asioita pitää hoitaa ja kuuluuki. Mutta miksi herra exä silti kuuluu siihen nyky arkeen joka päivä?
      Itellä on myös lapsi ja ei sen asioita tarvii jokapäivä exänkaa selvittää.
      Miten tällaisesta tilanteesta pääsee eteenpäin?

      • tukkaukolle

        Oletko aivan varma, että ovat tekemisissä päivittäin? Ja missä asioissa ovat yhteyksissä? Tavallaan hyvä, että lasten asioita pystytään hoitamaan mutta jos päivittäin ollaan erosta huolimatta tekemisissä niin tuntuu oudolta.

        Mä olen exäni kanssa mahdollisimman vähän tekemisissä. Meilläkin on yhteisiä lapsia ja tuntuisi oudolta, että siitä huolimatta soittelisimme päivittäin. Tietysti muilla se voi toimia, mutta omalla kohdallani ei. Olemme hyvissä väleissä jo pelkästään lasten vuoksi.


    • Anonyymi

      Mä oon törmänny varattuihin tai huijareihin.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Nii säkin kumimies!


    • Anonyymi

      Democracy&solidarnosc.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe