Onkohan oikesti onnellisia ihmisiä?

5urullinen

Elävätkö kaikki hetken jossain pilvessä joka haihtuu ja sitten ei mitään rakkautta koskaan ollutkaan...? Itselle ei ole koskaan sattunut kohdalle molemminpuolista rakkautta (ikää 25v.) enkä enää usko, että niin edes käy. Tuntuu, ettei ole mitään onnellisuutta tai rakkautta oikeasti, vaan kaikki tekevät onnellisuutensa suhteen kompromisseja ja tyytyvät keskinkertaiseen ja salaa ikävöivät jotain ihan muuta.

Onko se elämää?

11

273

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • lonelylady7

   Olen sinua vanhempi. Minunkaan kohdalle ei ole osunut molemminpuolista rakkautta. Tuntuu, että aina kun olen ollut haukkaamassa keuhkoni täyteen ilmaa eli rakastumassa, happi onkin loppunut eli mitään vastakaikua ei ole tullut.

   On se niin ihmeellistä, että toiset löytävät rakkauden ja useammankin ja toiset joutuvat taivaltamaan läpi elämän ilman rakkautta, läheistä ihmistä. Mikä lie salaisuus, jokin sattuma, kohtalo...

  • EiOnneaTuo

   Ei ihmisen onnellisuuden ehto ole parisuhde!!! Onnellinen voi olla niin monista muista asioista. Ja mitä vähemmästä olet tyytyväinen, sen onnellisempi olet. Ja takaan, SE on elämää :)

  • onni on haaste

   Jos koko elämänsä uskoo siihen, että toinen ihminen tulee ja tekee onnelliseksi, elää varmasti onnettoman elämän (pettyy, katkeroituu). Täytyy opetella olemaan onnellinen yksinkin, nähdä vaivaa, ja nauttia jokaisesta hetkestä. Ideaali tilanne on se, että kumppanit, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja onnellisia yksinkin, voivat täydentää toistensa onnelisuutta jakamalla ja antamalla, ei vaatimalla tai odottamalla toiselta enemmän. Tällaisessa suhteessa rakkaus voi kasvaa äärimmilleen ja onni puhjeta täyteen kukoistukseensa :)

  • älä-odota-huomista

   Joo onnellisuus ei todellakaan ole riippuvainen parisuhteesta ja romanttisesta rakkaudesta, ei ainakaan minulle. Omalla kohdallani on käynyt niin, että lukuisat miehet ovat ihastuneet minuun hyvin voimakkaasti, mutta en ole tuntenut heitä kohtaan ihan yhtä vahvasti ja poikkaissut jutut aika lyhyeen, mutta silti olen ensimmäistä kertaa elämässäni onnellinen, koska olen hyväksynyt itseni ja olen onnellinen omana itsenäni :). Rakkaus tulee jos tullakseen, mutta onnellinen voi olla aina tässä ja nyt, ei huomenna tai joskus kaukana tulevaisuudessa. Ja mielestäni parisuhdetta tärkeämpää ainakin itselläni on aina ollut ystävät ja muut läheiset, luotettavat ihmiset jotka eivät ikinä hylkää ja pysyvät aina vierellä, tuosta parisuhteiden kestosta kun ei nykypäivänä voi olla oikein varma.. Onneen ei vaan ole mitään oikotietä, oon vaan oltava sinut itsensä ja elämänsä kanssa, silloin se rakkauskin saattaa ilmestyä vähän helpommin kuvioihin.. :)

  • os..

   Aloittaja sotkee asioita. Eihän onnellisuutta voi pitää romanttisen rakkauden asiana. Ihmisten mieli on vaihtelevaa ja parisuhteita syntyy ja hajoaa.
   Järkevä ihminen voi tuntea onnellisuutta luonnosta ja terveydestä ja sellainen on pysyvää. Luonto on usein hyvin kaunis ja ihastuttava.
   Siis onnellisuus on aina olemassa luonnossa. Siitä voisi sanoa uskonnon kielellä, että Jumala on luonut maailman kauniiksi ja onnelliseksi. Tämä on varmasti totta, koska luonto on paljon suurempi kuin mitä ihminen voi käsittää.
   Onnellisuuden voi siis tuntea vaikka tuolissa istuessaan ja tuntemalla hengityksen.
   Tietysti sen tuntee myös muissa kehon toiminnoissa.
   Jos ei tunne hyvänolon tunteita, silloin se voikin olla sairautta.

  • enjoy..

   Ei täällä maan päällä elo ole aina niin auvoista, vasta taivaassa saamme iloita autuudessa ikuisesti. Nauttikaamme siis tästä kärsimysnäytelmästä siihen asti :)

   • sk..

    En voi olla samaa mieltä tuosta uskovaisten usein toistelemasta lauseesta.
    Minun käsitykseni mukaan elo maan päällä on paratiisissa olemista, se pitää vain huomata. Et sinä voi paratiisissäkaan olla tyytyväinen, jos et maan päällä sitä osaa. Kysymys on siis taidoista. Siksi älä anna vääriä tietoja. Maan päällä elo on ihanaa.


   • enjoy..
    sk.. kirjoitti:

    En voi olla samaa mieltä tuosta uskovaisten usein toistelemasta lauseesta.
    Minun käsitykseni mukaan elo maan päällä on paratiisissa olemista, se pitää vain huomata. Et sinä voi paratiisissäkaan olla tyytyväinen, jos et maan päällä sitä osaa. Kysymys on siis taidoista. Siksi älä anna vääriä tietoja. Maan päällä elo on ihanaa.

    Ei tämä elo kaikille ole yhtä ihanaa mutta onnellinen voi olla siitä huolimatta. Älä tee vääriä johtopäätöksiä noin äkkiä.


  • sk..

   >> Nauttikaamme siis tästä kärsimysnäytelmästä siihen asti :)
   >>Ei tämä elo kaikille ole yhtä ihanaa mutta onnellinen voi olla siitä huolimatta

   Nyt puheesi alkaa olla hyvin epäselvää. Uskovaisilla on aina ollut puheet niin, että tämä elämä on kärsimystä, mutta taivaassa iloitaan.
   Tämä on sikäli väärää puhetta, että elämä voi olla aivan ihanaa. Se on mitä siitä tekee.
   Ei saisi levittää selviä valheita ja negatiivista puhetta. On tärkeää ymmärtää totuus. Se muuttaa monien ihmisten elämän laatua.

   • enjoy..

    Ei ole kaikki itsestä kiinni, kai ymmärrät tämän. Vaikka olisi kuinka ystävällinen niin aina tulee p*skaa niskaan, ei sitä enää viitsi edes yrittää, mutta olen sinut itseni kanssa koska on puhdas omatunto.


   • sk..
    enjoy.. kirjoitti:

    Ei ole kaikki itsestä kiinni, kai ymmärrät tämän. Vaikka olisi kuinka ystävällinen niin aina tulee p*skaa niskaan, ei sitä enää viitsi edes yrittää, mutta olen sinut itseni kanssa koska on puhdas omatunto.

    Tämä keskustelu on siitä ikävää, ettei tiedetä mikä on keskustelun aihe. Minä luulin, että keskustellaan elämästä ja onnellisuudesta. Toiset keskustelevat ihmissuhteista ja kahden ihmisen suhteista. Eihän siitä selvyyttä tule, ennenkuin tiedetään mistä pitää puhua.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tuksu pakenee poliisia!

   Tuksu on kaapannut lapsensa, jonka huoltajuuden hän menetti ja pakenee poliisia ilmeisesti Veijo Lallin kanssa. Lalli myi vastikään Loviisasta talonsa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   265
   6842
  2. Iik! Suosikkijuontaja Vappu Pimiä jakoi hyytävät kuvat lomareissulta: "Sydän meinas pysähtyä..."

   Yksi Suomen suosituimmista juontajista, Vappu Pimiä, on jakanut kuvia etelän lomaltaan. Pimiä on lähtenyt lomareissulle juuri ennen uuden Tanssii Täht
   Kotimaiset julkkisjuorut
   48
   3877
  3. Jussi Hakulinen on kuollut - YÖ yhtyeen hittien tekijä

   https://www.is.fi/viihde/art-2000008994171.html Vielä ei ole kerrottu kuoleman syytä. Jussi Hakulinen loi YÖ yhtyeen kuuluisimmat hit
   Maailman menoa
   106
   3064
  4. Miksi ihmiset katsovat Salkkareita?

   Miksi ihmiset katsovat Salkkareita? Onko syynä aina uudet julkkisnäyttelijät, kuten Esko Eerikäinen tai Konsta Hietanen vai dramaattiset juonenkuviot
   Julkkikset
   61
   1537
  5. Rakastan sut ja sua

   Oma turvallinen nallekarhuni. Kivaa alkavaa viikkoa parhaalle toivottaa se susta hehkuva..
   Ikävä
   199
   1523
  6. Miksi sinä tykkäät minusta

   Syitä tykkäämiseesi? Vastaa kuin omalle kaipauksen kohteellesi.
   Ikävä
   92
   1478
  7. Sam Cannon

   Näytellyt emmerdalessa jotain Keviniä. En saa mieleen tätä hahmoa.
   Emmerdale
   5
   943
  8. Suvi Teräsniska jakoi herkkiä kuvia Simo-rakkaansa kanssa - Tältä he näyttivät nuorina!

   Terapiassakin parisuhdettaan hoitaneet Suvi Teräsniska ja Simo Aalto viettävät tänään 10-vuotiskihlajaispäivää. Lue juttu ja katso kuvat nuoresta pa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   5
   906
  9. Yön Jussi Hakulinen on Kuollut

   Näin kertoo lehdet, esim satakunnankansa. R.I.P. Jussi. Olit hyvä laulaja ja sanoittaja.
   Pori
   95
   850
  10. Olit iso virhe J

   Joka olisi pitänyt vain ohittaa. Sinusta seurasi vain pelkkää surua ja harmia. Olisinpa ollut viisaampi. Onneksi se on nyt ohi.
   Ikävä
   37
   813
  Aihe