Onkohan oikesti onnellisia ihmisiä?

5urullinen

Elävätkö kaikki hetken jossain pilvessä joka haihtuu ja sitten ei mitään rakkautta koskaan ollutkaan...? Itselle ei ole koskaan sattunut kohdalle molemminpuolista rakkautta (ikää 25v.) enkä enää usko, että niin edes käy. Tuntuu, ettei ole mitään onnellisuutta tai rakkautta oikeasti, vaan kaikki tekevät onnellisuutensa suhteen kompromisseja ja tyytyvät keskinkertaiseen ja salaa ikävöivät jotain ihan muuta.

Onko se elämää?

11

241

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lonelylady7

      Olen sinua vanhempi. Minunkaan kohdalle ei ole osunut molemminpuolista rakkautta. Tuntuu, että aina kun olen ollut haukkaamassa keuhkoni täyteen ilmaa eli rakastumassa, happi onkin loppunut eli mitään vastakaikua ei ole tullut.

      On se niin ihmeellistä, että toiset löytävät rakkauden ja useammankin ja toiset joutuvat taivaltamaan läpi elämän ilman rakkautta, läheistä ihmistä. Mikä lie salaisuus, jokin sattuma, kohtalo...

    • EiOnneaTuo

      Ei ihmisen onnellisuuden ehto ole parisuhde!!! Onnellinen voi olla niin monista muista asioista. Ja mitä vähemmästä olet tyytyväinen, sen onnellisempi olet. Ja takaan, SE on elämää :)

    • onni on haaste

      Jos koko elämänsä uskoo siihen, että toinen ihminen tulee ja tekee onnelliseksi, elää varmasti onnettoman elämän (pettyy, katkeroituu). Täytyy opetella olemaan onnellinen yksinkin, nähdä vaivaa, ja nauttia jokaisesta hetkestä. Ideaali tilanne on se, että kumppanit, jotka ovat sinut itsensä kanssa ja onnellisia yksinkin, voivat täydentää toistensa onnelisuutta jakamalla ja antamalla, ei vaatimalla tai odottamalla toiselta enemmän. Tällaisessa suhteessa rakkaus voi kasvaa äärimmilleen ja onni puhjeta täyteen kukoistukseensa :)

    • älä-odota-huomista

      Joo onnellisuus ei todellakaan ole riippuvainen parisuhteesta ja romanttisesta rakkaudesta, ei ainakaan minulle. Omalla kohdallani on käynyt niin, että lukuisat miehet ovat ihastuneet minuun hyvin voimakkaasti, mutta en ole tuntenut heitä kohtaan ihan yhtä vahvasti ja poikkaissut jutut aika lyhyeen, mutta silti olen ensimmäistä kertaa elämässäni onnellinen, koska olen hyväksynyt itseni ja olen onnellinen omana itsenäni :). Rakkaus tulee jos tullakseen, mutta onnellinen voi olla aina tässä ja nyt, ei huomenna tai joskus kaukana tulevaisuudessa. Ja mielestäni parisuhdetta tärkeämpää ainakin itselläni on aina ollut ystävät ja muut läheiset, luotettavat ihmiset jotka eivät ikinä hylkää ja pysyvät aina vierellä, tuosta parisuhteiden kestosta kun ei nykypäivänä voi olla oikein varma.. Onneen ei vaan ole mitään oikotietä, oon vaan oltava sinut itsensä ja elämänsä kanssa, silloin se rakkauskin saattaa ilmestyä vähän helpommin kuvioihin.. :)

    • os..

      Aloittaja sotkee asioita. Eihän onnellisuutta voi pitää romanttisen rakkauden asiana. Ihmisten mieli on vaihtelevaa ja parisuhteita syntyy ja hajoaa.
      Järkevä ihminen voi tuntea onnellisuutta luonnosta ja terveydestä ja sellainen on pysyvää. Luonto on usein hyvin kaunis ja ihastuttava.
      Siis onnellisuus on aina olemassa luonnossa. Siitä voisi sanoa uskonnon kielellä, että Jumala on luonut maailman kauniiksi ja onnelliseksi. Tämä on varmasti totta, koska luonto on paljon suurempi kuin mitä ihminen voi käsittää.
      Onnellisuuden voi siis tuntea vaikka tuolissa istuessaan ja tuntemalla hengityksen.
      Tietysti sen tuntee myös muissa kehon toiminnoissa.
      Jos ei tunne hyvänolon tunteita, silloin se voikin olla sairautta.

    • enjoy..

      Ei täällä maan päällä elo ole aina niin auvoista, vasta taivaassa saamme iloita autuudessa ikuisesti. Nauttikaamme siis tästä kärsimysnäytelmästä siihen asti :)

      • sk..

        En voi olla samaa mieltä tuosta uskovaisten usein toistelemasta lauseesta.
        Minun käsitykseni mukaan elo maan päällä on paratiisissa olemista, se pitää vain huomata. Et sinä voi paratiisissäkaan olla tyytyväinen, jos et maan päällä sitä osaa. Kysymys on siis taidoista. Siksi älä anna vääriä tietoja. Maan päällä elo on ihanaa.


      • enjoy..
        sk.. kirjoitti:

        En voi olla samaa mieltä tuosta uskovaisten usein toistelemasta lauseesta.
        Minun käsitykseni mukaan elo maan päällä on paratiisissa olemista, se pitää vain huomata. Et sinä voi paratiisissäkaan olla tyytyväinen, jos et maan päällä sitä osaa. Kysymys on siis taidoista. Siksi älä anna vääriä tietoja. Maan päällä elo on ihanaa.

        Ei tämä elo kaikille ole yhtä ihanaa mutta onnellinen voi olla siitä huolimatta. Älä tee vääriä johtopäätöksiä noin äkkiä.


    • sk..

      >> Nauttikaamme siis tästä kärsimysnäytelmästä siihen asti :)
      >>Ei tämä elo kaikille ole yhtä ihanaa mutta onnellinen voi olla siitä huolimatta

      Nyt puheesi alkaa olla hyvin epäselvää. Uskovaisilla on aina ollut puheet niin, että tämä elämä on kärsimystä, mutta taivaassa iloitaan.
      Tämä on sikäli väärää puhetta, että elämä voi olla aivan ihanaa. Se on mitä siitä tekee.
      Ei saisi levittää selviä valheita ja negatiivista puhetta. On tärkeää ymmärtää totuus. Se muuttaa monien ihmisten elämän laatua.

      • enjoy..

        Ei ole kaikki itsestä kiinni, kai ymmärrät tämän. Vaikka olisi kuinka ystävällinen niin aina tulee p*skaa niskaan, ei sitä enää viitsi edes yrittää, mutta olen sinut itseni kanssa koska on puhdas omatunto.


      • sk..
        enjoy.. kirjoitti:

        Ei ole kaikki itsestä kiinni, kai ymmärrät tämän. Vaikka olisi kuinka ystävällinen niin aina tulee p*skaa niskaan, ei sitä enää viitsi edes yrittää, mutta olen sinut itseni kanssa koska on puhdas omatunto.

        Tämä keskustelu on siitä ikävää, ettei tiedetä mikä on keskustelun aihe. Minä luulin, että keskustellaan elämästä ja onnellisuudesta. Toiset keskustelevat ihmissuhteista ja kahden ihmisen suhteista. Eihän siitä selvyyttä tule, ennenkuin tiedetään mistä pitää puhua.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      66
      6382
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      4106
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      265
      2529
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1990
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1498
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      96
      1348
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1097
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1080
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      1026
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1001
    Aihe