Avovaimon uhkavaatimus

Matti__88

Täällä eräs mies neuvoja kaipailisi. Ongelmana on avovaimoni järjetön mustasukkaisuus naispuolisista kavereistani. Minulla on muutama todella hyvä naispuolinen kaveri, joista muutama on exäni, he ovat tuntuneet olevan avokille kipupiste suhteemme alusta lähtien. Olen mielestäni huomioinut naistani tarpeeksi ja vakuuttanut hänen olevani elämäni nainen, mutta jostain kinnaa. Tykkään tehdä asioita ystävieni kanssa kahden kesken, kuten käydä baarissa, kahvilla, syömässä tai moottoripyöräilemässä. Avokki tästä usein huomauttaa etten hänen kanssaaan käy ikinä missään. Ystävilläni ja avokilla on ollut aika paljon riitaa keskenään, mutta en ole mennyt puuttumaan heidän väleihinsä, josta myöskin olen saanut haukut. Tilanne paheni viime viikonloppuna kun olimme porukalla baarissa ja tapasimme erään ystäväni siellä. Hän liittyi seuraamme. Ystäväni istui sylissäni, koska pöytämme oli täynnä ja hän halasi minua, avokkini käveli paikan päälle ja veti todella kovat pultit. Olen siis ennenkin ystävieni kanssa ollut sylikkäin, halaillut ja kutitellut yms. Avokki lähti rakettina baarista ja minä hänen perässään. Naiseni luetteli semmosen litannian syytöksiä ja sanoi lopuksi että saan alkaa vähitelle valitsemaan kavereideni ja hänen väliltä. Tässä ollaan nyt menty pari päivää puhumatta ja ajattelin tulla kysymään neuvoa. Onko muiden mielestä avokilla syytä suuttua? Vai onko hän teidänkin mielestänne sairaalloisen mustasukkainen? Apu oli todella tarpeen!

13

911

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • MIES JOLLA KOKEMUSTA

   Oletko miettinyt, mille sinusta tuntuisi jos nykyinen naisesi käyttäytyisi samalla tavalla sinua kohtaan kuin sinä nyt häntä kohtaan? Jos haluat pitää naisesi ja olet hänen suhteensa vakavissasi niin jätä muiden kanssa heilastelu ja etenkin sylissä pitäminen ja kutittelu. Ei tuollainen käytös sovi muutenkaan suhteeseen!!

  • On sillä

   On ihan ymmärrettävää että suuttuu. Kyllä minäkin suuttuisin jos tilanne olisi toistepäin omalla kohdalla, nainen istuisi exän sylissä jne. Tulee sellainen ajatus väkisin että heillä on vielä enemmänkin jotain välillään, tai sitten hän yrittää tahallaan saada oloni pahaksi.

   En usko että sinustakaan tuntuisi hyvältä jos avovaimosi istuisi muiden (sinulle tuntemattomien) miesten sylissä kutitellen.

   Vedät vaan rajaa ylemmäs, halata saa toki, ja suukon harvakseltaan poskelle, mutta sylissä istuminen ja kutittelu (/lepertely/flirtti) ehdoton no-no.
   Siinähän pelottaa että alat kaipaamaan exän perään.

   Toinen on kahdenkeskeiset tapaamiset. Varmasti ärsyttää avovaimoa, ja ihan ymmärrettävä tunne, mutta toisaalta onko järkeä rajoittaa elämäänsä niin paljon
   että ei voi nähdä kaveriaan kuin tietyin ehdoin. Kerro kuitenkin naiselles että mitä teitte ja missä jne, niin ei turhaan huoli että jotain olisi meneillään

   • Mies

    Parisuhteeseen ei kuulu vastakkaista sukupuolta olevat "ystävät"!!! kahdenväliset t tapaamiset ovat pettämistä!


  • reppuselkään.com

   Jätä se lortto, ei tollasesta kannata olla mustasukkanen taitaa olla sairas päästään

  • vanhanen nainen

   Ei todellakaan ole sairaalloisen mustasukkainen. Mieti nyt hyvä mies käytöstäsi. Jos nämä exät vie aikasi, niin ettet ehdi avokkisi kanssa mitään harrastaa. Älytöntä edes vaatia toista hyväksymään varsinkin exien kanssa puuhastelu.

   Et varmasti hyväksyisi samanlaista kohtelua avokkisi puolelta. Todella törkeää käytöstä sinulta. Ei ihme, jos avokki on katkera ja mustasukkainen. Eiköhän ne exät kuulu menneisyyteen Keskity nykyisyyteen ja anna enemmän huomiota avovaimollesi. Näytä, että hän on tärkein ja rakastat häntä.

  • MIES JOLLA KOKEMUSTA

   Että osaa olla tyhmä mies!!

  • Hyi_sinua

   Sylissä istumista ja kutittelua??? Haloo mies! Naisellasi on täysi oikeus suuttua ja nyt teet sen valintasi, tai menetät naisesi, näin se vaan menee.. Ylempänä on jo hyviä vastauksia joten en lähde itsestäänselvyyksiä tässä toistamaan. Toimit törkeästi naistasi kohtaan! Kun on parisuhteessa niin ystävyyssuhteet tulevat muuttumaan - harmi ettet sinä ole sitä tajunnut, jos ei naispuoliset ystäväsikään.

  • SäOotJärjetön

   Toivon että muijas ite tajuaa jättää sut. Onhan sulla noita lohduttelijoita, sylissä istuvia kikattelijoita näköjään sitten jonoksi asti...

   Naisesi ansaitsee jotain paljon parempaa! Tuollainen käytös ei ole enää mitään ystävyyttä, vaan siinä on seksuaalinen vire.

   Vai istuvatko miespuoliset kaverisi samallalailla sylissäsi tai sinä heidän? Entä kutitteletteko toisianne?
   No niin. Aivan. Sitähän minäkin. Teet tuommoisia vaan niiden naispuolisten "ystävättäriesi" kanssa. Ja by the way, jos he olisivat oikeita ystäviäsi, he eivät käyttäytyisi noin. Itse en ikinä istuisi varattujen miesten sylissä, enkä yrittäisi vaarantaa ystävieni suhteita.

   Joten joko hanki parempia, oikeita ystäviä eikä mitään kikattelevia horoja, jotka käyttävät sinua itserakkautensa korottamiseen ("Hihihih, sit mä istuin sen sylis ja sit sen muija tuli sinne ja suuttu ja lähti menee, ihihihi oon mä niin kuuma mimmi et kaikki pitää mua uhkana!") tai sitten vaan jatkat elämääsi sinkkuna paneskellen noita ystävättäriäsi ja anna nykyisen naisesi löytää itselleen joku parempi, oikea mies eikä tuollaista keskenkasvuista koltiaista.

  • M

   niinkuin muut jo sanoivat, mieti itse miltä tuntuisi nähdä naisesi toisen sylissä kutiveltavana ja halattavana..

   ja toinen.. mikäli nämä naispuoliset ystäväsi todellakin ovat ystäviäsi eikä teillä ole mitään virittelyjä (enemmänkin flirttiä ja todellakin haluat heidän kanssaan olla vain kaksin, jotta seksuaalinen tunnelma pysyisi päällä..), oletko ikinä ajatellut kutsua heitä ihan vain kahville luoksenne? Jos ovat oikeasti ihan vain kavereita, niin naisesihan olisi jo tutustunut heihin!

   Itselläni on monta miespuolista ystävää ja joskus on jonkun tyttöystävä ollut näreissään, mutta kun olen itse mennyt itseni esittelemään ja tutustuttanut itseni heille, ei ole ollut mitään ongelmia. Ei taida olla noilla ns ystävilläsikään ihan puhtaat jauhot pussissa, sillä minulle tuli paha mieli jos kuulin, että tyttöystävä ei halua että minun kanssa mennään vaikka bisselle.. en todellakaan halunnut että minua pidetään minään panona tms, kun kyseessä oikeasti ystävyys! Ja heti halusin ko tyttöystävän tavata, jotta tämä saisi rauhan sielulleen, sillä ymmärrän kuitenkin että varsinkin tuntemattoman naisen ystävyys oman miehen kanssa hiertää..

  • Mr. DoucheBag

   No miehenä ainakin voisin sanoa, että jos kääntäisin tämän niin, että syypää onkin naiseni, niin kyllä lähtisin vihreämmille laitumille.

   Naisesi on valittanut, ettette te tee mitään yhdessä. Miksi? Miksi tällaista valitaa? Onko syy ihan oikeasti olemassa, että ette tee vaan uhraat aikasi ystävillesi? -> Tässä tilanteessa toteaisin eukolleni, että jos parisuhteessa haluaa olla, niin saa ystäväaika jäädä pienemmäksi, koska parisuhdekin vaatii aikaa. Minä en halua olla ystävä naiseni kanssa, haluan olla elämänkumppani. Ja elämänkumppanin ei pitäisi alkaa sovitella kalenteriaikataulua siihen, milloin ehtii toista nähdä hänen menojensa ohella.

   Nainen istuu toisen miehen sylissä, exä tai nykyinen ja kutittelua toiselta / molemmin puolin. -> Oma naiseni saisi jäädäkin baarireissulleen eikä kotia tartte tulla. Jos olisin mukana ja mies jonka syliin istutaan on tuttu (ja jostain syystä minun syliini EI VOI ISTUA!) niin asia ok. Kutittelu...ei.

   Herrajumala mies, kasvata itsellesi munat. Hävettää olla samaa sukupuolta tuollaisen idiootin kanssa.

   http://www.youtube.com/watch?v=Hw1ncADC9KM

  • haukotus

   "Avokki tästä usein huomauttaa etten hänen kanssaaan käy ikinä missään". Käytkö? mieti asiat toistepäin? Hyväksytkö jos naikkosesi hengailee samoin tavoin eksänsä/panokavereidensa kanssa. olisitko sinut asian kanssa. Oikeasti?

   Lyhyesti sanottuna. Olet sokea, itsekäs ja lapsellinen. Sun ei pitäis seurustella.

   • Hyisentään

    Aloittajan kaltainen vellihousu ei ansaitse minkäänlaisat naista, kun ei arvosta ja rakasta muita kuin itseään.


  • Jousimies -59

   Itselläni on myös vastaavanlainen tilanne. Naisystäväni ei siedä muiden naisten lähettämiä juttuja omalle seinälleni facebookissa, vaan kääntää aina asian niin, että olen kiinnostunut muista. Tätä on kestänyt koko suhteemme ajan ja olen ahdistunut kyseisestä asiasta. Minulla ei ole mitään halua pettää, tai jättää häntä. Olen keskustellut hänen kanssaan asiasta lukemaattomat kerrat, mutta aina asia palaa uudelleen esiin. Voiko mustasukkaista ihmistä parantaa? Pitääkö minun elää hänen ehdoillaan? Olen sosiaalinen ihminen ja haluan jutella muidenkin kanssa ja vaihtaa mielipiteitä. En käy juuri baareissa ja kerran olin yksin karaokea laulamassa, sain kuulla siitä jälkeen päin hyvin negatiiviseen sävyyn. Olin hänen silmissään petturi.
   Pidän hänestä muuten paljon, enkä haluaisi lopettaa suhdetta.
   mitkään palopuheet eivät ole muuttaneet hänen käyttäytymistään.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mistä kaupungeista ikävöijät olette ?

   Mistä kaupungista olet?
   Ikävä
   104
   1845
  2. Tunnut niin oikealta kuin osa minua

   Olenko oikeassa? Eihän tässä puutu kuin samat tuntemukset sinulta. Nainen, mitä tämä on? Jotain todella outoa tässä on,
   Ikävä
   88
   1616
  3. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   33
   1238
  4. Nainen, täällä minä vain sinua ikävöin

   Joka päivä riudun ja ajatus sinusta viiltää syvälle, se, miten ihanaa olisi kokea sinut lähelläni. Mieleni askartelee si
   Ikävä
   59
   1108
  5. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   267
   1020
  6. Vaatii kaupungilta kuusinumeroista summaa

   Onko ahneudella ja kieroudella rajaa? Itse tekee väärin, saa oikeutetusti potkut ja on nyt etukäteen suunnitellusti käsi
   Haapavesi
   72
   947
  7. En mä vaan ymmärrä miten noin kaunis voi olla sinkku

   Sähän olet uskomattoman upea nainen kaikinpuolin.
   Ikävä
   57
   844
  8. Ikävä sinua, voimmeko tavata?

   Anteeksi se minun viestini aikoinaan. Perun (jos se on vielä mahdollista) viestini sisällön ja olen pahoillani, jos se l
   Ikävä
   40
   822
  9. Jos joskus pääsen halaamaan sinua

   niin voi olla, että en päästä enää ollenkaan irti. Sitten on hankala mm. käydä töissä, mutta eipä voi mitään.
   Ikävä
   58
   809
  10. Voitko ystävällisesti

   Vastata siihen mitä kirjoitin Oletko valmis kasvotusten puhumaan vai kidutatko lopunelämäsi minua
   Ikävä
   61
   732
  Aihe