Poliisit hakkasivat kodittoman hengiltä

kamera tallensi

http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/valvontakamera-paljasti-poliisit-hakkasivat-kodittoman-hengilta/art-1288467761048.html#comments-anchor
"Valvontakamera paljasti, kuinka raa'asti joukko poliiseja hakkasi kodittoman miehen hengiltä Yhdysvalloissa.
Orange Countyn oikeussalissa huudettiin kauhusta ja osa poistui paikalta, kun läsnä olleille näytettiin video, jossa poliisit hakkasivat 37-vuotiaan kodittoman Kelly Thomasin hengiltä, kertoo La Times -lehti.

Paidaton Thomas huutaa videolla isäänsä ja hokee "anteeksi", kun poliisit vain yltyivät hakkaamaan miestä nyrkein ja pampuin. Thomasiin käytettiin myös tainnutusasetta.
- Isä, he tappavat minut, miehen kuullaan huutavan videolla, kun iskujen äänet kaikuivat ja tallentuivat videolle.
- En saa henkeä, hän toisti usein ja hänen päällään oli pahimmillaan kuusi poliisia.

Videolla näkyy, kuinka Ramos lähestyi Thomasia.
- Näetkö nyrkkini, Ramos kysyi kodittomalta.
-Kyllä, mitä niistä, Thomas vastasi.
- Ne ovat valmiina panemaan sinut ojennukseen, Ramos vastasi vihaisena ja otti kumihanskat esiin.

Hakkaaminen kesti kymmeniä minuutteja, kunnes Thomas lopulta makasi verilammikossa. Hänellä oli pahoinpitelyn myötä aivovamma, murtunut nenä, murskautunut poskiluu, murtuneita kylkiluita ja sisäistä verenvuotoa. Kuolinsyyksi todettiin rintakehän mekaaninen puristaminen."

Video
http://reason.com/blog/2012/05/08/the-da-just-released-surveillance-footag
http://en.wikipedia.org/wiki/Kelly_Thomas_(beating_victim)

Melkein toivon, että oikeus vapauttaisi nuo kytät ja kansalaiset hakkaisivat sen jälkeen hengiltä kaikki kuusi. Minullakaan ei olisi mitään ongelmaa sen suhteen.

Inhoan kyttiä koko ajan yhä enemmän ja ihmettelen, miten kukaan voi enää puolustaa niitä. TV-ohjelmiin on valittu ilmeisesti parhaiten käyttäytyvät, eivätkä kameran edessä muutenkaan uskalla hakata, silti...
Kuvaaminen kiellosta huolimatta ja näyttäminen TV:ssä, ylimielinen asenne, turha ylinopeuksien ja pikkurikkeiden kyttääminen, turhat takaa-ajot, vammautumiset ja kuolemat niissä, putkakuolemat...omaisuusrikoksia ja vahingontekoja eivät halua edes tutkia.

En ihmettele, vaikka suuri(n) osa putkakuolemista olisikin kyttien pahoinpitelemällä aiheuttamia ja sairauskohtaus- tai muut kuolemat johtuvat nukkuvista vartijoista tai eivät edes suostu auttamaan.

Vartiointiyritysten valvontanauhoja ei käytetä kyttiä tai vartijoita vastaan, mutta onneksi yhä useammin sivullisetkin kuvaavat. Tallentavat valvontakamerat olisi saatava ehdottamasti myös pidätystiloihin ja kaikki nauhat saatava omaisten nähtäväksi. Rahalliset korvauksetkin ovat naurettavia, eikä kyttiä tai vartijoita tuomita juuri koskaan.
Oman lapsen kohdalla en jättäisi kostamatta, vaikka henki menisi.

20

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Totuus Esiin

      Suomessakin pitäisi saada tallentavat kamerat poliisiautoihin, niin saataisiin poliisien mielivaltaa ja väkivaltaa vähennettyä. Kokonaan ilmiöstä ei koskaan päästä eronn, koska osa poliiseista osaa kuitenkin piilottaa tekemisensä.

      Täälläkin kannattasi muuttaa lainsäädäntöä siten, että poliisien törttöilystä uhri saisi kunnon korvaukset. Silloin poliisit haluaisivat kamerat autoihinsa omaksi turvakseen vääriä syytöksiä vastaan. Nyt kun poliisi ei juuri kannata oikeuteen haastaa, ei uhreilla ole mitään oikeusturvaa,

      Noista poliisiTV ym "reality"-sarjoista ei juuri kannata vetää mitään johtopäätöksiä. Ne on pelkkää propagandaa ja samaa tasoa kuin rambo- elokuvat.

      http://www.hilavitkutin.com/2008/06/12/amerikassa-poliisi-ei-saa-olla-liian-alykas/
      "Amerikassa poliisi ei saa olla liian älykäs"

    • Lisätietoatulee

      www.iltalehti.fi/ulkomaat/2012050915551469_ul.shtml

      Poliisit hakkasivat Kellyn hengiltä: "Isä, he tappavat minut"

    • no voi harmi

      No, uhri ei menettänyt mitään. Parempi se on päästä pois kuin joutua elämään länsimaisessa poliisivaltiossa. Ihmettelen ylipäätään miten kukaan enää haluaa tehdä lapsia länsimaissa. Kaikki inhimillinen, ihmismäinen kehitys tapahtuu länsimaiden ulkopuolella ja lähinnä Etelä-Amerikan, Afrikan ja Aasian maissa. Länsimaat ovat menossa täydeksi natsismiksi, Suomi mukaanlukien.

      • ScientiaNostraPotent

        Poliisilla ei ole mitään tekemistä länsimaisen kulttuurin tai sivistyksen kanssa.


    • mustafa rastafa

      kyllä spugeja saa hakata saatana

      • öitä kiltit lapset..

        Taitaa mennä Suomen poliisilla hyvin tällä hetkellä, kun provot pitää hakea rapakon takaa. Ja kameroista poliisiautoon olen samaa mieltä, mutta kun eivät ole antaneet vaikka on pyydetty, lieko kyse rahasta?
        Mut nyt lapset iltapalalle ja nukkumaan, että jaksaa huomenna taas nousta kouluun..


    • Anonyymi

      AJAVAT UUSILLA JEEPEILLÄ, on arhaa, tahtoa näyttää

      kyttäauto ajaa suoraan jalkakäytäviä ja kaikkien pitää hypätä sivuun eivätkä homot väistä kansalaisia, vaikka ajavat jalkakäytäviä säännöllisesti


      kun ajattelee kyttiä niin ainoa asia mitä tulee mieleen on viha

      tarvitaanko heitä -kysymys, ei tuo vaihtoehtoja kuin sanoa, että EI KOSKAAN

      niin miksi pitää heitä olla!?


      kansakin janoa vertaa

    • Anonyymi

      i can't breath

    • Anonyymi

      Suomalainen poliisi on lakia kunnioittavien ja hyväkäytöksisten kansalaisten puolella rikollisia vastaan, jotka rikolliset yrittävät laajentaa rikollista toimintakenttäänsä halveksimalla lainkuuliaisia kansalaisia ja poliisia yrittäen näin samalla murtaa yhteiskunnan rakenteita ajaakseen omaa rikollista etuaan.

      • Anonyymi

        Yhteiskunnan nakertamista vasemmisto on harrastanut jo sisällissodasta lähtien. Nyt siihen ovat liittyneet myös vihreät ilmastouskovaiset.


      • Anonyymi

        Kakkapuhetta. Poliisi juoksee kaiken maailman valehtelevien lahkolaisten asialla hajottamassa syyttömien ihmisten koteja. "Lakia kunnioittavien ja hyväkäytöksisten kansalaisten puolella". Pöh, valehtelevien perkeleiden puolella kyllä.


    • Anonyymi

      Poliisi pahoinpiteli miestä putkassa: Erotettiin virastaan määräajaksi – siivosi verijäljet, mutta tallenne paljasti.
      Etelä-Savon käräjäoikeus tuomitsi miehen sakkoihin kesäkuussa. Itä-Suomen hovioikeus ei myöntänyt asialle jatkokäsittelylupaa.

      Poliisilakimies Ilkka Jukarainen Itä-Suomen poliisilaitokselta kertoo, että vanhemman konstaapelin kohdalla arvioitiin määräaikaisen erottamisen lisäksi irtisanomista.

      –Siinä arvioitiin mahdollista irtisanomista ja määräaikaista erottamista, ja päädyttiin siihen, että määräaikainen erottaminen on riittävä seuraus.

      Päätökseen vaikuttivat Jukaraisen mukaan konstaapelin virkauran pituus, päiväsakkojen lukumäärä sekä se, ettei hänellä ole aiempia virkamiesoikeudellisia seurauksia.

    • Anonyymi

      Poliisi hakkasi raskaana olleen vaimonsa 12 kertaa.
      Syyskuun lopussa 1996 mäntsäläläinen poliisi suuttui 12:tta viikkoa raskaana olleelle vaimolleen. Hän tarttui naista ranteista kiinni, painoi seinää vasten ja heitti tämän sängylle. Nainen joutui viikoksi sairaalaan , koska hänen kohtunsa alkoi supistella ja alapäänsä vuotaa verta.

    • Anonyymi

      Poliisi epäiltynä vakavasta rikoksesta: putkaan tuotu pahoinpideltiin niin, että elintoiminnot lakkasivat.

      Poliisin ja kahden vartijan epäillään pahoinpidelleen törkeästi putkaan tuodun humalaisen miehen. Uhrin elintoiminnat ehtivät lakata väkivallan seurauksena.
      Pahoinpitely sattui Lahden poliisiasemalla lauantaina 3. helmikuuta.

      Partio oli ottanut rikosperusteisesti kiinni humalaisen miehen. Mies oli tiettävästi vastustanut kiinniottoa, minkä vuoksi hänelle oli laitettu käsiraudat.

      Mies jatkoi vastarintaa vielä putkan vastaanotossa, minkä vuoksi häntä ryhdyttiin miehissä viemään selliin.

      Henki loppui
      Vastustelu jatkui edelleen sellissä, missä mies painettiin voimakkaasti vasten betonilattialla ollutta muovipatjaa. Tapahtumat tallentuivat valvontakameralle. Tallenteelta näkyy, kuinka yksi poliiseista lyö humalaista nyrkillä vartaloon muiden painaessa tätä patjaa vasten.

      Kesken tilanteen mies kuitenkin valahtaa elottomaksi poliisien ja vartijoiden alla.

      Uhria ryhdytään välittömästi elvyttämään samalla, kun paikalle hälytetään ambulanssi. Uhrin elintoiminnat ehtivät jo hetkeksi lakata, mutta ne saadaan palautettua.

    • Anonyymi

      Poliisikoulun opettajaa epäillään naisoppilaiden seksuaalisesta ahdistelusta - kolme epäiltyä rikosta ehti jo vanhentua.

      Poliisiammattikorkeakoulun miesopettajaa epäillään kahdesta naisoppilaan seksuaalisesta ahdistelusta sekä virka-aseman väärinkäytöstä.
      Valtakunnansyyttäjävirasto kertoi keskiviikkona, että poliisikoulussa pitkään toimineen ylikonstaapelin rikosepäilyjen esitutkinta on valmistunut ja juttu on siirtynyt syyteharkintaan Sisä-Suomen syyttäjänvirastoon.

    • Anonyymi

      Näistä ei hiiskuta kytät nussivat omia penikoitaan.

    • Anonyymi

      Syyttäjäkin "unohtaa" päätöksessä että poliisi on hajottanut syyttömän henkilön talon oven. Näin ollen "vahinko on niin vähäinen ettei esitutkintaa jatketa". Eli viranomaiset piilottelevat kerta toisensa jälkeen toistensa pahantekoja jotta pääsevät kuin koira veräjästä. Oikeusvaltioko? Ei taatusti.

    • Anonyymi

      Kytät suomessa on parasiittejä, loisia.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      33
      1402
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1292
    3. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1214
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1206
    5. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1191
    6. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1188
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1183
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1154
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1149
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1130
    Aihe