Lomaosake - loukku paratiisissa

arvaa harmittiko?

tänään 45 min -ohjelmassa.

12

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deeejiiii

      voi voi kun isot pomot tietäisi mitä ne myyntitykit siellä touhuaa.....kova paine saada kauppaa pienillä provisioilla niin tässä tulos....

    • osakeloukussa

      Isot pomot tietävät ja kannustavat! Muuten ei tuu tarpeeks fyffeä herras-suvuille!

    • jopas oli

      Se pomo oli muuten ISO. Varmaan hyvät tulot.

      • Huh huh

        "Se pomo oli muuten ISO. Varmaan hyvät tulot. "

        Mauton heitto joka kuvastaa kirjoittajansa järjen köyhyyttä!

        Onko Nalle W:llä sitten pienemmät tulot kuin ISO:lla pomolla?


    • jos vielä kuitenkin

      No miksiköhän tätä clubi/viikko-lomaosake-asiaa ei haluta ymmärtää? No siksi kun ihmisillä on pohjaton tarve "omistaa" (tässä tapauksessa vain ostaa aikaa, joka kaikilla on jo olemassa) jotain turhaa ja hienompaa kuin toisilla. Todellisuudessa clubi- ja viikko-osaketoiminnalla ei ole mitään todellista eroa; kummassakin maksetaan merkittävä pääoma jonkun bulvaanin taskuun.
      Noin vuodesta -78 alkaen olen tutustunut tähän huijauksen muotoon, ja valistanut ihmisiä, muutamalle antanut konkreettisen pelastautumiosohjeenkin. Mutta ihan turhaan, kun ei haluta käsittää, että pysymällä sopimuksista erossa noiden esittelykauppiaiden kanssa, säästää sievoiset summat vapaalle lomamatkailiulle. Tämä huijauksen muoto loppuu vain, jos esittelyihin mennään, mutta kukaan ei tee mitään sopimuksia tyrkyttäjien kanssa. Pitkällä tähtäimellähän on laskettu tosiasia että se on kallein lomailun muoto. EI PIDÄ UNOHTAA ETTÄ PÄÄOMA MENETETÄÄN 90 PROSENTTISESTI! Jos tahtoo pääasiassa samassa paikassa lomailla, miksi ei osta omaa asuntoa, jos tahtoo pääomia sitoa?
      Tuo Kanarian palstalla mainittu Club Puerto Atlantico on viimeisimpiin lonkeroihin tässä huijauksen lajissa. Ei varmasti saa voitettuakaan matkaa ilmaiseksi; 100€ pitää maksaa toimistokuluja ja kohde vaihdetaan, matkat maksat itse ja vain heidän määräämänään aikana voisit käyttää. Epäilen voisiko lainkaan käytää; en maksa tuota vaadittua toimistokulua, koska voi olla ettei ole sitten ilmaista hotellihuonetta. Vain englantilaisia puuhaajia saa jostain vastaamaan linkin kautta! Tutkin siis tämänkin mallin ja totesin: huijausta. Oppikaa nyt jo vähitellen sijoittamaan rahanne järkevästi! (Luultavasti melko isotekijä näihin Kreikankin ongelmiin on ollut joka alalle pesiytyneet pääomien kerääjät, huijarit) näissä aikaosakkeissahan ei omista yhtään mitään eikä siten voi koskaan myydä oikeaa omaisuutta. Kiinteistöyhtiö omistaa jokaisen kiinteistön ja tämä aikaa myyvä yhtiö on ihan eri asia. Omistaja on siis ihan muu taho kuin myyjä tai ostaja. Joka tähän kauppamisen muotoon sortuu, on holhousta tarvitseva!

    • Koulunsa käynyt

      Nimimerkki "jos vielä kuitenkin" on oikeassa mutta kuitenkin väärässäkin!

      Mainonnan tarkoitus on luoda tarpeet jonkun keksimälle tuotteelle! Tuotteen luoja ja jatkokehittelijä joutuvat varmistamaan tarvitsemalleen rahoittajalle/sijoittajalle näennäisen riskin huomioon ottavan tuoton, joka sijoittajan mielestä on ehkä 25% mieluummin 50% sijoitetusta pääomasta.

      Millainen on loppukuluttajan asema lomaosakeketjussa? Hän on ostanut palan paperia joka ensisijaisesti velvoittaa osakasta maksamaan oy;n äänivallan omaavan määräämät erilaiset maksut. Toissijaisesti osakas saa tietyn osakkeen sisältämän käyttöoikeuden johonkin.

      Oy:n määräysvallan omaavien hallussa on todennäköisesti kaikki Oy:n oheistoiminnat kuten isännöinti, kiinteistöhuolto joita Oy maksaa laskujen perusteella.

      Kun kaikki on ketjutettu niin ketjun loppupää viedään sitten todellisen määräysvallan omaavan "ystävällisesti" kohtelevaan veroparatiisiin.

      Summa summarum! Kuluttaja on ahneukisissaan niin tyhmä että hän astuu avoimin mitään näkömättömin silmin ahneen sijoittajan ansaan, ei tuotteen luojan ja jatkokehittelijän tarkoittamaan järjestelmään joka alkujaan oli kutakuin oikeudenmukainen.

      Elämme tänään pelkästään finanssi- ja lakiteollisuuden aikakautta!

      P.S
      Tavallinen suhtkoht menestynyt duunari Matti Meikäläinen voi myöskin olla sijoittaja jonka moraali on kuihtunut kuin viinirypäle rusinaksi!

    • drglplal

      ll

      • zskengkm

        no niinpä oli


    • xölfkbåpslbp

      jep jep

      • lftdmqqw

        selvä pyy


    • xölfkbåpslbp

      ja jeppistä?

      • öwncqffzx

        Voi jukra


    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      78
      5791
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2526
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      2007
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      62
      1765
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1611
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1317
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1311
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1249
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1203
    Aihe