OTTO VARJOSEN HAASTATTELU/SETIN TEMPPELI

MVK6

Kotkavuoren VKP:stä on tulossa 4. painos, kovakantinen versio, jotain uutta matskuakin siinä.

Otto Varjonen on antanut asian tiimoilta Mesikämmenelle haastattelun!

http://mesikammen.wordpress.com/2012/05/11/setin-temppelin-otto-varjonen-puhuu/

Wow, kun kirjoitan tätä niin ekan kerran just kuulen ja näen tänä vuonna ukkosta! :)

48

566

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Good shit

      On tainnut Santtu Variksenhenki "Legion Leader" päästä epäsuoraan tuossa lopussa mainituksi yhteen vastaukseen :D

      Ha haa!

    • Kulttuuriteko :D

      No oli aikakin! Viimeksi jäin odottelemaan että ostan sitten myöhemmin kun hinta putoaa, ja sitten myytiin loppuun... "Blood Ceremony Books" :D Hyvä kustantajan nimi aikakin :D

      • Hehhee!

        Hieman huvitti tuonuuden kustantajan nimi, mutta kustantaja on tietty eri kuin tekijä ja hänen ryhmänsä :)

        Miksei LEGIONIA ja superkirouksia ole mainittu haastattelussa?! :D XD


    • horridvoice

      Miksei LEGIONIA ja superkirouksia ole mainittu haastattelussa?!

      Olihan siellä hörhöt mainittu yleisellä tasolla. Eipä tuo leegopelle sen enempää huomita ansaitsekaan.

      Varjonen vaikuttaa haastattelun perusteella varsin asialliselta tyypiltä. Sanoi erityisen hyvin ateismista.

    • Emm Bemm

      Ei paha hinta kirjalla jos tosiaan on deluxe eikä mikään pokkari. Taidan hankkia vaikka 1. painos on jo hyllyssä.

      Hyvä haastattelu

    • Non serviam

      Hyvä haastattelu. Vaikuttaa Suomen TS olevan hyvissä käsissä Varjosen kanssa.

    • PUOLUEETON arvio

      Annan arvo sanan 2/5 VÄLTTÄVÄ, kolme pistettä vähennetty koska:

      • ei puheita AIDOSTA demonologysta
      • mesikämmen (black list)
      • legion PIMITETTY organisaatio maininnoista

      VALITETTAVASTI!!

      • Agathodaimon

        Vai että legojohtaja puolueeton? Eipä siitä "demonologiasta" sinulle hyötyä ollut flunssaa vastaan.


    • Rantakoodi 0

      Santtu Variksenhenki "PUOLUEETON arvio",

      Annan sinulle laatikollisen p*****a, koska:

      * et hallitse kielioppia edes välttävästi
      * juttusi on p****a
      * ajatuksesi on p*****a
      * olet retardo

      VALITETTAVASTI!!!

    • Ristin Voitto

      Sidon Jeesuksen verellä Setin temppelin, Varjosen, Kotkavuoren ja tuon saatanan kirjan sekä kaikki nämä tämän palstan paholaisen palvelijat. Jumalan rakkauden nimeen, pimeys väistyy ja valo ja risti voittaa! Sydämissänne tekin sen tiedätte.

      Joh. 3:16: "Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä."

      Johanneksen ilmestys 20:

      1. Ja minä näin tulevan taivaasta alas enkelin, jolla oli syvyyden avain ja suuret kahleet kädessään.
      2. Ja hän otti kiinni lohikäärmeen, sen vanhan käärmeen, joka on perkele ja saatana, ja sitoi hänet tuhanneksi vuodeksi
      3. ja heitti hänet syvyyteen ja sulki ja lukitsi sen sinetillä hänen jälkeensä, ettei hän enää kansoja villitsisi, siihen asti kuin ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet; sen jälkeen hänet pitää päästettämän irti vähäksi aikaa.
      4. Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.
      5. Muut kuolleet eivät vironneet eloon, ennenkuin ne tuhat vuotta olivat loppuun kuluneet. Tämä on ensimmäinen ylösnousemus.
      6. Autuas ja pyhä on se, jolla on osa ensimmäisessä ylösnousemuksessa; heihin ei toisella kuolemalla ole valtaa, vaan he tulevat olemaan Jumalan ja Kristuksen pappeja ja hallitsevat hänen kanssaan ne tuhannen vuotta.
      7. Ja kun ne tuhat vuotta ovat loppuun kuluneet, päästetään saatana vankeudestaan,
      8. ja hän lähtee villitsemään maan neljällä kulmalla olevia kansoja, Googia ja Maagogia, kootakseen heidät sotaan, ja niiden luku on kuin meren hiekka.
      9. Ja he nousevat yli maan avaruuden ja piirittävät pyhien leirin ja sen rakastetun kaupungin. Mutta tuli lankeaa taivaasta ja kuluttaa heidät.
      10. Ja perkele, heidän villitsijänsä, heitetään tuli- ja tulikivijärveen, jossa myös peto ja väärä profeetta ovat, ja heitä vaivataan yöt päivät, aina ja iankaikkisesti.
      11. Ja minä näin suuren, valkean valtaistuimen ja sillä istuvaisen, jonka kasvoja maa ja taivas pakenivat, eikä niille sijaa löytynyt.
      12. Ja minä näin kuolleet, suuret ja pienet, seisomassa valtaistuimen edessä, ja kirjat avattiin; ja avattiin toinen kirja, joka on elämän kirja; ja kuolleet tuomittiin sen perusteella, mitä kirjoihin oli kirjoitettu, tekojensa mukaan.
      13. Ja meri antoi ne kuolleet, jotka siinä olivat, ja Kuolema ja Tuonela antoivat ne kuolleet, jotka niissä olivat, ja heidät tuomittiin, kukin tekojensa mukaan.
      14. Ja Kuolema ja Tuonela heitettiin tuliseen järveen. Tämä on toinen kuolema, tulinen järvi.
      15. Ja joka ei ollut elämän kirjaan kirjoitettu, se heitettiin tuliseen järveen.

      • Jeesusbondagen tappio

        Todistit juuri hienosti todeksi kaiken mitä Varjonen sanoi haastattelussa sinun kaltaisistasi ihmisistä


    • j'accuse

      Epäilen yhä että tämä Otto Varjonen ei ole mikään todellinen henkilö. Onko kukaan nähnyt häntä muuta kuin internetissä? Setiläiset on kovia vedättämään niin kuin Kotkavuoren kuolinilmoituksestakin käy ilmi... Ihan hyvät jutut kyllä, ehkä vähän liiankin hyvät - voisiko yksi ihminen miettiä jokaisen vastauksen noin loppuun asti haastattelun tuoksinassa?

      • JJKHM

        Olen itse tavannut Varjosen ja tiedän monia muitakin, ketkä ovat hänet tavanneet. Muistaakseni täällä palstallakin joku joskus kertoi Varjosen kohdanneensa TS:n liittymisen pohdintansa takia. Oli saanut kaverista hyvät vaikutelmat - mikä vastaa omaa kokemustani hänestä.


      • Serenity3

        Todellinen on, tapasin kerran. Puhuu viisaita ja harkitusti livenäkin, se vaan miettii pitkään ennen kuin avaa suunsa. Minunkin varmaan kannattaisi :D


    • Ristin Voitto

      Mitä vastaan te kapinoitte? Te kapinoitte totuutta vastaan.

      Varjonen voi puhua hienosti ja Kotkavuori on voinut kirjoittaa jonkun viisastelevan kirjan ja te voitte puhua täällä saatananpalvonnasta hyvänä asiana, mutta te kaikki puhutte kuitenkin Saatanan kunniaksi. Ja Saatana on valheiden isä.

      Joh 8:43-47:

      Miksi te ette ymmärrä minun puhettani? Siksi, että te ette siedä kuunnella, mitä minä sanon. Te olette lähtöisin Saatanasta. Hän on teidän isänne, ja hänen halunsa te tahdotte tyydyttää. Saatana on ollut murhaaja alusta asti. Hän on kaukana totuudesta, se on hänelle vieras. Kun hän valehtelee, hän todella puhuu omiaan, sillä hän on valehtelija ja valheen isä. Mutta minua te ette usko, koska minä sanon teille totuuden. Kuka teistä voi osoittaa, että minä olen tehnyt syntiä? Ja jos puhun totta, miksi ette usko minua? Se, joka on lähtöisin Jumalasta, kuulee mitä Jumala puhuu. Te ette kuule, koska ette ole lähtöisin Jumalasta.

      Kun Tampereelle silloin oltiin ensimmäistä kertaa hankkimassa sitä Kotkavuoren kirjaa kirjastoon, niin minä näin sen. Valheellisia sanoja kirjan harmittomuudesta. Valheellisia ja makeita sanoja, kuten sielun vihollisen sanat ovat.

      Toivon, että te tämän palstan lukijat kuuntelette hetken sydäntänne ja kuulette siellä olevan totuuden sykähdyksen. Kuten kesä tulee ja valo, niin voi tulla myös Jeesuksen valo tulla teidänkin sydämiinne, ja silloin pimeys väistyy. Kaikkea parasta teille. Rukoilen puolestanne.

      • Saarnaurpo

        "te voitte puhua täällä saatananpalvonnasta hyvänä asiana"

        Eli toisinsanoen et ole edes lukenut mistä täällä kirjoitetaan tai yrität esittää asiasi mahdollisimman epäedullisesti?


      • Baavin Bulla
        Saarnaurpo kirjoitti:

        "te voitte puhua täällä saatananpalvonnasta hyvänä asiana"

        Eli toisinsanoen et ole edes lukenut mistä täällä kirjoitetaan tai yrität esittää asiasi mahdollisimman epäedullisesti?

        Eikä myöskään ole lukenut kirjaa tai kirjoituksia joita kritisoi... mutta jahvehan onkin silmien ummistamisen ja kovalla mölinällä suu-ulostamisen isä. Lainaa nyt tähän sitten vielä parikymmentä jaetta homehtunutta hourukirjaasi jos totuus kirpaisi niin unohtuu taas mukavasti kaikki inhottavasti todelta haiskahtava.


    • bulesrk

      Koko haastattelu juuri sellaista ylimielistä paskaa kuin setiläisiltä voi odottaakin. Kuka teki niistä jotain auktoriteeteja puhumaan VKP:n nimissä? Tai satanismista? Eivät tunnu edes tietävän että CoS ei ole sama asia kuin aito satanismi

      • Sivustaseuraaja

        Se on vielä sanottava, että kai nyt ToS:n yhteydessä CoS tulee helposti puheeksi, kun organisaation juuret ovat siellä. Ja kun ToS on kuitenkin jotain muuta kuin ainakaan mitään perinteistä satanismia, niin onko ihme, että Varjosta ja kumppaneita ei kiinnosta mitkään muut satanistiset ryhmät yms.? Mikä järki siinä olisi, että Varjonen puhuisi joistain sinulle rakkaista satanistisista pikkuryhmistä? Eihän sellaiset ole setiläisille mitenkään relevantteja edes.

        Varjonen sanoi haastattelussaan muuten asiaa sivuten näin:

        "Sittemmin laantuneet takavuosien kahnaukset joita käytiin tuolla suuressa maailmassa Saatanan Kirkon ja Setin Temppelin jäsenten välillä ovat varmaankin melko yleisesti tiedossa. Suomessa mitään tämänkaltaista nokittelua ei onneksi ole tarvinnut juurikaan todistaa – jos jotakin, niin täällä päin tuntuu ongelma olevan pikemminkin sen suuntainen, että setiläisyyttä pidetään jonkinlaisena “satanismin alalajina” vaikka kyse on kyllä ihan omanlaisestaan jutusta."

        Mieleen tuli myös se, että mahtoiko sinua ottaa hermoon se VKP:n yhteydessä ollut puhe VKP:stä ja magiasta. Ettet vain ole sellainen misantropinen "VKP"/"satanisti"-jälkiteini, jota kiukuttaa kun joku niin avoimen elämänmyönteinen järjestö kuin ToS käyttää samoja symboleita ja termejä kuin sinä itse? Ja mahtaako haastattelussa puhutut asiat magiasta ikävästi riisua omasta myyttisestä ja utuisesta magiakäsityksestäsi kaiken hutun pois? Tätä en tietenkään tiedä, mutta tulipa vain mieleen :)


      • Pseudosatanismus

        Se joka valittaa ylimielisyydestä yleensäkin on tuskin VKP:n kulkijoita.


    • Sivustaseuraaja

      bulesrk - hieman haiskahtaa kateellisen purkaukselta, sori vaan... :)

      Olisikohan setiläisten teot se asia, minkä vuoksi ovat saaneet sen asemansa...? Vink vink ;)

      Kun katsoo meillä tai maailmalla, mitä satanistit ovat tehneet? Suomessa ei CoS pihahdakaan, varmastikin laveylaisia satanisteja löytyy, mutta eivätpähän saa mitään näkyvää aikaan itsestään. Setiläinen kustantamokin piti olla, että Saatanallinen Raamattu tuli suomeksi ulos! :D Aika helvetin noloa alkaa silloin jonkun CoSsilaisen alkaa täällä nillittämään tästä :D

      Ja mitä tulee näihin muihin satanistisiin/VKP-ryhmiin, joihin epämääräisesti vihjaist, niin en viitsi alkaa sanoa siitä mitään muuta, kuin että hiljaista ja surkuhupaisaa on. Kirjalliset tuotokset siitä suunnasta eivät allekirjoittaneeseen erityisemmin vaikutusta ole tehneet, mutta antaa jokaisen kirjoittaa ja tehdä mitä tekee. Ei ole minulta eikä varmaan setiläisiltäkään pois.

      Jos ToS ahdistaa noin paljon, niin teeppä itse jotain parempaa. Helppo se on koneen äärestä parkua ja valittaa. Ylipäätään helvetin lapsellinen asenne tuollainen.

      Minusta on vain hienoa, että tässä kentässä on erilaisia tekijöitä. Se on merkki siitä, että hommat eivät ole vain joidenkin yhden porukan pieniä juttuja, vaan että tämäntyyppinen ajattelu ja toiminta maailmassa kasvaa ja siinä on substanssia. Jos jonkun tyyppiset ideat eivät kuole alkuunsa, niin siitä seuraa aina erilaisia tulkintoja ja lähestymistapoja asiaan. Ainoastaan lapsellinen omaa napaansa tuijottava taneli valittaa tuohon tapaan tällaisesta.

      Miksi muuten ToS ei välitä "satanistien" ja muiden nurinoista mitään? Ainoastaan jotkut satanistit ja vastaavat parkuvat ToS:sta sitten senkin edestä tämän tästä. Olisikohan juuri siksi, että setiläiset tekevät omaa juttuaan ja keskittyvät siihen, olennaiseen. Jotkut sinunkaltaiset taas tuntuvat kokevan erilaiset ryhmät, jossa on samoja termejä/symboleja heti kamalana uhkana omalle identiteetillesi ja alat juuri tuohon tapaan sitten älämölöidä. Klassinen kuvio, mikä on nähty vaikka kristinuskossa - samaa omaa "pyhää" aatetta toisin tulkintsevat tuntuvat olevan pahempia kuin selvästi vihollisleirin jengi. Se kertoo todella paljon.

      En kyllä hakemallaan löydä Varjosen haastattelusta mitään ylimielistä, saa aika mielenkiintoinen lukutaito ja ennakkoasenne olla, jos siitä ylimielisyyttä löytää. Kertoo sinusta enemmän kuin mistään muusta.

      • LeftHandPath

        "Minusta on vain hienoa, että tässä kentässä on erilaisia tekijöitä. Se on merkki siitä, että hommat eivät ole vain joidenkin yhden porukan pieniä juttuja, vaan että tämäntyyppinen ajattelu ja toiminta maailmassa kasvaa ja siinä on substanssia. Jos jonkun tyyppiset ideat eivät kuole alkuunsa, niin siitä seuraa aina erilaisia tulkintoja ja lähestymistapoja asiaan."

        Tämä osui kohdalleen, vaikka henkilökohtaisesti ei liikene arvostusta sen enempää ToS:n kuin CoS:in suuntaankaan. Vakavasti ottamani VKP:n suuntaukset löytyvät aivan muilta tahoilta, kuin pelkkään elämästä nautiskeluun (verhottiin se sitten hedonismin tai "oman elämänsä haltuun ottamisen" nimikkeen taakse) keskittyvistä herrasmieskerhoista.


      • Pellebongari
        LeftHandPath kirjoitti:

        "Minusta on vain hienoa, että tässä kentässä on erilaisia tekijöitä. Se on merkki siitä, että hommat eivät ole vain joidenkin yhden porukan pieniä juttuja, vaan että tämäntyyppinen ajattelu ja toiminta maailmassa kasvaa ja siinä on substanssia. Jos jonkun tyyppiset ideat eivät kuole alkuunsa, niin siitä seuraa aina erilaisia tulkintoja ja lähestymistapoja asiaan."

        Tämä osui kohdalleen, vaikka henkilökohtaisesti ei liikene arvostusta sen enempää ToS:n kuin CoS:in suuntaankaan. Vakavasti ottamani VKP:n suuntaukset löytyvät aivan muilta tahoilta, kuin pelkkään elämästä nautiskeluun (verhottiin se sitten hedonismin tai "oman elämänsä haltuun ottamisen" nimikkeen taakse) keskittyvistä herrasmieskerhoista.

        Black metal satanismi-on-saatanan-palvontaa teistinen pelle :D Teidät haistaa jo kilometrin päästä vaikka aina koitatte naamioida huttunne juuri tuollaisiin kiertoilmauksiin. Ja se haju on paha. Ei siis paha-paha, vaan kaamea. Juntti emo hörhö muka-individualisti massateini PELLET xD


      • höhöhöö
        Pellebongari kirjoitti:

        Black metal satanismi-on-saatanan-palvontaa teistinen pelle :D Teidät haistaa jo kilometrin päästä vaikka aina koitatte naamioida huttunne juuri tuollaisiin kiertoilmauksiin. Ja se haju on paha. Ei siis paha-paha, vaan kaamea. Juntti emo hörhö muka-individualisti massateini PELLET xD

        Eikö vaan joku paskaa syövä vajaamielinen runkkari tullut jo pätemään. Suurimman PELLEN bongaat kyllä jo peiliin katsomalla, trollihomo.


      • Pellebongari
        höhöhöö kirjoitti:

        Eikö vaan joku paskaa syövä vajaamielinen runkkari tullut jo pätemään. Suurimman PELLEN bongaat kyllä jo peiliin katsomalla, trollihomo.

        Taisi vähän kirpaista "trollaaminen" :D Mutta älä välitä, norjan peikon ärrimurrimusiikki soimaan vaan ja lisää synkistelyä kuinka karrrmaiseva on hirrrmuisen hiiden mahti niin ei näverrä lässyt elämästä nautiskelijat ja bongarit :D


      • höhöhöö
        Pellebongari kirjoitti:

        Taisi vähän kirpaista "trollaaminen" :D Mutta älä välitä, norjan peikon ärrimurrimusiikki soimaan vaan ja lisää synkistelyä kuinka karrrmaiseva on hirrrmuisen hiiden mahti niin ei näverrä lässyt elämästä nautiskelijat ja bongarit :D

        Eipä kirpaise tuollaisen ripulisilmäisen vajakin ruikutukset, mutta huvikseni vittuilen takaisin kun paska suunsoittosi ei parempaa ansaitse.


      • hyvinsävedät
        höhöhöö kirjoitti:

        Eipä kirpaise tuollaisen ripulisilmäisen vajakin ruikutukset, mutta huvikseni vittuilen takaisin kun paska suunsoittosi ei parempaa ansaitse.

        Jep jep, aika laadukkailta vaikuttaa nämä "vaihtoehtosatanistit". Nollasit juuri täysin kaiken ensimmäisessä viestissäsi sanomasi.


      • höhöhöö
        hyvinsävedät kirjoitti:

        Jep jep, aika laadukkailta vaikuttaa nämä "vaihtoehtosatanistit". Nollasit juuri täysin kaiken ensimmäisessä viestissäsi sanomasi.

        Moi luuseri. En nollannut mitään. Sinä tässä olet nolla ja tyhjäpäinen pelle.


      • hyvinsävedät
        höhöhöö kirjoitti:

        Moi luuseri. En nollannut mitään. Sinä tässä olet nolla ja tyhjäpäinen pelle.

        En ole tuo "pellebongari", huomioin vain täältä katsomon puolelta. Inttämällä pahemmat tilannettasi.


      • Vihan Voima
        höhöhöö kirjoitti:

        Eipä kirpaise tuollaisen ripulisilmäisen vajakin ruikutukset, mutta huvikseni vittuilen takaisin kun paska suunsoittosi ei parempaa ansaitse.

        Hail kehiin! Juuri OIKEIN sanottu!! TOS ja COS pelkät vajakki suun soittajat ei AITO demonology huom!! vaihtoehdot löytyy!!!


      • pellebongari
        Vihan Voima kirjoitti:

        Hail kehiin! Juuri OIKEIN sanottu!! TOS ja COS pelkät vajakki suun soittajat ei AITO demonology huom!! vaihtoehdot löytyy!!!

        Joo tuo höhöttävä teistipelle on juuri oikean kaliberin lisäys legioonaasi Santtu, siitä vaan värväämään :D


      • Taas se nähdään
        hyvinsävedät kirjoitti:

        En ole tuo "pellebongari", huomioin vain täältä katsomon puolelta. Inttämällä pahemmat tilannettasi.

        Maailma tarvitsee enemmän Varjosen kaltaisia tekijöitä ja vähemmän nettipalstoilla peistä vääntäviä kriitikoita. Propsit setiläisille jälleen kerran


    • TATAN

      Kirja näköjään tänään saapunut painosta kustantajalle. Facebookissa oli kirjasta jo valokuva, tyylikkään näköinen kovakantinen sen perusteella. Kotkavuoren ja Aquinon esipuheiden lisäksi esipuheet Otto Varjoselta ja uskonnontutkija Jussi Sohlbergiltä. Varsin mielenkiintoista.

      • ulkopuolinen ok

        Kuulostaa hyvältä, mutta niitä kuvia voisi ehkä jakaa laajemminkin kuin facebookissa??


      • lachesis909
        ulkopuolinen ok kirjoitti:

        Kuulostaa hyvältä, mutta niitä kuvia voisi ehkä jakaa laajemminkin kuin facebookissa??

        Vitut kuvista, kirja on kirja, mutta esipuheet voisi joku jakaa jossain


    • ErBt

      Eiköhän noita kuvia ja tekstiä uudesta painoksesta ala ilmestyä, kun tilauksia alkaa putoilla postiluukuista... omaa kappaletta odotan postiluukusta putoavaksi. Hienolta kirja kyllä näyttää. Musta kangasmainen kansimateriaali ja hopeapainatuksella kansi ja selkä. Nice.

      Odotan kyllä mielenkiinnolla mitä nuo uudet esipuheet pitävät sisällään. Varjonen puhuu tietysti ToS:n jäsenenä, mutta tuo Sohlberg on puolueettomana tutkijatahona kyllä mielenkiintoinen lisä tässä yhteydessä.

    • Ristin Voitto
      • Rastin Tappio

        Jeesuksen palvojat - viisaus ei asu teissä! www.lopetahölynpölysityrkyttäminen.com Alkaa olla jo nukkumaanmenoaika


    • Hoh hoijaa

      "Ristin Voitto", tuo oli äärettömän nolo esitys. Videosta sai kyllä ihan kelpo hekotukset.

    • Ristin Voitto
      • Ruksin Vaikka

        Ei elämä mikä tampio! No just!


      • Pupugeddon

        Ettet vain ole siitä kustantajan naapurista joku kristillisen TV7:n tyyppi? Onko naapuri alkanut hieman ahdistamaan? :D

        http://mesikammen.wordpress.com/2012/06/26/saatana-saapuu-sornaisiin/

        P.S. Joku kyseli kuvia kirjasta, tuossa kustantajan haastattelussa on muiden kuvien ohessa yksi hyvä kuva tästä VKP:n 4. painoksesta. Hienolta näyttää.


    • jepjep

      Kirjaroviot takaisin vaan. Poltatko seuraavalla videollasi noidan?

    • VKPKV

      Tämä neljäs versio on hyvä. Otto Varjosen ja Jussi Sohlbergin esipuheet Aquinon ja Kotkavuoren esipuheiden lisäksi tuovat hyvin syvyyttä koko kenttään mihin tämä kirja sijoittuu. Varjosen esipuhe on hyvä kuten tuo haastattelunsakin, Sohlbergin esipuhe taas varsin mielenkiintoinen ulkopuolisen neutraalimpana perspektiivinä. Sohlberg kirjoittaa uskontotieteilijänä. Hyvin mielenkiintoista ja asiallista tekstiä länsimaisesta esoteriasta ja sen historiasta siinä osassa, samoin analyysiä tästä teoksesta itsestään. Loistopaketti tuohon hintaan.

      Täytyy sanoa, että kirja myös näyttää aivan helvetin hyvältä. Toimii.

      http://mesikammen.files.wordpress.com/2012/06/vkpjuttuun.jpg

    • ?

      Mitä eroja ykköspainokseen?

      • Oma tuli tänään postissa

        Kovat kannet, ei painovirheitä, uudet esipuheet, selkeämpi ladonta. Ostin itse vaikka 1. painos on, ei kaduta.


    • Loistava editio

      Sama juttu edellisen kanssa, mullakin 1. painos myös hyllyssä, mutta tämä tuli myös hankittua. 1. painos on tietty 1. painos, mutta tämä 4. painos on kyllä aivan helvetin asiallinen monella tapaa!

    • Ain Soph

      Salakirjat myi tätä Turussa keskiaikamarkkinoilla. Oli vähän yllättävää törmätä kirjaan kyllä siellä! Oli hyvä, kun saattoi katsoa fyysistä kappaletta käsissään ennen kuin osti. Ja tulihan tuo ostettua, hieno laitos, ja klassikkohan tämä on.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1575
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1214
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1137
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1046
    5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      580
      995
    6. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      1
      987
    7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      902
    8. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      890
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      9
      734
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      8
      680
    Aihe